fbpx

Reviews van Lezers van Newstart

 Nieuwsbrief en eBoek

Over de Coach,
(Frank de Moei)

Frank is een professionele coach en trainer, met diploma’s in Life-Coaching, Positieve Psychologie en heel  veel ervaring. Hij is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). 


Hij maakt gebruik van zijn jarenlange ervaring (25+) op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.


Frank is expert in snelle en blijvende persoonlijke groei. In zijn dagelijkse praktijk begeleidt hij zijn cliënten en cursisten in gelukkig en succesvol leven door persoonlijke ontwikkeling.


"Zelfontwikkeling is sinds 1996 mijn passie en ik help graag de 15.000 cursisten van Newstart met hun persoonlijke groei. Je bent veel sterker dan je gelooft – en je kunt veel meer dan je denkt!"

  • Sinds 2008 schrijf ik artikelen over persoonlijke ontwikkeling en gelukkig en succesvol leven. In de loop der jaren hebben vele miljoenen mensen de artikelen op Newstart gelezen. Het gratis eBoek (Hoe je krijgt wat je echt wilt) is meer dan 35.000 keer gedownload en de gratis nieuwsbrief (het Newstart Magazine) wordt ook door meer dan 35.000 abonnees gevolgd. Hieronder vind je de ervaringen van lezers en volgers van Newstart. Onder de artikelen in de blog vind je ook vele duizenden reacties!

“Wat een top site en wat een heerlijk heldere artikelen! De voorbeelden zijn zo beeldend/herkenbaar en de oplossingen zo…. Lijkt haast wel ‘eenvoudig’. En het werkt! Na 28 jaar een negatief zelfbeeld, belemmerende gedachten en een lijf vol spanning, blijkt daar verandering mogelijk! En dat via een site! Ik heb mijn belemmerende overtuigingen vervangen door opbouwende overtuigingen. Elke nieuwsbrief en ook de e-books geven mij nieuwe voeding voor zelfvertrouwen en een meer ontspannen leven. Ik voel me een heel stuk gelukkiger (met mezelf)!
Heel hartelijk dank!”

“Interessant, boeiend, leerzaam, herkenbaar, mooi, prikkelend en bovenal inspirerend!”

“Je nieuwsbrieven steken er met kop en schouder bovenuit. Je schrijft heel duidelijk en je boodschap is erg helder en ‘to the point’, dus zonder poespas, kort en krachtig! Daarbij is je toon erg positief en enthousiast, wat erg motiverend werkt! Bedankt!”

“Hoi Frank, bij deze wil ik mezelf bedanken omdat ik me in heb geschreven op jouw nieuwsbrief. Ik wil jou bedanken voor het plaatsen ervan. Fijn dat je al je goede ervaringen en ideeën met de wereld en in dit geval met mij wilt delen en dat zonder voorwaarden. Dank je, dank je, dank je.”

“Heel hartelijk bedankt voor je nieuwsbrief die me helpt! Frank, het is echt jouw missie om mensen helpen! Soms komen de nieuwsbrieven op het juiste moment binnen. En dat geeft mij de kracht om weer verder te gaan. Daarom wil ik je echt uit het diepste van mijn hart bedanken!!!!”

“Wederom dank voor een goede nieuwsbrief. Krijg er steeds meer plezier in om ze te ontvangen want haal er telkens wel weer iets uit. Maar dat komt misschien ook omdat ze allemaal direct van toepassing zijn op mijn situatie.. :)”

“Beste Frank, ik weet niet hoe, maar ik ben op uw site gekomen en dat heeft een totale omwenteling bij mij veroorzaakt! Dank u wel voor het bestaan van de site, het nalezen van de veel onderwerpen en reacties hebben mij al een behoorlijk inzicht gegeven. Ik kan niet wachten om met de e cursus te beginnen. Ik weet dat ik de hele 11 weken zal moeten doorlopen, maar als stukjes uitleg op uw site al zoveel impact op mij hebben, ben ik niet bang dat ik gaandeweg al geleerde vaardigheden kan toepassen. Ik denk dat uw bestaan en wijze woorden mijn leven drastisch gaan veranderen en dat wordt wel tijd ook.”

“Beste Frank, al zoekende op internet heb ik een poosje geleden jouw site ontdekt. Met regelmaat lees ik stukjes en wil je graag zeggen dat ik er veel aan heb! De vele onderwerpen en korte inspirerende stukjes met concrete tips
werken heel verhelderend; dank daarvoor! Ik wens je veel succes!”

