“Ontdek de eenvoudige en bewezen technieken om blijvend gelukkig te worden!”

Praktische e-cursus voor een gelukkig en tevreden leven


 • Meer tevredenheid


 • Meer ontspanning


 • Meer (zelf)acceptatie


 • Meer enthousiasme


 • Vertrouwen op eigen kracht


 • Stap voor stap begeleiding


 • Meer plezier in het leven


 • Genieten van elk moment


 • Meer energie


 • Een positief gevoel


 • Minder zorgen


 • Gegarandeerd Resultaat

Ben jij gelukkig met je leven?

Of ontbreekt er iets? Ben je wel echt tevreden met wie je bent en wat je hebt? Of ben je meestal bezig met de toekomst – en vergeet je te genieten van dit moment? Je bent niet de enige! Veel mensen worstelen hiermee. We hebben soms gelukkige momenten, maar ze gaan te snel voorbij. We voelen ons even gelukkig als we een goede dag hebben. Maar dat gevoel is meestal niet blijvend…

Er zijn nu twee essentiële vragen die je jezelf moet stellen: 1. Weet ik echt wat mij gelukkig maakt? 2. Pas ik dit ook echt toe in mijn dagelijks leven? Als je twijfelt over een van deze twee vragen, dan is deze cursus voor jou! Heb je genoeg van dat eeuwige gevoel dat je achter je geluk aanrent – maar het niet kunt vastpakken? Wil je gewoon genieten en tevreden zijn – elk dag opnieuw? Dan is hier de eenvoudige en effectieve oplossing:

Hoe zou het zijn om gewoon weer happy te zijn?

Hoe zou het zijn om vrolijk op te staan en tevreden naar bed te gaan? Hoe zou het zijn om elke dag gelukkig te zijn, in plaats van alleen tijdens bijzondere momenten? Hoe zou het zijn om tevreden te zijn met jezelf – en volop te genieten van je leven? Stel je voor dat je echt gelukkig bent, elke dag opnieuw: Hoe zou je je dan voelen?

Als je gelukkig bent, maakt piekeren plaats voor ontspanning. Onzekerheid verandert in vertrouwen. Het gevoel van gemis wordt een gevoel van dankbaarheid. Ontevredenheid maakt plaats voor vreugde. Je bent niet meer bezig met de toekomst, omdat je je nu zo ontzettend goed voelt. Dat is wat je te wachten staat als je gelukkig bent!

Waarom lukt het je dan niet?

Het lukt je (nog) niet omdat er veel valkuilen zijn: Je denkt te veel en geniet te weinig. Je rent achter je doelen aan, zonder je er beter door te voelen. Je vergelijkt jezelf regelmatig met anderen en voelt je dan ontevreden. Je richt je aandacht te veel op wat je niet wilt ervaren.

Je mist vooral nog het inzicht dat nodig is om blijvend gelukkig te zijn. Want geluk overkomt je nooit zomaar – het staat niet plotseling voor je deur. Je moet weten waar en hoe je het kunt vinden. Daarvoor is deze e-cursus ontwikkeld!

Hoe word je nu wèl gelukkig?

Gelukkige mensen zijn rasoptimisten. Ze geloven in zichzelf. Ze voelen zich goed, wat er ook gebeurt. Ze nemen de verantwoordelijkheid voor hun eigen geluk: ze beseffen dat niemand anders hen gelukkig kan maken. Ze richten hun aandacht op wat ze willen en luisteren goed naar hun gevoel.

Ze piekeren weinig over de toekomst, omdat ze het te druk hebben met genieten van dit moment. Ze voelen zich tevreden over zichzelf en over hun leven. Waarom is dat? Omdat ze gewoonweg gelukkig zijn…

Klinkt goed? Dat kun jij ook ervaren – het is niet moeilijk. Het enige verschil tussen jou en deze mensen is inzicht en oefening. Wat je nodig hebt zijn eenvoudige en bewezen technieken die je direct goed doen voelen. Ze werken voor iedereen. Met deze praktische handvatten hoef je je geluk vanaf nu nooit meer uit te stellen…

Over de e-cursus ‘Gelukkig Zijn – Gelukkig Blijven’

Deze online cursus helpt je gelukkig te zijn met jezelf en je leven. Je ontdekt waarom je dat (tot nu toe) nog niet is gelukt. Met praktische en effectieve inzichten begeleid ik je stap voor stap door dit proces. Het is eenvoudig en iedereen kan het leren. Normaal duurt dit meerdere coachingsessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze e-cursus voor een fractie van de prijs!

