“In een korte tijd heb ik mijn zelfvertrouwen en zelfrespect teruggevonden!”

Effectieve en praktische e-cursus voor meer vertrouwen, kracht en zekerheid


 • Blijvend gevoel van zekerheid


 • Versterk je zelfvertrouwen


 • Geloof in eigen kunnen


 • Ontdek vreugde en optimisme


 • Stoppen met zelfkritiek


 • Stap voor stap begeleiding


 • Meer respect voor jezelf


 • Tevreden zijn met wie je bent


 • Uitgaan van je eigen kracht


 • Meer zelfwaardering


 • Stoppen met twijfelen


 • Gegarandeerd Resultaat

Mis je vertrouwen en geloof in jezelf?

Twijfel je of je wel de juiste keuzes maakt? Ben je regelmatig onzeker in je werk of privéleven? Maak je je druk wat anderen van je denken? Heb jij last van onzekerheid of verlegenheid? Veel mensen zijn vergeten wat het is om te leven vanuit hun eigen kracht. Ze twijfelen aan zichzelf en missen het geloof in eigen kunnen. Ze zijn vaak te kritisch en hebben te hoge verwachtingen van zichzelf.

Ben je ook moe van die zelfkritiek en faalangst? Heb je het idee dat die onzekerheid je belemmert de dingen te doen die je graag wilt? Wil je weer geloven in jezelf en niet meer twijfelen? Dat is logisch, want zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig en succesvol leven.

Stel je voor:
Hoe zou het zijn om echt in jezelf te geloven?

Hoe zou het zijn om een blijvend zelfvertrouwen te hebben dat je nooit in de steek laat? Om diep van binnen te weten dat je het waard bent om succesvol, geliefd èn gelukkig te zijn? Hoe zou het voelen om niet meer afhankelijk te zijn van anderen en voor jezelf op te komen? Om niet meer alles perfect te willen doen of bang te zijn dat je fouten maakt?

Hoe zou het voelen om niet meer zenuwachtig te zijn, maar rustig, kalm en vol vertrouwen in je eigen capaciteiten? Hoe zou jij je voelen als je jezelf voor de volle 100% accepteert, precies zoals je bent? Fantastisch, nietwaar?

Waarom lukt het je dan niet?

Je bent onzeker omdat je jarenlang gedachten en overtuigingen hebt gehad die je zelfvertrouwen ondermijnen. Regelmatig houd je jezelf voor dat je te veel fouten maakt. En maak je je zorgen wat anderen van je vinden. Misschien ben je bang dat er op een dag iemand naar je toe komt die zegt: “Jij stel eigenlijk niet zoveel voor.”

Misschien lukt het je niet echt te geloven in jezelf omdat je diep van binnen het gevoel hebt niet goed genoeg te zijn. Menselijk, maar wel jammer – en niet nodig! Je zelfvertrouwen heeft een enorme invloed op bijna elk gebied in je leven: je eigen ontwikkeling, je geluk, je relaties, je carrière en je gezondheid. Zelfvertrouwen is de basis!

Hoe krijg je nu wèl een sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen?

Het geheim van een sterk en blijvend zelfvertrouwen zit hem in inzicht, begrip en acceptatie. Het is niet nodig ontzettend assertief te zijn of iedereen te vertellen hoe geweldig je bent. Het gaat erom dat je je echt de moeite waard voelt en voor niemand onderdoet. Het gaat om een authentiek, sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen.

Wat je nodig hebt zijn eenvoudige en bewezen technieken die je zelfvertrouwen doen groeien. Deze technieken helpen je jezelf te accepteren en te waarderen. Ze helpen je perfectionisme en zelfkritiek los te laten. Er is immers niets om bang voor te zijn. Je bent prima, precies zoals je bent! Los van wat je doet, los van wat anderen denken…

Over de e-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’

Deze online cursus geeft je direct het beste inzicht in het bereiken van een gezond zelfvertrouwen. Het hoeft geen jaren te duren om zelfvertrouwen te ontwikkelen! Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces. Talloze cursisten zijn je voorgegaan. Ze hebben het geloof in zichzelf weer teruggevonden.

Normaal doorloop je voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen meerdere coachingsessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze e-cursus voor een fractie van de prijs! In 12 weken krijg je elke week een e-mail die je informatie en inzicht geeft.

Daarbij ontvang je vragen en opdrachten die je in staat stellen in de praktijk te oefenen zodat je direct het resultaat merkt en een sterk en blijvend zelfvertrouwen ontwikkelt. Zekerheid en kracht is dan weer waar het thuishoort: bij jou!

Een korte reactie: “Het bedrag dubbel en dwars waard!”
“Bedankt voor alle duidelijke eyeopeners die ik van je krijg. Het is het bedrag dubbel en dwars waard! Het heeft me vanaf de eerste e-mail al geholpen. Ik sta voor m’n gevoel steviger in m’n schoenen en hecht minder waarde aan wat anderen van mij denken. Het werkt! Ik zie de volgende mails graag tegemoet!”

Lees hier meer ervaringen van cursisten

Wie ben ik?
Frank de Moei – Capedium Training & Coaching
Ik ben een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten in het vergroten van het vertrouwen in zichzelf en hun leven. Ik kan er een prachtig verhaal van maken, maar uiteindelijk is dat niet belangrijk. Het gaat om de ervaringen van cliënten en cursisten. Die lees je hieronder op deze pagina…

Wat ga je precies ontdekken in deze cursus?

Deel 1: Analyseer je zelfvertrouwen

In dit gedeelte ontdekken we wat zelfvertrouwen precies is en waarom het de basis is van een gelukkig leven.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Wat mensen met zelfvertrouwen denken over zichzelf
 2. Wat jou uniek maakt
 3. Wat de werkelijke reden is van een gebrek aan zelfvertrouwen
 4. Wat voor invloed zelfvertrouwen heeft op je leven
 5. Wat een gebrek aan zelfvertrouwen je oplevert en wat het je kost
 6. Wat je beperkende gedachten zijn en hoe kun je deze veranderen
 7. Dat je elke dag de keuze hebt om je oude gedachten los te laten

Deel 2: Ontdek je zelfvertrouwen

In dit gedeelte bekijken we hoe een gebrek aan zelfvertrouwen is ontstaan en trekken we nieuwe, betere conclusies.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Wat de invloed van ouders, vrienden en familie op je zelfvertrouwen is
 2. Dat afhankelijkheid en vergelijking je zelfvertrouwen beïnvloedt
 3. Of jij jezelf vergelijkt met een ideaalbeeld
 4. Waarom je verleden niet hetzelfde is als je toekomst
 5. Wat de oorzaak is van verlegenheid, zelfkritiek en perfectionisme
 6. Wat je specifiek wilt veranderen aan jezelf
 7. Wat je sterke punten en eigenschappen zijn

Deel 3: Creëer nieuw zelfvertrouwen

Nu we weten wat zelfvertrouwen is en hoe een gebrek eraan ontstaat, gaan we werken aan het creëren van een gezond, sterk en blijvend zelfvertrouwen.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Hoe je het initiatief in je leven terugneemt
 2. Hoe je jezelf waardeert en onvoorwaardelijk accepteert
 3. Hoe belangrijk je bent in het leven van anderen
 4. Hoe je zelfkritiek en perfectionisme loslaat
 5. De simpele truc waardoor je elke dag trots op jezelf kunt zijn
 6. Hoe je meer blijdschap en waardering in je leven creëert
 7. Waarom doen wat je leuk vindt zo belangrijk is voor zelfvertrouwen
 8. Hoe je meer op je gevoel en intuïtie vertrouwt
 9. Hoe je trouw blijft aan jezelf en opkomt voor je mening
 10. Hoe je altijd jezelf kunt blijven in elke situatie
 11. Hoe je positief kunt denken en leert om te gaan met complimenten
 12. Hoe je je doelen bereikt en wat dat betekent voor je zelfvertrouwen
 13. Hoe je zelfvertrouwen in je relaties met anderen creëert
 14. Hoe je positieve controle krijgt over je leven

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Er vallen veel kwartjes
Ik ben al een tijdje bezig met de cursus Blijvend Zelfvertrouwen en er vallen veel kwartjes! Ik ben erg blij dat ik zo per ongeluk tegen deze cursus aanbotste! Ik loop al jaren te klooien met mezelf. Maar ineens voelde ik dat de basis van mijn niet-blije gevoel ligt in een tekort aan zelfvertrouwen. Ik vind de cursus erg fijn. De uitleg vind ik erg prettig! Op een of andere manier voel ik echt dat ik de enige ben die de vastgeroeste gedachten en patronen kan doorbreken! Vaak voelde ik me zo machteloos als mensen om me heen zeiden: “Jij bent de enige die jezelf kan veranderen” “Ja, maar hoe dan?” dacht ik gefrustreerd en dan voelde mezelf weer slecht…Door de rustige opbouw van deze cursus heb ik geen gefrustreerd gevoel maar een Hé, dat is waar!gevoel.

Heeft mijn leven veranderd
Ik heb echt heel veel aan de cursus zelfvertrouwen gehad, het heeft mijn leven echt veranderd. Ik voel me veel zekerder bij de dingen die ik doe en ik durf ook meer dingen te doen. Het is leuk om te zien hoe mensen reageren als je een zelfverzekerde houding hebt en dat ook uitstraalt. Daarbij kon ik Frank altijd mailen en kreeg ik heel snel een mail terug. De inhoud van de cursus is goed beschreven en deze cursus is dan ook echt aan iedereen aan te raden. Bedankt Frank.

Mijn zelfvertrouwen groeit
Hoi Frank, ik ben aan het einde gekomen van je cursus en wil je daarvoor bedanken. Ik heb het erg prettig ervaren om via de computer toch aan mezelf te werken. Het gaat beter. Mijn zelfvertrouwen groeit. Ik leer nee te zeggen en zeg tegen mezelf dat het goed gaat en ik het kan. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat ik het inderdaad nooit iedereen naar de zin kan maken. Ik doe de dingen die ik belangrijk vind en als een ander dat anders ziet heeft hij of zij pech. Ik sta ook veel zelfverzekerder in mijn schoenen. Door jouw cursus kan ik zeggen: Ik doe het hoe ik wil en hoe ik denk dat het goed is. Dank je wel.

Fantastische cursus
Beste Frank, het is een fantastische cursus en ik ben er heel blij mee! Ik doe de cursus intensief en hierdoor merk ik, dat ik meer tijd nodig heb/neem dan de 12 wkn, vooral om het ècht te ‘doen’ en te ‘ervaren’ in het dagelijks leven, meer tijd om het echt tot me te nemen, en de diepte in te gaan om mezelf te verwezenlijken, stap voor stap blijven ontwikkelen, groeien om volledig in mijn kracht te gaan staan. Wat ik ook zo geweldig vind, en bijzonder gul geschonken, (49 euro is echt een geschenk met zoveel louter waardevolle inhoud!) zijn jouw bijgesloten e-boeken bij de cursus waar ik met heel veel plezier en belangstelling in lees en toepas in mijn leven. Jouw cursus geeft me de juiste inzichten, zet me aan tot actie, bewustwording en steunt me tijdens mijn reis. Dank hiervoor! Ik heb niets toe te voegen, geen tips voor jouw e-cursus, het is zo compleet en goed, het behoeft naar mijn mening geen verandering en/of aanpassing Het is precies goed zoals het is, nl. GEWELDIG! Warme groet en dank voor je fijne en o’zo waardevolle geschenken

Het bedrag dubbel en dwars waard
Bedankt voor alle duidelijke eyeopeners die ik van je krijg. Het is het bedrag dubbel en dwars waard! Het heeft me vanaf de eerste e-mail al geholpen. Ik sta voor m’n gevoel steviger in m’n schoenen en hecht minder waarde aan wat anderen van mij denken. Het werkt! Ik zie de volgende mails graag tegemoet!

Geweldige cursus
Bedankt voor deze cursus! Ik heb er heel veel aan gehad! Ik ben er echt door veranderd en voel dat ik mijn leven veel meer op mijn eigen manier kan leven, dat ik voor mezelf durf te kiezen. En daardoor wordt alles veel leuker! Dank je wel daarvoor! Ik vond het een hele goede cursus, goed geschreven en goed opgebouwd. De inzichten waren heel nuttig en werden op een goede manier gebracht. Dus heel erg bedankt!!

