fbpx

10 Regels voor persoonlijk geluk en succes

Ik neem de volledige verantwoordelijkheid, vertrouw op eigen kracht en focus op het goede. Ik ga uit van overvloed en deel het met anderen. Ik blijf altijd positief over mezelf en de mensen die ik ontmoet. Ik denk in oplossingen, neem actie en blijf dicht bij mijn eigen waarden. Bovenal besef ik dat er niets belangrijker is dan nu gelukkig te zijn.

Zoals altijd schrijf ik vanuit eigen ervaring. Dit is dan ook mijn persoonlijk manifest voor een gelukkig en succesvol leven. Elke regel heeft een enorme kracht en een blijvend positief effect op je leven. Achter elke regel gaat een filosofie schuil die je sterker maakt, tegenslagen overwint en je innerlijke rust geeft.

1. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid.

Ik neem de verantwoordelijkheid voor alles in mijn leven. Ik ben geen slachtoffer en verspil geen tijd met klagen. Ik maak anderen niet verantwoordelijk voor mijn eigen uitdagingen en stel ze niet aansprakelijk voor mijn eigen fouten. Ik kom mijn beloftes na en sta voor wat ik zeg en doe.

2. Ik ga uit van mijn eigen kracht.

Ik heb tegenslagen gekend en ben ze te boven gekomen, ik heb beperkingen veranderd in mogelijkheden en ik heb dalen omgezet in pieken. Ik weet dat ik alles kan wat ik echt wil, wat echt bij me past en wat echt goed voor me is. Al het andere laat ik los…
Ik vertrouw op mezelf en mijn eigen kracht.

3. Ik focus op het goede.

Ik neem elke dag de beslissing het goede te waarderen. Ik weet dat alles waar ik mijn aandacht op richt, sterker wordt – en dus richt ik mijn aandacht op het goede in elke dag, het positieve in elke situatie, het mooie in elk mens. Hoe meer ik dat doe, hoe meer ik ervan zal ervaren. Ik laat klagen en negatieve energie over aan andere mensen.


Hoe krijg je wat je wilt?

Download ons gratis eBoek Hoe Je Krijgt Wat Je Echt Wilt.

Stap uit je hoofd – en geniet van een ontspannen leven.

Meer dan 35.000 keer gedownload!

“Interessant, boeiend en leerzaam! Het geeft me ontzettend veel steun. Wat ben ik blij dat ik dit gevonden heb. Het verrijkt echt mijn leven!”

Hoe je alles krijgt wat je wilt


4. Ik ga uit van overvloed.

Er is genoeg op deze wereld. Mijn geest gaat uit van overvloed. Ik ervaar dat er genoeg is van wat ik echt nodig heb. Ik besef dat uitgaan van een gebrek of een tekort alleen maar zorgt voor ontevredenheid. Door te waarderen wat ik heb en uit te gaan van overvloed, creëer ik rust en tevredenheid. Er is genoeg voor mij en voor iedereen.

5. Ik deel met anderen.

Geluk is het enige dat vermeerdert als je het deelt. Ik deel wie ik ben met anderen. Ik deel mijn persoonlijkheid, mijn kennis en mijn ervaring en stel het in dienst van anderen. Ik geef omdat ik graag geef, ik verwacht niet automatisch iets terug. Ik schenk mijn aandacht, tijd en energie aan anderen, maar vooral aan de mensen die ik graag ik mijn leven heb.

6. Ik spreek alleen positief over mezelf en anderen.

Ik weiger om mezelf en anderen naar beneden te halen. Ik besef dat niets makkelijker is dan oordelen of bekritiseren. Daarom ga ik uit van het beste, in mijzelf en in anderen. Of ik zeg niets, of ik zeg iets positiefs. Ik geef gemakkelijk complimenten en ontvang ze ook graag. Iedereen is de moeite waard.

7. Ik denk alleen constructief.

Ik besef hoe nutteloos piekeren is. Als ik een uitdaging heb, denk ik constructief. Ik vraag mezelf nooit waarom het toch zo moeilijk is – ik vraag mezelf hoe ik het op kan lossen. Ik focus op de snelste weg en de slimste weg. Piekeren, doemdenken, zorgen, spijt of angst: ik laat het allemaal los en richt mijn aandacht op wat ik nu kan doen.

8. Ik neem actie.

Eerst bepaal ik wat ik werkelijk wil en daarna doe ik wat nodig is. Ik stel belangrijke dingen niet uit, want ik besef dat dit mijn remt in mijn persoonlijke groei. Actie maakt het verschil tussen droom en werkelijkheid. Ik denk minder en doe meer, ik twijfel minder en beslis vaker. Elke stap brengt me dichter bij mijn doel en elke beslissing brengt me dichter bij mezelf.

9. Ik hanteer een hoge moraal.

Mijn mentaliteit is mijn belangrijkste bezit. Ik koester het en verzorg het. Ik waardeer en oefen het elke dag. Ik hanteer voor mijzelf een hoge moraal. Ik tolereer geen compromissen als het gaat om de belangrijkste waarden in mijn leven. Jaloezie, oneerlijkheid en bedrog laat ik over aan anderen. Ik streef naar voorspoed, geluk, succes en overvloed – voor mezelf en voor iedereen.

10. Ik besef dat er niets belangrijker is dan nu gelukkig te zijn.

Ik besef dat mijn geluk belangrijker is dan mijn doelen. Ik werk met plezier, maar vergeet niet te genieten. Ik stel mijn geluk niet uit door alleen te leven voor een doel in de toekomst. Ik besef dat geluk de ultieme vorm van succes is. Er is niets belangrijker dan nu gelukkig te zijn –dus geniet ik van elk moment.

Waarom zijn deze regels zo belangrijk voor je persoonlijk geluk en succes? Omdat je mentaliteit bepaalt hoe je reageert op situaties, hoe je je voelt en wat je dus ervaart in je leven. Deze regels zijn niets anders dan de basis van een gezonde, sterke en positieve mentaliteit. Verander je mentaliteit – en je verandert je leven!


Wil jij echt succesvol worden?

Volg dan deze online cursus Meer Succes In Je Leven.

Ontwikkel een ijzersterke mentaliteit. Bereik elk doel dat je wilt!

Meer dan 15.000 cursisten gingen je voor.

“Ik weet zeker dat dit mijn leven heeft veranderd – nu al. Door alle vragen, krijg je direct inzicht in jezelf en over je leven. Bedankt!”

Ontdek de snelste weg naar succes


Over de schrijver 

Frank De Moei

Ik ben een professionele life-coach, gespecialiseerd in persoonlijke groei.

Meer dan 15.000 cursisten heb ik inmiddels geholpen met een gelukkig en succesvol leven.

Wat wil jij?
Wil jij meer zelfvertrouwen, minder stress, betere relaties, leuker werk, meer geluk en meer succes?
Deze Online Trainingen gaan je helpen!

Meer over
Meer over Frank
Ervaringen van cursisten

Ontdek Het Geheim


Hoe krijg je wat je ècht wilt?


ONS GRATIS EBOEK

35.000 Lezers gingen je voor


Ook leuk om te lezen:

Reageer op dit artikel

 • prachtig artikel
  sommige dingen zijn een makkie
  anderen niet
  maar wel weer een goed artikel
  leer best veel van jou
  ben zelf in opleiding voor life coach

 • Tien sterke Regels!

  En zo waar…

  De aankomende tijd pak ik ze erbij als er een doom-denkende schaduw over mijn dag/nacht lijkt te zijn gevallen…

  Bedankt!

 • Helemaal top deze lijst!
  Ik print hem uit en hang hem boven me bed en in het toilet.
  De regels waar ik moeite mee heb, daar kan ik dan elke dag aan werken.

  Bedankt!

 • Frank,

  Een mooie lijst van reminders. Ik sta er helemaal achter en probeer hier ook naar te leven.
  Het is goed om hier weer op gewezen te worden.

  Bedankt voor deze waardevolle informatie.

  Rob

 • Marina schreef:

  Een hele boterham, deze 10 regels! Maar zeker de moeite waard om ze dagelijks voor ogen te houden.

  Bedankt

 • Ha Frank,

  Wat een goed artikel weer. Helder, welgemeend en opbouwend.

  Bedankt voor tot nu toe.

  HG John.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >