“Ontdek je passie & talenten
en maak de overstap
naar de baan van je dromen!”

Effectieve en praktische e-cursus om het werk te vinden dat echt bij je past


 • Ontdek je echte passie


 • Maak van je hobby je werk


 • Meer geloof in eigen kunnen


 • Bepaal wat je zoekt in een baan


 • Zet jezelf in beweging


 • Stap voor stap begeleiding


 • Ontdek je talenten


 • Meer plezier en succes


 • Meer verdienen met je hobby


 • Bereid je voor op de overstap


 • Van twijfel naar kracht


 • Gegarandeerd Resultaat

Stel je voor… Het is maandagochtend, je gaat naar je werk en denkt: “Is dit het nu?”

“Is dit het werk dat ik voor de rest van mijn leven wil blijven doen? Ik mis plezier, energie en passie!” Misschien weet je niet wat je het liefst zou willen doen. Of weet je dat wel, maar durf je niet de overstap te maken. Eén ding is zeker: Dit werk gaat je niet gelukkig maken! Je worstelt je door de werkweek heen en denkt: “Ik moet op zoek gaan naar iets anders. Maar wat dan? En hoe doe ik dat? En kan ik daar mijn huur of hypotheek wel van betalen?”

Hoe zou het zijn om het werk te doen waar je van droomt?

Hoe zou het zijn om elke dag op te staan en het werk te doen dat je altijd al hebt willen doen? Om betaald te worden voor je hobby? Om eindelijk je eigen bedrijf te beginnen of van carrière te veranderen? Misschien wil je weten wat voor werk het beste bij je past. Misschien vraag je jezelf af hoe je daar een inkomen mee kunt verdienen. Het kan! Hoe zou het zijn om niet meer met tegenzin te werken, maar vol energie en inspiratie bezig te zijn? Eindelijk te doen wat je echt wilt? Dat zou fantastisch zijn, nietwaar?

Waarom heb je dan nog niet de ideale baan?

Er zijn maar twee redenen waarom je nog niet je droombaan hebt: Je weet niet wat je wilt of je weet het wèl, maar denkt niet dat het je lukt. Het gaat dus om je passie ontdekken en je angst overwinnen. Beiden kunnen een uitdaging zijn.

En daarom is het makkelijker te blijven zitten waar je zit: Je bent eraan gewend, de rekeningen worden tenminste betaald en je hebt zekerheid. Want het is eng om van werk te veranderen – begrijpelijk! En toch blijft dat stemmetje in je achterhoofd zeggen: “Dit maakt mij ook niet gelukkig.” Je weet dat je actie moet ondernemen…

Hoe krijg jij nu je ideale baan?

Iedereen kan zijn of haar droombaan vinden, iedereen kan veranderen van werk. Wel moet je duidelijk bepalen wat je wilt en de stappen nemen die ervoor nodig zijn. Er zijn al mensen die doen wat jij graag zou willen! Wat zijn de stappen die je moet nemen?

Ten eerste moet je ontdekken wat je wilt en waar je goed in bent. Daarna zet je je twijfels om in kracht en vertrouwen. Vervolgens bereid je je voor en als laatste maak je de overstap naar je droombaan. Wat je daarvoor nodig hebt zijn fundamentele inzichten, eenvoudige technieken en positieve emoties, die je stap voor stap door dit proces leiden. Als anderen het kunnen, dan kun jij het ook!

Tijdelijke aabieding € 49,- !

Over de e-cursus ‘Vind Je Ideale Baan’

Deze e-cursus geeft je direct het beste inzicht in het vinden van je ideale baan. Of je nu in loondienst wilt werken of je eigen bedrijf wilt beginnen. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces. Normaal doorloop je hiervoor een groot aantal coachingsessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze e-mailcursus voor een fractie van de prijs!

In 10 weken krijg je 12 e-mails waarmee je ontdekt welk werk het beste bij je past en hoe je dat kunt krijgen. Daarnaast ontvang je elke week vragen en oefeningen die je helpen meer inzicht te krijgen, je motivatie te vergroten en betere acties te nemen. Zo zet je je droom om in werkelijkheid!!

Een korte reactie: “Superblij!”
“Wow….ik weet wat ik wil…en dat dankzij jouw cursus! Jaren liep ik al met het idee rond om iets anders op het gebied van werk te gaan doen…maar wat? Van alles bekeken maar dat gaf niet het gewenste resultaat, tot ik het ECHT helemaal niet meer wist. Via Google ben ik bij jou terechtgekomen en de cursus Vind je Ideale Baan. Superblij ben ik daarmee en kan bijna niet wachten tot ik kan beginnen! Deze cursus had ik al jaren eerder moeten vinden! Dus toekomst: Here I come! Hartstikke bedankt frank! Groetjes van een heel tevreden cursiste.”

Lees hier meer ervaringen van cursisten

Wie ben ik?
Frank de Moei – Capedium Training & Coaching
Ik ben een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten in het vinden van de baan die het beste bij hen past. Ik kan er een prachtig verhaal van maken, maar uiteindelijk is dat niet belangrijk. Het gaat om de ervaringen van cliënten en cursisten. Die lees je hieronder op deze pagina…

Wat ga je precies ontdekken in deze cursus?

Deel 1: Ontdek je passies en talenten

In dit gedeelte ontdek je wat je echt wilt en waar jouw vaardigheden en talenten liggen. Je ontdekt alle elementen die belangrijk zijn in je werk en daarna wordt alles samengevoegd in een totaaloverzicht.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Wat jouw echte passie is (ook al weet je dat nu nog niet)
 2. Waarom een passie zo belangrijk is voor werk en inkomen
 3. Jouw unieke talenten (ook al heb je daar nog nooit over nagedacht)
 4. Dat je meer talenten hebt dan je denkt (dat gaan we samen uitvinden)
 5. Welke elementen in je werk belangrijk zijn – voor jou
 6. Hoe je dit alles concreet in een baan of eigen bedrijf kunt omzetten

Deel 2: Zet twijfel om in kracht

In dit gedeelte bekijken we hoe je twijfels om van werk te veranderen kunt omzetten in kracht en vertrouwen.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Hoe je altijd succesvol kunt zijn als je doet wat je leuk vind
 2. Waarom je daar automatisch ook meer mee kunt verdienen
 3. Hoe je omgaat met angst voor verandering
 4. Hoe je kunt geloven in jezelf
 5. Waarom mensen en bedrijven jouw talent nodig hebben
 6. Hoe je jezelf motiveert om de overstap te maken naar ander werk
 7. Waarom een supportgroep zo belangrijk is

Deel 3: Maak de overstap naar je ideale baan

Nu we weten wat je passies en talenten zijn en we de motivatie en kracht hebben om te veranderen, gaan we ons voorbereiden op een succesvolle overstap naar ander werk.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Hoe je je voorbereidt op de definitieve overstap
 2. Hoe je je kennis en vaardigheden vergroot
 3. Hoe je je voorstellingsvermogen vergroot
 4. Hoe je je netwerk uitbreidt
 5. Hoe je je focus vergroot en inspanningen verhoogt
 6. Hoe je succesvolle acties neemt die resultaat geven
 7. De grootste blokkade voor verandering en hoe je deze doorbreekt
 8. Hoe je de definitieve overstap naar je ideale baan maakt

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Superblij
Uiteindelijk heb ook ik de stap genomen en ik ben nu zo ontzettend blij dat ik dat gedaan heb! Mijn huidige baan is niet wat ik zocht en m.b.v. Frank ben ik op zoek gegaan naar mijn droombaan. Door de juiste vragen ben ik in relatief korte tijd erachter gekomen wat mijn droombaan is. Frank laat je mogelijkheden zien waar je zelf niet aan gedacht had, hij kijkt verder dan je zelf zou doen en laat je dingen in een veel breder perspectief zien. Met veel enthousiasme ga ik binnenkort aan de opleiding beginnen die mij mijn droombaan helpt realiseren. Ik ben echt nog steeds superblij met hoe Frank me heeft geholpen in het vinden van m’n droombaan. Frank enorm bedankt en ik beveel je bij iedereen aan!

Erg enthousiast over deze cursus!
Beste Frank, ik ben erg enthousiast over deze cursus! Momenteel ben ik erg unhappy in mijn functie en met mijn baas. Na 4 jaar stress en frustratie ben ik er helemaal klaar mee en ben ik echt toe aan wat anders. Maar wat ga ik doen? Wat wil ik? Wat kan ik? Ik ben gaan Googlen en kwam toen op jouw website terecht. Ik werd gelijk nieuwsgierig en herkende mezelf en mijn situatie in de tekst die bij de e-cursus “vind je ideale baan en maak de overstap” staat. Dezelfde dag heb ik de cursus besteld. Tot op de dag van vandaag ben ik erg enthousiast. Het is erg prettig om stap voor stap te bepalen wat je passies, talenten, wensen en dergelijke zijn om zo een baan te vormen die helemaal bij mij past. Super dat je dit initiatief hebt genomen en op deze manier veel mensen kunt helpen!

Inspirerend
Hoi Frank! De cursus is echt te gek, heel inspirerend en leuk om te doen. De lessen zijn ook erg interessant: Het is een fijne mix van to the pointheid en grappige metaforen. Ik ben inmiddels overgestapt en voor mezelf begonnen na een lange reis via oa New York. Keep up the good work!

Gevonden!
Ja, ik heb met deze e-cursus mijn ideale baan gevonden. Ik werk nu in een internationaal bedrijf met met voedingsupplementen – heel leuk om te doen. Bedankt!

Blij en gemotiveerd
Ik ben zeker tevreden over de manier waarop Frank mij op weg naar een nieuwe baan helpt. Dat niet alleen, hij heeft mij geleerd de zaken positiever te benaderen met een praktische aanpak. Voor iemand die dacht geen idee te hebben wat ik eigenlijk wilde met en uit mijn leven blijk ik toch te weten waar mijn passie en interesse ligt. En dacht ik tot nu toe dat het voor mij te laat was om nog een draai te geven aan mijn carrière, Frank heeft mij duidelijk gemaakt dat dat niet zo is. Deze positieve draai geeft mij de moed en motivatie om door te gaan tot ik wel die baan heb gevonden die mij blij maakt en energie geeft.

Had ik al jaren geleden moeten doen
Wow….ik weet wat ik wil…en dat dankzij jouw cursus! Jaren liep ik al met het idee rond om iets anders op het gebied van werk te gaan doen…maar wat? Van alles bekeken maar dat gaf niet het gewenste resultaat, tot ik het ECHT helemaal niet meer wist. Via Google ben ik bij jou terechtgekomen en de cursus Vind je Ideale Baan. De eerste paar e-mails gaven me het idee, door werkelijk te kijken naar wat je bezighoudt, wat je kunt en waar je passie ligt, welke richting ik op wilde.

Ik wist toen waar ik goed in ben, wat ik leuk vind enzovoort, maar kon dit nog niet meteen in een “baan gieten” Dat kwam later pas nadat ik de andere e-mails had ontvangen en die voor mezelf had beantwoord. Superblij was ik daarmee en kan bijna niet wachten tot ik kan starten! Deze cursus had ik al jaren eerder moeten vinden!
Dus toekomst: Here I come! Hartstikke bedankt frank! Groetjes van een heel tevreden cursiste.

Heldere steun
Frank, zomaar om te delen schrijf ik je dit. Ik ben hard bezig met je e-cursus om mijn passie en talenten te ontdekken. Daar ga ik lekker in op en het voelt als een stap dichter naar totale zelfkennis. Ik ben blij dat ik deze cursus besteld heb bij je. Je hebt een bepaalde kijk op zaken waar ik zelf niet zo aan dacht. Dat geeft de sturingen en steunen die ik goed kan gebruiken om wat meer inzicht in mijzelf te krijgen.

Het lijkt wel alsof ik ergens uit wordt getrokken en de hele zaak opnieuw kan bekijken. Wat ik tot nu toe geleerd heb is om mijn gevoel bij de dingen die ik doe helder en bewust te krijgen. Het lijkt wel of ik in mijn huidige baan nu ook opgeluchter ben. Ik heb de delen van de cursus opgeslagen zodat ik de vragen bij me kan houden. Ik hoop dat je dit kunt gebruiken, Frank. Het is wel duidelijk waar jouw passie ligt. Met vriendelijke groet,

Het helpt
Hallo Frank, ik heb de afgelopen jaren zoveel geprobeerd. Door jouw mails kwam ik er achter dat ik dat niet allemaal tegelijk moet doen. Ik haal uit de mails goede dingen. Zoals geloven in jezelf en jouw product. Er is altijd iemand die geïnteresseerd is. Het helpt als je het leest. Ik ben tevreden over de mails. Ik vind jouw cursus een heel goed initiatief. Het is laagdrempelig en de kosten zijn beperkt.

Heel erg raak
Ik kwam je op internet tegen en vooral je opmerking dat het ‘flauwekul is dat je niet echt weet wat je wil, maar dat angst je eerder weerhoudt’ was reden om je cursus aan te schaffen. Het is heel erg raak / z’n gewicht in goud waard. Het strookt met wat ik eigenlijk zelf ook wel weet (maar niet doe / negeer) en sterkte mijn beslissing.

Ideale baan gevonden
Frank is een zeer professionele coach, vakbekwaam en integer. In een roerige periode met veel twijfels ben ik weer snel de juiste richting op gegaan en heb een hoop zelfvertrouwen teruggekregen. Ik heb snel mijn ideale baan gevonden. Precies waar ik op hoopte.

Prettig en positief
Reden voor mij om deze cursus te volgen is dat ik uit mijn functie groei. Het wordt tijd voor iets anders maar wat dan? Met plezier werk ik de opdrachten uit. Om nu alle aspecten op een rijtje te zetten en in kaart te brengen, geeft wel veel meer richting. Het is een positieve manier om er mee bezig te zijn. Het is ook prettig om elke week een mailtje te krijgen, dat dwingt je om de tijd te nemen om goed na te denken. Een boek lees je uit en denkt er over na maar dat is het dan ook wel. Nu neem ik daar veel meer tijd voor en dat geeft absoluut energie.

Super tevreden
Ik volg sinds drie weken jouw e-cursus ‘Vind je ideale baan en maak de overstap’. Het heeft me al heel wat inzichten gegeven en bevestigd wat ik stiekem al wist maar niet hardop durfde uit te spreken. Na de vierde mail, ben ik er vrij zeker van wat ik wil doen. Ik ben er tot nu toe super tevreden over!

Het leven lacht me toe
Al vanaf kinds af aan zag ik op tegen de toekomst. De maatschappij verplichtte mij een keuze te maken tussen ontelbare beroepen waar ik me geen voorstelling van kon maken. Inmiddels kan ik een boterhammetje smeren en ben kennelijk goed in wat ik doe. Toch weer datzelfde gevoel als toen ik vroeger mijn examens deed. Ik doe het omdat ik geld moet verdienen. Maar doe ik wel wat ik wil? Waarom ben ik niet gelukkig terwijl ik alles heb wat een middenklasser zich maar kan voorstellen? Stevig balend van dat gevoel kwam ik jouw cursus tegen.

Jouw cursus gaf me inzicht om beter tegen mijzelf aan te kijken. Makkelijker. Het schort me niet aan zelfvertrouwen of wil. Daar ligt het probleem niet. Het probleem is dat ik onwetend ben gebleven in WAT ik wil. Ik maakte er complete studies van en ging veel te diep zoeken. Jouw cursus leerde mij om er simpeler tegen aan te kijken. Vooral dit zinnetje heeft mij heel erg geholpen: “Waarin kun je de tijd verliezen?” Dus wat kan ik doen tot ik in ongeloof naar de klok kijk.

Ik heb een doel gezet voor korte en langere termijn. Ineens lacht het leven me weer toe. Ik weet dat ik een goede keuze gemaakt heb. Jouw cursus heeft me de juiste motivaties gegeven om dat uit te vinden. Bedankt Frank!

Wat een succes!
Beste Frank, tot zover kan ik u vertellen dat dit een juiste keuze voor mij geweest is om de cursus te doen. Wat een succes! Vanaf de eerste oefeningen die ik maakte hebben er grote veranderingen plaats gevonden. Als ik nu terug kijk waar ik drie maanden geleden was en waar ik nu ben is dat een wereld van verschil. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik het er zelf naar gemaakt heb. Dank je wel! Er is heel veel in beweging is gezet na het doen van de oefeningen. Alsof er een ongekende aantrekkingskracht geactiveerd is. Ik ben nu een eigen bedrijf aan het opzetten. Dit heb ik altijd al gewild en vaker geprobeerd, maar nu weet ik waar mijn valkuilen lagen en dat ik nu verzekerd ben van succes.

Hoeveel cursisten hebben een e-cursus gevolgd?

Inmiddels zijn er bijna 10.000 cursisten die een e-cursus bij ons hebben gevolgd. Daar zijn we erg blij mee!

Waar kan ik meer reacties lezen?

WIl je meer reacties en ervaringen van cursisten lezen? Klik dan op deze link

Wie hebben deze recensies geschreven?

Vertrouwelijkheid is de basis van deze site en onze e-cursussen. Wij zullen de gegevens van onze vele duizenden cursisten nooit openbaar maken. Om privacy redenen worden daaarom alleen de initialen van de schrijver/schrijfster getoond.

Veelgestelde vragen over deze cursus

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor jou als je: Genoeg hebt van je huidige baan – Niet weet wat je het liefste zou doen – Twijfelt over je talenten – Van je hobby je werk wilt maken – Meer plezier wilt vinden in je baan of eigen bedrijf – Al heel lang wilt veranderen, maar (nog) niet durft.

Wat zijn de voordelen van een e-cursus?

Een e-cursus is een cursus met lessen die per e-mail worden verstuurd. Deze manier van leren stelt je in staat zelf te oefenen vanaf elke plek. Je hebt alleen een computer of tablet nodig. Elke week word je herinnerd aan de lessen, zodat je aandacht erbij blijft. Een e-cursus is na bestelling direct te volgen: je hoeft er nergens voor naar toe te gaan en kunt jezelf daardoor veel tijd besparen.

Is er een garantie op deze e-cursus?

Ja, ik geef 100% garantie. Mocht het niet bevallen binnen de garantietermijn, dan ontvang je direct je geld terug.

Kan ik vragen stellen over dit product?

Absoluut. Stuur een e-mail naar [email protected] (voorkeur) of [email protected] (ook mogelijk) en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Hoe kan ik betalen?

Vanwege de talloze cursisten is het ’t makkelijkste om gewoon te betalen via Internetbankieren of credit card. Klik op de betaalbutton helemaal onderaan deze pagina en je kunt je gegevens opgeven. Na de bestelling ontvang je automatisch de eerste les!

Is betaling via het Internet wel veilig?

De betaling wordt verwerkt door PayPro. Deze accepteert Ideal (alle Nederlandse banken), PayPal, creditcards en Bancontact/Mr Cash (voor onze Belgische cursisten). Zowel PayPro, Ideal, PayPal als Bancontact werken samen met de belangrijkste financiële instituten en garanderen en beschermen al hun transacties. Alle betalingen zijn dus 100% veilig!

Is de cursus ook schriftelijk of als boek verkrijgbaar?

Nee, dit product is alleen als digitale e-cursus verkrijgbaar.

Is er support op de e-cursus?

Ja, ik geef een volledige support op dit product en sta er 100% achter. Vanwege de lage kosten en vele honderden cursisten is het niet mogelijk je bij elke les persoonlijk te begeleiden. Maar als er iets in de betaling, afhandeling of gebruik van de e-cursus niet duidelijk is, dan help ik je hiermee.

Als je nu bestelt, ontvang je direct de volgende bonussen:

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!
(Waarde: € 25,–)

56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht. (En nog veel meer…)

Gratis Bonus #2: Het e-boek Ontdek je passie en talent!
(Waarde: € 25,–)

44 Pagina’s over passie, talenten en het ontdekken van je vaardigheden en sterke punten: In je passie ligt je kracht. Wat zijn mijn talenten? Welke baan vind ik leuk? Waarom werk je nu eigenlijk? De meestgemaakte fout bij het vinden van je droombaan. Stel je ideale baan niet uit. 7 Manieren om geld te verdienen met wat je leuk vindt. Wat doe je als je niet meer hoeft te werken? Ontdek het doel in je leven – werken met je unieke persoonlijkheid. In 7 stappen naar het werk dat bij je past. (En nog veel meer…)

