“Maak moeizame relaties beter en los je relatieproblemen op!”

Effectieve en praktische online cursus voor gezonde en positieve relaties


 • Oplossen van relatieproblemen


 • Omgaan met lastige mensen


 • Makkelijker echt contact maken


 • Vriendschappen ontwikkelen


 • Kiezen voor de juiste mensen


 • Stap voor stap begeleiding


 • Effectiever communiceren


 • Uitgaan van jezelf


 • Bewaken van je grenzen


 • Weten wat ècht gezegd wordt


 • Meer inzicht en begrip


 • Gegarandeerd Resultaat

Kosten sommige relaties je heel veel energie?

Word je regelmatig moe van die relatiespanning? Vind jij het moeilijk duidelijk te maken wat je ècht voelt? Irriteer je je aan de ander? Sommige relaties kosten je veel energie en andere relaties lijken vanzelf te gaan. Hoe komt dat toch?

Dat heeft te maken met je verwachtingen van de ander – en met het aangeven van je eigen grenzen. Je wilt natuurlijk jezelf blijven, met wie je ook omgaat.

Je wilt makkelijk en natuurlijk contact, zonder spanning of conflict. Dat zijn allemaal heel normale wensen, maar hoe krijg je dit voor elkaar?

Hoe zou het zijn om je relaties
veel gezonder te maken?

Hoe zou het zijn als je beter je eigen grenzen zou bewaken? Jouw standpunt beter kon uitleggen? Miscommunicatie zou opheffen? Hoe zou het zijn om snel en effectief je relatieproblemen op te lossen?

Hoeveel positieve energie zou dat je niet geven? Zou het je niet opluchten dat spanning en twijfel voorbij zouden zijn? Natuurlijk, want goede relaties zijn enorm belangrijk voor een gelukkig en succesvol leven!

Waarom lukt het je dan niet?

Als je relaties niet lopen zoals je wilt, heeft dat meestal twee redenen: je mist het inzicht hoe je effectief communiceert òf je maakt de verkeerde keuze.

Effectief communiceren wil zeggen: weten hoe je echt contact maakt met de ander. Hoe los je spanningen en conflicten op? Hoe geef je duidelijk je mening? Hoe kom je op voor jezelf? Hoe maak je jouw wensen kenbaar?

Daarnaast is de keuze welke relaties je onderhoudt enorm belangrijk. Hoe maak je die keuze? Wat doe je als een relatie niet werkt? Moet je afstand nemen of zelfs afscheid nemen?

Allemaal belangrijke vragen. Hier vind je de antwoorden!

Hoe verbeter je nu je relaties?
Gemakkelijk en snel graag!

Sommige mensen kunnen met iedereen opschieten. Ze maken gemakkelijk contact, hebben veel vrienden en een fijne relatie met hun partner. Het gaat allemaal moeiteloos.

Wat doen die mensen anders? Heel eenvoudig: zij kennen de geheimen van gezonde, fijne, stabiele en positieve relaties!

Ze weten wat andere mensen belangrijk vinden. Ze kiezen bewust voor relaties die positief zijn. Ze kunnen goed luisteren, zijn ontspannen en stellen je onmiddellijk op je gemak. Tegelijkertijd komen ze wel op voor zichzelf en hun eigen behoeften.

Het enige verschil tussen jou en die mensen is kennis. Wat je nodig hebt zijn eenvoudige en bewezen technieken om beter te communiceren, voor jezelf op te komen en relatieproblemen op te lossen – voorgoed!

Inzichten die zo makkelijk zijn toe te passen, dat je denkt: “Waarom heeft niemand me dat eerder zo verteld?” Die ontdek je allemaal in deze e-cursus!