De snelste weg naar geluk en succes

Hoewel deze site voor jou bedoeld is, wil ik je toch niet mijn verhaal onthouden.

Niet echt lekker in mijn vel.

Tot mijn dertigste – in 1996 – was ik niet echt bijzonder gelukkig of succesvol. Ik kon er niet precies de vinger op leggen, maar wist dat er wat aan scheelde.

Ik zat niet echt lekker in mijn vel. Ik had niet het gevoel dat ik deed wat ik wilde doen en dat ik was wie ik wilde zijn. Maar wat ik precies wilde doen, wie ik wilde zijn of hoe ik daar moest komen, dat wist ik niet.

Bovendien dacht ik niet dat ik dat kon veranderen. Ik geloofde dat er iets zou moeten gebeuren. Ergens. Dat iemand een knop om moest zetten voor een wonder. Dan zou alles veranderen.

Het keerpunt.

Toen ging ik in 1996 naar een seminar. Het had iets te maken met zelfontwikkeling. Ik weet niet meer precies wat de presentator zei, maar weet nog wel dat ik opeens een ‘openbaring’ kreeg. Een inzicht dat me raakte als een blikseminslag.

Dit was wat ik op dat moment dacht.
‘Ik kan alles veranderen wat ik wil. Ik kan alles bereiken dat ik wil. Dat kan ik als ik zelf verander. Als ik verander, dan verandert alles voor mij.’
Ik kreeg een enorm gevoel van vertrouwen en wist zeker dat ik succes, geluk, zelfvertrouwen, geweldig werk en alles wat ik wilde, ook echt kon krijgen. Door te werken aan mezelf.

Na dat moment ben ik nooit meer dezelfde persoon geweest.

De lange weg naar succes en geluk.

Ik raakte gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling. De 15 jaar die daarop volgde, ging ik op zoek naar mezelf en wat ik wilde. Ik leerde alles wat ik kon leren over zelfontwikkeling, geluk en succes. Ik las ontelbare boeken, bezocht seminars, luisterde naar audio tapes en volgde alle oefeningen en suggesties. Ik dacht na over wat ik wilde. Ik leerde van de ideeën van anderen. Ik leerde zoveel ik kon over psychologie, communicatie, spiritualiteit en doelen bereiken.


Hoe krijg je wat je wilt?

Download ons gratis eBoek Hoe Je Krijgt Wat Je Echt Wilt.

Stap uit je hoofd – en geniet van een ontspannen leven.

Meer dan 35.000 keer gedownload!

“Interessant, boeiend en leerzaam! Het geeft me ontzettend veel steun. Wat ben ik blij dat ik dit gevonden heb. Het verrijkt echt mijn leven!”

Hoe je alles krijgt wat je wilt


De aankomst.

Nu ben ik gelukkig en succesvol – volgens mijn eigen standaarden. Ik ken mezelf en doe wat ik wil. Ik voel me goed en weet de zin van mijn leven. Natuurlijk is er nog veel meer te leren. Hoe meer je leert, hoe meer je beseft wat er nog te leren valt. Natuurlijk kan ik nog groeien, sterker nog: groeien is onvermijdelijk. Ook ik ben nooit uitgegroeid en leer nog elke dag.

Zelfontwikkeling is de sleutel.

Het inzicht dat ik alles kon veranderen als ik veranderde, was het keerpunt in mijn leven. Dat inzicht bleek te kloppen als een bus. Zelfontwikkeling is de enige echte weg naar verandering. Het heeft me ontzettend veel tijd gekost om alle lessen te leren. Het heeft me veel moeite gekost om oude gewoontes op te geven en mijn karakter positief te veranderen. Maar het was het allemaal waard.

Wat is nu de snelste weg naar geluk en succes?

In ieder geval niet mijn weg, zoals je begrijpt. Ik heb er 15 jaar over gedaan. Ik heb alles zelf geprobeerd. Het was het waard, maar het had veel sneller gekund.

Hoe?
Door meer te leren van anderen. Door minder te proberen zelf het wiel uit te vinden en meer gebruik te maken van de kennis en inzichten van mensen die een stapje verder zijn.

Ik heb nooit een coach gehad. Als ik wel een coach had gehad, zou ik er geen 15 jaar over hebben gedaan, dat weet ik zeker.

Coaching versnelt persoonlijke groei.

Met coaching hoef je niet navel te staren totdat je er zelf uitkomt. Je hoeft niet te zwoegen omdat je niet weet hoe je dingen kunt veranderen. Je hoeft niet in een kringetje te lopen in de hoop een oplossing te vinden.

In de webshop vind je de online trainingen die je helpen je goed te voelen en je doelen te bereiken. Een online training is zo effectief omdat je de vragen krijgt die ik als coach je ook zou stellen als we persoonlijk met elkaar zouden spreken.

De juiste vragen doen je ogen openen, geven je een nieuw perspectief en helpen je  beperkende gedachten te doorbreken.

En de antwoorden op die vragen? Wel, de antwoorden zitten al in jezelf. Jij weet het beste hoe je in elkaar zit en jij weet ook het beste wat bij je past en wat je echt wilt. Je hebt alleen nog de juiste vragen nodig om die antwoorden naar boven te halen!

Je zult verbaasd zijn hoeveel meer je zult bereiken en hoeveel beter je je daardoor zult voelen. Ik help je met een actieplan, bruikbare inzichten en praktische tips zodat je met vertrouwen, kracht en optimisme snel een blijvend en positief resultaat behaalt -allemaal online, in je eigen tempo!

Heb je het gevoel dat de dingen die je wilt in het leven nooit gebeuren, omdat je niet ziet hoe je ze kunt krijgen?

Heb je het gevoel dat je je dromen op wilt geven, omdat je denkt dat het nooit zal lukken ze werkelijkheid te maken?

Dat was precies de situatie waar ik op mijn dertigste in zat. Inmiddels weet ik welke inzichten me hebben geholpen om te komen waar ik wilde zijn. Wat werkt en wat niet werkt.

Natuurlijk zijn we allemaal uniek en heeft iedereen andere dromen. Maar de inzichten voor geluk en succes zijn universeel. Ze gelden voor ons allemaal. En ze brengen wat we allemaal willen: een gelukkig en succesvol leven.


Wil jij echt succesvol worden?

Volg dan deze online cursus Meer Succes In Je Leven.

Ontwikkel een ijzersterke mentaliteit. Bereik elk doel dat je wilt!

Meer dan 15.000 cursisten gingen je voor.

“Ik weet zeker dat dit mijn leven heeft veranderd – nu al. Door alle vragen, krijg je direct inzicht in jezelf en over je leven. Bedankt!”

Ontdek de snelste weg naar succes


Over de schrijver 

Frank De Moei

Ik ben een professionele life-coach, gespecialiseerd in persoonlijke groei.

Meer dan 15.000 cursisten heb ik inmiddels geholpen met een gelukkig en succesvol leven.

Wat wil jij?
Wil jij meer zelfvertrouwen, minder stress, betere relaties, leuker werk, meer geluk en meer succes?
Deze Online Trainingen gaan je helpen!

Meer over
Meer over Frank
Ervaringen van cursisten

Ontdek Het Geheim


Hoe krijg je wat je ècht wilt?


ONS GRATIS EBOEK

35.000 Lezers gingen je voor


Ook leuk om te lezen:

Reageer op dit artikel

 • Dag Frank
  Ik kom er beetje bij beetje achter dat ik het zelf mag/moet doen.
  Heb erg veel opgestoken van jouw mails etc. maar het echte doen
  is eventjes, en verval dan weer in mijn oude patroon.

  Heb online al eens een cursus gevolg ook half maar wel door omstandigheden overlijden van mijn ouders etc.

  daarna maar door gesukkeld wil alles , maar doe weinig of niets
  zit vast met mijn gedachten en gestolde rouw van het overlijden van mijn man/maatje… af en toe negatief terwijl er zo veel positieve dingen zijn om mij heen . heb gevoel niet genoeg te genieten…
  welke cursus zou voor mij een aanrader zijn?
  ik kan geen keuzes maken..

  Alvast bedankt voor jouw te nemen extra moeite.
  vr. groet A.H.

 • Beste Ans,

  Oude patronen blijven aan ons trekken, totdat we de tijd nemen om te oefenen met nieuwe inzichten en daardoor nieuwe patronen ontwikkelen. Het heft dus echt tijd en geduld nodig, het gaat helaas niet vanzelf.

  Maar als je echt rouwt om het overlijden van naasten, dan zou ik je persoonlijke begeleiding adviseren. Rouwverwerking is niet iets dat je eventjes ‘oefent’ en er zijn fantastische specialisten die je hierbij kunnen helpen. Voor rouwververwerking zijn de e-cursussen niet echt geschikt.

  Maar mocht je hiernaast ook zelf aan de slag willen met positiever denken en meer genieten van je leven, dan raad ik je de cursus Gelukkig Zijn en Blijven aan. Dit zorg er voor dat je focus weer positiever wordt en je meer stilstaat bij de goede dingen in je leven en de zorgen over het verleden of morgen meer loslaat.

  Kies voor wat je zelf het meeste aanspreekt, dat is altijd het beste :)

  Heel veel succes en vriendelijke groet,
  Frank

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >