“Je bent veel sterker dan je gelooft…
Je kunt veel meer dan je denkt…
Ontdek de kracht in jezelf!”

Effectieve en praktische inzichten voor meer vertrouwen en zekerheid

 • Ontdek de kracht in jezelf

 • Werk aan je mentaliteit

 • Overwin je uitdagingen

 • Neem slimmere acties

 • Verbeter je relaties

 • Gelukkiger leven

 • Meer succes

 • Meer zelfvertrouwen

 • Meer genieten

 • Leuker werk

 • Minder zelfkritiek

 • Meer inzicht

Je kunt krijgen wat je wilt!

Er zijn inzichten die je helpen dit te bereiken. Of het nu gaat om meer succes, het volgen van je passie, het verbeteren van je relaties, het vergroten van je inkomen of het vinden van meer geluk. Deze inzichten worden al jarenlang toegepast door succesvolle en gelukkige mensen. Er is geen magie nodig om het leven te leiden dat je wilt.

Het is een kwestie van slimmer denken, betere keuzes en positieve emoties. Het e-boek ‘Inzicht in je Kracht’ gaat je daarbij helpen! Het is gebaseerd op mijn beste artikelen, zoals verschenen in diverse blogs, forums, websites en nieuwsbrieven en telt 56 pagina’s (A4). Laat je inspireren, pas de inzichten toe en bereik je doelen!

frank de moei

Wie ben ik?
Frank de Moei – Capedium Training & Coaching
Ik ben een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten in gelukkig en succesvol leven. Persoonlijke ontwikkeling is mijn passie. Ik kan er een prachtig verhaal van maken, maar uiteindelijk is dat niet belangrijk. Het gaat om de ervaringen van mijn cliënten en de lezers van dit e-boek. Die lees je hieronder op deze pagina…

Bekend van:

Wat ga je precies ontdekken in dit boek?

 • Hoe je belemmerende overtuigingen kunt loslaten

 • Hoe je negatieve gedachten kunt omzetten in positief denken

 • Wat je werkelijk wilt en hoe je dat krijgt

 • Hoe je geniet van dit moment

 • De juiste mentaliteit voor succes

 • Tips voor een ontspannen leven

 • Tien redenen waarom jij je doel (nog) niet hebt bereikt

 • De enige echte weg naar verandering

 • Hoe je inzicht krijgt in je uitdaging

 • Hoe je blijvend zelfvertrouwen creëert

 • Het geheim van goede communicatie en relaties

 • Wat de basis is van geluk en succes

 • Hoe je je passie en talenten ontdekt en gebruikt

 • Hoe je omgaat met perfectionisme en uitstelgedrag

 • Wat je kunt doen om je inkomen te verhogen

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Sterker, positiever en rustiger
Frank houdt je een spiegel voor en laat je zien hoe je zaken anders kunt bekijken, maar zonder je het gevoel te geven dat je het tot nu toe misschien niet goed hebt gedaan; hij laat je in je waarde. Ik heb een stukje bevestiging gevonden waar ik naar op zoek was. Ik weet nu waarom ik bepaalde dingen doe, zoals ik die doe, maar dat sommige dingen op niet realistische aannames/gedachten berustten. Daar ben ik me bewust van en ik weet hoe ik dat kan ombuigen. Maar bovenal weet ik nu, dat ik dicht bij mezelf moet blijven, dat ik van mijn eigen kracht uit moet gaan, dat ik op mijn gevoel kan én moet vertrouwen en dat ik dan de juiste beslissingen kan nemen en datgene zal bereiken wat ik wil. Ik ben een stuk sterker en positiever geworden en sta veel rustiger in het leven. Bedankt Frank!

Sprakeloos
Beste Frank, ik ben begonnen in Inzicht in je kracht en ben sprakeloos. Fantastisch zo helder en prettig als dit geschreven is. Dank je wel daarvoor!

Zelfvertrouwen
Frank heeft mij verschillende technieken gegeven om mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Nog dagelijks gebruik ik deze technieken en boek elke dag vooruitgang. Hierdoor ben ik opener geworden naar familie en vrienden toe waardoor zij de ware ik leren kennen.