“Ik wou even zeggen dat je nieuwsbrief zeer indrukwekkend is, zoveel dingen die ik lees zijn denk ik voor de gemiddelde mens o zo herkenbaar. Ga zo door!”

“Hartelijk dank voor je nieuwsbrief. Ga het met interesse lezen. Je nieuwsbrief ziet er goed uit. Ook de inhoud is interessant.Dit onderwerp hebben wij ook enkele maanden geleden in een training aan de hand gehad en praktisch toegepast. Erg doeltreffend!”

“Wat heb jij toch supergoeie artikelen! Goed leesbaar, eenvoudig in postieve zin van het woord, duidelijk, “lukbaar”, eigenwijs(ze, creatief, helpend, oplossingsgericht, vriendelijk! Altijd een reactie van je terug! Van mij wel 1000 complimenten voor alles wat je hebt geschreven!”

“Beste Frank, mooie en inspirerende nieuwsbrief! Bedankt voor je nieuwsbrief. Boeiend.”

“Beste Frank, ook nu weer heel hartelijk dank voor je inspirerende artikelen. Een aantal opmerkingen in de artikelen komen wel heel dichtbij en geven kracht en moed om aan de slag te gaan. Bijzonder hoe je iedere keer weer de juiste snaar weet te raken en mensen weet te stimuleren. Dank daarvoor.”

“Hallo Frank, Inspirerend! Bedankt en ga zo door!”

“Wederom bedankt voor je nieuwsbrief. Vind het interessant en precies genoeg info: niet te veel en niet te weinig en overzichtelijk.”

“Super mailing! Echt mooi hoe je in weinig zinnen toch iets aangrijpends hebt neergezet!”

“Allereerst vind ik je artikelen SUPER-interessant en heb er veel aan – net op de momenten dat ik even een boost/ reminder nodig heb! ? Je schrijft heel duidelijk en je boodschap is erg helder en ‘to the point’, dus zonder poespas, kort en krachtig! Daarbij is je toon erg positief en enthousiast, wat erg motiverend werkt! Dus dank daarvoor!”

“Mooi onderwerp, leuk geschreven ook! Heel praktisch in toepassing. Mooi thema Frank, past precies in komende ontwikkelingen! Mooi stuk!”

“Toen ik op je site terecht kwam kon ik niet meer stoppen met lezen. Ik heb afgelopen zondagavond bijna al je artikelen in 1 avond gelezen!”

“Zoekende naar een oplossing een te maken keuze stuitte ik “per toeval” gisteravond op jouw site. Ik vind het bijzonder mooi dat je deze artikelen via jouw site beschikbaar maakt voor mensen. Ik ben er in ieder geval ontzettend mee geholpen. Oprechte dank voor het delen van deze informatie via jouw site!”

“Ik heb weer met veel plezier een aantal van jouw geweldige en vaak ook herkenbare artikelen gelezen. Stap dan ook vaak van het ene artikel op de andere artikelen, die eronder staan over. Daardoor krijg je een compleet beeld. Fantastisch die artikelen!!!”

“Ik vindt trouwens jouw nieuwsbrieven er met een kop boven de rest uitsteken. Waardevol. Groet!”

“Beste Frank, ik ben pas een fan en het boeit mij steeds te lezen. Ik ontvang nu de nieuwsbrief in mijn e-mail, gaaf he? Groetjes ga zo door!”

“Hallo Frank, de complimenten voor je site. De mooiste aspecten wat het leven te bieden heeft kost helemaal niets, het vergt alleen een stukje lees- en denkvermogen. Jouw site heeft mij in vele opzichten geholpen.”

“Ik ben al een tijdje aangemeld op je nieuwsbrief en vind het heel leerrijk en informatief. Het helpt mij ook heel veel!

“Weer een leuke uplifting nieuwsbrief!”

“Onlangs ben ik op uw site uitgekomen en heb me al snel op enkele gratis e-books ingeschreven. Ik vind het echt een waardevolle website / e-books met heel veel goede tips, echt super! Hartelijk dank hiervoor.”

“Goede nieuwsbrief weer. Mooie herkenbare situaties beschreven! Een leuke om ‘op de koelkastdeur’ te plakken…”

“Bedankt voor je artikelen, Frank, ik lees ze geregeld met veel plezier.”

“Beste Frank, ik vind je artikelen geweldig! Ik heb al heel veel aan je artikelen gehad. Ik ga denk ik mijn huis behangen met je artikelen :)”

“Dag Frank, al geruime tijd lees ik aandachtig NewStart Magazine. Telkens weer ben ik verbaasd hoe logisch het allemaal lijkt, maar dit toch niet uit onszelf toepassen.
Meerdere malen herlees ik bepaald stukken tekst, waar ik dan ook weer telkens een klaardere kijk op krijg, waardoor ik toch tot inzicht kom. Maar het is en blijft een groeiproces.
Ik vind het zo leuk en boeiend telkens zo’n mooie praktische en toepasbare tips van u te krijgen.
Doe zeker en vast zo verder want u bent ongelooflijk goed bezig. Met vriendelijke groeten van een grote fan.”

“Ik ben blij met je helderheid en je positieve kijk op dingen en ook houd je me een spiegel voor en dat doet me ook goed!!! En in deze tijden van crisis vind ik het heel sympathiek dat je gratis dingen verstrekt en ik lees en herlees je artikelen vaak!”

"Dit is een mooi moment ook om je te bedanken voor al je inspirerend artikelen, die ik al jaren van je ontvang. Ben er blij mee. Hartelijke groet."

“Beste Frank, ik lees graag jouw artikelen, en gebruik het in mijn training en coaching praktijk. Hartelijk bedankt.”

“Heel hartelijk dank van het sturen van e-boek. Het helpt me nu dat ik het nodig heb dank u wel . u bent de beste.”

“Beste Frank, ik wil je graag doorgeven dat ik je artikels zeer waardeer. Ze slaan altijd de spijker op zijn kop. Veel succes en ik kijk uit naar je nieuwsbrieven in mijn mail.”

“Beste Frank, mijn complimenten…wat ben jij een bijzonder en goed mens zeg!! Ik ben er echt van onder de indruk. ‘Toevallig’ kwam ik vorige week maandag jouw site tegen en heb nu inmiddels al veel van jouw artikelen gelezen. Wat mij enorm raakte, is hoe voelbaar jouw interesse in mensen is en hoezeer jij mensen het allerbeste gunt. Dat jij de afsluiting Op jouw succes gebruikt, deed heel erg veel met mij. En hoe jij reageert op mensen die een vraag of een opmerking hebben…heel bijzonder en enorm warm en hartelijk. Jouw integriteit straalt er vanaf en is heel erg voelbaar. Ik ben er enorm dankbaar voor dat er zulke mensen als jij zijn en vooral ook dat jij op mijn pad bent gekomen. Tijdens het lezen van jouw artikelen, voelde ik heel veel herkenning. Ik vind het zo mooi dat jij ook voorbeelden geeft vanuit jouw leven.”

“Beste Frank, vanochtend een berichtje via Facebook van je ontvangen, wil laten weten dat ik zonet gewoon de nieuwsbrief heb ontvangen! Kan ik vanavond weer heerlijk lezen, cadeautje voor de ziel. Dankjewel voor het delen van deze wijsheden, echt heel fijn.”

“Beste Frank, ik ben oprecht dankbaar dat ik op regelmatige tijdstippen een mail van je krijg. De artikels die je schrijft zijn zo to the point en gebruiksklaar!! De meest geniale dingen zijn eenvoudig en dat bewijs jij elke keer. TOPKLASSE.
Van harte,”

“Beste Frank, eerlijk en diep uit het hart. Uw werk is als telepathie. Het is vaker zo dat ik met iets zit en denk dat het niet zo moet. Dan is Frank altijd naast mij. Ik had meer dan 25 jaren mezelf opgesloten en wilde en/of kon niet vrij leven. Met het idee dat ik het verkeerd doe. Door alle artikelen te lezen en toepassen in het leven, voel ik me vrij beter en gelukkiger.

Ik noem deze heel bijzondere adviezen die mij enorme veel plezier geven. Heel interessant en Inspirerend. Well done! Ik ben hartstikke blij om deel te zijn van uw website. Mijn dank is Groot. Vriendelijke groeten”

“Zeer waardevolle levensles Frank. Bedankt! In 1 uur heb je me zoveel positief ontwikkeld en veranderd. Dan nog gratis ook. Groetjes”

“Ik leer nog steeds van je emails. Fijn om steeds weer een beetje te kunnen grijpen en lezen naar waar het eigenlijk omdraait in het leven.”

“Hoi Frank, bij deze wil ik je persoonlijk bedanken voor al die artikelen die ik heb gelezen van jou de laatste jaren, waardoor ik ben gestopt 2 jaar met werken en nu net mijn appartement verkocht! Ik zit lekker in de zon en voorlopig zit ik hier goed. Groet“

“NewStart.nl is gespecialiseerd in persoonlijke groei. De artikelen/blogs op de website volg ik al jaren met plezier. Leerzaam en informatief.”

"Frank, wat een wijsheid bezit je, machtig prachtig! Bedankt voor het delen, echt fijn."

"Hey Frank, dikke merci voor jouw mooie woorden. Zéér fijn om te lezen hoe jij je dagelijks inzet om het voor de mensen beter te willen.
Persoonlijk heb ik geen last van stress, mijn lieve vrouwke zegt dat ik zelfs niet weet wat stress is, maar ik kan me inbeelden dat veel mensen dagelijks een strijd voeren tegen/met zichzelf.

Een extra tipje die ik kan meegeven is aanvaarding, aanvaarden wie (ik)je ben(t) en blij zijn met wat je hebt ;o) en niet altijd méér of anders willen. Bij deze wens ik jou een ontspannen en leuke dag."

“Dankjewel Frank voor weer 3 nieuwe tips vandaag. Er zit vaak zo veel herkenbaars voor mij bij. En ik kan ze ook aan anderen laten lezen. Ik wilde je dit eens laten weten. Hartelijke groeten”

”Beste Frank, dankjewel voor het toesturen van het e-boek. Ik wil je graag een compliment geven over hoe prachtig eenvoudig en helder je schrijft! Fijn en inspirerend om te lezen!”

“Prettig geschreven, goede adviezen, zonder belerend te zijn! Mijn complimenten, keep up the good work!”

“Frank schrijft telkens weer fantastische artikels die je zo weer de goede weg op helpen :-). Een absolute aanrader voor iedereen die met een positieve mindset bezig is.”

“Hartelijk dank voor het e-boek! Mijn oprecht dank voor de hulp die u biedt.”

“Altijd de spijker op de kop. Fantastisch geschreven. Een aanrader voor iedereen om te lezen”

“Jij schrijft altijd zo heerlijk relaxed, Frank en maakt van elke olifant een mug… in de goeie zin des woords, zodat tal van zaken waar wij allemaal wel (eens) mee te maken hebben, héél behapbaar worden. Een dik, vet compliment voor alles wat je ons meegeeft!”

“Dank voor alle artikelen, Frank, ik heb er echt veel aan. Ze stemmen altijd tot nadenken en zetten dikwijls veranderingsprocessen in gang.”

“Berichtje voor Frank: Een bedankje voor deze berichten wil ik hierbij graag geven. Voor de mails die ik ontvang sinds een keer online een cursus te hebben gevolgd (verbeter je relaties). Vooral deze over enthousiasme en zorgen over jezelf vind ik verrassend. ‘jezelf  zijn geeft zelfvertrouwen’, sterke uitspraak.

Het leuke is dat met veel uitspraken er een verklaring volgt van wat ik vaak wel aanvoel. Niet altijd, soms herken ik het niet maar vaak wel. En nog leuker is dat ik met regelmaat wel eens terug denk aan een onderwerp wat genoemd was in een artikel en tot een nieuw of uitgebreider inzicht ben gekomen. Dus bedankt en veel succes gewenst.”

“Hartelijk bedankt voor alle mails die ik tot nu toe heb mogen ontvangen,  het maakt jezelf bewust hoe je met dingen omgaat en kunt veranderen ten goede door er anders mee om te gaan.”

“Zo mooi kort en krachtig, als jij altijd schrijft, Frank! Dank je voor dit stukje wijsheid. Ik had diverse “bronnen” nodig, van Deepak Chopra tot Elisabeth Gilbert, om deze “tips” te krijgen. Het is heerlijk jou te lezen.”

“Je hebt me vaak geholpen zonder dat je het weet. Kon ik je maar vertellen wat ik heb overwonnen en hoe ik nu in het leven sta. Ik ben er nog niet, ik heb nog mentale blokkades te overwinnen. Bedankt voor het werk dat je doet.”

