fbpx

Hoe vergroot je je zelfvertrouwen?

Ervaringen van cursisten:

Talloze cursisten hebben deze training gevolgd en hebben hun zelfvertrouwen en zelfrespect weer teruggevonden. 100% Vertrouwelijkheid is de basis van onze e-coaching. Om privacyredenen worden daarom bij de testimonials alleen de voornamen van de cursist(e) getoond. Hier lees je alle reacties


Roos

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Deze cursus zelfvertrouwen heeft mijn ogen geopend

“Beste Frank, ik raad iedereen deze cursus aan. Het geld is het zeker waard. Je kan de cursus doen in je eigen tempo en gewoon thuis. Je werkt aan jezelf, met jezelf.


Het heeft mij zekerder gemaakt en daarmee zit ik veel lekkerder in mijn vel.


Jij hebt mijn ogen geopend met je stellingen en vragen. Ik ben blij dat ik er mee begonnen ben. Het heeft zeker effect, ik voel mij weer beter en sterker. Mensen veel succes met de cursus!”

Simon

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Dit werkt echt bevrijdend

“Hoi Frank, wat me opviel toen ik met de cursus begon dat ik veel rustiger werd. Doordat ik mezelf toestemming gaf om onzeker te zijn, voelde ik me eigenlijk veel zekerder! 


Ik voel me veel vrijer om mijn mening te zeggen en ik weet dat ik niet perfect hoef te zijn.

Deze oké-energie werkt echt bevrijdend. Ik heb de knop omgedraaid en zie het leven nu als een kans – heerlijk. En dat allemaal in 5 weken, dan hoef ik je niet vertellen wat ik van de cursus vind!”

Over de Cursus Coach,
(Frank de Moei)

Frank is een professionele coach en trainer, met diploma’s in Life-Coaching, Positieve Psychologie en heel  veel ervaring. Hij is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). 


Hij maakt gebruik van zijn jarenlange ervaring (25+) op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.


Frank is expert in snelle en blijvende persoonlijke groei. In zijn dagelijkse praktijk begeleidt hij zijn cliënten en cursisten in het vergroten van hun zelfvertrouwen en zelfwaardering.


"Zelfontwikkeling is sinds 1996 mijn passie en ik help graag de 15.000 cursisten van Newstart met hun persoonlijke groei. Je bent veel sterker dan je gelooft – en je kunt veel meer dan je denkt!"

>