“Maak moeizame relaties beter en los je relatieproblemen op!”

Effectieve en praktische e-cursus voor gezonde en positieve relaties


 • Oplossen van relatieproblemen


 • Omgaan met lastige mensen


 • Makkelijker echt contact maken


 • Vriendschappen ontwikkelen


 • Kiezen voor de juiste mensen


 • Stap voor stap begeleiding


 • Effectiever communiceren


 • Uitgaan van jezelf


 • Bewaken van je grenzen


 • Weten wat ècht gezegd wordt


 • Meer inzicht en begrip


 • Gegarandeerd Resultaat

Kosten sommige relaties je heel veel energie?

Word je regelmatig moe van die spanning? Vind jij het moeilijk duidelijk te maken wat je ècht voelt? Irriteer je je aan de ander? Sommige relaties kosten je veel energie en andere relaties lijken vanzelf te gaan. Hoe komt dat toch?

Dat heeft te maken met je verwachtingen van de ander – en met het aangeven van je eigen grenzen. Je wilt natuurlijk jezelf blijven, met wie je ook omgaat.  Je wilt makkelijk en natuurlijk contact, zonder spanning of conflict. Dat zijn allemaal heel normale wensen, maar hoe krijg je dit voor elkaar?

Hoe zou het zijn om je relaties
veel gezonder te maken?

Hoe zou het zijn als je beter je eigen grenzen zou bewaken? Jouw standpunt beter kon uitleggen? Miscommunicatie zou opheffen? Hoe zou het zijn om snel en effectief je relatieproblemen op te lossen? Hoeveel positieve energie zou dat je niet geven? Zou het je niet opluchten dat spanning en twijfel voorbij zouden zijn? Natuurlijk, want goede relaties zijn enorm belangrijk voor een gelukkig en succesvol leven!

Waarom lukt het je dan niet?

Als je relaties niet lopen zoals je wilt, heeft dat meestal twee redenen: je mist het inzicht hoe je effectief communiceert òf je maakt de verkeerde keuze. Effectief communiceren wil zeggen: weten hoe je echt contact maakt met de ander. Hoe los je spanningen en conflicten op? Hoe geef je duidelijk je mening? Hoe kom je op voor jezelf? Hoe maak je jouw wensen kenbaar?

Daarnaast is de keuze welke relaties je onderhoudt enorm belangrijk. Hoe maak je die keuze? Wat doe je als een relatie niet werkt? Moet je afstand nemen of zelfs afscheid nemen? Allemaal belangrijke vragen. Hier vind je de antwoorden!

Hoe verbeter je nu je relaties?
Gemakkelijk en snel graag!

Sommige mensen kunnen met iedereen opschieten. Ze maken gemakkelijk contact, hebben veel vrienden en een fijne relatie met hun partner. Het gaat allemaal moeiteloos. Wat doen die mensen anders? Heel eenvoudig: die mensen kennen de geheimen van goede relaties en goede communicatie. Ze weten wat andere mensen belangrijk vinden. Ze kiezen bewust voor relaties die positief zijn. Ze kunnen goed luisteren, zijn ontspannen en stellen je onmiddellijk op je gemak. Tegelijkertijd komen ze wel op voor zichzelf en hun eigen behoeften.

Het enige verschil tussen jou en die mensen is kennis. Wat je (nog) mist zijn eenvoudige en bewezen technieken die je communicatie met 200% verbeteren. Technieken die je helpen precies te zien waar het aan schort in je relaties en wat je daaraan kunt doen. Inzichten die zo makkelijk zijn toe te passen, dat je denkt: “Waarom heeft niemand me dat eerder zo verteld?” Die ontdek je allemaal in deze e-cursus.

Over de e-cursus ‘Betere Relaties met Iedereen’

Deze online cursus helpt je in een korte tijd gemakkelijk en snel je relaties te verbeteren. Je ontdekt de geheimen van gezonde relaties. Je ontdekt de sleutels tot communicatieve meesterschap. En je leert goed te analyseren wat je echt zoekt in je relaties en hoe je dat kunt krijgen. Je hebt niets anders nodig dan deze cursus en de beslissing om je relaties te willen verbeteren. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces.

Normaal duurt dit meerdere coachingsessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze e-cursus voor een fractie van de prijs! In 11 weken krijg je tweemaal per week een e-mail die je kennis en inzichten geeft – met veel voorbeelden en praktische tips. Daarbij ontvang je vragen en oefeningen, die je in staat stellen gemakkelijk en natuurlijk te leren communiceren.

Vanaf de eerste les merk je dat je beter begrijpt hoe gezonde relaties nu werken. Je ontdekt wat je kunt doen om je relaties te verbeteren. Ontspannen, natuurlijke en positieve relaties worden dan vanzelfsprekend en je kunt hier blijvend van genieten!

Een korte reactie: “Veel van opgestoken!”
“Ik heb de cursus ‘Betere Relaties met Iedereen’ van voor naar achter, van achter naar voren gelezen. En ik heb er weer heel veel van opgestoken! Les 9: “Belangrijke verschillen in persoonlijkheden” was mijn absolute favoriet. Dit was de enige cursus waarin zo duidelijk werd gemaakt hoe je snel kon beoordelen wat voor persoonlijkheid iemand heeft en hoe je daardoor veel beter kunt communiceren.”

Lees hier meer ervaringen van cursisten

Wie ben ik?
Frank de Moei – Capedium Training & Coaching
Ik ben een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten in het verbeteren van de relatie met zichzelf en anderen. Ik kan er een prachtig verhaal van maken, maar uiteindelijk is dat niet belangrijk. Het gaat om de ervaringen van cliënten en cursisten. Die lees je hieronder op deze pagina…

Wat ga je precies ontdekken in deze cursus?

Deel 1: Wat zijn gezonde relaties?

In dit gedeelte ontdek je de basis van positieve relaties. Wat zijn de kenmerken van een gezonde relatie? Wat voor invloed heeft jouw persoonlijkheid op je relaties? Wat verwacht jij van de ander – en de ander van jou?

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Ontdek de essentie van goede relaties
 2. Wat zijn positieve win-winrelaties?
 3. Wat is jouw karakter en hoe beïnvloedt die je relaties?
 4. Wat willen mannen in een relatie?
 5. Wat willen vrouwen in een relatie?
 6. Het verschil tussen relaties met je partner, vrienden, familie en collega’s

Deel 2: Beter en effectiever communiceren

In dit gedeelte leer je hoe je makkelijk contact kunt maken en hoe je de ander beter kunt begrijpen. Ook leer je effectiever te communiceren en je wensen kenbaar te maken. Iedereen kan dit op eenvoudige wijze leren!

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Met wat voor soort mensen willen we graag omgaan?
 2. Hoe zorg je ervoor dat anderen je leuk en interessant vinden?
 3. Hoe kun je erachter komen wat iemand bezighoudt?
 4. Hoe kun je eerlijk voor je mening uitkomen?
 5. Wat is charisma en uitstraling en hoe krijg je het?
 6. Waarom is het zo belangrijk anderen het beste te gunnen?

Deel 3: Meer inzicht en begrip

In dit gedeelte leer je hoe je relaties er nu aan toe zijn. Wat is er precies aan de hand? Je kunt pas iets oplossen als je het probleem begrijpt! Je ontdekt wat voor jou belangrijk is in een relatie en hoe je dat kunt krijgen.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Wat zoek je in de relaties met je partner, vrienden, familie of collega’s?
 2. Wat is de beste partner voor jou?
 3. Hoe gezond zijn jouw relaties?
 4. Waarom lopen sommige relaties moeizaam en wat doe je eraan?
 5. Hoe kun je iemand razendsnel inschatten?

Deel 4: Omgaan met uitdagingen

In dit gedeelte leer je om te gaan met de voornaamste uitdagingen: jaloezie, controle, negatief denken, dominantie en conflicten. Je leert op te komen voor jezelf en je eigen wensen te respecteren.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Waarom wil iemand meer controle in een relatie?
 2. Waarom zijn mensen jaloers en wat kun je aan jaloezie doen?
 3. Hoe ga je om met kritiek?
 4. Hoe ga je om met negatieve mensen?
 5. Hoe ga je om met conflicten?
 6. Hoe word je assertiever en kom je op voor jezelf?

Deel 5: Betere keuzes maken

In dit gedeelte ontdek je de keuzes te maken die het beste bij je passen. Ook leer je om te gaan met relaties die niet goed voelen. Er is altijd een oplossing!

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Hoe kun je makkelijker anderen accepteren?
 2. Hoe kun je relaties loslaten die je niet meer inspireren?
 3. Hoe ga je om met relaties die je niet los kunt laten?
 4. Hoe kun je voorkomen dat je in de toekomst dezelfde fouten maakt?

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Dit had ik net nodig!
Dag Frank, met veel plezier heb ik de cursus Betere Relaties gedaan, wat een welkome aanvulling was op mijn spirituele leerschool. Wat een praktische tips, die had ik net nodig! Ik ben heel blij met je wijsheid, geweldig dat je die met anderen deelt! Vooral dat je die op een zo toegankelijke manier overbreng – en vanuit je eigen ervaring. Zo blijft het neutraal en kan iedereen zelf kiezen.