In 9 weken krijg je tweemaal per week een e-mail die je informatie en inzichten geeft. Je ontvangt praktische vragen en oefeningen die je direct helpen blij, positief, dankbaar en tevreden te worden. Vanaf de eerste les ervaar je het verschil. Je merkt hoe je je werkelijk goed kunt voelen, als je daarvoor kiest. Geluk is dan binnen handbereik en je kunt dit gevoel altijd en overal oproepen. Kies voor blijdschap, geluk, ontspanning en vrijheid. Je bent het waard!

Een korte reactie: “Supercursus!”
“Het werkt! Wat een super ervaring. Ik had niet verwacht in zo’n korte tijd al zo veel gelukkiger te zijn met wat ik heb en met wie ik ben. Ik ging er echt van uit dat mijn omgeving mijn geluk voor een groot deel bepaalde en dat er iets moest veranderen in mijn omgeving. Ik ben er nu van overtuigd dat ik zelf met mijn gedachten mijn geluk bepaal. Dit geeft energie en dat is precies waar ik naar op zoek was. Ik ben me bewust van wat me gelukkig maakt en daardoor geniet ik ook meer van die momenten. Een super cursus!”

Lees hier meer ervaringen van cursisten

Wie ben ik?
Frank de Moei – Capedium Training & Coaching
Ik ben een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten in gelukkig en succesvol leven. Ik kan er een prachtig verhaal van maken, maar uiteindelijk is dat niet belangrijk. Het gaat om de ervaringen van cliënten en cursisten. Die lees je hieronder op deze pagina…

Wat ga je precies ontdekken in deze cursus?

Deel 1: Ontdek je geluk

In dit gedeelte ontdek je de basis van gelukkig zijn. Wat maakt mensen gelukkig? Wat maakt jou gelukkig? Hoe kun je dit praktisch en eenvoudig bereiken?

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Leer de universele waarheden en inzichten voor een gelukkig leven
 2. Ontdek wat jij nodig hebt om je beter te voelen
 3. Hoe krijg je meer van wat je wilt en minder van wat je niet wilt?
 4. Hoe vergroot je de kans op gelukkig zijn?
 5. De belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen om gelukkig te worden
 6. Leer hoe je een goed gevoel kunt creëren – altijd en overal!

Deel 2: Stel je geluk niet meer uit

In dit gedeelte ontdek je wat je geluk in de weg staat. Wat zijn je persoonlijke blokkades? Hoe kun je die opheffen? Hoe kun je jezelf accepteren en genieten van je leven?

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Ontdek welke belangrijke beslissing je moet nemen om gelukkig te zijn
 2. Ontdek waarom je je geluk voor 100% in eigen hand hebt
 3. Leer hoe je de controle over je eigen leven terugneemt
 4. Leer jezelf te accepteren, wie je ook bent en wat je ook doet
 5. Leer de belangrijkste sleutel voor gelukkige relaties
 6. Ontdek de beste tip om met frustratie om te gaan
 7. Stop jezelf te vergelijken met wie dan ook

Deel 3: Blijvend geluk

In dit gedeelte leer je waarom geluk leidt tot succes en niet andersom. Je ontdekt ook de grootste valkuil in het streven naar succes. Je ontdekt hoe je gelukkig kunt zijn, zelfs in situaties die je wilt veranderen.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Leer de grootste mythe over geluk – nu weet je meer dan 99% van de mensen!
 2. Ontdek het verband tussen geluk en doelen – hierna voel je je veel gelukkiger en succesvoller!
 3. Leer gelukkig te zijn in elke situatie
 4. Ontdek de beste techniek om direct je gevoel te veranderen
 5. Leer waarom je net zo gelukkig kunt zijn als je zelf bepaalt

