Ervaringen - Coaching Cliënten


Hier lees je alle ervaringen van coaching cliënten van Frank de Moei

  • Op dit moment neem ik geen persoonlijke coaching cliënten meer aan.
  • In plaats daarvan kun je wel een van de Online Trainingen volgen.
  • Hiermee leer je eigenlijk jezelf te coachen. Heb je vragen? Stel ze gerust!
Frank de Moei

Frank de Moei | Professsional Coach & Trainer | Meer over Frank

De beste
“De beslissing om het coachingstraject in te gaan is een van de beste beslissingen van mijn leven geweest. Ik zat al een tijdje met een paar kwesties en met Frank de Moei heb ik concreet kunnen maken waar ik naar op zoek was en hoe dit te verwezenlijken. Al na een paar sessies heb ik inzichten over mezelf ontdekt die heel veel verklaren over hoe veel zaken in mijn leven gegaan zijn. Ook heb ik handvaten ontdekt waarmee ik mezelf op de koers heb gezet die ik op wou. Concreet betekent dit meer leven vanuit mijn gevoel en een zinvoller en gelukkiger leven.
Het fijne van samenwerken met Frank is dat hij er vanuit gaat dat iedereen goed is zoals hij/zij is, en dat je dus niet hoeft te veranderen. Vanuit mijn werk heb ik flink wat coaches voorbij zien komen maar Frank is de beste.”
FV, manager

Steekt er echt bovenuit
“Frank de Moei vind ik kwalitatief boven de meeste coaches en therapeuten uitsteken. Hij is één van de weinigen waarvan ik vind dat hij over voldoende inzicht en begrip beschikt, open minded is, goed meedenkt, duidelijk en helder is, motiveert en de juiste vragen stelt waardoor je uiteindelijk zelf je eigen richting bepaalt en keuzes maakt. Dit komt echt uit mijn hart. Ik heb gedurende mijn leven meerdere coaches gehad, maar Frank steekt er echt bovenuit. Dank zij hem heb ik niet opgegeven op momenten waarop het heel moeilijk was.”
MB, coach

Enorm geholpen
“Ik begon de coaching met Frank de Moei omdat ik hulp zocht voor mijn dagelijkste portie stress – en tot nu toe hebben de sessies enorm geholpen. Vanaf het begin had ik altijd het gevoel en de geruststelling dat er een duidelijke structuur was. Frank is naar mijn mening een echte coach omdat hij me echt helpt met het omzetten van mijn denken, in een positieve en constructieve manier. Hij is nooit sturend of oordelend. Integendeel: hij staat altijd open en luistert zorgvuldig om uit te vinden wat de beste oplossing voor mij is.

Wat ik het meeste in hem waardeer is zijn kalmte en rust, dat komt van zelfvertrouwen er ervaring in het coachen. Hij zal je nooit vertellen wat je moet doen, maar hij zal je altijd helpen om zelf de meest effectieve manier te vinden die het beste voor je werkt. Ik heb daardoor zoveel over mezelf geleerd en dat heeft me geholpen met een nieuwe start – van binnen! Ik ben erg blij met onze coachingsessies en beveel Frank van harte aan als een betrouwbare en professionele hulpbron.”
MS, huisvrouw

Meer zelfvertrouwen en geluk
“Na jarenlang vast geroest te hebben gezeten in mijn leven, niet wetende wat ik wilde, niet durfde en vol zat met negatieve overtuigingen kwam ik via via in aanraking met de website Newstart van Frank de Moei. Na enige aarzeling heb ik me aangemeld en nu, na pas 3 sessies, realiseer ik me dat ik dit jaren geleden had moeten doen.
Frank is als een baken die mij mijn echte ik laat zien en de tools geeft om met positieve overtuigingen door het leven te gaan. Zijn aanpak is zeer ontspannen, we lachen veel, hij (ver)oordeelt niet en hij straalt vertrouwen en rust uit. Hij komt direct ter zake en we zijn meteen aan de slag gegaan met mijn negatieve overtuigingen. Geen ellenlange sessies over het verleden, het waarom etc. nee, alles gericht op het nu en de toekomst.
Hij voorziet mij van nuttige en praktische oefeningen die ik elk moment kan toepassen en ik ervaar dat ze direct resultaat hebben. Na 3 sessies voel ik me al een stuk sterker, heb meer zelfvertrouwen en sta gelukkiger in het leven. Ik denk positiever over mezelf, sta daardoor positiever in het leven en straal dat ook weer naar anderen uit.
Iedereen die wel eens worstelt met vraagstukken over het leven (werk, gelukkig zijn etc.) kan ik aanraden contact op te nemen met Frank omdat er niets fijner is dan jezelf te zien groeien.”
MV, manager

Superblij
“Twee goede vrienden van mij hebben me het advies gegeven om naar Frank de Moei te gaan, omdat zij beide erg goede ervaringen hebben met Frank. Uiteindelijk heb ook ik de stap genomen en ik ben nu zo ontzettend blij dat ik dat gedaan heb! Mijn huidige baan is niet wat ik zocht en m.b.v. Frank ben ik op zoek gegaan naar mijn droombaan.
Vanaf het begin voelde ik me erg op m’n gemak. Frank voelde heel goed aan wie ik ben als persoon en waar ik behoefte aan had. Door het stellen van de juiste vragen en goed te luisteren, ben ik door Frank in relatief korte tijd erachter gekomen wat mijn droombaan is.
Frank laat je mogelijkheden zien waar je zelf niet aan gedacht had, hij kijkt verder dan je zelf zou doen en laat je dingen in een veel breder perspectief zien. In 4 sessies heb ik m’n droombaan al gevonden.

Met veel enthousiasme ga ik in september aan de opleiding beginnen die mij mijn droombaan helpt realiseren. Ik ben echt nog steeds superblij hoe hij mij heeft geholpen in het vinden van m’n droombaan. Jouw tips en adviezen die je me hebt meegegeven tijdens de laatste sessie om mijn huidige werk wat te kunnen veraangenamen, hebben echt enorm geholpen! Echt ongelooflijk. De dag na de sessie heb ik ze direct toegepast. Echt heel bijzonder om te zien en mee te maken. Super bedankt voor al je hulp daarin!” Frank enorm bedankt en ik beveel je bij iedereen aan!”
JW, Helpdeskmedewerkster

Gelukkig en zin in de toekomst
“Op een ontspannen en humoristische manier heeft Frank de Moei me laten ontdekken hoe ik meer van het leven kan genieten terwijl ik in feite eigenlijk niets aan dat leven hoefde te veranderen. Het is maar hoe je er tegen aankijkt, en dat maakt het verschil tussen stressen of genieten. Na elke sessie groeide mijn vermogen om te ontspannen en beleefde ik gelukzalige momenten. De zin “kies ik voor zorgen of kies ik voor ontspanning?” zal ik nooit vergeten en geloof me, ik weet nu wel waarvoor ik liever kies… Het resultaat is dat ik weer gelukkig ben en zin heb in de toekomst!”
NJ, lerares

Positiever in het leven
“De aanpak van Frank de Moei heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Hij dringt direct door tot de kern van de zaak en zet je aan tot het echt veranderen, verbeteren en herontdekken van jezelf als persoon. Daar kom je sterker uit. Door de coaching van Frank is mijn kijk op de belangrijke zaken in het leven teruggekomen. Ik was het door de jaren heen simpelweg vergeten hoe je echt kunt genieten van het leven en je geluk in je leven kunt vinden.

Ik heb aantoonbare veranderingen in mijn leven aan kunnen brengen dankzij de coaching; ik sta positiever in het leven dan voorheen; met name het gevolg van het aanpakken van mijn overtuigingen die niet goed bij mij pasten en die vervangen door overtuigingen die wel bij mij passen. Ik voel mijzelf beter in mijn vel zitten en met meer positieve energie. Ik kan Frank van harte iedereen aanraden als coach!!!”
TK, jurist

Verbaast en zeer tevreden
“Ik ervaar de coaching als zeer positief; praktisch en waar! Ik heb al veel nieuwe inzichten gekregen tot nu toe, door middel van oefenen moet ik het me nu nog eigen maken. Ik sta er zelf verbaasd van hoe Frank de Moei in die paar gesprekken zo de ‘verkeerde’ overtuigingen naar boven haalt, en mij op zo’n praktische wijze nieuwe inzichten geeft. Ik ben er echt zeer tevreden over! De coaching was heel goed; feitelijk, praktisch en niet ingewikkeld. Frank is betrokken, betrouwbaar, eerlijk en sociaal. Hij weet de informatie van de vorige keren altijd goed terug te koppelen en denkt overal in mee. Hij laat voor mijn gevoel geen dingen liggen, en toch houdt hij zich niet bezig met details, wat ik zelf wel altijd deed.”
GW, studente

Met een glimlach over straat
“Frank de Moei leert mij op een heel inzichtelijke manier hoe ik geluk vind in mijzelf. Na een jarenlange zoektocht om een beter mens te worden, weet ik nu: Ik ben al goed zoals ik ben! Dit inzicht geeft vreugde en verzacht tegelijk mijn blik naar buiten. Wat is het leven mooi. Veel mooier dan ik dacht En geluk is altijd dichtbij, ook als ik het even niet zie. Dankjewel Frank; ik ga nu met een glimlach over straat.
Mijn leven zit nu in een positieve spiraal en dankzij zijn heldere uitleg heb ik altijd iets om mij in lastige situaties verder te helpen. Daarbij is Frank zelf het levende voorbeeld van een gelukkig persoon. Op zijn woorden kan je dus makkelijk vertrouwen. Ik begrijp heel snel wat hij bedoelt. Hij spreekt als het ware “mijn taal”. Groot pluspunt van de methodiek: de praktische handvaten die Frank biedt voor het positief transformeren van mijn gedachten en overtuigingen, waardoor ik weer bij mezelf kom.

Mijn grootste inzicht was na een aantal weken: ik ben mooi en lief genoeg voor een gelukkig leven. Op dit moment kan ik zelfs zeggen: ik bén gelukkig, het leven is goed voor mij. Mijn verlangen naar liefde was mijn grootste drijveer om aan mezelf te werken. Dankzij de coaching ervaar ik nu dat ik zelf een bron van liefde ben. En inmiddels zie ik ook dat liefde overal aanwezig is. Dat dit zo moet zijn wist ik voor de coaching wel, maar hoe je dat ook werkelijk kan ervaren weet ik nu heel veel beter; hoe ik steeds weer en meer bij dat gevoel kan komen. Zowel als ik alleen ben, als in contact met anderen. Ik kan vertrouwen op mijn goede gevoel.Jouw methode werkt als een tielerier!”
CB, Onderwijspedagoog

Zeer prettig
“Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Frank de Moei heeft me een spiegel voor gehouden met overtuigingen die mijn gedrag in meer of mindere mate bepaalde. Ik heb hier meer inzicht ingekregen en tools om met mijn uitdagingen aan de slag te gaan. Frank is rustig, authentiek en respectvol.”
LK, zelfstandig ondernemer

Positiever zelfbeeld
“Frank de Moei is een betrokken persoon die samen met mij met 100 % aandacht heeft gewerkt aan een gezonder en positiever zelfbeeld. Hij geeft mij het gevoel dat ik mag er zijn. De coaching is een bewustwording en een klankbord / spiegel van mijn gedachten. Ik merk hoe dat inwerkt op mijn gevoel van gelukkig en succesvol voelen. Ik vond de opzet erg goed!”
RS, verpleegster

In zeer goede doen
“Frank de Moei is zeer betrokken. Mijn gevoel over hem is goed en daardoor kreeg ik een stuk rust. Ik vond de directe benadering erg prettig. De coaching was heel effectief, het maakte duidelijk waar ik mee aan de slag moest. Het resultaat is dat ik mij weer in zeer goede doen voel.”
HN, politieagent

Respect, humor en rust
“Wat Frank de Moei bijzonder maakt is dat hij met zijn gevoel en levenservaring werkt. Omdat hij een gevoelsmens is en dingen goed weet te verwoorden komt zijn advies sterk en geloofwaardig over. Hij weet inzichten op verschillende manieren te verwoorden zodat er altijd wel eentje bij je ‘binnenkomt’. Hij dringt je niets op, stelt de juiste vragen, en lijkt altijd wel een plan te hebben. Hij prikt snel door paradigma’s heen en wijst je direct op een valkuil. Als een gesprek dreigt af te dwalen, weet hij deze goed te herpakken. Wat ik het meeste in hem waardeer is dat hij je niet laat raaskallen over je probleem, maar je een spiegel geeft. Hij blijft niet alsmaar vragen maar komt zelf met oplossingen en ideeën. Hij benadert je met respect, humor en vooral met rust.”
YL, IT-medewerkster

Snel resultaat
“Frank de Moei is een zeer gedreven coach met een oprechte interesse in zijn cliënten. Zijn aanpak zorgt ervoor dat er snel resultaten geboekt worden. Sinds ik door hem begeleid word, zit ik beter in mijn vel, voel ik me een stuk zekerder en heb meer zelfvertrouwen gekregen.”
MD, ambtenaar

Sterker, positiever en rustiger
“In een roerige periode van mijn leven was ik op zoek naar een beetje sturing en houvast. Hoewel de website Newstart van Frank de Moei al veel hulp bood, zocht ik nog wat meer hulp concreet voor mijn situatie. En die vond ik in de sessies bij Frank! Hij is een heel prettig en rustig persoon, die meteen de vinger op de zere plek weet te leggen. Hij houdt je een spiegel voor en laat je zien hoe je zaken anders kunt bekijken, maar zonder je het gevoel te geven dat je het tot nu toe misschien niet goed hebt gedaan; hij laat je in je waarde.
Frank voelt goed aan hoe hij je kan helpen op de manier die bij jou past. In slechts vier sessies heb ik ontzettend veel handvatten aangereikt gekregen en daar maak ik nog dagelijks gebruik van. En niet alleen voor het ‘probleem’ waarvoor ik aanvankelijk bij Frank kwam, maar voor nagenoeg alle facetten in mijn leven.

Ik heb een stukje bevestiging gevonden waar ik naar op zoek was. Ik weet nu waarom ik bepaalde dingen doe, zoals ik die doe, maar dat sommige dingen op niet realistische aannames/gedachten berustten. Daar ben ik me bewust van en ik weet hoe ik dat kan ombuigen. Maar bovenal weet ik nu, dat ik dicht bij mezelf moet blijven, dat ik van mijn eigen kracht uit moet gaan, dat ik op mijn gevoel kan én moet vertrouwen en dat ik dan de juiste beslissingen kan nemen en datgene zal bereiken wat ik wil.
Ik ben een stuk sterker en positiever geworden en sta veel rustiger in het leven. Door de sessies met Frank heb ik ingezien, dat ik kan én moet vertrouwen op mijn gevoel en op welke wijze ik dat kan doen. Voeg daar een duidelijke visie aan toe en ik ben ervan overtuigd, dat ik de juiste beslissingen zal nemen en datgene zal bereiken wat ik wil. En dat allemaal dankzij Frank! Bedankt Frank!”
IM, juriste

Positiever leven
“Tijdens de sessies bij Frank de Moei is mij op een duidelijke en aangepaste manier uitgelegd hoe ik anders in het leven kan gaan staan. Frank heeft mij het gevoel en motivatie gegeven dat ik er ook daadwerkelijk uit zal komen. Door de gesprekken met hem heb ik weer veel meer zin in het leven en zie ik zoveel meer uitdagingen i.p.v. drempels. Ik heb het gevoel dat je serieus word genomen. Heel prettig !
Het resultaat is dat ik een goed begin heb gemaakt met een positiever leven. Ik raad het iedereen dan ook erg aan als je ‘hulp’ zoekt op een ongedwongen maar toch effectieve manier.”
EB, Administratie medewerker

Zelfvertrouwen
“Frank de Moei is iemand die je op je gelijk op je gemak stelt en het voelde gelijk goed bij hem. Ik ben op zoek gegaan naar mijn droombaan. In zeer korte tijd heeft Frank, door het stellen van de juiste vragen, mijn ideale baan gevonden. Hij heeft allerlei mogelijkheden gegeven om andere inzichten te krijgen.
Na de droombaan sessies zijn we overgestapt naar zelfvertrouwen.

Frank heeft mij verschillende technieken gegeven om mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Nog dagelijks gebruik ik deze technieken en boek elke dag vooruitgang. Hierdoor ben ik opener geworden naar familie en vrienden toe waardoor zij de ware ik leren kennen. De sessies met Frank zijn ontzettend nuttig voor mij geweest. Mijn leven is zeker veranderd na de coaching sessies, daar ben ik heel blij mee en kan iedereen de sessies ook aanraden. Frank, bedankt voor al je nieuwe inzichten en gesprekken.”
RK, Marketing medewerker

Uniek
“Frank de Moei is een professionele coach die vanuit een filosofie werkt en denkt die uniek is. Hij helpt je op eenvoudige wijze inzicht te krijgen in jezelf en in wat je wilt bereiken. Zijn vragen zijn positief confronterend en zijn grootste vermogen is om je het gevoel te geven dat je een unieke persoonlijkheid bent die veel kan bereiken. Zijn wijze van communicatie is prettig, verhelderend, begrijpend en vooral kloppend. Het is bijzonder knap en weinig coaches gegeven om op basis van enkele gesprekken een individu te analyseren en op weg te helpen het maximale uit zichzelf te halen. Frank is gewoon een toffe en relaxte coach en koppelt dit aan een enorme kennis op zijn vakgebied.”
MB, accountmanager

Positief
“Tijdens een sessie met Frank voelde ik geen enkele remming om te vertellen wat de dingen waren die mij bezig hielden. Ik hield geen zaken achter. Dit is wat mij betreft de grote kracht van Frank. Hij is oprecht geïnteresseerd en velt geen waarde oordeel. Frank heeft een bijzonder positieve kijk op zaken en is in staat om op een doeltreffende wijze een spiegel voor te houden. Door Frank ben ik mij gaan verdiepen in technieken om lekkerder te leven en me bewust geworden van de valkuilen die dit juist tegenwerken!”
MJ, projectmanager

Helder en duidelijk
“Vanaf de eerste kennismaking en coaching sessie ervaar ik de juiste betrokkenheid bij het doel dat we samen willen bereiken. Helder, duidelijk, no-nonsense, exact zoals we het afgesproken hebben. Ik ervaar dat de coaching met Frank de Moei mij de goede kant op stuurt.”
RO, manager

Supercoach
“Ik heb meer inzicht gekregen in de overtuigingen die mijn denken en voelen bepalen. Een aantal van deze overtuigen herkende ik helaas direct, maar de anderen durfde ik eerder niet te erkennen. Ik heb met Frank de Moei de overtuigingen die mij in de weg zaten omgezet naar betere overtuigingen – overtuigingen die natuurlijk ook rekening houden met mijn persoonlijkheid. Ik heb veel aan de persoonlijke gesprekken gehad. Ik ben altijd iemand geweest die bezig was zichzelf te ontwikkelen. Ik heb ook meerdere zelfhulpboeken gelezen. Het voordeel van de persoonlijke coachingsgesprekken is dat die op maat zijn gemaakt en beter inzicht geven in je eigen leven. Bedankt, je bent echt een supercoach!”
JB, advocate

Zonder coaching niet gelukt
“Het kwartje begint langzaam te vallen. En soms valt het nog niet, dat komt dan wel. Maar zonder coaching was mij dat waarschijnlijk niet gelukt, dus dat is al winst. Tot nu toe merk ik dat ik me er al veel sneller bewust van ben als ik terugval in negatieve gedachten of teveel in mijn hoofd zit. Frank de Moei is erg goed in het ombuigen van negativiteit naar positiviteit en heeft een verfrissende kijk op dingen. Ik heb zeker het gevoel dat Frank de Moei betrokken is bij waar ik mee worstel. Ik vind dat hij met goede tips komt die aansluiten bij wat ik verteld heb. Hij is rustig, luistert goed, betrokken, positief, ‘wijs’, professioneel, realistisch (niet zweverig), wil je graag helpen maar laat de verantwoordelijkheid wel bij jezelf. Ik heb je al bij iemand anders aanbevolen!”
NK, lerares

Wat een verschil!
“Ik kwam in eerste instantie bij Frank de Moei omdat ik op zoek was naar een leuke baan die echt bij mij zou passen en er zelf, na meerdere pogingen, niet in slaagde om uit te vinden wat dat was. Frank liet mij echter tijdens de sessies inzien dat waar ik iedere keer, bij welke baan dan ook, tegenaan liep in feite niets te maken had met de inhoud van de baan maar met gedachten en overtuigingen die ik over mijzelf had. We zijn aan de slag te gaan om deze negatieve overtuigingen (en dat waren er heel wat!) om te zetten in helpende overtuigingen: wat een verschil en wat een inzicht heeft mij dat gegeven!

De jarenlange opgebouwde overtuigingen vormen langzaam maar zeker om tot helpende gedachten! Hierdoor werk ik aan mijn zelfverzekerdheid en zelfbeeld en dat heeft een positieve impact op het werk dat ik nu doe en op de manier waarop ik naar werk kijk. Wat ik daar fijn bij vind, is dat Frank dat op een nuchtere, concrete en duidelijke manier doet, een manier die bij mij past. Geen zweverigheid, maar een methode waar ik echt wat mee kan en die mij verder helpt. Er is nog een weg te gaan, maar ik heb er vertrouwen in dat het mij uiteindelijk zal brengen waar ik wil zijn!”
SZ, Recruiter

Ervaren en positief
“Ik weet van mezelf dat ik uit het persoonlijk contact meer haal dan alleen het lezen van de artikelen dus een eerste afspraak was gemaakt. Al gelijk in de eerste sessie werd duidelijk dat mijn hart ook niet hier in het buitenland ligt. Ik kwam daar achter door antwoord te geven op de vragen die Frank de Moei stelt; hij weet je op een slimme manier voor de keuze te zetten waardoor je antwoordt vanuit je gevoel en niet vanuit je verstand. Je komt dus bij antwoorden uit die je gevoel je zelf geven. En dat is best eng want het zijn niet de beredenerende keuze’s die je altijd gewend was om te maken. Een nieuwe ervaring maar wel een hele fijne. Vooral omdat ik me kan vinden in de filosofie van ‘het moet goed voelen’.

Frank kan zich goed inleven en verplaatsen in mijn situatie. Hij heeft ook een enorm respect voor mijn situatie en hoe ik de zaken aanpak, dat kan ik erg waarderen. Hij is positief en beschikt over veel/ruime ervaring, wat prettig werkt om het toepasbaar te maken. Op zichzelf een hele effectieve manier van coaching. Hij weet je te triggeren om de keuze’s te maken op basis van je gevoel en niet op basis van je verstand. Deze manier van coaching stelt dus je eigen gevoel centraal en negeert de beredenerende keuze’s (van andere mensen). Want uiteindelijk gaat het er om wat je zelf graag wilt, wat je leuk vind om te doen en waar je dus ook automatisch goed in bent. En dat staat helemaal los van de meningen die andere mensen over je hebben. Volg je eigen weg!”
JB, sales manager

Zeer prettig
“De coaching was zeer prettig en gestructureerd, waarbij er genoeg ruimte was om stil te staan op sommige punten. Ondanks het feit dat ik niet precies wist waar de coaching naar toe zou gaan, waren de gesprekken uiteindelijk volgens verwachting. Frank de Moei is absoluut betrokken, geïnteresseerd, zeer prettig, open en to-the-point.”
WD, Internetondernemer

Roerige tijden overwonnen
“Frank de Moei is een zeer professionele coach en een integer persoon waarbij je na iedere sessie met een goed gevoel de deur uitgaat. Hij is vakbekwaam en weet je op de juiste manier te raken. Erg fijn zeker na negatieve ervaringen met andere coaches. Mij persoonlijk heeft hij na een voor mij roerige periode met veel twijfels weer snel de juiste richting op gekregen en ik heb in die periode weer een hoop zelfvertrouwen teruggekregen. Precies waar ik voor gekomen was.”
EK, account manager

Dit heeft mijn leven veranderd
Hey Frank, ik had net een gesprek met een goede vriend van me. Hij is net vader geworden van zijn tweede kind en zit in een burnout. Hij vroeg me of ik een goede coach kende. Ik heb hem verteld dat jij me ongeveer 8 jaar geleden hebt geholpen met het weer geloven en vertrouwen in mezelf.

Ik wil je nog bedanken voor de lessen die ik van je kreeg, die ik toen nodig had. Het heeft mijn leven veranderd. Door me te focussen op mezelf en te geloven in mezelf en te vertrouwen in de toekomst, heb ik ons huwelijk gered, mijn kinderen in hun kracht gezet en heb ik nu een succesvolle business met mijn dochter.

Ik wil je na al die jaren nog bedanken, wat je voor me gedaan hebt! Ik voel me nu zelfverzekerd, krachtig, energiek en veerkrachtig om alles wat op mijn pad komt aan te kunnen! Dank je wel voor je lessen! Warme groet,
PS, Health Coach

Succes en resultaat
“Ik heb al meerdere coachingstrajecten gevolgd, maar op de een of andere manier verwaterden die gaandeweg en was er na afloop niet veel veranderd. Ik heb het gevoel dat het met de coaching van Frank de Moei anders is. De duidelijke structuur die geboden wordt maakt het mogelijk stap voor stap effectief aan de slag te gaan. Ik voer de opdrachten uit en heb het gevoel dat ik stapje voor stapje verder kom. Ik ben er nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit traject met succes en resultaat zal afronden. Frank is altijd goed ingelezen tijdens de sessies. Ook maakt hij tijdens de sessie goede aantekening, die hij weer gebruikt tijdens een volgende sessie zodat de sessies een geheel vormen. Dit geeft duidelijkheid en structuur. Frank geeft ruimte, maar leidt ook en dat is precies wat ik nodig heb.”
MB, zelfstandig trainster

Open en betrokken
“Ik heb in de gesprekken met Frank de Moei leren inzien wat goed voor me is en wat ook niet. Het is een ‘eyeopener’ maar toch is het luister naar je lichaam en doe de dingen die je graag wilt. Maak daarbij de keuze(s) die voor jou belangrijk is / zijn. Ik zat aan de vooravond van mijn VUT en dacht: ‘mogelijk val ik dadelijk in een zwart gat’. Ik wilde dit voorkomen en daar heeft Frank met heel goed bij geholpen. Zijn openheid en betrokkenheid zijn groot. Dus Frank heel erg bedankt voor je coaching ik zal je zeer zeker aanbevelen bij mijn inmiddels ex – collega’s.”
WN, Fotograaf met passie

Beter inzicht
“Ik vind Frank de Moei een hele goede coach. Ik voel me erg op mijn gemak bij hem. De coaching is erg professioneel en positief. Ik kan hem van harte aanbevelen. Ik ben een stuk verder en heb een beter inzicht in de situatie.”
ZH, vrijwilligster

Energie weer terug
“Ik ervaar de coaching als prettig, doelmatig, professioneel. Het geeft mij inzicht in de problemen die mij bezig houden en hebben gehouden, Het heeft me geleerd bij mij zelf te blijven, het heeft mij weer rust in mijn gedachten gegeven, en ik heb mijn energie weer voor 95 % terug. Frank de Moei is professioneel betrokken, leeft zich goed en snel in. De coaching was in een paar sessies heel effectief en doeltreffend.”
AB, conciërge

Positief en effectief
“Ik ervaar de coaching als zeer positief. Ik heb goede inzichten en feedback ontvangen. De aanpak spreekt mij erg aan. Het is concreet en het opschrijven helpt me om later nog eens terug te lezen. Met name de aanpak door middel van overtuigingen en inzichten helpt me. De coaching is effectief en Frank de Moei is betrokken en begripvol. Ik zal hem aanbevelen bij anderen. Ik ben suptertevreden over de coaching.”
TB, manager

Snel resultaat
“Door de coaching zit ik beter in mijn vel. Ik heb meer het gevoel elke situatie aan te kunnen. De coaching was erg effectief: Ik heb mijn gestelde doelen bereikt. Frank de Moei was geïnteresseerd en professioneel. Het voelde redelijk snel ‘vertrouwd’. Ik merkte al snel resultaat. Geen zweverig gedoe, maar vanuit feiten/kennis/eigen ervaring benaderd. Dat werkte voor mij.”
CF, consultant

Vooruitgang
“De coaching-sessies vind ik prima. Frank de Moei luistert aandachtig naar de onderwerpen die ter sprake komen, en geeft zoveel mogelijk goede raad mee. Hij is intensief betrokken en helpt op een effectieve manier het probleem op te lossen. Ik zie vooruitgang en ben hoopvol gestemd voor de toekomst.”
GA, inkoper

De knop te pakken
“Ik heb al meerdere therapieën gehad voordat ik bij Frank de Moei kwam. Voor mij vielen wat dingen samen en op een gegeven moment had ik de knop te pakken. Waarop ik verder kon zelfstandig. Dat heb ik als positief ervaren. Frank ging gericht met de problematiek aan de gang. Hij zet de zaak goed op een rijtje en is iemand die zijn werk heel serieus neemt. De coaching werkte goed, ik kon er meteen gebruik van maken en doe dat nog steeds.”
AH, fysiotherapeut

Realistisch en betrokken
“Ik heb zeker het gevoel dat Frank de Moei betrokken is bij waar ik mee worstel. Ik vind dat hij met goede tips komt die aansluiten bij wat ik verteld heb. Hij is rustig, luistert goed, betrokken, positief, ‘wijs’, professioneel, realistisch (niet zweverig), wil je graag helpen maar laat de verantwoordelijkheid wel bij jezelf. En hij vindt zijn vak écht leuk en gelooft in zijn aanpak. Tot nu toe heb ik baat bij de sessies, het kwartje begint langzaam te vallen. Het kwartje vinden en kunnen laten vallen was mij zonder coaching waarschijnlijk niet gelukt, dus dat is al winst. Tot nu toe merk ik dat ik me er al veel sneller bewust van ben als ik terugval in negatieve gedachten of teveel in mijn hoofd zit.”
NK, lerares

Energie
“Na het coachingsgesprek met jou kreeg ik heel veel energie en dit heeft o.a. in gang gezet dat ik meer bij mezelf (mijn eigen gevoel en intuïtie) wil blijven. Ik vind het heel spannend allemaal en af en toe zie ik ook veel beren op de weg maar over het algemeen is het het gevoel van ruimte en energie in mij dat overheerst! Ik heb me sinds jaren niet meer zo gevoeld en merk dat ik weer leef.”
AF, gemeenteambtenaar

Heeft mij zeer geholpen
Het heeft mij zeer geholpen in de zin van dat er bepaalde overtuigingen worden omver gehaald (bv een client hoeft maar iets minder te weten en ik wat meer zodat ik waardevol voor hem of haar kan zijn). Vond het mooi om om hulp te kunnen vragen wanneer ik dat wil, en te lezen wanneer dat mij uitkomt, en dat je echt een gedegen uitgebreid antwoord geeft, geeft wel waar voor mijn geld. Dankjewel!
CF, coach en psycholoog

Oplossingen
“Frank de Moei is een coach die aandachtig luistert. Hij benadert je met respect en straalt geïnteresseerdheid uit. Door de vragen die Frank stelt word je uitgenodigd om over jezelf, je gedrag en je acties na te denken en hierdoor krijg je vaak nieuwe inzichten.
Ook lukt het Frank om je positief naar jezelf te laten kijken, waardoor er oplossingen naar boven komen die uit jezelf komen. De keren dat Frank mij heeft gecoacht voelde ik mezelf aan het einde krachtig en gemotiveerd om aan de slag te gaan met de punten waar we over gesproken hadden.”
SVR, zelfstandig coach

Zelfvertrouwen
“Frank geeft je na het coachingsgesprek het gevoel dat je de hele wereld met al zijn uitdagingen aankunt. Hij reikt je technieken aan waardoor je jezelf kunt blijven verbeteren. Hij motiveert je om actie te ondernemen en niet bang te zijn voor vernieuwingen. Hij leert je hoe je je gedrag kunt veranderen door je af te vragen wat jij belangrijk vindt in het leven en wat jou gelukkig maakt. Zijn benadering is altijd respectvol, positief en daadkrachtig.
Frank heeft mij als het ware mijn zelfvertrouwen en mijn zelfrespect teruggegeven.”
GB, secretaresse

Succesvol
“Coaching door Frank de Moei is coaching met een vriendelijk gevoel waarbij daadkracht wel degelijk aanwezig is. Hij maakt dat ik tot inzicht kom, hij laat me inzien dat ik patronen draai die me niet meer dienen. Hij laat me nieuw gedrag ontwikkelen waarbij ik me goed voel en waarmee ik mijn doelen kan behalen. Met vriendelijke daadkracht gecoacht worden maakt dat ik stappen zet en dat is voor mij succesvol gebleken.”
AVS, zelfstandig onderneemster

Essentiële les
“Ik waardeer de coaching van Frank de Moei ten zeerste omdat hij je leert inzien hoe je naar jezelf kijken en hoe je daar anders naar kunt kijken. Vooral het stuk voor jezelf opkomen is voor mij een essentiële les die hij me leert”.
TO, buitendienst medewerker

Verandert mijn leven
“Ik heb de coaching als prettig en ondersteunend ervaren. Ik heb meer over mijzelf geleerd, over mijn patronen en hoe deze mijn leven beïnvloeden. Een aantal staan in de weg van geluk en een prettig leven, dit inzien is een echte eye-opener. Daarmee werken, oefenen en het feit dat er tijd nodig is om daarmee aan de slag te gaan, komt duidelijk naar voren. Frank de Moei begeleid daarin helder en respectvol. Voor mij een juiste methode en benadering: to the point, zonder poespas. Op het moment (nog niet aan het einde van het traject) is de coaching zeer effectief, het verandert mijn leven.”
AT, directrice

Meer zelfinzicht en levensplezier
“Ik ben het coachingtraject ingestapt met een loopbaanvraag. Om daaraan toe te komen en ruimte voor te hebben samen besloten eerst stil te staan bij wat wil ik. Met name het inzicht veel bezig te zijn met wat, in de toekomst, allemaal nog moet gebeuren en de controledrang heeft mij veel opgeleverd. Frank weet door gerichte vraagstelling, in een prettige sfeer, het zelfinzicht te vergroten. Ook eigenwaarde en autonomie heb ik kunnen vergroten.

Ook veel praktische tips gekregen. Het gaat om het echt doorleven en de vertaling naar jezelf. Daar heeft coaching veel meerwaarde. De loopbaanvraag is verderop in de coaching aan de orde gekomen met het bepalen wat voor mij nu echt belangrijk is cq wat mij drijft in het leven. Elke coachingssessie is voor mij waardevol en geeft kracht. Ik ervaar Frank de Moei als een zeer prettige, deskundige en ook praktische coach. Vergroot zelfinzicht en levensplezier.”
LV, Finance Manager

Ervaren en doelgericht
“Ik vind Frank een prettige coach. Hij straalt rust uit en stelt je direct op je gemak. Ik merk dat hij erg ervaren is en hele doelgerichte vragen stelt die me erg tot nadenken zetten. Ik vind het prettig dat Frank de koe bij de horens pakt en niet om de brij heen draait. Bij de eerste sessie heeft hij me overtuigd dat ik dingen kan veranderen. Deze overtuiging draagt hij uit en dat geeft me zelfvertrouwen.

Frank de Moei is in staat zijn coachingsmethodieken aan te pasten aan de hulpvraag van de cliënt. Hij legt wel duidelijk uit hoe zijn werkwijze is en of ik me daarin kan vinden. Hij geeft ruimte om hierin mee te denken. Ik voel dat het me verder helpt. Ik kijk uit naar de gesprekken bij Frank.”
DJ, directrice

Ik sta nu anders in het leven
“Ik heb de coaching als heel prettig ervaren. Heel anders dan ik hiervoor aan hulpverlening gewend was. Frank is positief, menselijk, invoelend en doortastend. Ik vond het positief dat het niet ging om alleen maar spuien van m’n verhaal. Frank gaf me niet al te veel ruimte om uit te wijden, maar zocht altijd naar de kern en stelde vooral veel vragen ter verduidelijking. Ik had echt het gevoel dat hij mijn persoon probeerde te begrijpen: Hoe sta ik in het leven, wat is daarin helpend en niet helpend?

Ik heb nu het gevoel dat ik anders in het leven sta. Dat komt zowel door de gesprekken als de stappen die ik zelf genomen heb. Wat dat betreft kwam Frank op het goede moment op mijn pad. Ik accepteer nu meer de mindere dingen die bij mij horen. Daarnaast kies ik er bewust voor om meer te genieten. Ik geniet meer van sociale situaties, die ik eerst vaak als negatief ervaarde.”
CE, gezinstherapeute

Moed en motivatie
“Ik ben zeker tevreden over de manier waarop Frank de Moei mij op weg naar een nieuwe baan helpt. Dat niet alleen, hij heeft mij geleerd de zaken positiever te benaderen met een praktische aanpak. Voor iemand die dacht geen idee te hebben wat ik eigenlijk wilde met en uit mijn leven blijk ik toch te weten waar mijn passie en interesse ligt. En dacht ik tot nu toe dat het voor mij te laat was om nog een draai te geven aan mijn carrière. Frank heeft mij duidelijk gemaakt dat dat niet zo is. Deze positieve draai geeft mij de moed en motivatie om door te gaan tot ik wel die baan heb gevonden die mij blij maakt en energie geeft.”
PL, medewerkster thuiszorg

Goed voelen
“Ik heb een aantal sessies bij een therapeut gevolgd en toen begreep ik het wel – intellectueel gezien – maar nu voel ik het pas echt. En het voelt goed!”
DS, marktonderzoeker

Open
“Ik was onder de indruk van Frank. Onder de indruk van zijn kennis en onder de indruk hoe open en positief hij was. Later leerde ik dat Frank inderdaad een oprecht ‘open-minded’ persoon is, die met mensen op een erg relaxte manier communiceert en samenwerkt.”
OS, manager

De juiste antwoorden
“Eigenlijk is Frank de Moei een goede vragensteller. Ik ben ervan overtuigd dat je zelf het antwoord op alle vragen hebt, dat je ‘deep down’ precies weet hoe je moet handelen. Echter door allerlei factoren die zijn ontstaan in een leven weten we niet meer door te dringen tot onze eigen kern. Frank is in staat de juiste vragen te stellen, waardoor je op een liefdevolle manier wordt ‘gedwongen’ het antwoord te geven. Gecombineerd met zijn scherpe waarnemingsvermogen leest en ziet hij de veranderingen in je lichaamstaal en wijst je daar ook op, waardoor er nog meer duidelijkheid ontstaat. Dit alles heeft tot gevolg dat we dan (weer) precies weten welk pad we verder moeten volgen om tot het hogere doel te komen. En dat doel is uiteraard voor iedereen anders.

Frank is de juiste vragensteller, zoals ik al zei. Of eigenlijk een goede uienpeller, hahha. Hij pelt iemand zoals je een ui pelt: laag voor laag, tot je bij de kern komt.
(Alleen ga je er niet van huilen…zoals met echte uien wel het geval is). Bovenstaande bereik je absoluut niet met alleen het lezen van artikelen. Natuurlijk stelt hij vragen in deze artikelen en brengt het wat te weeg. Maar een persoonlijke sessie ‘dwingt’ je echt tot het vinden van de juiste antwoorden.”
TG, Logistiek medewerkster

Goed gevoel
“Ik wilde je nog even zeggen dat ik een goed gevoel heb naar aanleiding van ons gesprek gisteren. Meer naar mijn gevoel luisteren en daarop vertrouwen voelt goed :)”
MT, zelfstandig trainer

Ontwikkelen
“Frank de Moei is vastbesloten het beste in mensen naar boven te brengen door voortdurend hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en uit te breiden.”
HK, directeur

Bewust van wat ik wil
“Frank helpt je alle gedachten die je hebt te ontdekken en zo te begrijpen wat je echt beweegt. Daarna wordt je gestimuleerd om daadwerkelijk de stappen te zetten die je dichter bij je gestelde doelen brengen. Ik ben me meer bewust van wat ik echt wil en waar ik steeds in de fout ga.”
JW, directeur

Van verstand naar gevoel
“Voordat ik de sessies met Frank de Moei heb gehad was ik erg rationeel en probeerde ik altijd alles te controleren door het maken van scenario’s. Ik voelde mij daar steeds minder prettig bij en het kwam ook regelmatig tot botsingen in de relationele sfeer. Frank is een zeer sociaal, meelevend en meedenkend persoon die recht door zee is en waar nodig de juiste zijstappen maakt om je een andere invalshoek te laten beleven. Na elke sessie heb ik dan ook de tijd genomen om het besprokene terug te lezen en er nog een keer over na te denken.

Uiteindelijk ben ik gaan inzien dat gevoel een groot deel van het leven is. Ik maak steeds meer beslissingen puur op gevoel, ben opener naar andere mensen toe (wat iets anders is dan sociaal) en durf dingen op hun beloop te laten. Dit wordt door mijn omgeving en mijzelf als zeer prettig ervaren.”
VH, Master student Bedrijfswetenschappen

Werkgeluk
“Frank de Moei is een hele prettige coach, die met duidelijke en doelgerichte vragen snel helderheid schept. Door de gesprekken met hem is mijn zelfvertrouwen op het werk verbeterd en mijn werkgeluk toegenomen. Wel beschouw ik dit als een proces dat langer duurt dan een paar sessies. Ik kom steeds weer nieuwe ‘uitdagingen’ tegen waarbij ik de spiegel van Frank zeer op prijs stel.”
JW, redactrice

Meer inzicht
“Ik ging naar Frank de Moei omdat ik niet meer wist welke kant ik op moest met mijn leven/carriere. Met behulp van Frank heb ik veel meer inzicht daarin gekregen dmv de juiste vragen te stellen die mij de juiste richting hebben gebracht. Ik weet van mezelf dat ik nog lang niet op de bestemming ben waar ik wil zijn maar nu ik een leidraad heb weet ik dat het uit eindelijk goed komt. Ik heb een zeer positief gevoel bij Frank. Zijn benadering is subtiel maar tegelijkertijd ook heel duidelijk.”
DW, fotograaf

Zal ik nooit vergeten
“Frank is oprecht geïnteresseerd, luistert goed en helpt je de zaken op een rijtje te zetten. Daarbij heeft hij een verrassend positieve kijk op de dingen, wat mij aanzet om mijn vastgeroeste overtuigingen bij te stellen. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik geen slaaf van mijn (pieker)gedachten hoef te zijn en zelf kan bepalen of en naar welke gedachten ik wil luisteren. De zin van Frank ‘met je gedachten kun je geen koffiezetten’ zal ik nooit vergeten, want zó is het. Piekeren is zinloos, actie is alles. Ik ben nu druk aan het oefenen om minder in mijn gedachten en meer in het hier-en-nu te zijn. Dus Frank: bedankt!”
NK, lerares

Minder zorgen en meer genieten
“Een paar maanden geleden liep ik vast in mijn nieuwe baan, waaraan ik met veel enthousiasme kort daarvoor begon. Ik werd onzeker over mijn functioneren, voelde me daardoor schuldig, maakte me zorgen over hoe het verder moest en was kortom in toenemende mate ongelukkig. Ik zag er ook geen uitweg in. Mijn vrouw raadde me aan Frank  de Moei te vragen me te helpen. Tijdens de sessies met Frank werd duidelijk dat ik om gelukkig/onbezorgd te zijn meer moet doen dan ongemakkelijke situaties als deze ontlopen. Het werd me duidelijk dat ik het mezelf moeilijk maak door te willen leven naar het beeld dat ik denk dat anderen van mij hebben of volgens mij zouden moeten hebben. En me daardoor schuldig te voelen of zorgen te maken over zaken waar ik uiteindelijk zelf geen invloed op heb. En dat zelfs als ik eens een steek zou laten vallen, dit geen ramp is.

Frank leerde me op een prettige manier inzien, dat het geen zin heeft te piekeren over wat de toekomst zal brengen. Dat het beter is mijn energie te steken in het hier en nu, in plaats van angstig te zijn over wat me allemaal aan denkbaar onheil zou kunnen overkomen. Dat ik op mezelf mag vertrouwen, want dat de dingen komen zoals ze komen en dat er dan een oplossing komt. Voor mij was de coaching effectief, ik heb er direct baat bij gehad. Prettig, Frank dringt zich niet op, “goes with the flow” (ik ben nogal een prater/wijdt veel uit), maar weet wel iedere keer iets tot het thema/onderwerp terug te brengen. Ik voelde me bij hem op mijn gemak en veilig.

Ik ben kortom blij dat ik de raad van mijn vrouw heb opgevolgd en ben Frank dankbaar voor de fijne manier waarop hij me niet alleen inzicht gaf in wat me in mijn geluk belemmert, maar ook in de tips om te komen tot een andere manier van denken. Ik voel me echt al veel minder bezorgd dan dat ik de laatste jaren was en geniet weer veel vaker van de leuke dingen in het leven.”
RF, account manager

Meer grip op mijn denken
“Ik vond de 6 coachingsgesprekken heel gestructureerd verlopen. De huiswerkopdrachten versterkten ook het praktische karakter van de coaching.
Hierdoor heb ik nu een goed overzicht van mijn belangrijkste overtuigingen en de daarbij gepaardgaande negatieve emoties. Deze oefening bracht mij meer inzicht en grip op mijn denken, precies zoals ik dat graag wilde aan het begin van de coaching. Tegelijkertijd voel ik mij rustiger in voorheen uitdagende situaties, omdat ik het gevoel heb dat ik iets aan mijn persoonlijke ontwikkeling aan het doen ben.”
FB, development expert

Veel meer positiviteit in mijn leven
“Sinds de eerste sessie ben ik al anders naar het leven gaan kijken. Eerst was ik vaak negatief, hield teveel rekening met andere mensen en ervaarde veel stress. Nu na 3 sessies merk ik al veel meer positiviteit in mijn leven. Door middel van de oefeningen krijg ik nieuwe inzichten en draai ik de negatieve overtuigingen om in positieve overtuigingen. Een hele prettige ervaring!

Frank de Moei is een persoon die rustig en positief is. Hij is prettig en duidelijk en neemt echt de tijd voor de sessie. Ik voelde me snel op mijn gemak en gehoord. Frank heeft geen ordeel, zegt niet wat je moet doen maar laat je zelf nadenken over situaties. En geeft daarbij goede tips. Stelt vragen die je echt aan het denken zetten. De coaching is tot nu toe zeer effectief. Ik ben al een hele stap in de goede richting!”
LM, zorgbegeleider

Mezelf weer terug gevonden
“Momenteel gaat het uitstekend met me. Mede dankzij jou sessies heb ik een beter beeld gekregen over hoe ik mezelf zie en tevens wat ik echt wilde. Het voor mij eerst onmogelijke binnen mijn huidige baan heb jij mij d.m.v. vragen en inzichten kunnen laten inzien dat dit heel goed mogelijk bleek bij mij huidige werkgever. Met mijn werkgever zijn we tot een compromis gekomen waar ik me heel erg happy in voel!

Voor je (ok, niet echt, maar virtueel) staat een super gelukkig mens die zichzelf weer heeft gevonden :) Frank, ik wil je hartelijk bedanken voor de hulp die je me hebt gegeven om door een lastige tijd heen te gaan. Zoals ik in de evaluatie schreef zag ik door de bomen het bos niet meer. Te moe, te slecht inzicht in mijzelf zorgde voor een vertroebeld beeld.
De coaching maakte voor mij duidelijk dat mijn zelfbeeld niet altijd reëel is en dat er meer mogelijk is dan je soms van te voren denkt. Ik heb nu meer tijd voor mijn kinderen en ik heb tijd voor mezelf! Ik ben superblij! Bedankt!”
SB, medisch manager

Positief en effectief
“De coachsessies met Frank de Moei tot dusver heb ik als positief ervaren. Ik ga elke twee weken met veel plezier naar Amstelveen om daar na te denken over mijn persoontje, met name op het gebied van mijn patronen en overtuigingen. Ik merk dat ik het lastig vind zo nu en dan de woorden te vinden die ik nodig heb om mijn gevoel te beschrijven. Frank voelt dit goed aan en helpt me dan zoeken. Frank is zeer betrokken, wist veel details te noemen over mijn vragenlijst en onthoud specifieke dingen zeer goed. Hij is kalm en niet te zweverig, wat ik ook had gehoopt. Hij geeft genoeg stof tot nadenken, dus de sessies zijn in ieder geval effectief ‘in the short run’.”
RV, associate

Ik twijfel niet meer
“In mijn leven heb ik me van alles verbeeld en gedacht over wat ik leuk zou vinden en goed bij mij zou passen. Verschillende opleidingen gedaan, en altijd bleef die twijfel over is dit wel echt wat ik wil. Frank heeft ervoor gezorgd dat die chaos van mijn woorden veranderde in een logisch verhaal met een structuur erin die mij niet meer doet twijfelen welke richting ik op wil. Kwam er iets spontaan in me op dan vertelde ik dit gewoon en deze ruimte was er altijd. Frank heeft een fijne persoonlijkheid en is een betrokken coach. Op een schaal van effectiviteit (van 1 tot 10) geef ik de coaching een 12.5. Bedankt voor de moeite en ik kan het iedereen aanraden!”
JS, uitzendmedewerker

Zeer waardevol en inspirerend
“Het coachingstraject bij Frank de Moei is voor mij heel waardevol. Frank stelt simpele vragen maar ik krijg hiermee inzicht in mijn belemmerende overtuigingen en onzekerheden. Ook zie ik nu in hoe destructief zelfkritiek en vergelijken met anderen is. Hij geeft bruikbare tips en adviezen maar doet dit op een respectvolle manier en zonder oordeel.
Na iedere sessie rijd ik vol nieuwe inzichten, kennis en vooral inspiratie weer naar huis. De coaching is zeer effectief, geeft meer inzicht en ik heb goede tips en adviezen gekregen. Het effect is: meer zelfacceptatie, tevredenheid en meer rust in mijn hoofd.”
MK, verpleegster

Werkt altijd
“Frank is zeer betrokken en wil je graag helpen met je uitdaging. De coaching werkt altijd door de handvatten die je krijgt aangereikt. Het heeft me zeer goed op weg geholpen, ik zit weer beter in mijn vel zit en kan mezelf beter accepteren.”
RK, zelfstandig ondernemer

Hier kan ik eindelijk iets mee
“Nadat mijn man mij verlaten had werd ik wakker geschud, ik wist dat ik mijn leven anders in wilde gaan vullen. Een moeilijke tijd waarin ik op zoek was naar houvast voor mezelf. Ik kwam terecht bij Frank. Mijn negatief zelfbeeld was de hardnekkige rode draad door mijn leven, het heeft mijn leven vorm gegeven, ik was niet makkelijk voor mezelf en mijn omgeving. Door een aantal, achteraf gezien, wazige cursussen en therapieën die ik door de jaren heen gevolgd heb, ben ik ontzettend blij dat Frank de Moei in mijn leven is gekomen. Alles heeft hij zo duidelijk verwoord, daar kon ik eindelijk iets mee.

Ik kan zeggen dat ik in een half jaar tijd meer zelfvertrouwen heb gekregen, positiever over mezelf denk en positiever in het leven sta. Valkuilen kom ik geregeld tegen maar ik weet nu hoe ik daarmee om dien te gaan. Mijn gevoel over hem is positief, prettig. Ik wordt iedere keer hartelijk ontvangen, hij toont belangstelling en geeft me het gevoel er te mogen zijn. Hij is geïnteresseerd en geduldig. Ik vind het spijtig dat ik Frank niet eerder ben tegen gekomen maar het was zoals het was, en het is zoals het nu is en…. het is nooit te laat!!”
RS, huisvrouw

Maak hele grote stappen
“Ik ben blij dat ik gestart ben met het Coachingstraject. Helder en to the point maak ik nu hele grote stappen. Ik voel me gelukkiger en sterker. Frank is deskundig, professioneel, betrokken en de coaching is erg effectief. Ik merkte meteen al het effect. Ik ben gelukkiger, zelfverzekerder en heb meer energie.”
FV, man, proces manager

Precies gekregen wat ik nodig had
“Frank de Moei heeft me precies dat geboden waar ik naar zocht. Snel, to-the-point, precies zoals ik het gevraagd had. Frank stelde de goede vragen, deelde zijn kennis zonder dat het doceren werd en gaf blijk van een goed inlevingsvermogen. De coaching was zeer effectief, na slechts twee sessies heb ik precies gekregen wat ik nodig had.”
HB, zelfstandig ondernemer

Terug naar de essentie
“Door het stellen van de juiste vragen, weet Frank mij terug te brengen naar de kern, naar de essentie van dingen. Daarnaast vindt ik Frank een hele professionele, warme en betrokken persoon, heel duidelijk en eerlijk in zijn coaching. Zijn benadering is heel natuurlijk en herkenbaar. Precies wat ik nodig heb.”
CC, recruiter

Dit is wat ik nodig heb
“Frank de Moei is positief, open, eerlijk en direct. Het is prettig om iemand te hebben zoals Frank welke zo positief in het leven staat, waar ikzelf nog de neiging heb in een negatieve spiraal te schieten. Het maakt het proces (de coaching) luchtiger, en dat is wat ik nodig heb. Ik vertrouw in het proces en in Frank, en ga mijn uiterste best doen het een positieve impact op mijn leven te laten hebben.”
RS, postbezorger

Dicht bij mezelf
“Het geeft een fijn gevoel bij Frank te zitten. Hij is begripvol maar blijft objectief. Het klinkt heel simpel hoe hij anders denkt. Daarom heb ik de energie om te geloven dat het mij ook gaat lukken. Ik leer langzaam van mijzelf te houden, dichtbij mijzelf te zijn. En dat voelt heel fijn. Hiermee stuur ik je een lekkere groot compliment voor het werk wat je doet. En voor de snelheid hoe je mijn problemen kan benoemen.”
TV, kinderleidster

Zeer effectief
“Frank de Moei is een zeer open en rustig persoon, waardoor je jezelf tijdens de sessies op je gemak voelt en durft open te staan voor verandering. Hij verliest zichzelf niet in algemene en onduidelijke bewoordingen, maar komt direct tot de kern in begrijpelijke taal. Verder merk je dat ook hij door schade en schande wijs is geworden waardoor je zijn aanbevelingen makkelijker aanvaard! Hij is zeer betrokken en koppelt zaken gemakkelijk naar mijn persoonlijke situatie. Dit toont toch de mate van betrokkenheid. Ik merkte na 2 sessies al vooruitgang, dus de coaching was zeer effectief!”
JA, directeur

Meer zekerheid en controle
“Frank de Moei is een zeer toegankelijke coach. Hij is makkelijk in de omgang en benaderd alles vanuit een aanstekelijk positivisme. Je hebt bij Frank echt het idee dat je alles kan zeggen, zonder dat daar oordelend op gereageerd zal worden. Zeer prettige en directe manier van coachen, en zeker een aanrader voor iedereen die bewuster in het leven wilt staan. Frank is goed betrokken bij wat je hem vertelt en waar je mee zit. Hij luistert aandachtig naar het verhaal. Tot nog toe gaat het goed en merk ik resultaat. Ik heb handvatten die ik kan gebruiken als het probleem opspeelt. Dit geeft meer zekerheid en controle.”
JB, zelfstandig ondernemer

Doorzien van problemen
“Ik heb de gesprekken met Frank de Moei als zeer prettig en duidelijk ervaren. Hij heeft me goede handvatten gegeven om mee te werken en hij doorziet mijn problemen meteen. Ik ben blij dat ik hem gevonden heb. Hij is prettig, relaxt en zeer betrokken.”
MC, manager

Van droom naar werkelijkheid
“Ja, je kan wel blijven dromen, is een zin die ik erg vaak naar mijn hoofd geslingerd heb gekregen, niet in de laatste plaats door mijzelf. De strijd die is ontstaan tussen het willen dromen en de realiteit van alledag heeft een verlammende werking op mij gehad. Zoals Frank het formuleert: ‘Als je geen eigen plan trekt, val je automatisch in het plan van iemand anders’.

In slechts een paar sessies bij Frank de Moei ben ik erachter gekomen dat ik wel degelijk een plan heb, maar dat ik mezelf constant corrigeer, tot de orde roep en betwijfel. Door verademend concreet met mij te werken aan mijn visie laat hij mij zien dat droom en werkelijkheid niet tegenover elkaar hoeven te staan.”
HK, schrijfster

Ontzettend veel geleerd
“Ik vond het een zeer boeiend en leerzaam coachingstraject. Ik heb er ontzettend veel van geleerd, vooral het ‘vanuit jezelf’ leven, je eigen grenzen aangeven etc. Het belangrijkste is dat ik nu eerst vanuit mezelf denk, zonder schuldgevoel om egoïstisch te zijn. En mezelf belangrijk vinden, dan volgt de rest vanzelf (al lerende). Frank is erg betrokken, tijdens de sessie heb je echt het gevoel dat jij belangrijk bent. Hij is iemand waar je je goed bij thuis voelt.”
MK, huisvrouw

Opgelucht
“Ik wil je nog even bedanken voor ons gesprek. Ik heb van jou een bevestiging gekregen dat ik op de juiste weg zit en dat heeft me geholpen. Daarnaast heb je een aantal dingen gezegd die me nog meer duidelijkheid gegeven hebben. Zonder het gesprek met jou (waardoor ik me gesterkt voelde) weet ik niet wat ik gedaan zou hebben. Ik voel me opgelucht en voel dat ik de juiste beslissing heb genomen.”
YA, ondernemer

Beter beeld van toekomst
“Frank de Moei is erg betrokken en heeft een goed inlevingsvermogen. Ik heb een goed gevoel over de coaching. Hij weet waar hij over spreekt en geeft duidelijke inzichten. Ik heb een goed beeld gekregen van mijn ideale baan en van wat ik precies wil. Daarnaast heb ik mijn blokkades leren kennen en hebben we hiervoor nieuwe overtuigingen gecreëerd. Hier ben ik mee aan de slag gegaan, waardoor ik de dingen anders ben gaan zien. Om nog meer rust en ruimte te creëren hebben we gekeken naar hoe je gedachten los kunt laten door je zintuigen te gebruiken en daardoor meer in het hier en nu te zijn. Het gevolg is minder stress, minder negatieve gedachten, nieuwe overtuigingen en een beter beeld over mijn toekomst.”
WS, Logistiek medewerker

Nieuwe inzichten en handige tips
“Ik weet nog dat ik in mijn eerste gesprek met Frank de Moei had aangegeven dat mijn ervaringen met een eerdere coach niet zo goed waren. Die was nogal zweverig. Gelukkig is Frank heel anders. Hij is direct en down to earth. Frank is erg betrokken en weet waar hij het over heeft. Ik krijg nieuwe inzichten in het omgaan met mijn persoonlijke kwesties en hoe ik deze kan aanpakken. Ik heb heel veel aan de handige tips en trics die ik krijg tijdens onze gesprekken om de dingen waar ik tegen aanloop aan te pakken.”
RT, Marketeer

Verlossing
“Precies wat ik nodig had: kort, krachtig en zeer relevant voor mijn situatie. Ik heb een aantal stappen ondernomen waar ik al 1 jaar tegenaan hikte en dat voelt als een verlossing. Dank Frank voor je goede, objectieve en positieve steun!”
JD, zelfstandig ondernemer

Reis in mijzelf
“Frank de Moei hanteert een heldere aanpak. Eerst wist hij door het stellen van doortastende vragen mijn “problematische” denkpatronen te achterhalen. Om daarna een nieuwe aanpak te verzinnen die bij mij past. Het voelt goed dat ik mezelf beter leer kennen, het is een anderhalf durende reis in mijzelf. In een later stadium gaan we samen kijken of dat wat ik in mijn dagelijks leven doe ook past bij mijn eigenschappen en talenten! Frank komt uit het bedrijfsleven wat ik prettig vind doordat ik hierdoor mijn ervaringen uit de praktijk bij hem kan toetsen.”
WW, zelfstandig ondernemer

Stuk rustiger in mijn hoofd
“Frank de Moei is een betrokken en vriendelijke coach die werkt met verschillende methodieken waar hij zijn eigen coaching stijl mee maakt. Voor mij voelde dat erg goed. Hij gaf de regie aan mij maar stuurde het goed bij als het dreigde af te dwalen. Ik voelde mij goed begrepen. Wat ik prettig vind is de wijze waarop hij naar je luistert en zich op je afstemt. Zodoende kan hij goed inspelen op wat je op dat moment nodig hebt. Ik heb zeker veel inzichten gekregen, vooral over mijn overtuigingen, mijn manier van denken en hoe bepalend (en vruchteloos vaak ook) dat kan zijn in je gevoel van welzijn en kwaliteiten. Het heeft bij mij een proces in werking gezet waar ik veel van opsteek. Het is een stuk rustiger in mijn hoofd nu!”
JV, zorgmedewerkster

Effectieve oplossingen
“Frank de Moei is een zeer betrokken en professionele coach. Hij stelt je direct op je gemak en hij weet heel snel de problemen achter de ogenschijnlijke problemen te herkennen. In een paar sessies zijn we tot zeer concrete conclusies gekomen en heb ik een aantal handvatten meegekregen waarmee ik zelf verder aan de slag kan. Frank doet zijn werk vanuit het hart en is dus ook echt begaan met zijn cliënten, een zeer prettige man in de omgang. Geeft je een goed gevoel over jezelf. De coaching was effectief, gericht op resultaat en oplossingen, vanuit mijn perspectief bedacht.”
ES, marketing coördinator

Meer innerlijke rust
“Ik ervaar de coaching techniek van Frank de Moei als heel prettig. Hij spreekt vanuit het hart en ervaring. Het is heel fijn om een persoon tegenover te hebben die zelf gelukkig en in balans is. Lead by example. Door het middel van gesprek wordt ik in mijn eigen zienswijze en overtuigingen uitgedaagd en geholpen door Frank om ze te analyseren en er positief draai aan te geven. Door de sessies heb ik meer innerlijke rust en meer begrip voor wat ik zelf in mijn eigen handen en wat niet heb. Ik kijk positiever naar het leven. Frank luistert goed, is altijd goed voorbereid en heeft een duidelijke plan. Hij is ter alle tijden beleefd en rustig. Tot nu toe werkt het zo goed, dat ik het gevoel heb dat ik niet zo veel meer nodig heb. En het is natuurlijk een beetje jammer, omdat ik de sessies heel goed vind. Frank, onwijs bedankt!”
GR, business consultant

Oude denkpatronen omzetten
“De gesprekken hebben mij al vele inzichten gegeven. Vooral in de manier van denken en hoe dit mijn leven beinvloed. Heb een aantal handvaten gekregen om deze denkpatronen om te zetten naar positieve gedachten. Frank is duidelijk, vriendelijk, heeft humor, is open en kan goed inzien waar het om gaat. Het waren prettige, ontspannen en duidelijke gesprekken. Het heeft mij al veel inzichten gegeven waar ik nu stap voor stap mee kan gaan werken.”
SO, studente

Rustiger en positiever
“Frank’s coaching is eerlijk, open en oprecht.
Ik heb veel handvaten aangereikt gekregen. Voor mij werkt deze methodiek erg goed: 1 op 1, veel sparren, dingen opschrijven en ook doen! Ik ben inmiddels al een stuk rustiger en vooral ook positiever geworden. Frank is zeer betrokken en geïnteresseerd, dat maakt dat ik me op mijn gemak voel en ook makkelijker alles op tafel gooi. Ik raad hem ook zeker aan in mijn omgeving. Op dit moment is de coaching al heel effectief, maar ik ga zeker nog door!”
DL, manager

Prettig en doeltreffend
“Ik ervaar de coaching van Frank de Moei als heel prettig en doeltreffend. Het helpt mij met het identificeren van onbewuste aannames waardoor ik mezelf “gevangen” houd. Deze bewustwording heeft er voor gezorgd dat ik stapje voor stapje meer zicht krijg op de richting die ik op wil, en dat ik de moed en overtuiging heb om de onzekerheden over deze nieuwe richting te overwinnen. Hoewel ik voor mijn gevoel nog midden in een transitie zit, heeft Frank er wel voor gezorgd dat ik meer vertrouwen heb in de toekomst, en het gevoel dat ik zelf weer aan het roer sta.

Frank is heel rustig en vriendelijk, en heeft weinig oordelen. Dat schept een prettige, veilige en open omgeving. Hij heeft een heel open en betrokken houding en is heel transparant over zijn manier van werken. Hij heeft een scherpe focus op onderliggende overtuigingen die je wereldbeeld bepalen, en daagt je uit om die te onderzoeken. Hierdoor pakt hij de problemen aan bij de bron. Dit geeft mij de duwtjes in de juiste richting, en stelt me in staat om de beperkingen in mijn eigen hoofd te overstijgen. Onze sessies hebben echt geholpen en inzichten gegeven.”
WH, consultant

Heel effectief
“Frank de Moei is erg betrokken. Hij geeft je een goed gevoel, kan goed relativeren en geeft me vertrouwen in mezelf. Na 4 gesprekken en de online cursus zelfvertrouwen gaat het met mij een stuk beter. Ik kan dus zeggen dat de coaching heel effectief is.”
AG, verpleegkundige

Een wereld van verschil!
“Ik blokkeerde mezelf door een aantal vastgeroeste overtuigingen. Frank heeft die knelpunten heel concreet kunnen benoemen en zijn heldere adviezen en wijsheden hebben me inzichten bezorgd die ik direct en met succes kon toepassen, wat een opluchting en een wereld van verschil!
Frank kan goed luisteren, is rustig, geduldig en oprecht. Mijn gevoel over de coaching is heel positief, het heeft me echt anders tegen dingen doen aankijken.”
JG, Eventmanager

Zeer effectief
“De coaching van Frank de Moei heb ik ervaren als zeer positief. Het heeft me tot nu toe inzicht gegeven in de drijvende kracht achter mijn gedrag. Met behulp van de coaching zie ik in dat ik ontzettend veel bezig ben (geweest) met alles goed te doen voor anderen. Door oude, negatieve, overtuigingen te beschrijven en te vervangen voor nieuwe, positieve, overtuigingen, leer ik steeds meer wanneer het voor mijzelf goed genoeg is. Inderdaad, het is waar: oefening baart kunst en het heeft daarbij al een hoop plezier en positiviteit opgeleverd.

Frank is hartstikke betrokken, ik heb elke afspraak het gevoel gehad de volle aandacht te hebben. Hij is positief en een ervaren coach en luistert naar wat de ander zegt. De coaching was zeer effectief. Ik heb het gevoel dat ik beter begrijp waar mijn onrust en het gevoel alles goed te moeten doen vandaan komen. Ik merk vooruitgang, en doe m’n best om daar aan te blijven werken. Het brengt me de nodige rust en het nodige plezier. Ook al heb ik nog niet alle afspraken gehad, ik zeg hierbij alvast: Bedankt Frank!”
CB, inspectiemedewerkster

Positief en waardevol
“Ik heb de coaching als positief en waardevol ervaren. Ik bewonder de manier waarop Frank in het leven staat en hoe hij in staat is gebleken zijn eigen kijk op het leven te sturen. Zonder die persoonlijke ervaring zou de aanpak te veel “literatuur” en te weinig “uit het leven gegrepen” zijn gebleken. Mijn grootste uitdaging is en blijft mij op mijn gemak te gaan voelen bij een andere manier van kijken naar mezelf. Dit gaat me soms beter af dan op andere momenten. Frank is begaan en begripvol, blijft rustig en luistert goed naar datgene wat verteld wordt. Hij wekt vertrouwen.”
ED, zelfstandig ondernemer

Goed bezig met mezelf
“Ik vind het een fijne setting, je voelt je gelijk op je gemak en ik heb ook het gevoel dat er naar me geluisterd wordt naar de dingen die naar voren breng. Ik ben zeker aan het denken gezet over bepaalde overtuigingen die ik heb en zelf ook denk hoe heb ik dat eigenlijk kunnen denken. Ik vind het vooral fijn dat Frank je niet ergens heen probeert te sturen maar jou het zelf wil laten inzien. Het lastigste punt is voor mij er zelf mee oefenen in lastige situaties, maar dat zijn juist weer leerpunten die ik mee kan nemen naar Frank die hij naar mijn idee goed begrijpt. Op een positieve maar realistische manier heb je het gevoel dat je goed bezig bent met jezelf.”
KM, begeleider

Eye-opener
“Ik ervaar de sessies met Frank de Moei heel positief. Ik voel me op mijn gemak en heb het gevoel alles te kunnen bespreken zonder veroordeeld te worden. Het is voor mij echt een eye-opener dat de overtuigingen die ik mezelf al jaren aanpraat niet ‘de waarheid’ zijn, en wel degelijk te veranderen zijn. Ik ben me er nu van bewust dat het een kwestie van perspectief is en ik zelf in staat ben mijn overtuigingen een positieve draai te geven. Ik moet nog wel flink oefenen met dat laatste. Maar ik heb er nu, na 4 sessies, wel alle vertrouwen in dat mij dat gaat lukken. Ik merk al dat de coaching effectief is. Frank is heel betrokken, positief, luistert goed, komt met goede inzichten en handige tips. Ik ben erg tevreden over de sessies en de inzichten die ik hier mee krijg, dus dank!”
TC, directrice

Zeer positief
“Deze coaching met Frank de Moei was nieuw voor mij en heb het als zeer positief ervaren. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en kan hierdoor beter relativeren en mijn denkpatroon op een positieve manier ombuigen. Ik kon mijn verhaal goed kwijt, er werd naar mij geluisterd en er werd dieper in gegaan op de punten waar ik meer moeite mee had. Frank is betrokken èn professioneel. Voor mij zijn de sessies nog steeds effectief. Ik loop dagelijks nog tegen punten aan die we besproken hebben. Door dan mijn aantekeningen erbij te halen van wat we hebben besproken, kan ik alles weer beter relativeren.”
KB, zorgmedewerkster

Compleet nieuwe inzichten
“Ik vind de manier van coachen erg prettig. Het bied mij vooral de structuur die ik zelf vaak moeilijk vind om aan te brengen. Als ik te veel afdwaal brengt Frank me weer langzaam terug naar het punt waar het over ging. Dit heeft bij mij geresulteerd in compleet nieuwe inzichten die mij op termijn een heel ander leven kunnen geven. Frank is zeer betrokken. De gesprekken zijn goed voorbereid. Het gevoel is goed. Frank heeft een luisterend oor, maar kan ook duidelijk zeggen wat hij van iets vindt. Deze benadering brengt mij steeds verder tot de kern waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe.”
EH, controller

Meer inzicht en rust
“De coaching ervaar ik al zeer prettig, voel mij op gemak. Het heeft mij inzicht gegeven om rustig het “probleem” te bekijken en te relativeren. Dit geeft heel veel rust. Ook het feit dat niet voor alles een verklaring hoeft te zijn. Frank is heel betrokken en wist goed wat er de vorige keren was besproken – soms beter dan mijzelf. Zijn aanpak was zeer fijn, hij gaf duidelijk aan als het te veel “spaghetti” werd en we weer terug moesten naar de basis.”
MB, clainmedewerkster

Deken van rust
“Ik heb erg veel aan de sessies en ik merk dat ik steeds meer in balans kom. Ik heb het gevoel dat er een deken van rust over me komt, wat ik jaren niet heb gevoeld. Vanaf het eerste moment voel ik me bij Frank de Moei vertrouwd. Zijn eigen rust en weloverwogen manier van werken helpen mij goed om zaken waarmee ik problemen ondervind te verwoorden en oplossingen voor te vinden. Vooral zijn manier om alle nieuwe overwegingen te implementeren in mijn levensstijl spreken mij zeer aan. Ik voel en merk nu al een duidelijk verschil, dat was al na de eerste sessie. Ik zou iedereen aanraden om Frank als coach te nemen.”
PV, vrouw

Meer bereikt dan ooit
“Ik heb de coaching als zeer positief ervaren, vanwege de goede aanpak en rust die Frank de Moei uitstraalt. Ik ben tot veel meer inzicht in mijn eigen denken gekomen en dat die helaas vaak negatief was en erg perfectionistisch. Door mezelf minder te bekritiseren en actief met de oefeningen bezig te zijn heb ik veel meer rust gekregen in mijn hoofd. Bij iedere sessie nemen we het ‘huiswerk’ door van vorige keer en bouwen we daarop verder.

Vanwege de goede vraagstelling en diepgaande kennis, kan Frank snel betrokkenheid creëren. Ik heb dat als zeer fijn ervaren. De uitstraling en skills van Frank om je goed op jezelf te laten reflecteren, zorgen bij mij voor een goed gevoel en maken hem tot een goede coach. Ik sta versteld van de inzichten die ik heb gekregen middels de coaching en met de ‘simpele’ benadering van overtuigingen en bewustwording van de interne dialogen. Dit heeft voor mij goed geholpen. Door die 6 uur samen heb ik meer aan zelfonderzoek voor elkaar gekregen dan ik de 6 maanden daarvoor in mijn uppie heb gedaan.”
MB, zelfstandig ondernemer


>