“Aan alle Newstart lezers, Beste Frank, alleen al het lezen van jouw blog en de reacties van iedereen, geeft mij al een blij gevoel en begin ik de dag met een zonnetje!!! Heel herkenbaar allemaal,gedeelde smart is halve smart. Veel dank voor deze wijze inzichten.”

“Ongeveer drie jaar geleden werd ik getroffen door een burn out. Inmiddels gaat het gelukkig alweer een tijd goed.  Naast behandeling en zelfstudie heb ik ook regelmatig jullie opbeurende mails gelezen en heb meerdere kennissen op jullie website geattenteerd. Tot volle tevredenheid, zij hebben ook online trainingen besteld. Bij mij is het er niet van gekomen, maar ik wil jou / jullie toch graag laten weten dat de enorme positieve kracht van jullie mails mij erg goed hebben gedaan. Ook hebben zij mij mede aangezet om een coachingsopleiding te volgen, met veel inzichten en persoonlijke groei tot gevolg. Enorm veel dank daarvoor, jullie maken echt een verschil, mogen jullie trots op zijn. “

“Beste Frank, ik lees regelmatig jouw artikelen met veel plezier en ik weet niet of toeval bestaat, maar iedere keer als ik in de put zit, verschijnt er een artikel in mijn mailbox over mijn “soortgelijke problemen” . Op die momenten kwamen jouw adviezen als geroepen en ik ben daar zo dankbaar voor; voor jou dus.”

“Hoi Frank, ik wilde je even laten weten dat ik onder de indruk ben van al je artikelen. Menig cliënt heb ik al verwezen naar je website om daar een leidraad te vinden anders om te gaan met hun leven. Je aanwijzingen zijn eerlijk en duidelijk. Probleem met veel mensen is dat ze wel lezen maar vervolgens niet doen. Kortom: Een fantastische site die met jou deze lof verdient!”

“Hoi Frank, allereerst….dankjewel! Ik kan me voorstellen dat het ongelooflijk veel tijd kost om je artikelen te schrijven en je sociale media bij te houden. En je doet dat fantastisch! Je teksten zijn elke keer weer zo raak, zo inspirerend en zo kundig geschreven. Ik lees ze altijd met veel plezier. Waar ik de meeste content snel scan en zelfs oversla, neem ik voor jouw nieuwsbrieven altijd even de tijd.”

“Ben erg blij mee, ik heb nog nooit zo vaak gelezen als de laatste tijd. Ik heb heel veel geleerd, over ‘Hoe word je gelukkig, Omgaan met negatieve mensen, Meer begrip voor anderen’ enz. Bedankt Frank….Door jou artikelen heb ik een prachtige leven.”

“Hallo Frank, ik weet niet precies meer hoe ik op je site terechtkwam maar ik wil je complimenteren met je artikelen. Ik heb er de afgelopen tijd, veel, heel veel steun aan gehad in deze, voor mij, moeilijke tijd. De nieuwsbrief lees ik vaak door omdat ik geleerd heb op je site dat verandering van binnenuit moet komen. Dus wat is beter dan veel herhaling?
Door jouw nieuwsbrief regelmatig door te lezen geeft me kracht om door te gaan. Het leert me om anders met situaties om te gaan en uit die negatieve vicieuze cirkel te komen. Ik vind je artikelen verfrissend en persoonlijk geschreven, dat spreekt me echt aan. Nogmaals bij deze mijn complimenten. Je zult vast wel veel mail krijgen, maar dit is echt gemeend.”

“Hallo Frank, sinds een maand of 3 ontvang ik elke 2 weken mooie informatie van je. Ik ben je zo dankbaar! Ik ben 47 en heb al zoveel gelezen, maar het lijkt wel dat door jou nieuwsbrieven alles netjes op een rijtje wordt gezet. Voor mij is het heel duidelijk hoe alles wordt omschreven. Er is een stuk uit deze nieuwsbrief die ik overgenomen heb in grote letters op mijn koelkast, toilet en naast me bed heb gehangen. Ik deel hem ook uit en mensen zijn er heel blij mee. Het stuk “Wat kan ik anders doen om mijn visie werkelijkheid te maken?” Heel confronterend, maar heel duidelijk! Ik wil je hierbij gewoon even bedanken en zie met veel belangstelling de volgende brieven tegemoet!”

“Beste Frank, ik heb weer wat bijgeleerd. Ik blijf genieten van de e-mails, je leert er steeds weer wat bij.”

“Beste Frank, ik word altijd blij als ik een mail van jou ontvang. Heb het wel eens eerder gezegd maar jouw mails sluiten vaak naadloos aan, bij waar ik mee bezig ben. Bijna anderhalf jaar ben ik bezig om zaken op te lossen die ik 48 jaar niet kon op lossen. Het is pittig, ik ben blij met jouw mails die het zó eenvoudig schetsen.”

“Beste Frank, eindelijk neem ik de moeite (schaamschaam) om je even een reactie te geven op de inspirerende nieuwsbrieven die ik al een hele poos van je ontvang. Elke keer weer heel fijn om scherp te blijven voor mezelf en om van te leren maar ook heel fijn ter ondersteuning voor mijn klanten aan wie ik ze dan ook regelmatig doorstuur ter ondersteuning. Ik vind dat je zeer prettig schrijft en dat je hele mooie oefeningen aanbiedt; ze snijden hout. Zo ook je visie op relaties en op communiceren en op stress etc etc. Kortom ik ben je zeer dankbaar dat je regelmatig op mijn scherm verschijnt:-) Ik wens je allergoeds en ga vooral door met waar je erg goed in bent!!”

“Eerst even de complimenten voor je geweldig site en hetgeen je doet! Veel mensen in deze tijd kunnen en zullen daar zeker baat bij hebben. Zelf bezoek ik je site regelmatig en weet er altijd weer mooie dingen eruit te halen, dank je wel!”

“Hoi Frank, je site spreekt me ten zeerste aan! Ik heb in lange tijd niet zoiets inspirerend en goeds gezien!! Alles is positieve energie en winning formula! niet te geloven!”

“De laatste tijd maak ik veel heftige, niet makkelijke dingen mee maar het lukt me op positief te blijven en ik voel me sterk. En dat allemaal komt mede door jouw uitspraken en nieuwsbrieven. Bedankt!!!”

“Ontzettend bedankt voor uw website en de inspirerende artikelen. Het heeft me zo goedgedaan en me een extra zetje gegeven om de doelen die ik heb te gaan behalen! Daar ben ik al mee bezig maar ineens kreeg ik er weer een positief gevoel over dat het me gaat lukken.”

“Dag Frank, ik wil je graag bedanken voor je artikelen, halverwege vorig jaar kwam ik, googlend op ‘geluk’, op je website. Het ging niet goed met mij. Ik moet het daarom nu doen met jouw artikelen, die las, lees en herlees ik met heel veel aandacht en helpen met te denken op een manier die mij helpt. Dank je.

Elke keer zie ik weer uit naar jouw artikelen. Het verrijkt mijn leven echt. Heb er ook jaren van echte analyse door zeer professionele deskundige mensen opzitten. Maar hoe zat dat dan met mijn gevoel dat ik zelf nog steeds iets miste terwijl er tegen mij door de ook weer zeer deskundige laatste psychologe gezegd werd dat ze daar niet zouden weten wat ze mij nog op dat gebied zouden kunnen leren. Toen ik jouw artikelen las, merkte ik al gauw dat ik een hele goeie coach getroffen had, vooral ook eentje met veel passie voor zijn werk en wat ook best belangrijk is, met humor dingetjes erin. Petje af voor wat je doet en daarmee ook wat je daarmee voor mij doet, ja levenscoach van het jaar dus, dank je wel!”

“Ik lees al een aantal maanden jouw artikelen, die me steeds weer inspireren en inderdaad goed naar mezelf laten kijken. En je tips werken!”

“Beste Frank, als chronisch pijn patiënt val ik makkelijk terug in een negatieve manier van denken en dat heeft vaak invloed op wat ik zo dagelijks nog doe, kom daardoor soms moeilijk op dreef. Door jouw nieuwsbrief word ik elke keer weer op mijn goeie been gezet, lees ze ook nog weer eens over en ben er dan ook heel blij mee en je erg dankbaar voor en vind ook dat je het telkens weer goed brengt. Ze zijn fijn en leuk om te lezen, je voegt echt iets toe aan mijn leven, kijk er ook naar uit en hoop dat ik dit nog lang mag blijven ontvangen, vind er vaak herkenning in en het maakt me ook echt een stukje blijer.”

“Beste Frank, zeer bedankt! Je visie op tal van zaken is altijd leuk te lezen, verfrissend en ook een wake-up call voor me. Bij groeien hoort vallen. Groeien is het fijnste wat er is… Dat kan juist door overal tegen aan te lopen..Ik ben al een eind op weg… haha”

“Frank, ga door met je artikelen. Je helpt echt heel veel mensen met je inzichten!”

“Ben al jaren trouw lezer van je mails. Je voegt echt wat toe en geeft mij ook nieuwe inzichten: Dank daarvoor.”

“Al een lange tijd volg ik jou online en lees ik al je nieuwsbrieven met veel plezier. Ik ben erg enthousiast over je werkwijze en de manier hoe jij jezelf neerzet. Jaren geleden heb ik zelfs een aantal coach sessies bij jou thuis gehad die ik ook als prettig heb ervaren.”

“Beste Frank, ik lees je stukjes en artikelen met plezier. Het is een mooie en prettig werkende website. Daarom via deze weg mijn waardering.”

“Hallo Frank, wilde alleen maar even zeggen dat je zo’n geweldige site hebt. Teksten echt super en to-the-point en welk artikel ik ook van je lees, elke keer herken ik er dingen in. Zit momenteel erg lekker in m’n vel omdat ik eindelijk “mijn ding” gevonden heb na jaren zoeken maar anders zou ik zeker een keer van je diensten gebruik maken.”

“Beste Frank ons leven is verbeterd door jouw stukjes! Dank daarvoor!”

“Hoi Frank, bijzonder dat je dit doet! Ik denk dat het heel belangrijk is een mensenleven bewust en zorgvuldig in te richten en jouw adviezen zijn daarbij een grote hulp. Erg bedankt!”

“Even een reactie op de mails die ik van u ontvang. Helaas is het niet mogelijk financieel om aan een curcus mee te doen. Toch wil ik u bedanken voor de lees teksten die ik wel gratis ontvang en daar toch de nodige positieve teksten uit haal om een positieve gedachten te krijgen. Niets is vanzelfsprekend dus bij deze hartelijk dank dat ik hier gebruik van kan en mag maken.”

“Dank voor uw nieuwsbrieven: ze helpen mij om mijn inzichten aan te passen en te leren voor mezelf te zorgen en te waarderen, zonder te wachten op goedkeuring van anderen.”

“Ik vind het mooi en positief dat u artikelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling schrijft en deze artikelen vervolgens op uw website plaatst. Deze artikelen zijn zeer de moeite van het doornemen waard!”

“Beste Frank, ik heb al echt veel gelezen over onderwerpen die jij ook brengt maar jij bent de beste. No nonsense,jij praat over dingen die echt het verschil maken en je verwoord het perfect!! Dikke proficiat! Van harte,”

“Ik lees al langere tijd jouw artikelen. Erg prettig geschreven en goede eye-openers.”

“Hallo Frank, ik heb een van jouw cursussen gevolgd, waar ik blij van werd. Ik lees al je nieuwsbrieven heel aandachtig en daar word ik ook blij van. Dank voor het delen van je inzichten!”

“Ik volg al tijden je post op Facebook en lees vaak je artikelen op je website. Ik ben áltijd enthousiast over wat en hoe je schrijft, de soms complexe zaken beschrijf je zo, dat het makkelijk te lezen en vooral makkelijk te begrijpen is! Prachtig! Dankjewel voor je inspiratie en het delen van je mooie visie! ”

“Dag Frank, Al weer 5 jaar lees ik jou nieuwsbrieven, en heb in die tijd ook een paar cursussen door gelopen, ik heb daar veel aan gehad en nog steeds geeft het me een oppepper als ik de nieuwsbrieven lees. Ik wens jou veel geluk en wijsheid met het schrijven van je nieuwsbrieven, alle goeds voor 2019 gewenst

“Het helpt je inzicht te krijgen op je eigen functioneren en ook als je zelf wil veranderen veel ondersteuning krijgt. Frank is eerlijk confronterend maar zeker een topper“

“Ik vind je nieuwsbrieven altijd erg inspirerend en leuk om te lezen!”

