fbpx

Veelgestelde Vragen


Hier vind je veelgestelde vragen over de Online Trainingen in Persoonlijke Groei

  • Ruim 15.000 cursisten hebben onze online trainingen gevolgd.
  • Hier vind je veelgestelde vragen over de trainingen
  • Heb je meer vragen? Stel ze gerust!
Frank de Moei

Frank de Moei | Professsional Coach & Trainer | Meer over Frank

Doelgroep

Voor wie zijn de trainingen bedoeld?

Onze Online Trainingen zijn bedoeld iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen. Wil je werken aan je persoonlijke groei? Dan helpen deze trainingen je verder! Deze trainingen zijn bedoeld voor volwassenen. Ze zijn alleen geschikt voor mensen zonder geestelijke klachten. Voor alle andere gevallen (stoornissen, verslavingen, depressies en trauma’s) kan geen enkele garantie worden gegeven en is het beter eerst contact op te nemen.

Zijn de trainingen makkelijk te volgen?

Ja, onze trainingen zijn praktisch en makkelijk te volgen. We gebruiken geen vaktaal of moeilijke woorden. De lessen zijn begrijpelijk en vlot geschreven. Iedereen kan deze inzichten volgen en toepassen. Het is niet afhankelijk van je opleidingsviveau. 

Inhoud

Welke online trainingen zijn er?

Er zijn 7 online trainingen - één voor elk belangrijk gebied in je leven.

Je vindt alle trainingen in de webshop


- Blijvend Zelfvertrouwen.
- Nooit Meer Zorgen Of Stress.
- Betere Relaties Met Iedereen.
- Vind Je Ideale Baan.
- Gelukkig Leven.
- Leven In Het Nu.
- Meer Succes In Je Leven.

Hoelang duurt een training?

De duur verschilt per cursus. Belangrijk is te weten dat er geen enkele deadline is. Dus neem de tijd, er is geen enkele haast.

Hier is een overzicht:


- Cursus Blijvend Zelfvertrouwen: 12 weken.

- Cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress: 9 weken.

- Cursus Betere Relaties Met Iedereen: 11 weken.

- Cursus Vind Je Ideale Baan: 12 weken.

- Cursus Gelukkig Leven:  9 weken.

- Cursus Leven In Het Nu: 11 weken.

- Cursus Meer Succes In Je Leven: 14 weken.

Hoeveel lessen zijn er per training?

De hoeveelheid lessen verschilt per training:


- Blijvend Zelfvertrouwen: 13 lessen.

- Nooit Meer Zorgen Of Stress: 19 lessen.

- Betere Relaties Met Iedereen: 23 lessen.

- Vind Je Ideale Baan: 12 lessen.

- Gelukkig Leven: 18 lessen.

- Leven In Het Nu: 13 lessen.

- Meer Succes In Je Leven: 28 lessen.


Wat ontvang ik per les?

Elke les bestaat uit theorie en oefeningen. De theorie is altijd praktisch en bewezen. Elke les is het resultaat van 25+ jaar ervaring in zelfontwikkeling en persoonlijke groei. De oefeningen zijn meestal een combinatie van praktische handvatten en vragen die je helpen de theorie toe te passen in je dagelijkse praktijk. Ook deze oefeningen zijn getest en bewezen in de praktijk. 


De vragen bij de oefeningen doen je nadenken over jezelf. Het zijn vragen die je - met begrip voor jezelf - meer inzicht geven in wat jij wilt en wat jij belangrijk vindt. Hierdoor komt de verandering van binnenuit.  Er zijn dus geen opdrachten in de zin van 'jij moet dit of dat'.

Hoelang ben ik bezig met een les?

Je bent ongeveer 30 minuten tot een uur per les bezig met de theorie en vragen. De cursus werkt het best als je de inzichten toepast in de week van de les. Zo blijf je je bewust van de inzichten en leer je deze te gebruiken in jouw eigen leven. Het is geen enkel probleem als je meer tijd nodig hebt voor de lessen. Je hebt onbeperkt toegang en er is geen enkele deadline.

Zijn er nog extra bonussen?

Jazeker. Per cursus verschillen de bonussen:


- Blijvend Zelfvertrouwen: 3 Extra eBoeken

- Nooit Meer Zorgen Of Stress: 1 Extra eBoek

- Betere Relaties Met Iedereen: 1 Extra eBoek

- Vind Je Ideale Baan: 3 Extra eBoeken

- Gelukkig Leven: 1 Extra eBoek

- Leven In Het Nu: 1 Extra eBoek

- Meer Succes In Je Leven: 3 Extra eBoeken

Lesmethode

Hoe ontvang ik de lessen?

Na je aanmelding krijg je toegang tot het online leerplatform van Newstart. Deze is gebaseerd op het welbekende leerplatform van Kajabi dat wereldwijd marktleider is in online trainingen. Elke week staat er een nieuwe les voor je klaar. Je krijgt automatisch een e-mail als er een nieuwe les beschikbaar is. Je ziet direct waar je bent gebleven en wat de volgende stap is.

Hoelang heb ik toegang?

Je hebt onbeperkt en levenslang toegang tot de trainingen. Je kunt altijd contact opnemen als je een training hebt gevolgd, maar deze niet meer kunt vinden in je eigen computer.

Is er een deadline?

Nee, er is geen enkele deadline. Je kunt de training volgen in je eigen tempo. Neem zoveel tijd als je denkt nodig te hebben. Lessen worden beschikbaar gemaakt op het tempo van de gemiddelde cursist. Maar als jij er langer over wilt doen, is dat geen enkel probleem. Je hebt levenslange toegang tot de cursus. Het is altijd beter de tijd te nemen en het goed te doen, dan het te snel te willen doen.

