Hoe je krijgt wat je werkelijk wilt 3d 2011-09-2

Meer dan 20.000 keer gedownload!

Ontvang het e-Boek ‘Hoe Je Krijgt Wat Je Werkelijk Wilt’
en het (digitale) NewStart Magazine: elke 14 dagen Tips voor
een Gelukkig en Succesvol Leven!

Meld je aan:

Het is volledig gratis en zal dat altijd blijven.

Voornaam
E-mail

Je e-mailadres zal nooit aan derden worden verstrekt.
Het is spamvrij en afmelden kan altijd.

Enkele reacties van lezers:

“Wat een top site en wat een heerlijk heldere artikelen! De voorbeelden zijn zo beeldend/herkenbaar en de oplossingen zo…. Lijkt haast wel ‘eenvoudig’. En het werkt! Na 28 jaar een negatief zelfbeeld, belemmerende gedachten en een lijf vol spanning, blijkt daar verandering mogelijk! En dat via een site! Ik heb mijn belemmerende overtuigingen vervangen door opbouwende overtuigingen. Elke nieuwsbrief en ook de e-books geven mij nieuwe voeding voor zelfvertrouwen en een meer ontspannen leven. Ik voel me een heel stuk gelukkiger (met mezelf)!
Heel hartelijk dank!”

“Interessant, boeiend, leerzaam, herkenbaar, mooi, prikkelend en bovenal inspirerend!”

“Je nieuwsbrieven steken er met kop en schouder bovenuit. Je schrijft heel duidelijk en je boodschap is erg helder en ‘to the point’, dus zonder poespas, kort en krachtig! Daarbij is je toon erg positief en enthousiast, wat erg motiverend werkt! Bedankt!”

“Hoi Frank, bij deze wil ik mezelf bedanken omdat ik me in heb geschreven op jouw nieuwsbrief. Ik wil jou bedanken voor het plaatsen ervan. Fijn dat je al je goede ervaringen en ideeën met de wereld en in dit geval met mij wilt delen en dat zonder voorwaarden. Dank je, dank je, dank je.”

“Heel hartelijk bedankt voor je nieuwsbrief die me helpt! Frank, het is echt jouw missie om mensen helpen! Soms komen de nieuwsbrieven op het juiste moment binnen. En dat geeft mij de kracht om weer verder te gaan. Daarom wil ik je echt uit het diepste van mijn hart bedanken!!!!”

“Wederom dank voor een goede nieuwsbrief. Krijg er steeds meer plezier in om ze te ontvangen want haal er telkens wel weer iets uit. Maar dat komt misschien ook omdat ze allemaal direct van toepassing zijn op mijn situatie.. :)”

“Beste Frank, ik weet niet hoe, maar ik ben op uw site gekomen en dat heeft een totale omwenteling bij mij veroorzaakt! Dank u wel voor het bestaan van de site, het nalezen van de veel onderwerpen en reacties hebben mij al een behoorlijk inzicht gegeven. Ik kan niet wachten om met de e cursus te beginnen. Ik weet dat ik de hele 11 weken zal moeten doorlopen, maar als stukjes uitleg op uw site al zoveel impact op mij hebben, ben ik niet bang dat ik gaandeweg al geleerde vaardigheden kan toepassen. Ik denk dat uw bestaan en wijze woorden mijn leven drastisch gaan veranderen en dat wordt wel tijd ook.”

“Beste Frank, al zoekende op internet heb ik een poosje geleden jouw site ontdekt. Met regelmaat lees ik stukjes en wil je graag zeggen dat ik er veel aan heb! De vele onderwerpen en korte inspirerende stukjes met concrete tips
werken heel verhelderend; dank daarvoor! Ik wens je veel succes!”

“Ik wou even zeggen dat je nieuwsbrief zeer indrukwekkend is, zoveel dingen die ik lees zijn denk ik voor de gemiddelde mens o zo herkenbaar. Ga zo door!”

“Hartelijk dank voor je nieuwsbrief. Ga het met interesse lezen. Je nieuwsbrief ziet er goed uit. Ook de inhoud is interessant.Dit onderwerp hebben wij ook enkele maanden geleden in een training aan de hand gehad en praktisch toegepast. Erg doeltreffend!”

“Wat heb jij toch supergoeie artikelen! Goed leesbaar, eenvoudig in postieve zin van het woord, duidelijk, “lukbaar”, eigenwijs(ze, creatief, helpend, oplossingsgericht, vriendelijk! Altijd een reactie van je terug! Van mij wel 1000 complimenten voor alles wat je hebt geschreven!”

“Beste Frank, mooie en inspirerende nieuwsbrief! Bedankt voor je nieuwsbrief. Boeiend.”

“Beste Frank, ook nu weer heel hartelijk dank voor je inspirerende artikelen. Een aantal opmerkingen in de artikelen komen wel heel dichtbij en geven kracht en moed om aan de slag te gaan. Bijzonder hoe je iedere keer weer de juiste snaar weet te raken en mensen weet te stimuleren. Dank daarvoor.”

“Hallo Frank, Inspirerend! Bedankt en ga zo door!”

“Wederom bedankt voor je nieuwsbrief. Vind het interessant en precies genoeg info: niet te veel en niet te weinig en overzichtelijk.”

“Super mailing! Echt mooi hoe je in weinig zinnen toch iets aangrijpends hebt neergezet!”

“Allereerst vind ik je artikelen SUPER-interessant en heb er veel aan – net op de momenten dat ik even een boost/ reminder nodig heb! 😉 Je schrijft heel duidelijk en je boodschap is erg helder en ‘to the point’, dus zonder poespas, kort en krachtig! Daarbij is je toon erg positief en enthousiast, wat erg motiverend werkt! Dus dank daarvoor!”

“Mooi onderwerp, leuk geschreven ook! Heel praktisch in toepassing. Mooi thema Frank, past precies in komende ontwikkelingen! Mooi stuk!”

“Toen ik op je site terecht kwam kon ik niet meer stoppen met lezen. Ik heb afgelopen zondagavond bijna al je artikelen in 1 avond gelezen!”

“Zoekende naar een oplossing een te maken keuze stuitte ik “per toeval” gisteravond op jouw site. Ik vind het bijzonder mooi dat je deze artikelen via jouw site beschikbaar maakt voor mensen. Ik ben er in ieder geval ontzettend mee geholpen. Oprechte dank voor het delen van deze informatie via jouw site!”

“Ik heb weer met veel plezier een aantal van jouw geweldige en vaak ook herkenbare artikelen gelezen. Stap dan ook vaak van het ene artikel op de andere artikelen, die eronder staan over. Daardoor krijg je een compleet beeld. Fantastisch die artikelen!!!”

“Ik vindt trouwens jouw nieuwsbrieven er met een kop boven de rest uitsteken. Waardevol. Groet!”

“Beste Frank, ik ben pas een fan en het boeit mij steeds te lezen. Ik ontvang nu de nieuwsbrief in mijn e-mail, gaaf he? Groetjes ga zo door!”

“Hallo Frank, de complimenten voor je site. De mooiste aspecten wat het leven te bieden heeft kost helemaal niets, het vergt alleen een stukje lees- en denkvermogen. Jouw site heeft mij in vele opzichten geholpen.”

“Ik ben al een tijdje aangemeld op je nieuwsbrief en vind het heel leerrijk en informatief. Het helpt mij ook heel veel!

“Weer een leuke uplifting nieuwsbrief!”

“Goede nieuwsbrief weer. Mooie herkenbare situaties beschreven! Een leuke om ‘op de koelkastdeur’ te plakken…”

“Bedankt voor je artikelen, Frank, ik lees ze geregeld met veel plezier.”

“Beste Frank, ik vind je artikelen geweldig! Ik heb al heel veel aan je artikelen gehad. Ik ga denk ik mijn huis behangen met je artikelen :)”

“Dag Frank, al geruime tijd lees ik aandachtig NewStart Magazine. Telkens weer ben ik verbaasd hoe logisch het allemaal lijkt, maar dit toch niet uit onszelf toepassen.
Meerdere malen herlees ik bepaald stukken tekst, waar ik dan ook weer telkens een klaardere kijk op krijg, waardoor ik toch tot inzicht kom. Maar het is en blijft een groeiproces.
Ik vind het zo leuk en boeiend telkens zo’n mooie praktische en toepasbare tips van u te krijgen.
Doe zeker en vast zo verder want u bent ongelooflijk goed bezig. Met vriendelijke groeten van een grote fan.”

“Ik ben blij met je helderheid en je positieve kijk op dingen en ook houd je me een spiegel voor en dat doet me ook goed!!! En in deze tijden van crisis vind ik het heel sympathiek dat je gratis dingen verstrekt en ik lees en herlees je artikelen vaak!”

“Beste Frank, ik lees graag jouw artikelen, en gebruik het in mijn training en coaching praktijk. Hartelijk bedankt.”

“Heel hartelijk dank van het sturen van e-boek. Het helpt me nu dat ik het nodig heb dank u wel . u bent de beste.”

“Beste Frank, ik wil je graag doorgeven dat ik je artikels zeer waardeer. Ze slaan altijd de spijker op zijn kop. Veel succes en ik kijk uit naar je nieuwsbrieven in mijn mail.”

“Hoi Frank, allereerst….dankjewel! Ik kan me voorstellen dat het inderdaad ongelooflijk veel tijd kost om je artikelen te schrijven en je sociale media bij te houden. En je doet dat fantastisch! Je teksten zijn elke keer weer zo raak, zo inspirerend en zo kundig geschreven. Ik lees ze altijd met veel plezier. Waar ik de meeste content snel scan en zelfs oversla, neem ik voor jouw nieuwsbrieven altijd even de tijd.”

“Ben erg blij mee, ik heb nog nooit zo vaak gelezen als de laatste tijd. Ik heb heel veel geleerd, over ‘Hoe word je gelukkig, Omgaan met negatieve mensen, Meer begrip voor anderen’ enz. Bedankt Frank….Door jou artikelen heb ik een prachtige leven.”

“Hallo Frank, ik weet niet precies meer hoe ik op je site terechtkwam maar ik wil je complimenteren met je artikelen. Ik heb er de afgelopen tijd, veel, heel veel steun aan gehad in deze, voor mij, moeilijke tijd. De nieuwsbrief lees ik vaak door omdat ik geleerd heb op je site dat verandering van binnenuit moet komen. Dus wat is beter dan veel herhaling?
Door jouw nieuwsbrief regelmatig door te lezen geeft me kracht om door te gaan. Het leert me om anders met situaties om te gaan en uit die negatieve vicieuze cirkel te komen. Ik vind je artikelen verfrissend en persoonlijk geschreven, dat spreekt me echt aan. Nogmaals bij deze mijn complimenten. Je zult vast wel veel mail krijgen, maar dit is echt gemeend.”

“Hallo Frank, sinds een maand of 3 ontvang ik elke 2 weken mooie informatie van je. Ik ben je zo dankbaar! Ik ben 47 en heb al zoveel gelezen, maar het lijkt wel dat door jou nieuwsbrieven alles netjes op een rijtje wordt gezet. Voor mij is het heel duidelijk hoe alles wordt omschreven. Er is een stuk uit deze nieuwsbrief die ik overgenomen heb in grote letters op mijn koelkast, toilet en naast me bed heb gehangen. Ik deel hem ook uit en mensen zijn er heel blij mee. Het stuk “Wat kan ik anders doen om mijn visie werkelijkheid te maken?” Heel confronterend, maar heel duidelijk! Ik wil je hierbij gewoon even bedanken en zie met veel belangstelling de volgende brieven tegemoet!”

“Beste Frank, ik heb weer wat bijgeleerd. Ik blijf genieten van de e-mails, je leert er steeds weer wat bij.”

“Beste Frank, ik word altijd blij als ik een mail van jou ontvang. Heb het wel eens eerder gezegd maar jouw mails sluiten vaak naadloos aan, bij waar ik mee bezig ben. Bijna anderhalf jaar ben ik bezig om zaken op te lossen die ik 48 jaar niet kon op lossen. Het is pittig, ik ben blij met jouw mails die het zó eenvoudig schetsen.”

“Beste Frank, eindelijk neem ik de moeite (schaamschaam) om je even een reactie te geven op de inspirerende nieuwsbrieven die ik al een hele poos van je ontvang. Elke keer weer heel fijn om scherp te blijven voor mezelf en om van te leren maar ook heel fijn ter ondersteuning voor mijn klanten aan wie ik ze dan ook regelmatig doorstuur ter ondersteuning. Ik vind dat je zeer prettig schrijft en dat je hele mooie oefeningen aanbiedt; ze snijden hout. Zo ook je visie op relaties en op communiceren en op stress etc etc. Kortom ik ben je zeer dankbaar dat je regelmatig op mijn scherm verschijnt:-) Ik wens je allergoeds en ga vooral door met waar je erg goed in bent!!”

“Eerst even de complimenten voor je geweldig site en hetgeen je doet! Veel mensen in deze tijd kunnen en zullen daar zeker baat bij hebben. Zelf bezoek ik je site regelmatig en weet er altijd weer mooie dingen eruit te halen, dank je wel!”

“Hoi Frank, je site spreekt me ten zeerste aan! Ik heb in lange tijd niet zoiets inspirerend en goeds gezien!! Alles is positieve energie en winning formula! niet te geloven!”

“De laatste tijd maak ik veel heftige, niet makkelijke dingen mee maar het lukt me op positief te blijven en ik voel me sterk. En dat allemaal komt mede door jouw uitspraken en nieuwsbrieven. Bedankt!!!”

“Ontzettend bedankt voor uw website en de inspirerende artikelen. Het heeft me zo goedgedaan en me een extra zetje gegeven om de doelen die ik heb te gaan behalen! Daar ben ik al mee bezig maar ineens kreeg ik er weer een positief gevoel over dat het me gaat lukken.”

“Dag Frank, ik wil je graag bedanken voor je artikelen, halverwege vorig jaar kwam ik, googlend op ‘geluk’, op je website. Het ging niet goed met mij. Ik moet het daarom nu doen met jouw artikelen, die las, lees en herlees ik met heel veel aandacht en helpen met te denken op een manier die mij helpt. Dank je.

Elke keer zie ik weer uit naar jouw artikelen. Het verrijkt mijn leven echt. Heb er ook jaren van echte analyse door zeer professionele deskundige mensen opzitten. Maar hoe zat dat dan met mijn gevoel dat ik zelf nog steeds iets miste terwijl er tegen mij door de ook weer zeer deskundige laatste psychologe gezegd werd dat ze daar niet zouden weten wat ze mij nog op dat gebied zouden kunnen leren. Toen ik jouw artikelen las, merkte ik al gauw dat ik een hele goeie coach getroffen had, vooral ook eentje met veel passie voor zijn werk en wat ook best belangrijk is, met humor dingetjes erin. Petje af voor wat je doet en daarmee ook wat je daarmee voor mij doet, ja levenscoach van het jaar dus, dank je wel!”

“Ik lees al een aantal maanden jouw artikelen, die me steeds weer inspireren en inderdaad goed naar mezelf laten kijken. En je tips werken!”

“Beste Frank, als chronisch pijn patiënt val ik makkelijk terug in een negatieve manier van denken en dat heeft vaak invloed op wat ik zo dagelijks nog doe, kom daardoor soms moeilijk op dreef. Door jouw nieuwsbrief word ik elke keer weer op mijn goeie been gezet, lees ze ook nog weer eens over en ben er dan ook heel blij mee en je erg dankbaar voor en vind ook dat je het telkens weer goed brengt. Ze zijn fijn en leuk om te lezen, je voegt echt iets toe aan mijn leven, kijk er ook naar uit en hoop dat ik dit nog lang mag blijven ontvangen, vind er vaak herkenning in en het maakt me ook echt een stukje blijer.”

“Beste Frank, zeer bedankt! Je visie op tal van zaken is altijd leuk te lezen, verfrissend en ook een wake-up call voor me. Bij groeien hoort vallen. Groeien is het fijnste wat er is… Dat kan juist door overal tegen aan te lopen..Ik ben al een eind opweg… haha”

“Frank, ga door met je artikelen. Je helpt echt heel veel mensen met je inzichten!”

“Beste Frank, ik lees je stukjes en artikelen met plezier. Het is een mooie en prettig werkende website. Daarom via deze weg mijn waardering.”

“Hallo Frank, wilde alleen maar even zeggen dat je zo’n geweldige site hebt. Teksten echt super en to-the-point en welk artikel ik ook van je lees, elke keer herken ik er dingen in. Zit momenteel erg lekker in m’n vel omdat ik eindelijk “mijn ding” gevonden heb na jaren zoeken maar anders zou ik zeker een keer van je diensten gebruik maken.”

“Beste Frank, mijn complimenten…wat ben jij een bijzonder en goed mens zeg!! Ik ben er echt van onder de indruk. ‘Toevallig’ kwam ik vorige week maandag jouw site tegen en heb nu inmiddels al veel van jouw artikelen gelezen. Wat mij enorm raakte, is hoe voelbaar jouw interesse in mensen is en hoezeer jij mensen het allerbeste gunt. Dat jij de afsluiting Op jouw succes gebruikt, deed heel erg veel met mij. En hoe jij reageert op mensen die een vraag of een opmerking hebben…heel bijzonder en enorm warm en hartelijk. Jouw integriteit straalt er vanaf en is heel erg voelbaar. Ik ben er enorm dankbaar voor dat er zulke mensen als jij zijn en vooral ook dat jij op mijn pad bent gekomen. Tijdens het lezen van jouw artikelen, voelde ik heel veel herkenning. Ik vind het zo mooi dat jij ook voorbeelden geeft vanuit jouw leven.”

“Ik wil jou eens bedanken voor alle tips die ik gelezen heb op je site. Ik heb er echt al veel aan gehad en het heeft me al veel nieuwe inzichten bijgebracht! Supergoede site!”

“Ik vind je nieuwsbrief heel mooi en goed. Als het me even niet goed gaat lees ik iets uit je mail en echt..ik voel me beslist beter. Ik kijk er telkens naar uit om er nieuwe te ontvangen. Bedankt !!!!”

“Hoi Frank, ik wilde je even laten weten dat ik onder de indruk ben van al je artikelen. Menig cliënt heb ik al verwezen naar je website om daar een leidraad te vinden anders om te gaan met hun leven. Je aanwijzingen zijn eerlijk en duidelijk. Probleem met veel mensen is dat ze wel lezen maar vervolgens niet doen. Kortom: Een fantastische site die met jou deze lof verdient!”