Bereik sneller je doel (artikelen)

Waarom de Wet van Aantrekking niet werkt

Hoe komt het dat je iets wenst en het niet krijgt? Je past de Wet van Aantrekking toch toe? Wat doe je dan fout? Werkt die wet eigenlijk wel? Als die wet zou werken dan had niemand honger en had jij alles wat je wenste. Dus wat ontbreekt er precies?

3 Dingen die je nooit tegen jezelf moet zeggen!

Hoe je je voelt, wordt bepaald door wat je tegen jezelf zegt. Je spreekt de hele dag tegen jezelf - in je gedachten - maar wat zegt je precies? Is het positief of negatief? Knap je ervan op of knap je erop af? Deze drie zinnen moet je nooit tegen jezelf zeggen, want er is maar één uitkomst: een gevoel van spanning en onzekerheid. Dus laten we iets beters verzinnen:
, ,

Goede voornemens voor luie mensen

We hebben allemaal goede voornemens om ons leven positief te veranderen. We willen onszelf beter accepteren, leren omgaan met uitdagingen, werken aan onze belangrijke doelen en ons minder laten beïnvloeden door gebeurtenissen of mensen om ons heen. Dit artikel geeft je een idee wat mogelijk kan zijn.

Mislukken is niet erg

Als je fouten mag maken, dan ben je vrij. Zie een fout als een noodzakelijke stap op weg naar uiteindelijk succes. Hoe kun je mislukken als je doet wat je wilt? Zolang je de weg van je hart volgt, ben je succesvol. We leren meestal meer van fouten dan van successen. Dus leer van je fouten en je bereikt automatisch je doel!

Zet jezelf in beweging!

Wanneer begin je te leven zoals je echt wilt? Je weet dat er meer in je zit. Wat houdt je tegen? Dit is de paradox: je wilt iets, maar je wilt het eigenlijk ook niet. Je wilt vooruit, maar bent bang voor de consequenties. Hoe los je dat op?
,

Hoeveel investeer jij in jezelf?

De meeste uitdagingen in je leven zitten in je, niet buiten je. Alleen door jezelf te ontwikkelen los je ze op. Investeer in jezelf, meer dan in je spullen. Plan je leven beter dan een avondje uit. Dan zul je zien dat alles verandert.

Geloof in eigen kunnen

Een gebrek aan geloof staat tussen je droom en de werkelijkheid. Het feit dat je iets wilt, betekent dat je het ook kunt. Twijfels zorgen voor stilstand, actie zorgt voor beweging. Onderdruk nooit je wensen, maar gebruik die energie.

De 3 stappen van succes

Hoe belangrijker je doel, hoe meer tijd je nodig hebt om het te bereiken. Een tafel dekken kost je vijf minuten, maar een bedrijf opzetten kost je misschien vijf jaar. Te vaak hopen we dat we onze doelen 'eventjes snel' bereiken, maar dat is een illusie. Wat is het gevolg? Dat we nooit beginnen en er een jaar later niets is veranderd. Succes wordt makkelijk met deze drie stappen:
Laat je zorgen los - laat oude gewoonten los
, , , ,

De 10 grootste uitdagingen in je leven

Van zorgen maken tot zelfvertrouwen, van doelen bereiken tot betere relaties, van geluk tot plezier in je werk, de meeste mensen hebben wel een uitdaging in een van deze 10 gebieden. Lees wat je kunt doen om meer succes te bereiken in de 10 grootste uitdagingen in je leven.