Enorme bevrijding
Beste Frank, de cursus bevalt goed en ik vind het erg interessant en leuk, ook door de oefeningen die me beter laten nadenken over hoe ik tegen dingen aankijk. Op zich zat ik al een eind op het juiste spoor maar in les 4 zat een zeer verhelderend inzicht. Dat alleen al gaf zo’n enorm gevoel van bevrijding en acceptatie, dat de lessen daarna eigenlijk vooral een kwestie van puntjes op de i lijken te zijn. Ik denk ook wel dat de kracht in herhaling zit, en dat merk ik ook terug in de lessen.. Dus tot zover bedankt voor de verhelderende inzichten en ik ben erg benieuwd naar de rest van de cursus!

Zelfvertrouwen is enorm gegroeid
Ha Frank, uiteraard jij ook bedankt, zonder jou was deze cursus nooit een succes geworden! Er staan veel nuttige tips in, zonder poespas, straight to the point. Als je dat zoal leest dan zie je pas echt in dat het helemaal niet nodig is om onzeker te zijn. Per oefening en mail lees je dingen die zo herkenbaar zijn voor jezelf, maar waar je zelf veel minder gauw achterkomt dan met deze cursus! De cursus was top! Net zoals veel anderen al zeggen is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid hierdoor. Super bedankt!

De mooiste dag
Beste Frank, dertien weken geleden begon ik aan de cursus ´Blijvend Zelfvertrouwen´ omdat ik tegen (steeds terugkerende) problematiek aanliep. De vragen ´waarom werkt mijn relatie niet?´ en ´wat wil ik eigenlijk op professioneel gebied?´ bleven me achtervolgen. Al vrij snel merkte ik dat ik ging uitzien naar jouw wekelijkse mail. Ik ging mezelf leren kennen, kreeg er een nieuwe vriendin bij! De grootste eye opener voor mij was het opmerken van mijn interne dialoog. Naar buiten toe was ik zeer positief (´waar heb jij zo´n cursus voor nodig?´ was een veelgestelde vraag) maar binnenin mij ging het er heel anders aan toe.

De mooiste dag was die waarop ik opmerkte dat ik mezelf in mijn hoofd kalmerend toesprak! Frank, jouw cursus heeft mij weer op weg geholpen. Ik kan op een rustige manier van het moment genieten en zie de toekomst met meer vertrouwen tegemoet. Ontzettend bedankt daarvoor! Warme groet,

Enorme verandering
Beste Frank, zonder deze cursus zou ik zeker niet zo ver zijn geweest als nu en zou ik nog steeds niet zo goed weten wat de oorzaak is van mijn tekort aan zelfvertrouwen. Afgelopen week is denk ik de week geweest waarin ik- sinds het begin van deze cursus- het hardst gegroeid ben. Ik heb tot nu toe echt al heel veel over mezelf geleerd. Ik merk – zelfs in één week tijd – echt al een enorme verandering. Ik ben dan ook heel dankbaar dat deze cursus bestaat! Kortom: 10000 x dank !!!

Herkenning en bevrijding
Ik vind de cursus tot nu toe super, heel compleet en zeg heel vaak, oh, ja, dat is waar, herkenning volop, wat een bevrijding! En het gevoel dat je niet alleen bent en zeker niet gek bent (want dat gevoel kwam heel vaak naar boven bij mij). Het maakt me bewuster en sterker. Ik verheug me op het vervolg!

Geld meer dan waard
Beste Frank, ik wil je hartelijk bedanken voor deze cursus; het was het geld meer dan waard! De cursus was super leerzaam en ik heb er zeker meer zelfvertrouwen door gekregen! Soms als ik even aan mezelf twijfel, denk ik aan de vragen en opmerkingen uit de cursus en dan weet ik weer hoe het anders kan. Bedankt! Hartelijke groet,

Bevrijdend
Al met al opent de cursus deuren voor mij. Deze OK-energie werkt echt bevrijdend, ik heb de knop omgedraaid en zie het leven nu als een kans, heerlijk. En dat allemaal in 5 weken, dan hoef ik je niet vertellen wat ik van de cursus vind!