Breder perspectief
Frank laat je mogelijkheden zien waar je zelf niet aan gedacht had, hij kijkt verder dan je zelf zou doen en laat je dingen in een veel breder perspectief zien. Jouw tips en adviezen die je me hebt meegegeven om mijn huidige werk wat te kunnen veraangenamen, hebben echt enorm geholpen! Echt ongelooflijk. Echt heel bijzonder om te zien en mee te maken. Super bedankt voor al je hulp daarin!

Anders in het leven staan
Tijdens de sessies bij Frank is mij op een duidelijke en aangepaste manier uitgelegd hoe ik anders in het leven kan gaan staan. Frank heeft mij het gevoel en motivatie gegeven dat ik er ook daadwerkelijk uit zal komen. Door de gesprekken met hem heb ik weer veel meer zin in het leven en zie ik zoveel meer uitdagingen i.p.v. drempels. Het resultaat is dat ik een goed begin heb gemaakt met een positiever leven. Heel prettig!

Helemaal blij
Beste Frank, ik heb net het stukje in je bijgeleverde e-boek Inzicht in je Kracht gelezen: “Hoe je perfectionisme omzet in ontspannen creëren”. Ik ben er helemaal blij van geworden. Ik heb het gevoel dat een stem me tot de orde heeft geroepen. Ik probeer inderdaad altijd maar perfect te zijn. Als ik zie wat ik alweer heb geleerd, ben ik, na dit gelezen te hebben, eindelijk weer trots op mezelf.

Prettig en verhelderend
Frank is een professionele coach die vanuit een filosofie werkt en denkt die uniek is. Hij helpt je op eenvoudige wijze inzicht te krijgen in jezelf en in wat je wilt bereiken. Zijn vragen zijn positief confronterend en zijn grootste vermogen is om je het gevoel te geven dat je een unieke persoonlijkheid bent die veel kan bereiken. Zijn wijze van communicatie is prettig, verhelderend, begrijpend en vooral kloppend. Frank koppelt dit aan een enorme kennis op zijn vakgebied.

Sterk en geloofwaardig
Wat Frank bijzonder maakt is dat hij met zijn gevoel en levenservaring werkt. Omdat hij een gevoelsmens is en dingen goed weet te verwoorden komt zijn advies sterk en geloofwaardig over. Hij weet inzichten op verschillende manieren te verwoorden zodat er altijd wel eentje bij je ‘binnenkomt’. Hij dringt je niets op, stelt de juiste vragen, en lijkt altijd wel een plan te hebben. Hij prikt snel door paradigma’s heen en wijst je direct op een valkuil. Hij benadert je met respect, humor en vooral met rust.

Veel energie
Het e-boek “Inzicht in je Kracht” heb ik aandachtig doorgenomen en de meeste onderwerpen en punten spraken mij aan om anders en positiever in het leven te staan. Uiteraard val ik wel eens terug naar mijn “oude gewoontes” maar dan neem alles nog eens door en put daar weer heel veel energie uit.

Gelukkig en zin in de toekomst
Op een ontspannen en humoristische manier heeft Frank me laten ontdekken hoe ik meer van het leven kan genieten terwijl ik in feite eigenlijk niets aan dat leven hoefde te veranderen. Het is maar hoe je er tegen aankijkt, en dat maakt het verschil tussen stressen of genieten. Het resultaat is dat ik weer gelukkig ben en zin heb in de toekomst!

Lekker leven
Frank heeft een bijzonder positieve kijk op zaken en is in staat om op een doeltreffende wijze een spiegel voor te houden. Door Frank ben ik mij gaan verdiepen in technieken om lekkerder te leven en me bewust geworden van de valkuilen die dit juist tegenwerken!

Positief ombuigen
Frank is erg goed in het ombuigen van negativiteit naar positiviteit en heeft een verfrissende kijk op dingen. Ik vind dat hij met goede tips komt die aansluiten bij wat ik verteld heb. Hij is betrokken, positief, ‘wijs’, professioneel, realistisch (niet zweverig), wil je graag helpen maar laat de verantwoordelijkheid wel bij jezelf.

