fbpx

Ervaringen - Happiness Challenge


Hier lees je alle ervaringen van cursisten met de Online Training The Happiness Challenge

  • Ruim 15.000 cursisten hebben onze online trainingen gevolgd.
  • 100% Vertrouwelijkheid is de basis van onze eCoaching.
  • Heb je vragen? Stel ze gerust!
Frank de Moei

Frank de Moei | Professsional Coach & Trainer | Meer over Frank

Ik voel me steeds ontspannender - het geeft een fijn gevoel
Beste Frank, het was weer een dagelijks plezier om ook deze cursus af te ronden! Elke dag een bepaald onderwerp is gemakkelijk uitvoerbaar.

Jij brengt het ook met humor, waardoor ik soms in mezelf moet lachen (paarse zebra, usb-aansluiting i.p.v. navel en andere opmerkingen). Die grappige opmerkingen blijven ook in mijn hoofd hangen. Dat vind ik leuk. "Wat zei Frank ook al weer hierover?", zeg ik weleens tegen mezelf, alsof jij persoonlijk les hebt gegeven.

s`Middags vroeg ik me wel eens af wat ik `s morgens ook al weer had gelezen, dan pak ik mijn schrift met aantekeningen, en dan ga ik er weer mee verder. Op een dag word ik natuurlijk door veel andere gedachten afgeleid, maar het gaat wel steeds meer over positieve dingen, dus op een positieve manier. Dat geeft een fijn gevoel!

Ik ben de hele dag door zo veel mogelijk bezig met de positieve aanwijzingen, ik voel me steeds ontspannender met wat ik allemaal doe. Ik weet dat alleen ik de regie heb over mijn eigen gedachten. Mijn dank voor de cursus! Vriendelijke groet,
DI, vrouw

Precies wat ik zoek
Hallo Frank, bedankt voor de mails. Ik kijk uit naar de volgende. Het doet mij heel goed en precies waar ik op zoek ben. Ik ben heel geïnspireerd over jouw wijze woorden. Ik zat met hetzelfde thema . En nu : ik moet veranderen, dan verandert alles. Ik doe zoveel moeite maar dit is de juiste sleutel.
SK, vrouw

Trots op mezelf
Hallo Frank, ik word nu trots op me zelf. Ik stond al klaar om mezelf te vergeven en te accepteren. Ik heb er 45 jaren moeite mee gehad. Nu pas ben ik sta ik open voor mezelf. Dank u wel Frank, nu begrijp ik mijn levensverwachting. Ik vind mezelf erin.
BT, vrouw

Voelt als een bevrijding
Ik kreeg van buiten af erg veel negatieve energie. Daar kreeg ik op een gegeven moment erg veel last van. Via google ben ik bij jou terechtgekomen.

De stap was groot maar nodig – en het voelt als een bevrijding. Nu ik halverwege de cursus ben gaat alles al een stuk beter!

Ik kan veel van mijn problemen al behoorlijk relativeren. Voor mij heeft deze cursus nu al erg positief uitgepakt.
MS, man

Maakt mij altijd een stuk vrolijker
Beste Frank, ik heb echt veel aan de cursus gehad. Ik heb vooral geleerd hoeveel je zelf in de hand hebt. Ik kijk altijd uit naar je e-mails.

Jouw positieve kijk op alles en hoe eenvoudig je het allemaal laat klinken, maakt mij altijd een stuk vrolijker.

Ik ben elke ochtend blij om weer iets nieuws te leren en om zowel mezelf, mijn relaties en mijn geluk te verbeteren.
MB, vrouw

Dankbaar voor mijn fantastisch leven
Deze cursus komt op het juiste moment voor mij, ik word er helemaal gelukkig van.

Ik sta nu elke dag op met mijn overtuiging: Ik ben dankbaar en gelukkig voor het fantastisch leven dat ik leid, ik ga nu intens genieten.