Deel 4: Geluk en je leven

In dit gedeelte leer je het werkelijke doel van je leven. Je ontdekt het belang van geven, delen, bijdragen en groeien. Je leert de beste manieren om direct meer geluk en succes te creëren.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Leer dankbaar en tevreden te zijn met jezelf en je leven
 2. Leer de universele wet om te krijgen wat je wilt – dit werkt altijd!
 3. Ontdek waarom je eerst moet geven voordat je ontvangt
 4. Ontdek de kracht in jezelf – je kunt veel meer dan je denkt!
 5. Leer hoe je steeds gelukkiger kunt worden – moeiteloos
 6. Ontwikkel meer vertrouwen in je toekomst

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Ik merk het nu al – het werkt!
Hallo Frank, hier een beetje energie terug van mij! Ik ben nu bij les 9 gearriveerd van de e-cursus: Gelukkig zijn Gelukkig blijven. Ik heb erg veel baat bij de cursus! Het geeft mij inzicht en ik kijk zo anders naar dingen. Door er intensief mee bezig te zijn in mijn dagelijkse leven, merk ik dat nu al gelukkiger aan het worden ben, dat het beter gaat, dat ik het in eigen hand heb en dat werkt! Dank je wel!! Dankbare groet,

Ik ben gelukkig
Beste Frank, direct bij het lezen ben ik me gaan realiseren dat ik zelf bepaal of ik me gelukkig voel omdat ik zelf bepaal wat ik denk. Het is een fantastisch gevoel te weten dat je gelukkig zijn zelf kunt bepalen. Ontzettend bedankt voor de bevestigende, praktische hulp bij het gelukkig zijn. Ik ben gelukkig!

Supercursus!
Het werkt! Wat een super ervaring. Ik had niet verwacht in zo’n korte tijd al zo veel gelukkiger te zijn met wat ik heb en met wie ik ben. Ik ging er echt van uit dat mijn omgeving mijn geluk voor een groot deel bepaalde en dat er iets moest veranderen in mijn omgeving. Ik ben er nu van overtuigd dat ik zelf met mijn gedachten mijn geluk bepaal. Dit geeft energie en dat is precies waar ik naar op zoek was. Ik ben me bewust van wat me gelukkig maakt en daardoor geniet ik ook meer van die momenten. Voel ik me toch nog ongelukkig door iets wat in mijn omgeving gebeurt, dan weet ik nu hoe ik gelukkige gevoelens en energie naar boven kan halen. Tot nu toe in ieder geval een super cursus!

Geluk in eigen hand
Ik ben er ontzettend veel mee bezig. Het is echt zo bizar hoe je me aan het denken heb gezet en dat bedoel ik positief. Eigenlijk gelijk al toen ik je boek las in de eerste mail, echt ineens zo pats boem werd ‘t duidelijk. Ineens dacht ik: verdomt hij heeft gelijk, geluk heb je in je eigen hand, puur alleen door hoe denk je en hoe ga je met een situatie om? Ineens zag ik wat ik fout deed, ik bleef maar in dat negatieve hangen en negatief denken. Ik wilde er wel vanaf maar ik wist echt niet hoe. Maar nu snap ik waardoor dat niet gewerkt heeft. Ik ga me weer verder verdiepen in je mails, alleen daar al van krijg ik weer energie.

Echt gelukkiger van geworden
Ik ben heel blij met de cursus. Al na korte tijd merk ik dat ik anders ga denken en kijken. Wat ik bijvoorbeeld een heel goed advies vind is om opmerkzaam te zijn op mooie ‘dingen’: Een vriendelijk woord, een mooie herfstboom, lekker warm in bed, goed gezelschap, een mooie ervaring….  Om deze dingen heel bewust mee te maken, er even bij stil te staan. Ik zag het meeste altijd wel maar was er niet zo bewust mee bezig als nu, dat doet me goed! Ook probeer ik om positief te zijn, de dingen niet van de negatieve maar van de positieve kant te bekijken. Het is zo simpel wat ik van je leer, maar zo doeltreffend en verhelderend. Ik ben echt gelukkiger geworden en wil dit gevoel behouden!!! Bedankt ik ga vol overgave door met de cursus.