Geeft rust en vertrouwen
Ik vind de lessen echt super interessant!! Ik kijk er elke week naar uit. Het zou voor heel veel mensen een positieve draai kunnen geven aan hun leven. Het is super leerzaam en ik heb er echt heel veel aan. Ik leer beter los te laten en gebruik de lessen als eerste voor mezelf, maar ook thuis in mijn gezin en op werk, en heel subtiel in mijn eigen sociale contacten – met positieve effecten. Ik merk aan mezelf dat ik in situaties de zaken anders benader en oppak, en ervaar dat zelf als zeer prettig. Dat voelt zo goed, het geeft mij zoveel rust en vertrouwen! Nogmaals bedankt!

Meer ontspanning
Ik heb door de cursus Betere Relatie met Iedereen meer inzicht gekregen in hoe je met lastige situaties moet omgaan. Het onderdeel ‘Hoe ga je om met negatieve mensen’ heb ik bijvoorbeeld meteen in de praktijk gebracht. Daardoor voel ik me een stuk ontspannender. Ik kan de cursus iedereen aanbevelen, omdat je er op veel verschillende vlakken baat bij zult hebben. Vanaf de eerste les word je je bewuster van de relaties die je hebt, hoe je die ervaart en hoe je die kunt verbeteren.

Opener naar anderen toe
Voorheen was ik erg rationeel en probeerde ik altijd alles te controleren door het maken van scenario’s. Ik voelde mij daar steeds minder prettig bij en het kwam ook regelmatig tot botsingen in de relationele sfeer. Ik maak nu steeds meer beslissingen puur op gevoel, ben opener naar andere mensen toe en durf dingen op hun beloop te laten.

Eindelijk begrip
Door de e-cursus Betere Relaties met Iedereen kan ik mijn relaties eindelijk begrijpen. Vriendschappen en relaties doe je met je gevoel, maar als het voor je gevoel niet lekker loopt, dan vind je in deze cursus het antwoord waarom dat zo is. Ja, nu durf ik ook voor mezelf te gaan kiezen in mijn relaties. Tijdens het lezen werd duidelijk dat je ook wat aan je eigen gedrag kunt doen om beter in relaties te staan. Vooral de oefeningen zijn erg handig. Ik ga dit nu zeker in de praktijk brengen en ben overtuigd dat ik mijn relaties voortaan meer in balans kan brengen!

Heldere eye-opener
Beste Frank, ik volg digitaal je e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ en heb er veel profijt bij. Je verhalen zijn heel helder en uitgebreid beschreven en er zitten ook eye-openers tussen, die mij weer even attent maken op bepaalde zaken. Ik haal er dingen uit, die door jou soms net even op een andere manier gesteld worden en dat maakt mij attent op bepaalde zaken, waar ik zelf minder aandacht voor had.

Zo verhelderend
De inzichten die ik al had werden alleen maar versterkt en er vielen ook weer nieuwe kwartjes over het hoe en waarom ik doe zoals ik doe. Ik ben daar heel erg blij mee. Jouw cursus is zo verhelderend en duidelijk, en nu, tsjonge jonge als ik daar allemaal veel eerder bewust van was geweest. Wat geweest is is geweest en daar kan ik niets meer aan veranderen en ben nu, dankzij je cursus, iedere dag bezig om iedere stap die ik zet positiever te ervaren en wat al niet meer. En….. het werkt, het geeft me heel veel voldoening en zeker in mijn huidige situatie.

Ogen geopend
Ik volg nu de e-cursus Betere Relaties met Iedereen, dat opent mijn ogen hoe ik tegen anderen aankijk, maar ook hoe ik door anderen gezien kan worden.

Veel van opgestoken
Ik heb de cursus Betere Relaties met Iedereen van voor naar achter, van achter naar voren gelezen. En ik heb er weer heel veel van opgestoken! Les 9: “Belangrijke verschillen in persoonlijkheden” was mijn absolute favoriet. Dit was de enige cursus waarin zo duidelijk werd gemaakt hoe je snel kon beoordelen wat voor persoonlijkheid iemand heeft en hoe je daardoor veel beter kunt communiceren.

Geweldige cursus
Beste Frank, geweldige cursus, complimenten hiervoor. Ik heb aan de eerste lessen echt veel gehad en zal er in de toekomst zeker wat aan blijven houden.

Schot in de roos
Hallo Frank, jouw e-cursus heb ik “spontaan” ontdekt en ik heb het “op gevoel” pardoes aangeschaft. Ik kan je zeggen, een schot in de roos. Ik loop nu 58 jaren rond op deze aardbol; “Je bent nooit te oud om te leren” wordt wel gezegd. Ik vind jouw teksten helder, informatief en bondig. De informatie is toegankelijk en is uitnodigend om er zelf actief iets mee te doen.

Wat ik o.a. heb uitgeprobeerd, is, eerst iets positiefs zeggen, daarna de “kritiek” zeg maar, om af te sluiten met een positieve opmerking. Dit heeft direct effect, en vergemakkelijkt mijn communicatie. Een glimlach verschijnt zelfs op het gezicht van de ander! En de boodschap komt over. En, na het lezen over diverse types mensen en het verschil tussen man en vrouw; alles op een rij is wel zo overzichtelijk en geeft meteen inzicht. Het is door zijn eenvoud heel praktisch toepasbaar.

Nuttig en praktisch
Beste Frank, inmiddels de 3e cursus die ik heb gedaan, en het brengt me echt veel nuttige en praktische informatie waar je mee aan de slag kunt. Ook voelde ik bij deze cursus een zekere bevestiging van wat ik zelf al voel, maar dat nu beter een plek krijgt. Wat het mooie aan deze E-cursus is, je kunt steeds weer opnieuw lezen en aan de opdrachten werken! Bedankt weer voor al je mooie, inspirerende woorden! Groet,

Zeer waardevol
Beste Frank, ik vind de cursus tot nu toe zeer waardevol. Door de oefeningen heb ik nu al een beter inzicht gekregen in bijvoorbeeld het soort mensen die ik opzoek en waarom de relatie wel of niet werkt. Heel verhelderend. Ik kijk uit naar de rest van de cursus!

Allermeest geleerd
Ik vond de cursus Betere Relaties met Iedereen erg goed en heb er veel van geleerd. Vooral het toepassen van vragen en niet gelijk in de verdediging te schieten was erg leerzaam, al is dat af en toe nog niet makkelijk. Ook mijn mening geven ben ik aan het toepassen en daar heb ik af en toe nog een beetje lef voor nodig. Ik heb van deze cursus wel het allermeest geleerd en ik ga hem regelmatig nog eens nalezen om het goed aan te leren.

Hoeveel cursisten hebben een e-cursus gevolgd?

Inmiddels zijn er meer dan 10.000 cursisten die een e-cursus bij ons hebben gevolgd. Daar zijn we erg blij mee!

Waar kan ik meer reacties lezen?

WIl je meer reacties en ervaringen van cursisten lezen? Klik dan op deze link

Veelgestelde vragen over deze cursus

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor jou als je: Je relaties wilt verbeteren – Effectiever wilt leren communiceren – Snel en goed contact wilt maken met iedereen – Meer inzicht wilt krijgen in hoe gezonde relaties werken – Uitdagingen in je omgang met anderen wilt oplossen – Meer jezelf wilt zijn in je relaties – Beter voor jezelf wilt leren opkomen.

Wat zijn de voordelen van een e-cursus?

Een e-cursus is een cursus met lessen die per e-mail worden verstuurd. Deze manier van leren stelt je in staat zelf te oefenen vanaf elke plek. Je hebt alleen een computer of tablet nodig. Elke week word je herinnerd aan de lessen, zodat je aandacht erbij blijft. Een e-cursus is na bestelling direct te volgen: je hoeft er nergens voor naar toe te gaan en kunt jezelf daardoor veel tijd besparen.

Is er een garantie op deze e-cursus?

Ja, ik geef 100% garantie. Mocht het niet bevallen binnen de garantietermijn, dan ontvang je direct je geld terug.

Kan ik vragen stellen over dit product?

Absoluut. Stuur een e-mail naar [email protected] (voorkeur) of [email protected] (ook mogelijk) en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Hoe kan ik betalen?

Vanwege de talloze cursisten is het ’t makkelijkste om gewoon te betalen via Internetbankieren of credit card. Klik op de betaalbutton helemaal onderaan deze pagina en je kunt je gegevens opgeven. Na de bestelling ontvang je automatisch de eerste les!

Is betaling via het Internet wel veilig?

De betaling wordt verwerkt door PayPro. Deze accepteert Ideal (alle Nederlandse banken), PayPal, creditcards en Bancontact/Mr Cash (voor onze Belgische cursisten). Zowel PayPro, Ideal, PayPal als Bancontact werken samen met de belangrijkste financiële instituten en garanderen en beschermen al hun transacties. Alle betalingen zijn dus 100% veilig!

Is de cursus ook schriftelijk of als boek verkrijgbaar?

Nee, dit product is alleen als digitale e-cursus verkrijgbaar.

Is er support op de e-cursus?

Ja, ik geef een volledige support op dit product en sta er 100% achter. Vanwege de lage kosten en vele honderden cursisten is het niet mogelijk je bij elke les persoonlijk te begeleiden. Maar als er iets in de betaling, afhandeling of gebruik van de e-cursus niet duidelijk is, dan help ik je hiermee.

Als je nu bestelt, ontvang je direct de volgende bonussen:

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!
(Waarde: € 25,–)

56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht. (En nog veel meer…)

Gratis Bonus #2: Eén E-Mail Coachingsessie
(Waarde: € 25,–)

Mocht je naar aanleiding van de cursus ‘Betere Relaties met Iedereen’ nog een persoonlijke vraag hebben, dan kun je contact opnemen voor een coachingsessie per e-mail. Ik beantwoord dan zo snel mogelijk je vraag en help je verder door het geven van een inzicht, suggestie, conclusie of verdiepende tegenvraag.

Persoonlijke garantie

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in deze cursus je gaan helpen, dat ik 15 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Let op: tijdelijke aanbieding!

Er is een limiet aan het aantal cursisten dat ik kan begeleiden. Ik wil alle aandacht geven aan de kwaliteit en de effectiviteit van deze e-cursus. Daardoor is het aantal plaatsen beperkt. Tevens is onderstaande prijs een tijdelijke aanbieding en kan elk moment worden verhoogd. Schrijf je vandaag in en je bent verzekerd van een plaats – en je maakt gebruik van de korting en bonussen!

De totale waarde van dit pakket is € 199,-
Bestel nu de cursus ‘Betere Relaties met Iedereen’
en je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor slechts 59,-
Dat is omgerekend slechts € 0,77 per dag!

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar positieve en gezonde relaties en schrijf me in voor de e-cursus ‘Betere Relaties met Iedereen’. Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang tot bewezen coachingstechnieken die getoetst zijn in de praktijk!

Het is tijd voor verandering. Waarom zou je verder gaan zoals je altijd hebt gedaan? Met deze cursus investeer je in jezelf en in je toekomst. Hoe belangrijk zijn jouw relaties?

 • PS 1

  Je ontvangt de cursus ‘Betere Relaties met Iedereen’ en de twee extra bonussen voor slechts € 59,- terwijl de normale prijs € 199,- is! Waar wacht je nog op?

 • PS 2

  Je krijgt een 15-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico. Test alle ideeën, inzichten en technieken. Als je denkt dat het voor jou niet werkt, laat het me dan weten. Ik betaal je jouw investering direct terug!

 • PS 3

  Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt over de cursus, zowel voor als na bestelling.

© 2008 – 2016 Capedium Coaching. Alle rechten voorbehouden. KvK: 34244793

Disclaimer

De producten op deze site zijn bedoeld om volwassenen verder te helpen in hun persoonlijk groei. Ze zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor de verwerking of oplossing van psychische stoornissen, verslavingen, depressies of trauma’s. Raadpleeg hiervoor een psycholoog.

De inhoud van deze website, alsmede de daarop aangeboden en daaraan gerelateerde producten, zijnde artikelen, nieuwsbrieven, e-boeken en e-cursussen, zijn auteursrechterlijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze voor commerciële doeleinden openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Gelieve hiervoor contact op te nemen.

Bij de samenstelling van de inhoud is uiterste zorg besteed. Toch blijft het mogelijk dat deze op sommige punten onvolledig of onjuist is. Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door Capedium worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.

Capedium is niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden, misbruik door derden of handelingen op grond van de inhoud van deze website en de aangeboden e-boeken en e-cursussen en sluit derhalve alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website en de aangeboden producten en diensten.

Contact

www.newstart.nl is eigendom van Capedium Training & Coaching. Neem gerust contact op indien je vragen hebt over de e-cursussen of e-boeken. E-mail: [email protected]

Frank de Moei
Capedium Training & Coaching
www.newstart.nl

Privacy

Capedium respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site. Je persoonlijke informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld en je gegevens worden alleen gebruikt om acties uit te voeren voor diensten waar je expliciet om hebt gevraagd. Je persoonlijke gegevens worden zonder je toestemming nooit ter beschikking gesteld aan derden. De technologieën die gebruikt worden op deze site (zoals Cookies en IP-registratie) zijn uitsluitend bedoeld om informatie beter beschikbaar te maken. Mocht je naar aanleiding van deze verklaring vragen hebben, gelieve dan contact op te nemen.