Volg je eigen weg!
Frank is positief en beschikt over veel/ruime ervaring, wat prettig werkt om het toepasbaar te maken. Hij weet je te triggeren om de keuze’s te maken op basis van je gevoel en niet op basis van je verstand. Deze manier stelt dus je eigen gevoel centraal en negeert de beredenerende keuze’s (van andere mensen). Want uiteindelijk gaat het er om wat je zelf graag wilt, wat je leuk vind om te doen en waar je dus ook automatisch goed in bent. En dat staat helemaal los van de meningen die andere mensen over je hebben. Volg je eigen weg!

WIl je meer reacties en ervaringen van cliënten lezen? Klik dan op deze link

Vertrouwelijkheid is de basis van deze site en onze e-cursussen en e-boeken. Wij zullen de gegevens van onze vele duizenden cursisten en lezers nooit openbaar maken. Om privacy redenen worden daaarom alleen de initialen van de schrijver/schrijfster getoond.

Veelgestelde vragen over dit e-boek

Een e-boek is direct te gebruiken en neemt geen ruimte in beslag. Je hoeft het niet op te halen en kunt jezelf daardoor tijd en verzendkosten besparen. Het PDF formaat is op elke computer of tablet te lezen. Je kunt er snel informatie in opzoeken en terugvinden. Het is gemakkelijk te lezen en je kunt bovendien de grootte van de letters aanpassen.

Ja, ik geef 100% garantie. Mocht het niet bevallen binnen de garantietermijn, dan ontvang je direct je geld terug.

Absoluut. Stuur een e-mail naar frank @ newstart.nl en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Nee, dit product is alleen als digitaal e-boek verkrijgbaar.

Vanwege de talloze lezers is het ’t makkelijkste om gewoon te betalen via Internetbankieren of credit card. Klik op de betaalbutton helemaal onderaan deze pagina en je kunt je gegevens opgeven. Na de bestelling ontvang je automatisch het e-boek per e-mail!

De betaling wordt verwerkt door PayPro. Deze accepteert Ideal (alle Nederlandse banken), PayPal, creditcards en Bancontact/Mr Cash (voor onze Belgische lezers). Zowel PayPro, Ideal, PayPal als Bancontact werken samen met de belangrijkste financiële instituten en garanderen en beschermen al hun transacties. Alle betalingen zijn dus 100% veilig!

Ja, ik geef een volledige support op dit product en sta er 100% achter. Als er iets in de betaling, afhandeling of gebruik niet duidelijk is, dan help ik je hiermee.

Persoonlijke garantie

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in dit e-boek je gaan helpen, dat ik 14 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht je de inzichten, tips en technieken hebben uitgeprobeerd en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Let op: tijdelijke aanbieding!

Onderstaande prijs is een tijdelijke aanbieding en kan elk moment worden verhoogd. Bestel dus vandaag en je maakt gebruik van de korting!

De totale waarde van dit e-boek is € 25,-
Bestel nu ‘Inzicht in je Kracht’
en je ontvangt het vandaag voor slechts 10,-

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar meer kracht en vertrouwen en bestel het e-boek ‘Inzicht in je Kracht’. Ik krijg DIRECT toegang tot bewezen en effectieve inzichten die getoetst zijn in de praktijk!

Het is tijd voor verandering. Waarom zou je verder gaan zoals je altijd hebt gedaan? Met deze e-boek investeer je in jezelf en in je toekomst. Hoe belangrijk is jouw eigen ontwikkeling?

 • PS 1

  Je ontvangt het e-boek ‘Inzicht in je Kracht’ voor slechts € 10,- terwijl de normale prijs € 25,- is! Waar wacht je nog op?

 • PS 2

  Je krijgt een 14-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico. Test alle ideeën, inzichten en technieken. Als je denkt dat het voor jou niet werkt, laat het me dan weten. Ik betaal je jouw investering direct terug!

 • PS 3

  Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt over dit product, zowel voor als na bestelling.