Zo herkenbaar
Wat ik zo bijzonder vind van deze cursus is dat het mij zo aanspreekt en dat vanaf de eerste letter tot de laatste punt (inclusief alle oefeningen). Ik herken zo veel ‘valkuilen’ waar ook ik tegenaan loop en jij gelijk advies voor hebt. Alles is zo herkenbaar maar ik vergat hoe ik het moest toepassen. Alle onderwerpen spraken mij aan. Gelukkig Zijn slaat de spijker op zijn kop!

Deze cursus komt op het juiste moment voor mij, ik word er helemaal gelukkig van. De laatste tijd zat ik toch even in een dip. Ik maakte mij weer overal zorgen over zodat ik eigenlijk helemaal vergat in het NU te leven en nu gelukkig te zijn. Ik sta NU elke dag op met mijn overtuiging: Ik ben dankbaar en gelukkig voor het fantastisch leven dat ik leid, ik ga NU intens genieten. Ik vind het een geweldige cursus, ik herken zoveel punten en weet nu dat ik alles wat ik heb geleerd ook kan toepassen.

Gelukkiger door acceptatie
Hoi Frank, je hebt me heel erg geholpen met acceptatie en een positief denkpatroon. Voor het eerst heb ik het gevoel aan mijzelf te werken en merk dat ik gelukkiger ben en dat komt door aan leuke dingen te denken ! Bedankt en keep up the good work!

Blij dat ik dit gedaan heb
Alles vond ik zo treffend wat je verteld hebt. Je hebt geluk zo goed weten te analyseren en te beschrijven in je cursus. Ben nog aan het leren en gebruik dagelijks je tips. Bijvoorbeeld o.a. affirmaties. Dit was precies wat ik nodig had en heeft mij echt verder geholpen. Als ik het moeilijk heb lees ik alles door wat je gemaild hebt. Gebruik hiervoor mijn schrift en iedere keer haal ik er wel wat uit. Ieder hoofdstuk is leerzaam en ik ben echt blij dat ik dit gedaan heb. Bedankt voor je helderheid en al je fijne tips.

Mijn leven is weer in balans!
Heel fijn dit, ik had die lessen echt nodig! Het werkt nu al voor me! In elk leven zijn er processen en jouw hulp in mijn proces op dit moment is enorm. Ik was steeds zo ongelukkig, maar genoot wel van alles wat ik deed. Ik was gewoon niet gelukkig….met mezelf. Door de cursus zie ik een enorme groei in mijzelf. Ik sta weer op met een blij gevoel en ik accepteer mijn leven zoals die is. Het is prachtig en heerlijk om door jou gecoacht te worden, want mijn leven is weer meer in balans. Bedankt dus!!!

Heel erg geholpen
Beste Frank, ik heb net het stukje gelezen: “Hoe je perfectionisme omzet in ontspannen creëren”. Ik ben er helemaal blij van geworden. Ik heb het gevoel dat een ‘stem uit de hemel’ me te tot de orde heeft geroepen. Ik probeer inderdaad altijd maar perfect te zijn. Als ik zie wat ik alweer heb geleerd, ben ik, na dit gelezen te hebben, eindelijk weer trots op mezelf. Op mijn leeftijd heb ik het toch allemaal maar weer in mijn koppie gestampt. Het heeft zo moeten zijn dat ik je cursus heb aangevraagd. Het heeft mij tot nu toe heel erg geholpen.

Ontzettend blij
Hallo Frank, ik ben ontzettend blij dat ik een maand of 2/3 geleden er voor heb gekozen om uw cursus te volgen. Ik heb er veel gebruik van gemaakt en heel veel nieuwe kennis mee op gedaan die ik zeer zeker kan gebruiken. Ik heb alle opdrachten bewaard en lees zo nu en dan nog eens iets terug, deze cursus doe je een keer maar neem je mee voor altijd. Zeer zeker het geld waard. Via deze weg wil ik u dan ook bedanken en complimenteren met u mooie, overzichtelijke en zeer handige cursus, bedankt!

Positiever en vrolijker
Beste Frank, ik heb tot nu toe veel aan de cursus. Ik was behoorlijk sceptisch over een online cursus over geluk, maar had niets te verliezen! Er moest wat gebeuren! Ik doe de oefeningen trouw en merk dat ik al positiever in het leven sta. Ook mijn omgeving merkt verschil. Ik ben veel vrolijker! De cursus zet me echt aan het denken en ik kijk steeds weer uit naar een volgende mail. Bedankt!

