Alle artikelen over geluk en succes

Volg mensen die je kunnen helpen, maar word niet afhankelijk. Niemand heeft de waarheid in pacht of de enige weg naar een oplossing. Alleen jij kunt bepalen wat voor jou werkt. Je eigen gezonde verstand is de beste goeroe die je kunt vinden. Dus wees je eigen goeroe!

Positief denken is de basis voor persoonlijke groei. Dit artikel gaat in op acceptatie van je verleden, dankbaarheid voor je huidige leven en de vrijheid die je hebt om elke dag opnieuw te kiezen voor geluk en optimisme. Maak een nieuw begin met positief denken!

Dit is het geheim naar succes. De reden dat je succesvol bent of niet. Het is de meest simpele sleutel voor succes in elk gebied in je leven. De reden dat we licht hebben en naar de maan kunnen reizen.

Veel mensen leven in weerstand. Ze willen het leven controleren en raken gefrustreerd als dat niet lukt. Ja zeggen tegen het leven betekent meer loslaten, meer accepteren, meer openstaan voor wat het leven je biedt. Het betekent zwemmen met de stroom mee. Dus zeg meer ja tegen het leven!

Stel je voor dat je geen armen en benen zou hebben. Je kunt niet schrijven, niet bukken, niet bellen, niet dansen. Je kunt niet eens zonder hulp op de bank gaan zitten. Strikvraag: Zou je dan toch gelukkig kunnen zijn? Het antwoord voor de meesten van ons is: “Nee, onmogelijk!” Het antwoord van Nick Vujicic is: “Ja, natuurlijk!”

Dit zijn de sleutels tot motivatie: kies een doel dat bij je past, leg de lat niet te hoog, waardeer wat je hebt bereikt en vind de juiste balans. Kies voor plezier, intuïtie en vertrouwen, dan volgt motivatie vanzelf.

Wat moet er gebeuren voordat jij in actie komt? De beste manier om geen succes te krijgen is door er nooit aan te beginnen. Dan weet je zeker dat je je doel niet bereikt. Perfectionisme verlamt, maar actie inspireert. Stel je succes niet meer uit!

Zit jij te veel in je hoofd? In je hoofd zitten of eruit stappen?

Dat is makkelijk: We zitten allemaal te veel in ons hoofd. Het gebeurt automatisch en vaak zijn we ons er niet eens van bewust. Wil je echt weten hoeveel je in je hoofd zit? Houd dan eens bij hoe vaak je denkt aan een andere tijd dan nu, of aan een andere plek dan hier.

Dit artikel geeft je 10 methoden die je helpen carrière te maken. Als je hogerop wilt komen, zul je dingen anders moeten aanpakken. Het is net zo goed een kwestie van slim werken als hard werken. Bekijk of jij jezelf tegenhoud op de carrièreladder en hoe je kunt groeien in je werk.