“Ontdek de eenvoudige en bewezen technieken voor een positief en ontspannen leven”

Effectieve en praktische e-cursus voor minder zorgen of stress


 • Meer ontspanning


 • Meer vertrouwen


 • Meer vrijheid


 • Meer vreugde


 • Minder stress/zorgen/piekeren


 • Stap voor stap begeleiding


 • Innerlijke rust


 • Positiever denken


 • Meer genieten


 • Meer kracht


 • Meer energie


 • Gegarandeerd Resultaat

Ben jij regelmatig gespannen?

Pieker je veel over toekomst of verleden? Voel je je regelmatig onrustig of nerveus? Heb je vaak last van negatieve gedachten? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben moeite om positief en ontspannen te zijn. Ze voelen zich vaak opgejaagd en komen zelden tot rust. Heb jij ook genoeg van negatief denken, piekeren en mentale spanning? Wil je liever positief zijn en lekker in je vel zitten? Dat is logisch, want ontspanning en optimisme zijn de basis voor een gelukkig leven.

Stel je voor:
Hoe zou het zijn om je echt goed te voelen?

Hoe zou het zijn om niet meer elk moment te piekeren? Geen twijfel meer te hebben? Geen zorgen meer te maken over de toekomst? Geen spijt meer te hebben van het verleden? Te stoppen met al die negatieve gedachten – ook die negatieve gedachten over jezelf? Zou je je niet enorm opgelucht voelen? Dan begin je pas te leven zoals het echt bedoeld is: ontspannen en genietend van elk moment!

Waarom lukt het je dan niet?

Waarom zijn we als kinderen zorgeloos en als volwassenen zo vaak gespannen? Dat komt omdat zorgen maken een gewoonte is geworden. We zitten te veel in ons hoofd en dat creëert spanning. Na verloop van tijd denken we dat dit normaal is. Niets is minder waar! We hoeven niet alles te controleren. We hoeven niet te doemdenken. We hoeven geen perfectie na te streven. We kunnen leren het beste te zien in elke situatie. We hebben een enorme invloed op ons eigen stressniveau!

Hoe word je nu wel ontspannen en positief?

Ontspannen en positieve mensen zijn niet lui of naïef. Ze zijn net zo intelligent als jij. Ze hebben alleen bewust gekozen hun spanning los te laten. Ze hebben gekozen voor een positieve kijk op hun leven. En ze hebben ontdekt hoe ze dat met eenvoudige – maar zeer effectieve – technieken kunnen bereiken. Deze technieken helpen je om piekeren om te zetten in positieve energie. Ze helpen je om stress te transformeren naar een blijvende ontspanning. Zo zet je angst en twijfel om naar vertrouwen en kracht. Lijkt dat je niet heerlijk? Het kan!

Over de e-cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’

Met deze online cursus ontdek je de beste manier om zorgen en stress los te laten. Het is praktisch, eenvoudig en effectief. Je hoeft alleen de lessen te lezen en de oefeningen te volgen. Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie. Talloze cursisten zijn je voorgegaan. Ze hebben hun vreugde en ontspanning weer teruggevonden. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces.

Normaal doorloop je voor het loslaten van stress meerdere coachingsessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze e-cursus voor een fractie van de prijs! In 9 weken krijg je tweemaal per week een e-mail die je informatie, tips en inzichten geeft.

Daarbij ontvang je vragen en opdrachten die je in staat stellen in de praktijk te oefenen, zodat je direct het resultaat merkt. Ontspanning, vertrouwen en optimisme worden dan vanzelfsprekend en je kunt hier blijvend van genieten!

Een korte reactie: “Waarom heeft niemand dat eerder zo aan me uitgelegd?!”
“Ik kan je vertellen dat ik over de e-cursus heel tevreden ben. Ik was een kei geworden in rampscenario’s. Dat had ik alleen zelf niet in de gaten. Jouw e-cursus vond ik zo duidelijk dat het kwartje ineens bij me viel. Als ik de lessen doorlees dan denk ik: ‘Waarom heeft niemand dat eerder zo aan me uitgelegd?’ Ik denk dat iedereen baat heeft bij deze e-cursus. Dank je wel dus daarvoor. Ik ben hartstikke tevreden!”