Ik voel me beter en sterker
Ik raad iedereen deze cursus aan. Het geld is het zeker waard, ik wou dat ik het eerder was tegengekomen. Je kan de cursus doen in je eigen tempo en gewoon thuis. Je werkt aan jezelf, met jezelf. Het heeft mij zekerder gemaakt en daarmee zit ik veel lekkerder in mijn vel. De eerste weken dacht ik ja er gebeurt nog niks maar naar mate de cursus vorderde ging er wel degelijk een verandering plaatsvinden. Het moet echt groeien. Frank bedankt, jij hebt mijn ogen doen openen met je stellingen en vragen. Het duurde even voordat het landde maar ik ben blij dat ik er mee begonnen ben. Het heeft zeker effect, ik voel mij weer beter en sterker. Mensen veel succes met de cursus!

Hoeveel cursisten hebben een e-cursus gevolgd?

Inmiddels zijn er meer dan 10.000 cursisten die een e-cursus bij ons hebben gevolgd. Daar zijn we erg blij mee!

Waar kan ik meer reacties lezen?

WIl je meer reacties en ervaringen van cursisten lezen? Klik dan op deze link

Veelgestelde vragen over deze cursus

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor jou als je: Je zelfvertrouwen wilt vergroten – Minder afhankelijk wilt zijn van anderen – Meer wilt vertrouwen op je eigen gevoel – Wilt stoppen met twijfel en zelfkritiek – Minder perfectionistisch wilt zijn – Je zekerder wilt voelen in elke situatie

Wat zijn de voordelen van een e-cursus?

Een e-cursus is een cursus met lessen die per e-mail worden verstuurd. Deze manier van leren stelt je in staat zelf te oefenen vanaf elke plek. Je hebt alleen een computer of tablet nodig. Elke week word je herinnerd aan de lessen, zodat je aandacht erbij blijft. Een e-cursus is na bestelling direct te volgen: je hoeft er nergens voor naar toe te gaan en kunt jezelf daardoor veel tijd besparen.

Is er een garantie op deze e-cursus?

Ja, ik geef 100% garantie. Mocht het niet bevallen binnen de garantietermijn, dan ontvang je direct je geld terug.

Kan ik vragen stellen over dit product?

Absoluut. Stuur een e-mail naar [email protected] (voorkeur) of [email protected] (ook mogelijk) en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Hoe kan ik betalen?

Vanwege de talloze cursisten is het ’t makkelijkste om gewoon te betalen via Internetbankieren of credit card. Klik op de betaalbutton helemaal onderaan deze pagina en je kunt je gegevens opgeven. Na de bestelling ontvang je automatisch de eerste les!

Is betaling via het Internet wel veilig?

De betaling wordt verwerkt door PayPro. Deze accepteert Ideal (alle Nederlandse banken), PayPal, creditcards en Bancontact/Mr Cash (voor onze Belgische cursisten). Zowel PayPro, Ideal, PayPal als Bancontact werken samen met de belangrijkste financiële instituten en garanderen en beschermen al hun transacties. Alle betalingen zijn dus 100% veilig!

Is de cursus ook schriftelijk of als boek verkrijgbaar?

Nee, dit product is alleen als digitale e-cursus verkrijgbaar.

Is er support op de e-cursus?

Ja, ik geef een volledige support op dit product en sta er 100% achter. Vanwege de lage kosten en vele honderden cursisten is het niet mogelijk je bij elke les persoonlijk te begeleiden. Maar als er iets in de betaling, afhandeling of gebruik van de e-cursus niet duidelijk is, dan help ik je hiermee.

Als je nu bestelt, ontvang je direct de volgende bonussen:

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!
(Waarde: € 25,–)

56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht. (En nog veel meer…)

Gratis Bonus #2: Het e-boek Je bent prima zoals je bent!
(Waarde: € 25,–)

84 Pagina’s over zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen: Hoe kom je af van je onzekerheid? Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen. Stop je schuldig te voelen! Waarom moet je zoveel van jezelf? Heb jij te hoge verwachtingen van jezelf? Ik ben goed zoals ik ben! 7 Mythen over zelfvertrouwen. Meer respect voor jezelf. Wees trots op jezelf. Gun jezelf het allerbeste. Een positief zelfbeeld ontwikkelen doe je zo. Test je zelfvertrouwen.  (En nog veel meer…)

