Ervaringen - De Sleutels


Hier lees je alle ervaringen van onze lezers met het eBoek De Sleutels van Geluk en Succes

  • Duizenden lezers hebben dit stappenplan gevolgd.
  • Ontdek de sleutels van een gelukkig en succesvol leven.
  • Heb je vragen? Stel ze gerust!
Frank de Moei

Frank de Moei | Professsional Coach & Trainer | Meer over Frank

Nu al veranderd
Beste Frank, vorige week heb ik je ebook ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ aangeschaft en heb ‘m sinds gisteren uit. Ik heb eigenlijk maar twee woorden voor je: Enorm Bedankt! Met name door alle vragen waar je als lezer actief mee aan de slag gaat, krijg je direct inzicht over jezelf en het leven doordat je wordt geconfronteerd met de situaties. Ook zijn er een aantal dingen bevestigd (Het leven is makkelijk!) waardoor ik sinds enkele dagen met een big smile rondloop.

Ik moet wel toegeven dat ik er vrij kritisch naar heb gekeken, want ik verwachte toch wat kwakzalverij. Het tegendeel is echter waar. Ik weet zeker dat dit boek mijn leven heeft veranderd en gaat veranderen, NU al. Nogmaals enorm bedankt voor al je inzichten en de tijd en energie die je steekt om het leven van mensen leuker te maken!
HO, man

Rust, kracht en inspiratie
Beste Frank, ik heb net je eboek de Sleutels van Geluk en Succes uitgelezen. Jouw boek bracht mij rust, kracht en inspiratie. Iedere keer als ik weer klaar was met een hoofdstukje te lezen, stond ik op met een goed gevoel. Dat zegt volgens mij voldoende over hoe ik over het boek denk. Je weet de belangrijke elementen die je in je leven kunt toepassen voor meer succes en geluk op een heldere manier uit te leggen zodat het voor iedereen begrijpelijk is. De vragen die je vervolgens stelt, zijn de schakel naar de praktijk waarmee je het ook heel persoonlijk weet te maken.

De inzichten die mij echt geholpen hebben, zijn onder andere: het inzicht dat je degene moet worden die je wilt zijn wanneer je je doel bereikt hebt (persoonlijk groeien), het inzicht dat je van mensen moet opknappen, het inzicht m.b.t. je ‘ingebouwde’ kompas/intuïtie en het inzicht dat zorgen maken niets, maar dan ook niets oplost. Ontzettend bedankt voor het delen van je kennis en inzichten!
RK, man

Dringt door tot de kern
Dit boek dringt door tot de kern van persoonlijk succes. Ik kan het van harte aanbevelen! Het staat vol met direct bruikbare informatie om je leven drastisch te veranderen. Het is op een bijzonder plezierige en onderhoudende wijze geschreven. Je zult het snel weer eens ter hand zal nemen i.p.v. het maar één keer te lezen. Je krijgt de kern van vele jaren onderzoek naar persoonlijk succes op een presenteerblaadje aangeleverd.
NB, man

Enorme verschuivingen
Beste Frank, ik merk dat ik – ondanks dat ik al jaren op weg ben mezelf te ontwikkelen – dit zich niet vertaalde naar meer geluk en succes. Veel oefeningen waren voor mij herkenbaar. Ik merkte dat ik vooral bleef hangen bij bepaalde overtuigingen die me steeds opnieuw naar beneden haalden. Deze gedachten omdraaien naar een juiste realiteit heeft me enorm doen groeien. De vragen hebben veel impact.