“Ik wil jou eens bedanken voor alle tips die ik gelezen heb op je site. Ik heb er echt al veel aan gehad en het heeft me al veel nieuwe inzichten bijgebracht! Supergoede site!”

“Ik vind je nieuwsbrief heel mooi en goed. Als het me even niet goed gaat lees ik iets uit je mail en echt..ik voel me beslist beter. Ik kijk er telkens naar uit om er nieuwe te ontvangen. Bedankt !!!!”

“Jullie zijn helemaal super. Frank schrijft zulke mooie dingen , die echt opbeuren en je heel veel positieve kracht geven. Ik heb ontzettend blij met jou en je e-boeken, ze geven mij ontzettend veel steun. Ga zo door!”

“Leuke artikelen, erg leerzaam en toegankelijk. Dit geldt ook voor de Online trainingen. Ervaringen van mijn collega’s erg positief na het volgen van Online trainingen. Deze bieden ondersteuning bij hun persoonlijke ontwikkeling, dit komt henzelf en onze organisatie ten goede.”

“Frank wat ben ik blij dat ik deze site gevonden heb. Je gratis e book al 3 x gelezen en begin het steeds beter te begrijpen. Zelf worstel ik met name met dat ik niet weet of ik handel uit gevoel of verstand. Het lijkt in elkaar over te lopen.

Werken, huishouden, wandelen, fietsen, uit eten gaan, naar een feestje gaan etc. het voelt allemaal hetzelfde!!!

Momenteel loop ik bij een psycholoog en haptotherapie hiervoor. Ik moet zeggen dat het lezen van je e-book me al meer gebracht heeft dan al die bezoekjes aan de psycholoog. Heel veel dank hiervoor.”

“Goede artikelen die helpen om net even iets anders te kijken naar het leven. Veel informatie, waar je echt iets aan hebt!”

“Ik put veel kracht en energie uit de teksten en lees daarnaast de e-boeken gretig door en voel mij een stuk wijzer …..hartelijk dank Frank voor de wijze lessen. Zeker een aanrader!”

“Frank, Ik ben u zeer dankbaar voor uw inspirerende en stimulerende verhalen! Veel succes in de toekomst en geluk en gezondheid!”

‘Bedankt Frank voor het zoveelste nuttige artikel! Ik heb gemerkt dat positief denken, en een positiever mens zijn naar anderen toe (ook als die een rotdag hebben) erg bijdraagt in mijn geluk. Ik ben werkzoekende en single. Het kan veel beter, toch ben ik eigenlijk best gelukkig dankzij een positieve innerlijke dialoog (na jaren trainen) en wetende dat ik mijn best doe! Ik kijk alweer uit naar je volgende artikel.”

“Beste Frank, het zal me niet bevreemden als ik de zoveelste ben van wie je het bericht krijgt, het leven compleet hebben weten te veranderen. In mijn geval betekent dit dat in drie jaar tijd werkelijk op alle denkbare gebieden niets herkenbaars meer is terug te vinden uit de 52 jaar daarvoor. Alle veranderingen waren een bewuste keus, een groeiproces, een leerschool, en nog. Ik koos voor de optimale vrijheid, nodig om afscheid te nemen van mijn oude ik en een leven te gaan opbouwen met vrede en rust in mezelf, met betekenis voor anderen, met diepgang en een passie. Vaak waren je nieuwsbrieven een openbaring, een zeer welkom lichtpuntje in de duisternis. Doorgaan, niet opgeven, vertrouw op jezelf, je kunt het, ik sta er niet alleen voor, Newstart is er.

Ik ben intens dankbaar dat mij de tijd gegund is, los te komen van alles wat me ooit als waarheid is voorgeschoteld en mezelf te herontdekken. Ik ben dankbaarder dan ooit voor elke nieuwe dag, elke nieuwe kans, elke nieuwe uitdaging, el waardevol contact. Ik heb andere dingen geleerd, ben intens dankbaar dat ik leef en eigen keuzes kan maken. Uitgestegen boven de massa, nu behorend bij de zelfbewusten, de zelfstandigen, de overwinnaars, de einzelgangers, de lefgozers, de hulpverleners, de luisteraars, de vechters… de minderheid.

Alles is in drie jaar tijd anders en ik ben er zeer zeker op vooruit gegaan in mijn eigen ogen en die van anderen. Veel succes met de begeleiding van mensen en zo naar een betere wereld voor allemaal.”


>