“In een korte tijd heb ik mijn zelfvertrouwen en zelfrespect teruggevonden!”

Praktische online cursus zelfvertrouwen voor meer kracht, rust en zekerheid


 • Blijvend gevoel van zekerheid


 • Versterk je zelfvertrouwen


 • Geloof in eigen kunnen


 • Ontdek vreugde en optimisme


 • Stoppen met zelfkritiek


 • Stap voor stap begeleiding


 • Meer respect voor jezelf


 • Tevreden zijn met wie je bent


 • Uitgaan van je eigen kracht


 • Meer zelfwaardering


 • Stoppen met twijfelen


 • Gegarandeerd Resultaat

Mis je vertrouwen en geloof in jezelf?

Twijfel je of je wel de juiste keuzes maakt? Ben je regelmatig onzeker in je werk of privéleven? Maak je je druk wat anderen van je denken? Heb jij last van onzekerheid of verlegenheid?

Veel mensen zijn vergeten om vanuit hun eigen kracht te leven. Ze twijfelen aan zichzelf en missen het geloof in eigen kunnen. Ze zijn vaak te kritisch en hebben te hoge verwachtingen van zichzelf.

Ben je ook moe van die zelfkritiek en faalangst? Heb je het idee dat die onzekerheid je belemmert de dingen te doen die je graag wilt?

Wil je weer geloven in jezelf en niet meer twijfelen? Dat is logisch, want zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig en succesvol leven.

Stel je voor:
Hoe zou het zijn om echt in jezelf te geloven?

Hoe zou het zijn om een blijvend zelfvertrouwen te hebben dat je nooit in de steek laat? Om diep van binnen te weten dat je het waard bent om succesvol, geliefd èn gelukkig te zijn?

Hoe zou het voelen om niet meer afhankelijk te zijn van anderen en voor jezelf op te komen? Om niet meer alles perfect te willen doen of bang te zijn dat je fouten maakt?

Hoe zou het voelen om niet meer zenuwachtig te zijn, maar rustig, kalm en vol vertrouwen in je eigen capaciteiten? Hoe zou jij je voelen als je jezelf voor de volle 100% accepteert, precies zoals je bent?

Fantastisch, nietwaar?

Waarom lukt het je dan niet?

Je bent onzeker omdat je jarenlang gedachten en overtuigingen hebt gehad die je zelfvertrouwen ondermijnen. Regelmatig houd je jezelf voor dat je te veel fouten maakt.

Je maakt je zorgen wat anderen van je vinden. Misschien ben je bang dat er op een dag iemand naar je toe komt die zegt: “Jij stel eigenlijk niet zoveel voor.”

Misschien lukt het je niet echt te geloven in jezelf omdat je diep van binnen het gevoel hebt niet goed genoeg te zijn. Menselijk, maar wel jammer – en niet nodig!

Je zelfvertrouwen heeft een enorme invloed op bijna elk gebied in je leven: je eigen ontwikkeling, je geluk, je relaties, je carrière en je gezondheid. Zelfvertrouwen is de basis!

Hoe krijg je nu wèl een sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen?

Het geheim van een sterk en blijvend zelfvertrouwen zit hem in inzicht, begrip en acceptatie. Het is niet nodig ontzettend assertief te zijn of iedereen te vertellen hoe geweldig je bent.

Het gaat erom dat je je echt de moeite waard voelt en voor niemand onderdoet. Het gaat om een authentiek, sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen.

Wat je nodig hebt zijn eenvoudige en bewezen technieken die je zelfvertrouwen doen groeien. Deze technieken helpen je jezelf te accepteren en te waarderen.

Ze helpen je perfectionisme en zelfkritiek los te laten. Er is immers niets om bang voor te zijn. Je bent prima, precies zoals je bent! Los van wat je doet, los van wat anderen denken…