Ik voel in mezelf enorme verschuivingen: Van onzekerheid naar stevigheid; van doemdenken naar openheid; van negatieve overtuigingen naar geloof in mezelf; van voldoen aan de verwachtingen van anderen naar MIJN leven leiden. Ik geniet ervan bezig te zijn rond mijn passie en ik begin meer en meer (zelf)vertrouwen te krijgen. Hartelijk dank!
ML, vrouw

Inspirerende aanrader!
De Sleutels van Geluk en Succes is een fantastisch en inspirerend boek! Geluk en succes zijn belangrijke aspecten in het leven. Ieder mens streeft ernaar gelukkig en succesvol te zijn op persoonlijk en zakelijk gebied. Maar hoe bereik je dat? Door ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ te lezen! Een absolute aanrader en een ‘must’ voor je boekenkast! Helder geschreven, duidelijk taalgebruik.

Wat mij tijdens het lezen gelijk opviel is dat het zoveel positiviteit uitstraalt. Het boek reikt je ideeën, mogelijkheden en antwoorden aan die je in staat stellen jezelf te verbeteren om geluk en succes te bewerkstelligen. De Sleutels van Geluk en Succes leert je ook jezelf de juiste vragen te stellen: Wat maakt mij gelukkig en succesvol? In tijden van zorgen is het een prachtig naslagwerk, het boek motiveert je om direct actie te ondernemen en je geluk en succes niet uit te stellen. Ik ben erg onder de indruk!
AR, vrouw

Lekkerder leven
Frank heeft een bijzonder positieve kijk op zaken en is in staat om op een doeltreffende wijze een spiegel voor te houden. Door Frank ben ik mij gaan verdiepen in technieken om lekkerder te leven en me bewust geworden van de valkuilen die dit juist tegenwerken!
MJ, man

Snelweg naar verandering
Dit boek is voor iedereen die open staat voor verandering, maar nog twijfelt over de juiste (snel)weg! Uitdagingen worden één voor één benoemd en tegelijk ook de oplossingen. Je houdt er een goed gevoel aan over en je weet dat je uiteindelijk zelf degene bent die het initiatief kan nemen tot het inslaan van nieuwe wegen. Ik herken mijzelf hierin! Prima feel-good boek, voor momenten dat je even een steuntje in de rug nodig hebt.
DM, man

Energie en ruimte
Ik kreeg heel veel energie en dit heeft o.a. in gang gezet dat ik meer bij mezelf (mijn eigen gevoel en intuïtie) wil blijven. Het is een gevoel van ruimte en energie in mij dat overheerst! Ik heb me sinds jaren niet meer zo gevoeld en merk dat ik weer leef.
AF, vrouw

Motiverend
Beste Frank, enige tijd terug heb ik bij jou het e boek de sleutels van Geluk & Succes besteld. Sterke punten vind ik de vlotte leesbaarheid, goede selectie van topics & consistent opgebouwd. Het is compact geschreven – geen langdradige uitweidingen. En het heeft een goede structuur per topic – motiverend geschreven en via de vragen effectief triggerend om aan de slag te gaan.
BV, man

Verbeterpunten
Goedemiddag Frank, hartelijk dank voor het e-book. Na het lezen van het e-book de sleutels van geluk, realiseerde ik mij weer dat ik het juist heel goed doe (geen standaard). De goede weg aan het bewandelen ben. Ik was even in een oud patroon 'gevallen' door 'n emotionele ervaring. Maar door het e-book te lezen werd mij al snel weer veel duidelijk.

Ik ben een gelukkig mens met wat ik tot nu toe heb bereikt met zelfontwikkeling. Mijn enige valkuil is 'de liefde'. Contacten maken met mensen in mijn privé. Mijn denkwijze zat daar goed fout, uit angsten van vroeger en dezelfde gevoelens die opgewekt werden in het nu. Ik ga daar weer mee aan de slag. Want daar had ik toch wat puntjes gelezen, waar IK verbeter punten kan behalen. Maar zoals ook beschreven, een dipje mag :)

Super leuk dit e-book tegen te komen als geheugen opfrisser. Ik weet het wel, maar altijd goed om er "weer even bij stil te staan". Nu ga ik beginnen aan inzicht in je kracht. Ik ben benieuwd. Inzicht in je kracht ook gelezen en daar zit het bij mij wel goed, geloof ik :) soms laat ik mij nog wel eens beïnvloeden door stemmingen van anderen. Maar dan geeft mijn lichaam al snel aan, dat ik weer even een stapje terug mag. Ontspannen groet, 
MW, vrouw