Lees hier meer ervaringen van cursisten

Wie ben ik?
Frank de Moei – Capedium Training & Coaching
Ik ben een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten in  positief leven, met meer innerlijke rust. Ik kan er een prachtig verhaal van maken, maar uiteindelijk is dat niet belangrijk. Het gaat om de ervaringen van cliënten en cursisten. Die lees je hieronder op deze pagina…

Wat ga je precies ontdekken in deze cursus?

Deel 1: Waarom maken we ons zorgen?

In dit gedeelte ontdekken we waarom we ons zorgen maken. Dit geeft je nieuwe inzichten en is de basis voor een ontspannen leven.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Ontdek de twee redenen waarom je je zorgen maakt
 2. Ontdek welke gedachten en situaties je stress geven
 3. Ontdek de bekendste stressfactoren
 4. Leer het zogenaamde ‘voordeel’ van zorgen maken
 5. Ontdek waarom het moeilijk is te stoppen met piekeren – tot nu!
 6. Leer waarom zorgen altijd blijven terugkomen
 7. Ontdek wat je eerst moet veranderen
 8. Leer je angst los te laten – er is niets om bang voor te zijn!

Deel 2: Transformeer je zorgen

In dit gedeelte bekijken we effectieve manieren om je zorgen los te laten. Je leert hoe je beter en sneller kunt ontspannen. Iedereen kan dit op eenvoudige wijze leren!

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Leer hoe je je natuurlijke vermogen tot ontspanning weer terugvindt
 2. Leer hoe je je hoofd leegmaakt en direct rust creëert
 3. Leer hoe je zorgen omzet in positieve overtuigingen en gedachten
 4. Leer om te gaan met je behoefte aan controle
 5. Leer beter te accepteren – gemakkelijk en snel
 6. Ontdek dat niemand je stress kan geven – niemand!
 7. Leer te vertrouwen op jezelf en op je toekomst
 8. Ontdek hoe je negatieve gedachten kunt loslaten – gegarandeerd
 9. Leer je zorgen om te zetten in actie
 10. Ontdek hoe je je direct goed kunt voelen

Deel 3: Natuurlijke en blijvende ontspanning

In dit gedeelte leer je op een natuurlijke manier automatisch te ontspannen. Met deze technieken gaat het vanzelf, alsof je nooit iets anders hebt gedaan!

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Leer hoe je vrijheid kunt creëren
 2. Als je dit geheim toepast, kun je je geen meer zorgen maken!
 3. Leer hoe je gelukkig kunt zijn in elke situatie
 4. Ontdek hoe je meer positieve ervaringen kunt aantrekken
 5. Ontdek je ware zorgeloze zelf
 6. Leer bewezen technieken om te ontspannen – overal en altijd
 7. Leer hoe je ontspanning kunt vasthouden – maak het blijvend!
 8. Ontdek de beste manier om onmiddellijk blij en positief te zijn

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Wat voelt dit goed!
Dag Frank, ik ben zeer tevreden over de cursus, wat een prachtige voorbeelden!!! Zoveel aan gehad, ben vooral positief naar mezelf gaan kijken, wat voelt dit goed!!! Ik heb er een speciale map voor aangelegd en zal je mailtjes nog zeker weer gebruiken. Een meerwaarde om deze cursus te mogen bezitten!!! Met vriendelijke groet,

Een wereld van verschil
Beste Frank, ik ben heel blij dat ik met je online training gestart ben. Elke mail is een kadootje. Ik oefen elke dag met je opdrachten. Ze zijn praktisch en goed toepasbaar. Ik ben me bewust geworden van mijn zorgen, hoe ik ze veroorzaak en wat ik er aan kan doen. Je oefeningen helpen me enorm. Het ombuigen van de negatieve overtuigingen en de focus op dat wat ik wil en wat waardevol voor me is en waar ik aandacht aan wil besteden/geven, is een wereld van verschil.

Ik vind het ook een bevrijding dat ik dit zelfstandig kan toepassen en het succes en geluk ervan ervaar! Ik zie nu dat dat ook jullie slogan is haha grappig! Bedankt, ik blijf in oefening!

Energie, vertrouwen en een goed gevoel
Dag Frank, je cursus helpt om mij meer te concentreren op de positieve dingen in het leven. Dit geeft mij enorm veel energie. Bij elk succes dat ik boek geef ik mezelf complimenten. Ik denk regelmatig aan de dingen die ik al kan en denk minder aan de dingen die ik minder goed of niet kan. Zelf mijn stemming bepalen was niet zo gemakkelijk. Met jouw cursus lukt dit mij elke keer toch beter. Hier heb ik héél veel aan gehad.

Na een tijdje wordt het de doodnormaalste zaak om enkel aan positieve dingen te denken en je zorgen (piekeren) achterwege te laten. Ik leer om te genieten van elke stap die ik zet. Dit geeft me elke keer weer een goed gevoel. Je cursus geeft me energie, zelfvertrouwen. Geeft mij meer zin in het leven. Geeft mij de kracht om te gaan voor mijn doelen. Bedankt!

Hartstikke tevreden
Ik kan je vertellen dat ik over de e-cursus heel tevreden ben. Ik werd altijd een beetje kriebelig van dat positieve denken en als ik tegen mezelf zei dat ik positief moest denken, lukte het juist niet. Ik was me er niet zo van bewust, maar ik was op een gegeven moment altijd negatieve scenario’s aan het uitdenken, waardoor ik een tobberig en angstig persoon aan het worden was en dus negatief. Precies zoals je omschrijft in je cursus: ik was een kei geworden in rampscenario’s. Dat had ik alleen zelf niet in de gaten.

Jouw e-cursus vond ik zo duidelijk dat het kwartje ineens bij me viel. Als ik jouw cursus lees dan denk ik: ‘Waarom heeft niemand dat eerder zo aan me uitgelegd?’ Ik denk dat iedereen gebaat is bij deze e-cursus. Dank je wel dus daarvoor. Ik ben hartstikke tevreden.

Een heel fijn gevoel
Hallo Frank, ik vind het erg jammer dat de cursus af is want ik keek er iedere keer naar uit. Ik merk dat ik het nodig heb om mezelf positief op te laden. Ik vond de cursus erg positief en heb er veel aan gehad. Ik ben herstellende na een zware hersenoperatie dus ik heb veel tijd gehad om te piekeren maar jouw cursus heb mij geholpen om dat minder te doen. Het is een veelomvattende cursus dus altijd genoeg om op terug te vallen en veel te lezen.

Mijn lichaam is rustiger geworden omdat mijn denken positiever is. Ik ben er heel bewust mee bezig. Ik denk dat je gedachten een heel belangrijk iets is. Ik dank je Frank voor de cursus. Heel veel succes in de toekomst en dat er nog heel veel mensen van je cursussen mogen gebruik maken, van leren en daardoor een gelukkiger leven krijgen. Ik merk dat ik veel positiever tegen dingen aan kijk. Door veel te lezen worden mijn gedachtes positief en zit ik minder te piekeren. Ik voel me blijer en dankbaarder en dat geeft een heel fijn gevoel. Dankjewel Frank!

Duidelijk en toepasbaar
Hallo Frank, Ik kom even zeggen dat ik blij ben met je online cursus met levenslessen. Ik lees iedere aflevering met zorg door en vind ze heel logisch en interessant. Hoe simpel en toepasbaar zijn ze. Je legt de dingen duidelijk uit. Weet dat ik er al veel van heb opgestoken! Kijk uit naar de overige lessen. Het voordeel van deze e-cursus is, dat je iedere aflevering vele malen kan doorlezen, net zolang tot je de tekst begrijpt. Een goede beslissing dus om deze e-cursus aan te schaffen. Met dank en groeten,

Blij en enthousiast
Ik ben heel blij met de cursus! Terwijl ik nog maar een tipje in mijzelf heb opgenomen. Want ik denk dat er een wereld aan mogelijkheden achter al die tekst zit. Dat valt in een paar weken niet te behappen. En dat hoeft ook niet, want het materiaal heb ik nu immers bij de hand. Ik vind de lessen heel makkelijk leesbaar. Heel sympathiek opgesteld ook. Een heel goede balans tussen praktisch inzicht en spiritualiteit. Dat maakt dat ik aldoor nieuwsgierig ben naar wat er weer in m’n mail verschijnt. De tekst sluit aan bij wat ik als ‘waarheden’ zie, bij wat ik als een ‘ideale levenshouding’ zie. Kortom, ik ben enthousiast.

