Bereik sneller je doel (artikelen)

Je doel bereiken met 7 goede vragen

De beste manier om je doel te bereiken is om de dingen te doen die werken. Hoe kun je nu beoordelen wat werkt en wat niet? Controleer aan de hand van deze 7 vragen of jij op de goede weg bent!

Geloof in jezelf en zet door

Dit is een verhaal over doorzettingsvermogen. Geloof in jezelf – je kunt veel meer dan je denkt. Vertrouw op jezelf – jij alleen weet wat je wilt. Doorzetten is gemakkelijk als je niet anders kunt of niet anders wilt.

7 Signalen van een zwakke mentaliteit (dit kost je meer dan je denkt)

Een zwakke mentaliteit kost je veel meer dan je denkt. Je mentaliteit bepaalt alles in je leven, van je relaties, tot je succes en geluk. Een sterke mentaliteit is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven. Dus kies voor een sterke mentaliteit en lees de volgende tips:
,

Persoonlijke ontwikkeling - In welke fase zit jij?

Er zijn twee fases van persoonlijke ontwikkeling. In de eerste fase ben je bezig je doelen te bereiken en werk je hard om jezelf te ontwikkelen. In de tweede fase ben je bezig met jezelf te zijn en leer je los te laten. In welke fase zit jij?
,

Meer geluk en succes door persoonlijke ontwikkeling

Sommigen situaties overkomen je zonder dat je erom hebt gevraagd. Toch kun je een groot deel van je leven positief beïnvloeden door te werken aan je eigen ontwikkeling. Mijn ervaring is dat persoonlijke ontwikkeling de snelste weg is naar een gelukkig en succesvol leven.
,

Hoe ontwikkel je een sterk karakter?

Een sterk karakter bepaalt de kwaliteit van je leven. Wat zijn de kenmerken van een sterk karakter? Integriteit, optimisme, veerkracht, discipline, onafhankelijkheid, moed, zelfvertrouwen, initiatief en leiderschap.

Houd het simpel en effectief

Laat de extra bagage in je leven los. Doe de dingen die belangrijk zijn en laat de rest zitten. Ga terug naar de basis. Zo krijg je weer het overzicht in je leven.

3 Beslissingen die alles veranderen

Onze manier van kijken bepaalt welke uitdagingen we tegenkomen. Verander je manier van kijken en je verandert je leven. Met deze 3 inzichten verandert alles in je leven. Tenminste, als je óók de drie beslissingen maakt die bij deze inzichten horen. Hierdoor wordt je leven fijner en makkelijker. Je verandert wat je kunt en laat los wat niet meer bij je past.

Meer actie in je leven

Passie is de bron van daadkracht. Dus als je meer wilt bereiken in je leven, ontdek dan wat je werkelijk wilt. Dit doen is de bron van leuker werk, betere relaties en een goed gevoel over jezelf. Het heeft weinig zin actie te nemen in een richting die niet bij je past. Maar doen wat je leuk vindt, dat gaat vanzelf en dat hoeft niemand je te leren!