Verander je leven in 1 seconde

Stel je voor dat ik je een wondermiddel geef.

Dat wondermiddel helpt je om elk doel dat je ooit zult hebben te bereiken. Welk doel dan ook. Het maakt je leven fantastisch en je hoeft er niets voor te doen. In één seconde geeft het je precies wat je wilt.

Het middel is totaal smaak- en geurloos. Je voelt je er fantastisch door en het is helemaal gratis, hoeveel je er ook van gebruikt. Het raakt nooit op en werkt altijd. Er is maar één voorwaarde om het middel succesvol te gebruiken. Je moet het niet vergeten.

Dat wondermiddel bestaat en heet ‘Focus’. Sommige gebruikers noemen het ook wel ‘Aandacht’ of ‘Concentratie’.
Ik noem het ‘RADOP’ (Richt je Aandacht Direct Op Plezier).

Dit is de gebruiksaanwijzing:

Wat doet RADOP?

Het middel zorgt ervoor dat je je gedachten onmiddellijk concentreert op wat je wilt. Je doelen, je dromen of oplossingen. Kortom, alles wat je wilt aantrekken of bereiken. Door het te gebruiken concentreer je je automatisch niet meer op wat je niet wilt. Je probleem (dat wat je niet wilt) verdwijnt dus. Als je je aandacht richt op plezier, op dat wat je wilt, verdwijnt elke negatieve stemming.

Hoe werkt RADOP?

RADOP zorgt ervoor dat de focus verlegd wordt van het probleem naar de oplossing: van wat je niet wilt, wat niet lukt, wat tegenzit en waardoor je je slecht voelt, naar wat je wel wilt en waar je je goed door voelt. Het middel verlegt dus je focus en richt de aandacht op wat je wilt: geluk en succes.

De exacte formule is geheim, maar uit diverse uitgebreide onderzoeken is gebleken dat RADOP altijd werkt. En voor iedereen. Er is maar één situatie gebleken waarbij RADOP niet werkt.

Wanneer werkt RADOP niet?

Bij gelijktijdig gebruik met het middel AGOND (Aandacht Gericht Op Negatieve Dingen). De gebruiker wordt verzocht een keuze te maken: of zijn/haar aandacht richten op Plezier of op Negatieve Dingen. Beide blijkt in praktijk niet mogelijk. Het gebruik van het ene middel zorgt er automatisch voor dat het andere middel niet gebruikt kan worden.

Wanneer gebruik je RADOP?

Je gebruikt het middel elke keer als je je slecht voelt. Als je merkt dat dingen niet gaan zoals je wilt. 1 Seconde RADOP gebruiken zorgt onmiddellijk voor verbetering.

Hoe doseer je RADOP?

RADOP is supergeconcentreerd. Eén druppel is genoeg. Je kunt overigens nooit teveel gebruiken.

Hoelang blijft RADOP werken?

RADOP blijft werken totdat je je aandacht weer richt op wat je niet wilt. Op dat moment is RADOP onmiddellijk uitgewerkt. De oplossing hiervoor is om weer een nieuwe dosis in te nemen. Er zit dus geen maximum aan het gebruik.

Wat zijn de bijwerkingen?

Positieve bijwerking: een goed gevoel, plezier, positieve gedachten, meer van wat je wilt, inspiratie, enthousiasme en energie.
Negatieve bijwerkingen: geen.

Wie mag RADOP niet gebruiken?

Niemand. Kinderen hebben RADOP niet nodig, omdat zij zich van nature al richten op plezier. Gebruik bij volwassen wordt sterk aanbevolen. Mensen die hun aandacht richten op wat ze niet willen adviseren wij een extra dosis. De dosis tijdens vakantie kan worden gehalveerd, omdat we merken dat mensen zich in die periode automatisch richten op plezier.


Werk Aan Je Persoonlijke Groei!

Volg de Online Trainingen in Gelukkig en Succesvol Leven.

– Ontdek de stappen om elk doel te bereiken.
– Voel je beter over jezelf en andere mensen.
– Word een meester over de 7 gebieden van je leven.

Je ontvangt bij elke training:
– Praktische lessen met effectieve handvatten.
– Uitgebreide vragen en bewezen oefeningen bij elke les.
– Geweldige eBoeken met extra inzichten.

Leer in je eigen tempo, met levenslange toegang.
Coach jezelf en word de persoon die je wilt zijn!

Ontdek Alle Trainingen
Lees 1.000+ Ervaringen


Over de schrijver 

Frank De Moei

Ik ben een professionele life-coach, gespecialiseerd in persoonlijke groei.

Meer dan 15.000 cursisten heb ik inmiddels geholpen met een gelukkig en succesvol leven.

Wat wil jij?
Wil jij meer zelfvertrouwen, minder stress, betere relaties, leuker werk, meer geluk en meer succes?
Deze Online Trainingen gaan je helpen!

Meer over
Meer over Frank
Ervaringen van cursisten

ONTDEK HET GEHEIM

Hoe je krijgt wat je echt wilt !

Download ons gratis eBoek.