Helemaal blij
Beste Frank, ik heb net het stukje in je e-boek gelezen: “Hoe je perfectionisme omzet in ontspannen creëren”. Ik ben er helemaal blij van geworden. Ik heb het gevoel dat een stem me tot de orde heeft geroepen. Ik probeer inderdaad altijd maar perfect te zijn. Als ik zie wat ik alweer heb geleerd, ben ik, na dit gelezen te hebben, eindelijk weer trots op mezelf.
BK, vrouw

Gemakkelijk toepasbaar
De Sleutels van Geluk en Succes’ is een e-boek dat je niet een keer leest en dan opzij legt. Integendeel! Ik kijk het geregeld even in om even mijn geheugen op te frissen. De inzichten zetten me elke keer weer aan het denken. De sleutels worden daardoor bijna als vanzelf eigen. Het is helder geschreven en gemakkelijk toe te passen in de praktijk.
IL, vrouw

Tijd voor actie
Hoi Frank, ik heb je boek gelezen. Ik vind het helemaal top, en ga er vandaag ook iets doen met de inzichten die ik dankzij jou boek heb gekregen. Ik heb een redelijk heftige periode achter de rug, en sta dankzij jou tips weer met beide benen op de grond. Het is tijd voor actie, en dat ga ik nu ook zeer zeker doen. Ik hoop in de toekomst nog meer dingen van jou te kunnen lezen.
IJ, man

Positief en motiverend
Frank geeft je het gevoel dat je de hele wereld met al zijn uitdagingen aankunt. Hij reikt je technieken aan waardoor je jezelf kunt blijven verbeteren. Hij motiveert je om actie te ondernemen en niet bang te zijn voor vernieuwingen. Hij leert je hoe je je gedrag kunt veranderen door je af te vragen wat jij belangrijk vindt in het leven en wat jou gelukkig maakt. Zijn benadering is altijd respectvol, positief en daadkrachtig.
GB, vrouw

Anders gaan leven
Ik wist wat mijn passie was, maar had nooit gedacht dat ik er mijn (levens)werk van kon maken. Sinds ik het e-book De Sleutels van Geluk en Succes heb gelezen, ben ik anders gaan leven. Een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar hun geluk!
MA, man

Bevrijdend
Hi Frank, wat het e-boek mij opgeleverd heeft, is dat ik ruimer naar dingen kijk. Heb nog steeds een situatie die ik anders wens (samenwerking met baas) maar heb nu voor mezelf duidelijk waar mijn prioriteiten liggen. Die liggen voor mij op dit moment bij het oplossen van een aantal lichamelijke klachten waar nu een goede verbetering in zit en mijn privé leven.

In mijn werk komen ook mooi dingen voorbij en krijg ik kansen maar is tot nu toe ook nog beperkend. Door voor mezelf los te laten om het maar te laten werken is ook wel heel bevrijdend. Dan niet…. Op den duur ga ik kijken of dat voldoende is of dat er meer actie nodig is. De coaching helpt mij op mijn blik te verleggen.
AB, vrouw

Geweldig
De boeken zijn echt geweldig! Mijn leven was hopeloos tot ik hierachter kwam.
PP, man

Inspiratie en handvatten
Hoi Frank, ik heb het e-boek ‘de sleutels van geluk en succes’ onlangs gekocht. Ik ben je dankbaar voor de mooie inzichten en handvatten uit het boek. Tijdens het lezen bedacht ik me “Ik kan het wel alleen lezen, maar ik moet de tips ook echt gaan doen- toepassen en integreren in mijn leven.”

Ik heb tekeningen gemaakt van de belangrijkste inzichten voor mij, hier kijk ik regelmatig even naar, zodat dit me herinnert aan de belangrijkste lessen. Bij deze deel ik de tekeningen met jou, wellicht vind je het leuk om te zien! :) Bedankt voor al je tips en inspiratie!!
ME, vrouw

Glimlach op mijn gezicht
Beste Frank, ik kwam via google jouw website tegen en heb gisteren het boek ‘de sleutel naar succes’ besteld en ben vandaag tot hoofdstuk 11 gekomen. Tot nu toe krijg ik vaak een glimlach op mijn gezicht en ben ik verbaasd over bepaalde dingen van: hé, dat is waar ook. Ik heb het boek besteld omdat ik sinds januari dit jaar ben begonnen met een beroepsopleiding om mijn leven te veranderen maar dat heeft in 10 maanden nog geen enkel goed resultaat opgeleverd. Met jouw boek ben ik vandaag al wat positiever geworden om resultaat te behalen.
SW, man

Veel energie
Het e-boek heb ik aandachtig doorgenomen en de meeste onderwerpen en punten spraken mij aan om anders en positiever in het leven te staan. Uiteraard val ik wel eens terug naar mijn “oude gewoontes” maar dan neem alles nog eens door en put daar weer heel veel energie uit.
NK, man

Ik haal het beste uit mijzelf
Door middel van dit e-book heb ik geleerd op een goede manier doelgericht te zijn. Belangrijk is niet alleen succes maar vooral ook de weg er naar toe. Als de weg naar succes mij gelukkig maakt, is daardoor succes des te meer gegarandeerd. Mijn doel is blijer worden en zijn. De weg ernaar toe is mijn passies volgen. Als ik mijn passies volg, volg ik ook mijn talenten. Immers waar ik goed in ben, vind ik ook leuk.

Momenteel houd ik me bezig met het ontwikkelen van een houding waarmee ik geluk en succes aantrek. Hierin groei ik stapsgewijs. Mijn overtuigingen zijn: Ongeacht wat ik doe of wat mensen van mij vinden, ik ben prima zoals ik ben; Positieve focus is prima; Het leven is een feest. Mijn doel is blijer worden en zijn.

Ik volg zoveel mogelijk mijn passies en kies dan ook mijn eigen standaard. Te allen tijde stel ik mezelf goede vragen. Ik leer van mijn fouten. Daarbij zijn moed en vertrouwen een must. Ik ben dan ook bereid het beste uit mezelf te halen. Belangrijk vind ik in het nu kunnen zijn en daarin gelukkig zijn. Als mijn leven een aaneenschakeling kan zijn van mooie momenten, kan ik van daaruit alleen maar voortdurend gelukkig zijn.
JH, man

Er is veel veranderd
Beste Frank, met veel belangstelling heb ik je boek gelezen. Het was prettig omschreven. Ik heb heel bewust de tijd genomen om bij alle vragen goed na te denken. Hierdoor is er veel veranderd. Ik heb heel veel aan je boek gehad. Er is een groei en zelfkennis, ik ben mezelf aan het ontwikkelen. Ik vind je boek echt erg leerzaam en heb er veel aan. Ik kijk nu ik dit verhaal heb gelezen anders tegen het leven aan. Ik denk nu aan mijn geluk, ons geluk voor ons gezin. Ik zorg beter voor mezelf zodat ik meer kan geven.

Ik denk minder negatief en onderzoek mijn gedachtes want juist die gedachtes zorgen voor een bepaald gevoel. Ik ben vooral veel selectiever geworden waar ik mijn energie in stop. Ik neem dus afstand van mensen waar ik negatieve energie van krijg. Stop met piekeren over een ander. Probeer me niet meer druk te maken wat een ander van me denkt . Dat levert me niets op als gepieker en daar heb je niets aan.

Over het stukje geven en nemen ben ik me bewust geworden dat ik juist teveel geef veel te veel zelfs. Nu word het tijd dat ik wat meer voor mezelf ga kiezen. Hoe ik het nu wil doen is als volgt: Aan mezelf blijven werken met al je tips in mijn achterhoofd. Niet teveel meer willen, maar stap voor stap. Ik zie in dat ik teveel wil. Ik zie ook in dat dit juist mijn groei naar succes in de weg staat.
Dat ik eerst het een en dan het ander moet gaan doen.
AB, vrouw

Boeiend en praktisch
Beste Frank, ik wilde je laten weten dat ik erg blij ben met het e-boek “De Sleutels van Geluk en Succes”. Ik kan er veel uit leren en heb sommige dingen al in de praktijk gebracht met een positief resultaat. Ik ga dit boek zeker over een tijdje nog een keer lezen. Het is erg boeiend. Dank je wel!!
LL, vrouw

Verhelderende visie
Ik heb het boek De Sleutels van Geluk en Succes gekocht. Vooral jouw visie op het gebied van succes is verhelderend. Ik heb er tot nu toe veel aan gehad. Bedankt.
MB, man

Alles wordt versterkt
Ik wil je even laten weten dat ik het e-boek De Sleutels van Geluk en Succes heb gelezen en het erg heb gewaardeerd! Alles staat er heel to the point in wat bij jouw schrijfstijl past en mij erg aanspreekt. Veel herkende ik inderdaad zelf ook terug; erg fijn dat alles zo geïntegreerd wordt, want het versterkt elkaar uiteindelijk allemaal. Dus nogmaals dank daarvoor!
CS, vrouw

Eye-opener!
Ik dacht niet dat De Sleutels van Geluk en Succes veel nieuws kon vertellen en begon de eerste hoofdstukken dan ook met veel instemmend geknik. Tot ik op een punt aanlandde waar werd geschreven over problemen die mij in het dagelijkse leven ook bezig hielden. In het boek werd met praktische en makkelijk toepasbare stappen aangegeven hoe er mee verder te komen. Een eye-opener! Door dit boek heb ik een manier gevonden om mijn doel dichterbij te brengen. De sleutels van Geluk en Succes is een boek wat je leven verrijkt en door mijn persoonlijke ervaring kan ik het van harte aanbevelen!
SH, vrouw

Praktisch en positief
Ik heb hier inmiddels al een aantal boeken over gelezen, maar wat mij in de boeken (Inzicht in je Kracht en de Sleutels van Geluk en Succes) aanspreekt, dat je de theorie heel kort en bondig en met praktische tips toepast. Geen wollig verhaal maar gewoon to the point, positief en het spreekt me zeer aan.
RG, man

Inspirerend
Beste Frank, allereerst wil ik je nogmaals mijn complimenten geven. Ik heb inmiddels jouw e-boeken gelezen. Ik vind ze ontzettend goed, helder en enorm inspirerend! Ik vind het echt geweldig!
IG, vrouw

Gelukkig
Dag Frank, ik wil je bedanken voor de e-boeken die ik bij jou besteld heb. Iedere avond hou ik mij ermee bezig en weet dat ik veel bijleer, mij gelukkig voel. Ik vind het heel interessant wat je mij gestuurd hebt, en zal zeker deze inzichten volgen.
CS, vrouw

Super hulpmiddel
Momenteel ben ik bezig met De Sleutels van Geluk en Succes en het geeft mij zo’n goed en opbouwend gevoel zeg!
En je beschrijft het weer to the point, zelf kon ik het niet bewoorden, ja ik wil helderheid scheppen in mijn ervaringen en daar is ’t boek echt een super hulpmiddel.
TG, vrouw

Prachtig boek
Beste Frank, het e-book was gewéldig, heb er veel van opgestoken. Wat is het toch belangrijk dat je gedachten positief zijn. Daar streef ik nu naar. Hartelijk dank voor dit prachtige boek. Met vriendelijke groeten,
MR, vrouw


>