Vul hieronder je gegevens in en je kunt direct aan de slag!

Heb je vragen over de betaling? Klik dan hier

Na je keuze word je doorverbonden met de gewenste bank en betaalmethode. Alle transacties zijn 100% veilig en betrouwbaar en worden gegarandeerd door Paypro. Namens Newstart.nl treedt de Stichting Beheer PayPro op als ontvangende partij. Bestellers uit een ander land dan Nederland kunnen ook betalen met een bankoverschrijving. Indien je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met Frank de Moei

De e-Cursus Gelukkig Zijn èn Blijven

Met de e-cursus Gelukkig Zijn – Gelukkig Blijven leer je gelukkig te zijn met jezelf en je leven. Waardeer wat je hebt en geniet van elk moment! Praktisch, snel en effectief. Tijdelijk met 2 gratis bonussen. Duur cursus: 9 weken. Totaalprijs (aanbieding) € 57,-

Stap 1: Vul je e-mailadres in

Hier wordt de factuur naar toe gestuurd.

Stap 2: Kies je betaalmethode

Kies je Bank (veilig betalen via Ideal, PayPal of Bancontact). Voor andere betaalmethodes, gelieve contact op te nemen.

Stap 3: Klik op betalen

Let op: Kies ná de betaling voor ‘Bestelling afronden’ om het bestelproces af te ronden.

© 2008 – 2017 Capedium Coaching. Alle rechten voorbehouden. KvK: 34244793

Disclaimer

De producten op deze site zijn bedoeld om volwassenen verder te helpen in hun persoonlijk groei. Ze zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor de verwerking of oplossing van psychische stoornissen, verslavingen, depressies of trauma’s. Raadpleeg hiervoor een psycholoog.

De inhoud van deze website, alsmede de daarop aangeboden en daaraan gerelateerde producten, zijnde artikelen, nieuwsbrieven, e-boeken en e-cursussen, zijn auteursrechterlijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze voor commerciële doeleinden openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Gelieve hiervoor contact op te nemen.

Bij de samenstelling van de inhoud is uiterste zorg besteed. Toch blijft het mogelijk dat deze op sommige punten onvolledig of onjuist is. Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door Capedium worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.

Capedium is niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden, misbruik door derden of handelingen op grond van de inhoud van deze website en de aangeboden e-boeken en e-cursussen en sluit derhalve alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website en de aangeboden producten en diensten.

Contact

www.newstart.nl is eigendom van Capedium Training & Coaching. Indien je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met Frank de Moei

Privacy

Capedium respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site. Je persoonlijke informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld en je gegevens worden alleen gebruikt om acties uit te voeren voor diensten waar je expliciet om hebt gevraagd. Je persoonlijke gegevens worden zonder je toestemming nooit ter beschikking gesteld aan derden. De technologieën die gebruikt worden op deze site (zoals Cookies en IP-registratie) zijn uitsluitend bedoeld om informatie beter beschikbaar te maken. Mocht je naar aanleiding van deze verklaring vragen hebben, gelieve dan contact op te nemen.