Om een voorbeeld van vooruitgang te noemen: ik word ‘s ochtends vaak niet vrolijk wakker; ik denk zelfs dat ik sikkeneurig droom. Nu raak ik er steeds bedrevener in om te bedenken dat ik die sikkeneurigheid niet hoef door te zetten. Ik denk heel vaak: “Dit hoef ik niet te denken”. Ik wil ook nog kwijt, dat ik het hoofdstuk ‘De kracht van goede vragen’ heel inspirerend vind.

Vertrouwen in de toekomst
Hallo Frank, ik erken mijzelf in veel stellingen en achterliggende motieven. Door de jaren heen en misschien ook vanuit vroeger, heb ik dikwijls negatief lopen denken. Nu ik een tijdje jouw cursus volg, merk ik dat ik de basis voor een vertrouwen in de toekomst aan het leggen ben. Het is geweldig, hoe aan alle denkbeelden over zorgen in mijn gedachten een plaats word gegeven in jouw cursus. Vooral een zin uit les 7 raakte mij erg, “Maak je geen zorgen als je denkt dat je aandacht richten op iets positiefs het probleem niet oplost. Dat doen je zorgen ook niet. Maar in de tussentijd voel jij je wel beter.”

Zie nu zelf hoe goed het is
Hoi Frank, Ik heb lessen net allemaal nog even herlezen. Ik kwam erachter dat ik heel veel weet, alleen dat ik meer vanuit de kennis werkte, dan vanuit voelen als het om mezelf gaat. Even over de inhoud van je training, complimenten! Heldere taal, heel bruikbaar en zeker als je niet lekker zit, is het heel prettig om te lezen en te doen. En ik vind dat je heel toegankelijk bent, meteen reactie geeft op een vraag en ook dat voelt goed. Ook bijzonder om het niet face tot face te doen, maar gewoon achter je pctje. Ik was heel lang sceptisch, maar zie nu zelf hoe goed het is. Nogmaals dank voor de extra moeite en ik zal je e-cursus zeker aanbevelen!

Openbaring en vrijheid
Beste Frank, de e-cursus nooit meer stress of zorgen vind ik werkelijk een openbaring. De heldere manier van schrijven, de duidelijk en concrete voorbeelden en de oefeningen zetten me aan het denken. En denken in de positieve richting dit keer!

Ik herken veel eerder gedachtenpatronen en als ik me zorgen maak ga ik veel sneller op actie over. Het loslaten daarvan op dat moment voelt als vrijheid en maakt me trots. Een hele verandering die in mijn ogen positief is, ieder geval goed voelt! Complimenten aan je manier van schrijven.

Bevrijd van negatief denken
Hallo Frank, ik ben door een diep dal gegaan. Ik bleef maar op de bank zitten met negatieve gedachten tot m’n vrouw zei: ga iets doen, iets wat je weer op de goede weg zet. Vandaar deze cursus. En ik kan je vertellen, het helpt. Vanaf de eerste les van (kun je je verleden terughalen) pakte het me. En focussen in positieve zin op de toekomst, daar komt energie mee los. Positief denken is de kracht van het leven! Niet meer aan het verleden denken. Bedankt voor de cursus het heeft mij bevrijd van het ergste negatief denken!

Een gouden greep
Je cursus is super. Eindelijk een manier voor mij, van: Hoe doe ik dat nu? Die stress loslaten? Dit leer ik nu van jou. Ik heb nu het gevoel, dat het mij gaat lukken! Deze cursus was een gouden greep. Jaren, jaren terug al in therapie geweest, andere cursussen gevolgd. Niets bracht rust en ontspannen in mijn leven. Met jou is het mij gelukt. Mijn dank is heel heel groot.

Je brengt het zo eenvoudig en duidelijk. Het komt binnen wat je zegt. Wat ik geleerd heb is domweg mijn focus van zorgen afhalen. Alles uit de cursus pas ik toe, vooral het ombuigen van zorgen en een positieve focus er voor in de plaats. Ik zal je naam doorgeven aan anderen, heb ik ook al gedaan. Ook voor jou, heel veel succes in alle facetten van je leven. Een warme dankbare groet,

Positieve energie en vertrouwen
Ik volg deze cursus voor mezelf maar ook voor mijn 3 kinderen. Ik wil ze graag helpen om van het leven te genieten & met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden. Ik ervaar duidelijk meer positieve energie & vertrouwen binnenin, en ik besef dat ik kan kiezen tussen genieten en zorgen maken. Ik vind in elke email een interessante boodschap terug, die ik goed kan gebruiken. Ik vind de manier waarop je de dingen uitlegt heel erg goed. Het is heel duidelijk en ik twijfel niet dat het klopt, het is dus heel overtuigend. Ik ben ik dankbaar voor je cursus, en zal het verder met veel toewijding volgen. Bedankt!

Hartstikke goede cursus!
Ik wist wel dat ik zelf invloed had hoe ik met een situatie kon omgaan, maar het lukte me nooit mijn gedachten dan om te buigen. Omdat ik zo’n situatie niet kon negeren, legde ik mezelf op om me zorgen te maken. Ik weet nu dat ik daardoor dacht controle te kunnen houden. Maar door de oefeningen in deze cursus heb ik geleerd dat ik mijn mening over situaties kan veranderen. Ik heb het gevoel dat ik een last heb afgeschud en sta hierdoor positiever in het leven. Dank je wel Frank. Hartstikke goede cursus!

Hoeveel cursisten hebben een e-cursus gevolgd?

Inmiddels zijn er meer dan 10.000 cursisten die een e-cursus bij ons hebben gevolgd. Daar zijn we erg blij mee!

Waar kan ik meer reacties lezen?

WIl je meer reacties en ervaringen van cursisten lezen? Klik dan op deze link

Veelgestelde vragen over deze cursus

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor jou als je: Je zorgen los wilt laten – Meer rust wilt hebben in je hoofd – Meer wilt genieten van het moment – Minder wilt piekeren – Meer vertrouwen wilt hebben in jezelf – Ontspannen wilt zijn in elke situatie

Wat zijn de voordelen van een e-cursus?

Een e-cursus is een cursus met lessen die per e-mail worden verstuurd. Deze manier van leren stelt je in staat zelf te oefenen vanaf elke plek. Je hebt alleen een computer of tablet nodig. Elke week word je herinnerd aan de lessen, zodat je aandacht erbij blijft. Een e-cursus is na bestelling direct te volgen: je hoeft er nergens voor naar toe te gaan en kunt jezelf daardoor veel tijd besparen.

Is er een garantie op deze e-cursus?

Ja, ik geef 100% garantie. Mocht het niet bevallen binnen de garantietermijn, dan ontvang je direct je geld terug.

Kan ik vragen stellen over dit product?

Absoluut. Stuur een e-mail naar [email protected] (voorkeur) of [email protected] (ook mogelijk) en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Hoe kan ik betalen?

Vanwege de talloze cursisten is het ’t makkelijkste om gewoon te betalen via Internetbankieren of credit card. Klik op de betaalbutton helemaal onderaan deze pagina en je kunt je gegevens opgeven. Na de bestelling ontvang je automatisch de eerste les!

Is betaling via het Internet wel veilig?

De betaling wordt verwerkt door PayPro. Deze accepteert Ideal (alle Nederlandse banken), PayPal, creditcards en Bancontact/Mr Cash (voor onze Belgische cursisten). Zowel PayPro, Ideal, PayPal als Bancontact werken samen met de belangrijkste financiële instituten en garanderen en beschermen al hun transacties. Alle betalingen zijn dus 100% veilig!

Is de cursus ook schriftelijk of als boek verkrijgbaar?

Nee, dit product is alleen als digitale e-cursus verkrijgbaar.

Is er support op de e-cursus?

Ja, ik geef een volledige support op dit product en sta er 100% achter. Vanwege de lage kosten en vele honderden cursisten is het niet mogelijk je bij elke les persoonlijk te begeleiden. Maar als er iets in de betaling, afhandeling of gebruik van de e-cursus niet duidelijk is, dan help ik je hiermee.

Als je nu bestelt, ontvang je direct de volgende bonussen:

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!
(Waarde: € 25,–)

56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht. (En nog veel meer…)

Gratis Bonus #2: Eén E-Mail Coachingsessie
(Waarde: € 25,–)
Mocht je naar aanleiding van de cursus ‘Nooit meer Zorgen of Stress’ nog een persoonlijke vraag hebben, dan kun je contact opnemen voor een coachingsessie per e-mail. Ik beantwoord dan zo snel mogelijk je vraag en help je verder door het geven van een inzicht, suggestie, conclusie of verdiepende tegenvraag.

Persoonlijke garantie

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in deze cursus je gaan helpen, dat ik 15 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Let op: tijdelijke aanbieding!

Er is een limiet aan het aantal cursisten dat ik kan begeleiden. Ik wil alle aandacht geven aan de kwaliteit en de effectiviteit van deze e-cursus. Daardoor is het aantal plaatsen beperkt. Tevens is onderstaande prijs een tijdelijke aanbieding en kan elk moment worden verhoogd. Schrijf je vandaag in en je bent verzekerd van een plaats – en je maakt gebruik van de korting en bonussen!

De totale waarde van dit pakket is € 199,-
Bestel nu de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’
en je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor slechts 59,-
Dat is omgerekend slechts € 0,93 per dag!

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar een ontspannen leven en schrijf me in voor de e-cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’. Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang tot bewezen coachingstechnieken die getoetst zijn in de praktijk!

Het is tijd voor verandering. Waarom zou je verder gaan zoals je altijd hebt gedaan? Met deze cursus investeer je in jezelf en in je toekomst. Hoe belangrijk is jouw ontspanning?

 • PS 1

  Je ontvangt de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ en de twee extra bonussen voor slechts € 59,- terwijl de normale prijs € 199,- is! Waar wacht je nog op?

 • PS 2

  Je krijgt een 15-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico. Test alle ideeën, inzichten en technieken. Als je denkt dat het voor jou niet werkt, laat het me dan weten. Ik betaal je jouw investering direct terug!

 • PS 3

  Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt over de cursus, zowel voor als na bestelling.

© 2008 – 2016 Capedium Coaching. Alle rechten voorbehouden. KvK: 34244793

Disclaimer

De producten op deze site zijn bedoeld om volwassenen verder te helpen in hun persoonlijk groei. Ze zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor de verwerking of oplossing van psychische stoornissen, verslavingen, depressies of trauma’s. Raadpleeg hiervoor een psycholoog.

De inhoud van deze website, alsmede de daarop aangeboden en daaraan gerelateerde producten, zijnde artikelen, nieuwsbrieven, e-boeken en e-cursussen, zijn auteursrechterlijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze voor commerciële doeleinden openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Gelieve hiervoor contact op te nemen.

Bij de samenstelling van de inhoud is uiterste zorg besteed. Toch blijft het mogelijk dat deze op sommige punten onvolledig of onjuist is. Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door Capedium worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.

Capedium is niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden, misbruik door derden of handelingen op grond van de inhoud van deze website en de aangeboden e-boeken en e-cursussen en sluit derhalve alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website en de aangeboden producten en diensten.

Contact

www.newstart.nl is eigendom van Capedium Training & Coaching. Neem gerust contact op indien je vragen hebt over de e-cursussen of e-boeken. E-mail: [email protected]

Frank de Moei
Capedium Training & Coaching
www.newstart.nl

Privacy

Capedium respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site. Je persoonlijke informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld en je gegevens worden alleen gebruikt om acties uit te voeren voor diensten waar je expliciet om hebt gevraagd. Je persoonlijke gegevens worden zonder je toestemming nooit ter beschikking gesteld aan derden. De technologieën die gebruikt worden op deze site (zoals Cookies en IP-registratie) zijn uitsluitend bedoeld om informatie beter beschikbaar te maken. Mocht je naar aanleiding van deze verklaring vragen hebben, gelieve dan contact op te nemen.