35.000 Lezers gingen je voor.


Ook leuk om te lezen:

Reageer op dit artikel

 • Ronald schreef:

  Hallo,

  Ik ben het op zich helemaal eens met de stelling in dit artikel. Ik voel mij ook het prettigst als ik volledig in mijn doelen op ga en geconcentreerd ben. ’s Morgens en ’s middags lukt dat vaak ook wel, maar op een gegeven moment is bij mij de brainjuice op en kan ik me niet zo goed meer concentreren. Juist op die momenten word ik zwak en doe ik dingen waar ik later spijt van heb. Is daar ook een oplossing voor?

  Groetjes Ronald

 • Beste Ronald,

  Dat is wat lastig te beantwoorden zonder de details te kennen.

  Maar ik zou zeggen: pak je rustmomenten op zo’n dag. Als je je moeilijk kunt concentreren, is het tijd om even je gedachten los te laten en te ontspannen.

  Overigens denk ik dat je niet 24 uur per dag ‘op scherp’ hoeft te staan. De balans houden is ook belangrijk.

  Ook helpt het om je ‘zwakke’ momenten te herkennen en dan bewust iets anders te gaan doen: even uitwaaien, sporten of iets dergelijks. Met nieuwe energie voel je je sterker en kun je meer aan. Succes!

  Met vriendelijke groet,
  Frank

 • Lilian schreef:

  Frank,

  Fantastisch dat er een dergelijk middel is. En het mooie is dat je het direct bij de hand hebt. Het feit dat je er nooit teveel van neemt maakt ook wel dat het je zelfvertrouwen vergroot. Je weet immers dat je altijd weer een dosis RADOP kunt pakken.

  Lilian

 • Angelique schreef:

  Dit vind ik nou super geweldig mooi in mekaar gezet, heerlijk simpele denkstijl. ik heb het naar al mijn social sites door gelinkt. Thanks

  Groetjes Angelique Dalm

 • Jij ook bedankt Angelique!

 • jeanette schreef:

  super haha heel leuk ik kies voor RADOP :d

 • Jeanne schreef:

  kijk, dat zou ik nou mijn vader wel willen aanbevelen….maar ik heb een vraagje: als hij zich focust op wat hij wil, is het in deze situatie dat hij wil dat iets doe, of verander, of anders doe….en dat gaat niet lukken, dus dan is hij toch weer verongelijkt….

 • Beste Jeanne,

  Ik begrijp je vraag niet helemaal. Wil hij dat jij iets doet, of wil hij zelf iets doen?

  Vriendelijke groet,
  Frank

 • Jeanne schreef:

  nee, dat was niet helemaal duidelijk geschreven…ik bedoel eigenlijk, als je je wilt richten op wat je wilt, kun je je ook richten op wat je wilt maar niet hebt….en dat roept weer negatieve emoties op

 • Beste Jeanne,

  Dat klopt, goed gezien!

  Er is ook nog een derde mogelijkheid: je aandacht richten op wat je (al) hebt. Dat is de snelste weg naar gelukkig zijn :)

  Vriendelijke groet,
  Frank

 • Hallo Frank,

  Heeeeerlijk deze mail!
  Als je je focust op wat je hebt, wat je al geleerd hebt, hoe je gegroeid bent, wie je om je heen mag kennen….. dan kan niets je uit balans halen en het warme, goede gevoel blijft in je buik.
  Van deze mail word ik echt hellemaal blij! Een grote dankjewel!
  Ook voor pubers is dit een goede tip en een positieve manier om met dingen om te leren gaan!
  Onze meisjes (16j en 14j) krijgen op school het vak “leefsleutels”. Dit past hier helemaal in en zou een echte blikverruimer zijn.

  Vriendelijke groeten,
  Anne

 • Beste Anne,

  Fijn dit te horen en heel graag gedaan.

  Wat bijzonder dat ze het vak Leefsleutels krijgen,
  dat zouden ze op elke school moeten aanbieden :)

  Vriendelijke groet,
  Frank

 • Yvonne schreef:

  Super (Y) Klopt helemaal :-) Superleuk beschreven !

 • Een mooie eyeopener Frank!
  Je gebruikt heldere taal en het is gelijk een nuchter verhaal. Het leven is simpel, als je het meer wilt zien.
  Thnx!!

 • Beste Frank,
  Dit is zo goed voor mij, zo helder zo duidelijk. Dit kan ik vastpakken en elke keer als het door mijn vingers dreigt te glippen (zoals zand wat je probeert vast te houden) kan ik het er weer bij pakken en weer lezen en weer het gevoel van YES ik kan dit voelen en doen. Ik ben iemand met borderline problematiek en zit nu in een kliniek. Op dit moment volg ik schematherapie, wat ik overigens erg goed vind. Als gedrag wil ik een hoop leren en ben veel aan het surfen op het world wide web. Dit is echt de beste site ooit!! En er is nog zoveel te lezen waar ik helemaal blij van word. Ik zou jou later graag als personal coach willen na mijn klinische opname en dat meen ik oprecht!
  Carpe Diem.
  Fenny

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >