ONTDEK HET GEHEIM


Zo krijg je alles wat je wilt !

Gratis eBoek
35.000 lezers gingen je voor!

Dit ga je leren: de 3 stappen om te krijgen wat je wilt

  • Wat is de belangrijkste taak in je leven? Als je dit toepast, komt alles goed. Vergeet je dit, dan maakt het niet uit wat je doet, want dan zal niets je echte voldoening geven...
  • Hoe weet je wat je nu ècht wilt? Hoe bereik je dat? Dat antwoord is wat iedereen zoekt, maar weinigen vinden. Word een meester over de 7 gebieden in het leven die jouw leven de moeite waard maken.
  • Hoe zorg je ervoor dat je gedachten je helpen in plaats van je blokkeren? Waarom maakt dat zo’n enorm verschil? Mis dit inzicht niet, want dat kost je meer dan je denkt!

Download het gratis eBoek -
en ontdek het geheim!

dit veld niet invullen s.v.p.

Hier lees je de reacties van onze lezers

Je ontvangt bij het eBoek ook aanvullende tips voor een gelukkig en succesvol leven. Je gegevens zijn 100% veilig en uitschrijven kan altijd. Lees hier alle reacties van onze lezers 

Mirjam

Wat een top site en wat een heerlijk heldere artikelen!

"Wat een top site en wat een heerlijk heldere artikelen! De voorbeelden zijn zo beeldend/herkenbaar en de oplossingen zo…. Lijkt haast wel ‘eenvoudig’. En het werkt!


Na 28 jaar een negatief zelfbeeld, belemmerende gedachten en een lijf vol spanning, blijkt daar verandering mogelijk! En dat via een site!


Ik heb mijn belemmerende overtuigingen vervangen door opbouwende overtuigingen. 


Elke nieuwsbrief en ook de e-books geven mij nieuwe voeding voor zelfvertrouwen en een meer ontspannen leven.


Ik voel me een heel stuk gelukkiger (met mezelf)!
 Heel hartelijk dank!"

Leon

Een fantastische site die lof verdient!

"Hoi Frank, ik wilde je even laten weten dat ik onder de indruk ben van al je artikelen.


Menig cliënt heb ik al verwezen naar je website om daar een leidraad te vinden anders om te gaan met hun leven. 


Je aanwijzingen zijn eerlijk en duidelijk. Kortom: Een fantastische site die met jou deze lof verdient!”

Ik kan me voorstellen dat het ongelooflijk veel tijd kost om je artikelen te schrijven en je sociale media bij te houden.


En je doet dat fantastisch! Je teksten zijn elke keer weer zo raak, zo inspirerend en zo kundig geschreven. 


Ik lees ze altijd met veel plezier. Waar ik de meeste content snel scan en zelfs oversla, neem ik voor jouw nieuwsbrieven altijd even de tijd."

Ennie

Het verrijkt echt mijn leven.

"Elke keer zie ik weer uit naar jouw artikelen. Het verrijkt mijn leven echt.


Heb er ook jaren van echte analyse door zeer professionele deskundige mensen opzitten.


Toch miste ik nog iets terwijl de zeer deskundige laatste psychologe zei dat ze daar niet zouden weten wat ze mij nog op dat gebied zouden kunnen leren. 


Toen ik jouw artikelen las, merkte ik al gauw dat ik een hele goeie coach getroffen had, vooral ook eentje met veel passie voor zijn werk en wat ook best belangrijk is: met humor dingetjes erin.


Petje af voor wat je doet en ook voor wat je daarmee voor mij doet. Ja lifecoach van het jaar dus, dank je wel!”

Over de schrijver,
(Frank de Moei)

Frank is een professionele coach en trainer, met diploma’s in Life-Coaching, Positieve Psychologie en heel  veel ervaring. Hij is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). 


Frank is expert in snelle en blijvende persoonlijke groei. In zijn dagelijkse praktijk begeleidt hij zijn cliënten en cursisten in persoonlijke ontwikkeling en gelukkig en succesvol leven.


"Zelfontwikkeling is sinds 1996 mijn passie en ik help graag de 15.000 cursisten van Newstart met hun persoonlijke groei. Je bent veel sterker dan je gelooft – en je kunt veel meer dan je denkt!"

>