Alle artikelen over geluk en succes

Wat maakt iemand aantrekkelijk? Dat wordt vooral bepaald door je persoonlijkheid. Een aantrekkelijke persoon is zelfbewust, maar tegelijkertijd vriendelijk en geïnteresseerd. Jij wordt toch ook niet aangetrokken door iemand die behoeftig, nors of ongeïnteresseerd is? Op je uiterlijk heb je niet zoveel invloed, maar op je persoonlijkheid wel!

De meeste uitdagingen in je leven zitten in je, niet buiten je. Alleen door jezelf te ontwikkelen los je ze op. Investeer in jezelf, meer dan in je spullen. Plan je leven beter dan een avondje uit. Dan zul je zien dat alles verandert.

Laat je zorgen los - laat oude gewoonten los

Hoe laat je je oude gewoonten los? Waarom is het soms zo moeilijk om te veranderen? Ontdek wat je moet loslaten en wat je moet aantrekken. Ontdek het spel tussen pijn en plezier – de basis van alle verandering.

Richt je aandacht op wat je wilt. Bepaal wat je gelukkig maakt en doe daar meer van. Leer te waarderen wat je hebt. Je hebt altijd een keuze en alleen jij bepaalt hoe je je wilt voelen. Je goed voelen is het ultieme levensdoel.

Vertrouwen in de basis van elk goed gevoel in je leven. Geloven in jezelf, optimistisch zijn over je toekomst, tevreden zijn met je leven op dit moment: er is allemaal vertrouwen voor nodig. In dit artikel vind je 7 tips om je vertrouwen in het leven te vergroten. Hoe meer vertrouwen je hebt in het leven, hoe meer ontspanning en geluk je elke dag ervaart!

Waar je je aandacht op richt, bepaalt wat je ervaart in je leven. Wil je meer geluk, een beter gevoel, meer ontspanning? Wil je fijnere relaties, meer vertrouwen, meer genieten? Dat is allemaal direct afhankelijk van je focus – want waar je je aandacht op richt, wordt sterker. Maar hoe werkt dat precies? En hoe krijg je meer van wat je wilt?

Geloof je gedachten niet: Je hersenen maken je van alles wijs – en je gelooft dat véél te vaak! Dat is je hele probleem – en met jou ook het probleem van de gehele mensheid.  Oh ja, ik behoor natuurlijk ook tot deze groep. Niemand ontkomt eraan… Het eerste probleem is dat je gedachten jou […]

Er zijn drie antwoorden mogelijk: Je hebt (nog) niet wat je wilt, je richt je aandacht op de verkeerde dingen of je zit te veel in je hoofd. Welk antwoord jou het meeste aanspreekt, is afhankelijk van het inzicht dat je zoekt. Wil je een oppervlakkige oplossing of wil je echt doorgaan tot de kern? Hier komen de drie antwoorden op de vraag: “Waarom ben ik nu niet gelukkig?”

Dit is een verhaal over doorzettingsvermogen. Geloof in jezelf – je kunt veel meer dan je denkt. Vertrouw op jezelf – jij alleen weet wat je wilt. Doorzetten is gemakkelijk als je niet anders kunt of niet anders wilt.