De ramen weer open gezet
Ik heb veel baat bij je email cursus. Je schrijft helder, positief en je enthousiasme straalt eraf. Jouw e-mails helpen erg bij het weer open zetten van ramen die ik dicht heb gedaan. Om een lang verhaal kort te maken: ik ben blij dat ik besloten heb jouw cursus te volgen als 1 van mijn acties naar een relaxter zelf. Het voordeel vind ik dat ik op ieder moment alles nog eens rustig terug kan lezen. Ik zie nu de handvatten om erachter te komen wat ik wil. Dank nogmaals!

Gelukkiger mens geworden
Ik ben begonnen met het boek “inzicht in je kracht” en direct werd ik op zo veel punten bevestigd wat ik al wist maar verviel steeds weer terug in negatief denken. Ik zet mijzelf er toe om aan leuke dingen te denken en me te focussen op dingen, mensen, vooruitzichten waar ik blij en gelukkig van wordt. Gelukkig zijn en blijven is dagelijkse koek waar je iedere dag mee bezig moet zijn !!! Ik ben een gelukkiger mens geworden en kan makkelijker accepteren waar ik geen invloed op heb.

Hoeveel cursisten hebben een e-cursus gevolgd?

Inmiddels zijn er meer dan 10.000 cursisten die een e-cursus bij ons hebben gevolgd. Daar zijn we erg blij mee!

Waar kan ik meer reacties lezen?

WIl je meer reacties en ervaringen van cursisten lezen? Klik dan op deze link

Veelgestelde vragen over deze cursus

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor jou als je: Meer inzicht wilt krijgen in wat jou gelukkig maakt – Je beter wilt voelen over jezelf en je leven – Meer wilt genieten van dit moment – Meer wilt loslaten en ontspannen – Tevreden en dankbaar wilt leven – Meer in contact wilt komen met je gevoel.

Wat zijn de voordelen van een e-cursus?

Een e-cursus is een cursus met lessen die per e-mail worden verstuurd. Deze manier van leren stelt je in staat zelf te oefenen vanaf elke plek. Je hebt alleen een computer of tablet nodig. Elke week word je herinnerd aan de lessen, zodat je aandacht erbij blijft. Een e-cursus is na bestelling direct te volgen: je hoeft er nergens voor naar toe te gaan en kunt jezelf daardoor veel tijd besparen.

Is er een garantie op deze e-cursus?

Ja, ik geef 100% garantie. Mocht het niet bevallen binnen de garantietermijn, dan ontvang je direct je geld terug.

Kan ik vragen stellen over dit product?

Absoluut. Stuur een e-mail naar [email protected] (voorkeur) of [email protected] (ook mogelijk) en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Hoe kan ik betalen?

Vanwege de talloze cursisten is het ’t makkelijkste om gewoon te betalen via Internetbankieren of credit card. Klik op de betaalbutton helemaal onderaan deze pagina en je kunt je gegevens opgeven. Na de bestelling ontvang je automatisch de eerste les!

Is betaling via het Internet wel veilig?

De betaling wordt verwerkt door PayPro. Deze accepteert Ideal (alle Nederlandse banken), PayPal, creditcards en Bancontact/Mr Cash (voor onze Belgische cursisten). Zowel PayPro, Ideal, PayPal als Bancontact werken samen met de belangrijkste financiële instituten en garanderen en beschermen al hun transacties. Alle betalingen zijn dus 100% veilig!

Is de cursus ook schriftelijk of als boek verkrijgbaar?

Nee, dit product is alleen als digitale e-cursus verkrijgbaar.

Is er support op de e-cursus?

Ja, ik geef een volledige support op dit product en sta er 100% achter. Vanwege de lage kosten en vele honderden cursisten is het niet mogelijk je bij elke les persoonlijk te begeleiden. Maar als er iets in de betaling, afhandeling of gebruik van de e-cursus niet duidelijk is, dan help ik je hiermee.