Ik vind het een geweldige cursus, ik herken zoveel punten en weet nu dat ik alles wat ik heb geleerd ook kan toepassen.
RM, vrouw

Zelf sturen van mijn gevoel en geluk
Hoi Frank, de cursus is voor mij zeer nuttig. De beschrijvende teksten die ik tegenkwam maakten me meteen nieuwsgierig. De eerste lessen die ik ontving werkten voor mij meteen goed.

Met wat simpele oefeningen werd ik er duidelijk op gewezen dat je gevoel en geluk zelf kunt sturen en het niet iets is wat je overkomt.

De cursus biedt daarvoor een goede zet in de juiste richting. vind ik
MK, man

Mijn leven wordt makkelijker
Ik bedank jou erg, beste Frank, dat je me hebt geholpen met de cursus. Ik hoop dat ik er veel baat bij heb zodat mijn leven wat makkelijker wordt gemaakt. Ik ben er mee aan de slag gegaan. Ik ben te nieuwsgierig van aard, maar pak wel alles aan om veranderingen aan te gaan. Ik ben een vechter, dat is mijn sterke kwaliteit - gelukkig maar. Ben ik ook trots op.

Met de handvatten van jou kom ik er wel en bedank je daarvoor enorm. Hartelijke groet en ga ook met de andere cursus aan de slag.
AB, vrouw

Meer aandacht voor mijzelf
Ik heb de cursus positief ervaren. Ik heb geleerd wat meer aandacht te besteden aan mezelf en te kijken naar positieve punten ipv naar negatieve, naar wat beter kan. De dagelijkse emails werkten goed voor mij.
EB, vrouw

Veel bewuster geworden
De cursus is erg goed omdat je weer die prachtige diepgaande vragen stelt aan jezelf die je doen nadenken. Ben mij al veel bewuster geworden door deze vragen. Zit in een periode van zelfontwikkeling denk ik en dat vind ik prachtig….
MV, vrouw

Ik heb nog veel te leren
Ik vond de cursus zeer positief. Ik heb ervan geleerd dat ik nog veel te leren heb! Er staan wat taalfouten in. Niet storend, wel slordig. Maar ik vond het goed dat de cursus korte, heldere beschrijvingen ga van dagelijks geluk.
JS, man

Aan alle lessen heb ik wel iets aan gehad
Ik vond het goed dat je elke morgen er mee bezig kunt zijn. Dat je elke dag iets anders kunt proberen, en kijken wat je het beste ligt. Ik vond het moeilijk om er gedurende de dag mee bezig te zijn, ik vergat het steeds.. Ik weet nu dat het verleden is geweest. Dat je jezelf het beste moet gunnen. Aan alle lessen heb ik wel iets aan gehad.
AV, vrouw

Prettig te lezen
Vond het prettig te lezen, ben op zoek naar onderwerpen over stress, ik heb er wel wat aan gehad. Dank je wel.
RB, vrouw

Ik zag het echt niet meer zitten
Hoi beste Frank. Tot nu toe heb ik alle lessen gelezen en warempel: Het is waar dat het de ogen opent. Toen ik ik ze stuk voor stuk doorlas, zat er toch wel veel waarheid in. Ik heb alle inzichten opgeschreven, zodat ik ze nog vaak kan gebruiken. Hartstikke bedankt.

Zonder de lessen zag ik het echt niet meer zitten. Ik was zo negatief dat ik er niet meer uit kwam. Nu zie ik weer een andere kant van mezelf en wil weer veel ondernemen. Ik krijg zelfs weer zin in mijn leven. Ben erg blij je gekend te hebben. Groeten,
BC vrouw

Echte hulp die je kunt toepassen
Beste Frank, ik heb de challenge van 21 dagen gevolgd. Ik vind het super wat je doet, de info die je geeft, echt wauw! Je helpt zo veel mensen op deze manier, het is een formidabele website met echte hulp die men kan gebruiken en toepassen.

Het heeft me al door vele moeilijke momenten geholpen. Dank je wel voor de fantastische lessen en hulp.
LE, vrouw


>