fbpx

Retour Beleid

Newstart.nl is eigendom van Capedium Coaching en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 34244793.

Het retourbeleid van onze digitale producten.

NewStart.nl en Capedium Coaching ontwikkelen producten voor je persoonlijke groei. Het is ons streven om je zo goed mogelijk te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Het kan mogelijk zijn dat een product niet helemaal aansluit bij jouw behoefte. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, lees je hieronder de mogelijkheden.

1.

Wettelijk gezien is er geen niet-goed-geld-terug verplichting voor digitale producten. Dit omdat het gehele product - of een gedeelte daarvan - al na bestelling is ontvangen door de gebruiker en bij een retour achterblijft bij de betreffende gebruiker. 

2.

Omdat we volledig achter onze producten staan, hebben we voor elk product toch een garantie periode ingesteld. De enige uitzondering hierop is het Newstart Jaarprogramma, dat in één keer volledig wordt gedownload en waarop dus geen rerourgarantie van toepassing is. Voor alle overige producten (curssussen en boeken), vind je de garantie periode onderaan elke informatie pagina. 

3.

Mocht een cursus je niet bevallen, houd dat s.v.p, rekening met de volgende punten:

  • Alleen met geduld is persoonlijke groei mogelijk. Niets verandert vanzelf en elke groei heeft tijd en geduld nodig.
  • Het gaat niet om kennis, het gaat om het toepassen in de praktijk.  Beter een paar dingen goed toepassen in de praktijk, dan heel veel dingen weten, en er niets mee doen.
  • Vandaar dat de cursussen uitgaan van het voor jezelf beantwoorden van de vragen aan het einde van elke les. Dit zorgt ervoor dat je de lesstof en inzichten persoonlijk kunt toepassen in je eigen leven.
  • Alleen door het nadenken over de vragen - en het toepassen van de inzichten in de praktijk - kun je - aan het einde van de cursus - een mooi resultaat verwachten in je persoonlijke groei. 
4.

Mocht je de meeste lessen van een cursus hebben gevolgd en de vragen hebben doorgenomen, en ben je nog niet helemaal tevreden? Zit je nog binnen de garantieperiode? 


Stuur dan even een e- mail (zie de contact button hierboven). Je hebt recht op een retour, maar uiteraard zullen we eerst proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn, door te kijken waarom een cursus (nog) niet voor je werkt en wat (voor advies of ander product) we wellicht kunnen aanbieden dat beter bij je past. 


In onze ervaring is er altijd een oplossing waar we jou mee kunnen helpen en dat is uiteindelijk waar we altijd naar streven!

>