Als je nu bestelt, ontvang je direct de volgende bonussen:

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!
(Waarde: € 25,–)

56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht. (En nog veel meer…)

Gratis Bonus #2: Eén E-Mail Coachingsessie
(Waarde: € 25,–)

Mocht je naar aanleiding van de cursus ‘Gelukkig Zijn – Gelukkig Blijven’ nog een persoonlijke vraag hebben, dan kun je contact opnemen voor een coachingsessie per e-mail. Ik beantwoord dan zo snel mogelijk je vraag en help je verder door het geven van een inzicht, suggestie, conclusie of verdiepende tegenvraag.

Persoonlijke garantie

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in deze cursus je gaan helpen, dat ik 15 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Let op: tijdelijke aanbieding!

Er is een limiet aan het aantal cursisten dat ik kan begeleiden. Ik wil alle aandacht geven aan de kwaliteit en de effectiviteit van deze e-cursus. Daardoor is het aantal plaatsen beperkt. Tevens is onderstaande prijs een tijdelijke aanbieding en kan elk moment worden verhoogd. Schrijf je vandaag in en je bent verzekerd van een plaats – en je maakt gebruik van de korting en bonussen!

De totale waarde van dit pakket is € 199,-
Bestel nu de cursus ‘Gelukkig Zijn – Gelukkig Blijven’
en je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor slechts 57,-
Dat is omgerekend slechts € 0,90 per dag!

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar een gelukkig leven en schrijf me in voor de e-cursus ‘Gelukkig Zijn – Gelukkig Blijven’. Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang tot bewezen coachingstechnieken die getoetst zijn in de praktijk!

Het is tijd voor verandering. Waarom zou je verder gaan zoals je altijd hebt gedaan? Met deze cursus investeer je in jezelf en in je toekomst. Hoe belangrijk is jouw geluk?

 • PS 1

  Je ontvangt de cursus ‘Gelukkig Zijn – Gelukkig Blijven’ en de twee extra bonussen voor slechts € 57,- terwijl de normale prijs € 199,- is! Waar wacht je nog op?

 • PS 2

  Je krijgt een 15-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico. Test alle ideeën, inzichten en technieken. Als je denkt dat het voor jou niet werkt, laat het me dan weten. Ik betaal je jouw investering direct terug!

 • PS 3

  Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt over de cursus, zowel voor als na bestelling.

© 2008 – 2016 Capedium Coaching. Alle rechten voorbehouden. KvK: 34244793

Disclaimer

De producten op deze site zijn bedoeld om volwassenen verder te helpen in hun persoonlijk groei. Ze zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor de verwerking of oplossing van psychische stoornissen, verslavingen, depressies of trauma’s. Raadpleeg hiervoor een psycholoog.

De inhoud van deze website, alsmede de daarop aangeboden en daaraan gerelateerde producten, zijnde artikelen, nieuwsbrieven, e-boeken en e-cursussen, zijn auteursrechterlijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze voor commerciële doeleinden openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Gelieve hiervoor contact op te nemen.

Bij de samenstelling van de inhoud is uiterste zorg besteed. Toch blijft het mogelijk dat deze op sommige punten onvolledig of onjuist is. Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door Capedium worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.

Capedium is niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden, misbruik door derden of handelingen op grond van de inhoud van deze website en de aangeboden e-boeken en e-cursussen en sluit derhalve alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website en de aangeboden producten en diensten.

Contact

www.newstart.nl is eigendom van Capedium Training & Coaching. Neem gerust contact op indien je vragen hebt over de e-cursussen of e-boeken. E-mail: [email protected]

Frank de Moei
Capedium Training & Coaching
www.newstart.nl

Privacy

Capedium respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site. Je persoonlijke informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld en je gegevens worden alleen gebruikt om acties uit te voeren voor diensten waar je expliciet om hebt gevraagd. Je persoonlijke gegevens worden zonder je toestemming nooit ter beschikking gesteld aan derden. De technologieën die gebruikt worden op deze site (zoals Cookies en IP-registratie) zijn uitsluitend bedoeld om informatie beter beschikbaar te maken. Mocht je naar aanleiding van deze verklaring vragen hebben, gelieve dan contact op te nemen.