Gratis Bonus #3: Het e-boek Maak de overstap naar je droombaan.
(Waarde: € 25,–)

64 Pagina’s over de overstap van baan naar droombaan: Meer plezier in je werk. Hoe maak je van je hobby je werk? Ben jij toe aan een andere carrière? 7 Redenen om te stoppen met saai werk. Hoe krijg je nu de baan die bij je past? 7 Mythen over de ideale baan. 10 Bewezen methoden om carrière te maken. 3 Voordelen van een eigen bedrijf. Moet je je functie upgraden of van carrière veranderen? Wisselen van baan – crisis of kans? Moet je doorzetten of opgeven? Is een droombaan wel realistisch? Hoe ik mijn droombaan vond! (En nog veel meer…)

Persoonlijke garantie

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in deze cursus je gaan helpen, dat ik 30 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Let op: tijdelijke aanbieding!

Er is een limiet aan het aantal cursisten dat ik kan begeleiden. Ik wil alle aandacht geven aan de kwaliteit en de effectiviteit van deze e-cursus. Daardoor is het aantal plaatsen beperkt. Tevens is onderstaande prijs een tijdelijke aanbieding en kan elk moment worden verhoogd. Schrijf je vandaag in en je bent verzekerd van een plaats – en je maakt gebruik van de korting en bonussen!

De totale waarde van dit pakket is € 189,-
Bestel nu de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’
en je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor slechts 49,-
Dat is omgerekend slechts € 0,70 per dag!

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar mijn droombaan en schrijf me in voor de e-cursus ‘Vind Je Ideale Baan’. Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang tot bewezen coachingstechnieken die getoetst zijn in de praktijk!

Het is tijd voor verandering. Waarom zou je verder gaan zoals je altijd hebt gedaan? Met deze cursus investeer je in jezelf en in je toekomst. Hoe belangrijk is jouw werk?

 • PS 1

  Je ontvangt de cursus ‘Vind Je Ideale Baan’ en de drie extra bonussen voor slechts € 49,- terwijl de normale prijs € 189,- is! Waar wacht je nog op?

 • PS 2

  Je krijgt een 30-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico. Test alle ideeën, inzichten en technieken. Als je denkt dat het voor jou niet werkt, laat het me dan weten. Ik betaal je jouw investering direct terug!

 • PS 3

  Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt over de cursus, zowel voor als na bestelling.

© 2008 – 2016 Capedium Coaching. Alle rechten voorbehouden. KvK: 34244793

Disclaimer

De producten op deze site zijn bedoeld om volwassenen verder te helpen in hun persoonlijk groei. Ze zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor de verwerking of oplossing van psychische stoornissen, verslavingen, depressies of trauma’s. Raadpleeg hiervoor een psycholoog.

De inhoud van deze website, alsmede de daarop aangeboden en daaraan gerelateerde producten, zijnde artikelen, nieuwsbrieven, e-boeken en e-cursussen, zijn auteursrechterlijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze voor commerciële doeleinden openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Gelieve hiervoor contact op te nemen.

Bij de samenstelling van de inhoud is uiterste zorg besteed. Toch blijft het mogelijk dat deze op sommige punten onvolledig of onjuist is. Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door Capedium worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.

Capedium is niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden, misbruik door derden of handelingen op grond van de inhoud van deze website en de aangeboden e-boeken en e-cursussen en sluit derhalve alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website en de aangeboden producten en diensten.

Contact

www.newstart.nl is eigendom van Capedium Training & Coaching. Neem gerust contact op indien je vragen hebt over de e-cursussen of e-boeken. E-mail: [email protected]

Frank de Moei
Capedium Training & Coaching
www.newstart.nl

Privacy

Capedium respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site. Je persoonlijke informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld en je gegevens worden alleen gebruikt om acties uit te voeren voor diensten waar je expliciet om hebt gevraagd. Je persoonlijke gegevens worden zonder je toestemming nooit ter beschikking gesteld aan derden. De technologieën die gebruikt worden op deze site (zoals Cookies en IP-registratie) zijn uitsluitend bedoeld om informatie beter beschikbaar te maken. Mocht je naar aanleiding van deze verklaring vragen hebben, gelieve dan contact op te nemen.