Wat is jullie leermethode?

Onze trainingen zijn altijd gebaseerd op de praktijk en 25+ lange ervaring in training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. 

Elke training gaat uit van het principe: `'Het is beter een paar dingen goed toe te passen, dan veel dingen te weten en er niets mee doen." 

In de basis is elke uitdaging eenvoudig. Je hebt geen duizend inzichten nodig. Je hoeft slechts een paar fundamentele inzichten goed toe te passen, en dan verandert alles.

De lessen, inzichten en oefeningen zijn dus vooral praktisch, effectief en getest in het dagelijks leven De vragen aan het einde van elke les stellen je in staat om de inzichten en handvatten ook echt te gebruiken in jouw eigen leven. 

Wie heeft de trainingen ontwikkeld?

Alle trainingen zijn ontwikkeld door Frank de Moei, gebaseerd op 25+ jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling, training en coaching.


"Zelfontwikkeling is sinds 1996 mijn passie en ik help graag de 15.000 cursisten van Newstart met hun persoonlijke groei. Je bent veel sterker dan je gelooft – en je kunt veel meer dan je denkt!

Ik ben een professionele coach en trainer, met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie. Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council)."

Lees meer over Frank

Zijn de lessen in tekst, audio of video?

Alle trainingen zijn standaard ontwikkeld als geschreven teksten.


Bij de meeste trainingen kun je tegen een kleine vergoeding - na je bestelling - een upgrade aanschaffen die je alle lessen óók als video lessen geeft, en de eBoeken óók als luisterboeken.


Er zijn 2 uitzonderingen:

- De training Leven In Het Nu wordt standaard al geleverd met extra audio oefeningen.

- De training Meer Succes In Je Leven wordt alleen geleverd in tekst formaat.


Neem gerust contact op als je vragen hebt over dit onderwerp.

Prijs

Hoeveel kost een training?

De prijs verschilt per cursus. De bedragen per training zijn bewust laag gehouden om iedereen toegang te kunnen geven. 

Hier is het overzicht:


- Cursus Blijvend Zelfvertrouwen: € 47
- Cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress:  € 57
- Cursus Betere Relaties Met Iedereen: € 57
- Cursus Vind Je Ideale Baan: € 47
- Cursus Gelukkig Leven: € 57
- Cursus Leven In Het Nu: € 67
- Cursus Meer Succes In Je Leven: € 67

Is dit een eenmalig bedrag?

Ja, alle bedrag zijn eenmalig en inclusief BTW. Er zijn géén verborgen kosten. We geloven niet in herhalende kosten, zoals bij maandabonnementen. Dus je betaalt maar één keer een klein bedrag en houdt levenslang toegang tot de training! 

Ervaringen

Wat zijn de ervaringen van de cursisten?

Meer dan 15.000 cursisten hebben onze online trainingen naar tevredenheid gevolgd. Er staan meer dan 1.000 reviews op deze website. Hier lees je alle ervaringen

Hoe krijg je het beste resultaat?

Dat is een hele goede vraag! Gebaseerd op 15.000 cursisten in 15 jaar online traningen geven, zijn dit de beste tips:


- Werk aan jezelf. Als jij verandert, verandert alles voor jou. Alleen zelfontwikkeling leidt tot persoonlijke groei.

- Heb geduld met jezelf. Stel niet te hoge eisen aan jezelf. Doe je best, dat is meer dan voldoende.

- Heb geduld met de opbouw van de training. Elke training is bewezen in de praktijk, maar het duurt nu eenmaal een tijd voordat je het verschil merkt. Voor de belangrijke gebieden in je leven moet je echt even die tijd nemen.

- Volg de oefeningen aan het einde van elke les. Deze helpen je de inzichten toe te passen in je dagelijkse praktijk.

- Neem je tijd. Er is geen enkele deadline en je gaat er een leven lang plezier van hebben. 

- Lees de introductie van de training goed door. Dan weet je precies hoe het werkt en hoe je het beste resultaat kunt bereiken!

Begeleiding

Is er persoonlijke begeleiding?

Vanwege de lage kosten van de online trainingen is het helaas niet mogelijk om iedere cursist persoonlijk te begeleiden. Dat hoeft ook niet: elke cursus geeft je alle handvatten om je doel te bereiken. De vragen en oefeningen hoef je alleen maar te beantwoorden. Zo coach je eigenlijk jezelf!

Bij sommige cursussen wordt er een speciale bonus gegeven in de vorm van een extra e-mail coaching, meer dat is niet bij elke cursus.

Mocht je ergens niet uitkomen, of iets niet begrijpen en een vraag willen stellen, neem dan gerust even contact op. 

Is er een groepsbijeenkomst?

Nee, er is geen Facebook groep of Zoom meeting. Dit is persoonlijke ontwikkeling. Het is zelfonderzoek dat alleen jij kunt doen voor jezelf en met jezelf. Het is belangrijk de antwoorden op je uitdagingen in jezelf te vinden, en niet bij anderen. Dat is de enige manier om jezelf te leren kennen en zo verder te groeien. De trainingen gaan je daarbij helpen!

Garantie

Is er een garantie op een online training??

Jazeker. We zijn er zo van overtuigd dat de inzichten in onze trainingen je gaan helpen, dat we 30 dagen lang een volledige garantie geven. Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. We willen alleen maar tevreden klanten. Je loopt dus geen enkel risico!

Contact

Kan ik nog een vraag stellen?

Natuurlijk, Neem gerust even contact op als je ergens nog vragen over hebt :)

>