Gratis Bonus #3: Het e-boek Volg je eigen weg.
(Waarde: € 25,–)

64 Pagina’s over doen wat je wilt, wat anderen ook zeggen: Kwetsbaar opstellen – goed of slecht? Ik wil veranderen, maar weet niet hoe. Werk aan je sterke punten niet je zwakke kanten. Waarom kan ik geen nee zeggen? Ben je egoïstisch als je voor jezelf kiest? Altijd aardig gevonden worden werkt niet. Ik wil geaccepteerd worden! Stop jezelf te vergelijken. Assertief worden. Zo overwin je verlegenheid. Doen wat je wilt – wat houd je tegen? (En nog veel meer…)

Persoonlijke garantie

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in deze cursus je gaan helpen, dat ik 30 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Let op: tijdelijke aanbieding!

Er is een limiet aan het aantal cursisten dat ik kan begeleiden. Ik wil alle aandacht geven aan de kwaliteit en de effectiviteit van deze e-cursus. Daardoor is het aantal plaatsen beperkt. Tevens is onderstaande prijs een tijdelijke aanbieding en kan elk moment worden verhoogd. Schrijf je vandaag in en je bent verzekerd van een plaats – en je maakt gebruik van de korting en bonussen!

De totale waarde van dit pakket is € 189,-
Bestel nu de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’
en je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor slechts 49,-
Dat is omgerekend slechts € 0,63 per dag!

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar meer vertrouwen in mezelf en schrijf me in voor de e-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’. Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang tot bewezen coachingstechnieken die getoetst zijn in de praktijk!

Het is tijd voor verandering. Waarom zou je verder gaan zoals je altijd hebt gedaan? Met deze cursus investeer je in jezelf en in je toekomst. Hoe belangrijk is jouw zelfvertrouwen?

 • PS 1

  Je ontvangt de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ en de drie extra bonussen voor slechts € 49,- terwijl de normale prijs € 189,- is! Waar wacht je nog op?

 • PS 2

  Je krijgt een 30-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico. Test alle ideeën, inzichten en technieken. Als je denkt dat het voor jou niet werkt, laat het me dan weten. Ik betaal je jouw investering direct terug!

 • PS 3

  Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt over de cursus, zowel voor als na bestelling.

© 2008 – 2016 Capedium Coaching. Alle rechten voorbehouden. KvK: 34244793

Disclaimer

De producten op deze site zijn bedoeld om volwassenen verder te helpen in hun persoonlijk groei. Ze zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor de verwerking of oplossing van psychische stoornissen, verslavingen, depressies of trauma’s. Raadpleeg hiervoor een psycholoog.

De inhoud van deze website, alsmede de daarop aangeboden en daaraan gerelateerde producten, zijnde artikelen, nieuwsbrieven, e-boeken en e-cursussen, zijn auteursrechterlijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze voor commerciële doeleinden openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Gelieve hiervoor contact op te nemen.

Bij de samenstelling van de inhoud is uiterste zorg besteed. Toch blijft het mogelijk dat deze op sommige punten onvolledig of onjuist is. Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door Capedium worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.

Capedium is niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden, misbruik door derden of handelingen op grond van de inhoud van deze website en de aangeboden e-boeken en e-cursussen en sluit derhalve alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website en de aangeboden producten en diensten.

Contact

www.newstart.nl is eigendom van Capedium Training & Coaching. Neem gerust contact op indien je vragen hebt over de e-cursussen of e-boeken. E-mail: [email protected]

Frank de Moei
Capedium Training & Coaching
www.newstart.nl

Privacy

Capedium respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site. Je persoonlijke informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld en je gegevens worden alleen gebruikt om acties uit te voeren voor diensten waar je expliciet om hebt gevraagd. Je persoonlijke gegevens worden zonder je toestemming nooit ter beschikking gesteld aan derden. De technologieën die gebruikt worden op deze site (zoals Cookies en IP-registratie) zijn uitsluitend bedoeld om informatie beter beschikbaar te maken. Mocht je naar aanleiding van deze verklaring vragen hebben, gelieve dan contact op te nemen.