Heb jij een uitdaging en lukt het niet deze op te lossen?

Hoe je het ook probeert, kom je er niet uit?
Kost het je heel veel energie en lijkt er niets te veranderen?
Wil je snel en blijvend resultaat?

Dan is coaching per e-mail de oplossing!

E-coaching geeft je veel inzicht in je situatie, motiveer je om actie te nemen, maakt keuzes makkelijker, geeft je een positief gevoel en creëert rust, helderheid en vertrouwen.

We werken samen – zo lang of zo kort als je wilt – zodat je je je doel snel bereikt en je je beter voelt dan ooit.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik help je meer inzicht te krijgen in je eigen gedrag en motivatie. Hierdoor kun je makkelijker bepalen wat je tegenhoudt en wat je echt wilt. Pas als je dat weet, kun je iets ècht veranderen.

Ik geef je waardevolle inzichten en praktische tips zodat je met vertrouwen, kracht en optimisme verder kunt. Ik help je je doel te bereiken, sneller dan op enig andere manier.

Oppervlakkige trucjes, zweverige oefeningen of een Tjakka!-benadering zul je bij mij niet vinden.  Mijn e-coaching is prettig, praktisch, effectief en resultaatgericht.

Ik houd altijd rekening met je persoonlijkheid en geef alleen suggesties als je dat op prijs stelt. Ik oordeel nooit en laat je altijd in je waarde

“De beslissing om het coachingstraject in te gaan is een van de beste beslissingen van mijn leven geweest. Al na een paar sessies heb ik inzichten over mezelf ontdekt die heel veel verklaren over hoe veel zaken in mijn leven gegaan zijn. Ook heb ik handvaten ontdekt waarmee ik mezelf op de koers heb gezet die ik op wou. Het fijne van samenwerken met Frank is dat hij er vanuit gaat dat iedereen goed is zoals hij/zij is, en dat je dus niet hoeft te veranderen. Vanuit mijn werk heb ik flink wat coaches voorbij zien komen maar Frank is de beste.”

Roland

“Frank de Moei vind ik kwalitatief boven de meeste coaches en therapeuten uitsteken. Hij is één van de weinigen waarvan ik vind dat hij over voldoende inzicht en begrip beschikt, open minded is, goed meedenkt, duidelijk en helder is, motiveert en de juiste vragen stelt waardoor je uiteindelijk zelf je eigen richting bepaalt en keuzes maakt. Dit komt echt uit mijn hart. Ik heb gedurende mijn leven meerdere coaches gehad, maar Frank steekt er echt bovenuit. Dank zij hem heb ik niet opgegeven op momenten waarop het heel moeilijk was.”

Marijke

Wil je meer weten over de resultaten van coaching?
Hier lees je meer ervaringen van mijn fantastische cliënten!

Voor wie is e-coaching?

e-Coaching is bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar een gelukkiger en succesvoller leven. Vanwege de vele aanvragen ben ik selectief in wie ik begeleid.

Ik werk graag met je samen als je gemotiveerd bent en de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Dan heb je mijn volle aandacht, energie, kennis en ervaring tot je beschikking!

Disclaimer e-Coaching is niet bedoeld voor de verwerking of oplossing van psychische stoornissen, verslavingen, depressies of trauma’s. Neem voor dit soort uitdagingen contact op met een psycholoog.

Hoe werkt e-coaching en wat kost het?

1. Je koopt een strip voor 3 coaching sessies per e-mail (totale investering € 97,-).  Na afloop van de strip bepaal je zelf of je meer sessies wilt of niet, dat is helemaal aan jou.

2. Na aanschaf ontvang je een e-mail met een aantal vragen. Deze helpen me om te zien waar de echte uitdaging ligt en wat je nog tegenhoudt om je persoonlijk doel te bereiken. Uiteraard kun je ook je eigen vragen stellen en je eigen ideeën delen.

3. Nadat je de vragen hebt ingevuld en opgestuurd, krijg je binnen 3 werkdagen een uitgebreid persoonlijk antwoord met advies, suggesties en praktische handvatten.

Je ontvangt in totaal 3 sessies praktische handvatten die je helpen met meer inzicht, meer kracht en meer vertrouwen. Zo weet je wat je het beste kunt doen om je situatie te veranderen.

Wil je een beter gevoel over jezelf en je leven?

Wil je meer zelfvertrouwen, meer ontspanning, meer blijdschap en meer geluk?

Dan kun je je hieronder aanmelden voor de e-coaching:

Wil je meer weten over de resultaten van coaching?
Hier lees je meer ervaringen van mijn fantastische cliënten!

Wie ben ik?
Ik ben een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten in gelukkig en succesvol leven. Ik geloof dat je alles al in je hebt om het leven te leiden dat je wenst. Je bent veel sterker en kunt veel meer dan je denkt! Lees meer over mij

Het is tijd voor verandering. Waarom zou je verder gaan zoals je altijd hebt gedaan? Met deze e-coaching investeer je in jezelf en in je toekomst. Hoe belangrijk is jouw geluk?

Bekend van: