Over Frank de Moei

Hier vind je meer informatie over Frank de Moei van Newstart.nl

Bekend van:

Frank de Moei Capedium Newstart

Frank de Moei

Over Frank

Ik ben als professionele life-coach een expert in het begeleiden van mensen die positieve veranderingen in hun leven willen creëren – snel èn blijvend.

Coaching, training, psychologie en persoonlijke ontwikkeling zijn mijn passies en ik help graag anderen met hun persoonlijke groei. Ik geloof dat je alles al in je hebt om het leven te leiden dat je wenst. Je bent veel sterker dan je gelooft – en kunt veel meer dan je denkt!

Waarom doe ik dit?

Ruim 25 jaar actieve persoonlijke ontwikkeling hebben mij veel gebracht. Ik ben ervan overtuigd dat zelfontwikkeling de snelste weg is naar een gelukkig en succesvol leven – en ik deel graag de waardevolle inzichten en prachtige lessen die ik heb geleerd in al die jaren. In de hoop dat het jou ook brengt wat het mij heeft gebracht – en meer!

Ik heb het allemaal zelf moeten uitzoeken, maar ik hoop dat deze site je sneller door dat groeiproces kan begeleiden. Lees de artikelen of volg een online training. Doe wat goed voor je voelt. Doe het op je eigen manier en in je eigen tempo. dat is altijd het beste.

Maar doe iets. Elke investering in je persoonlijke ontwikkeling is de beste investering die je ooit zult maken. Wat je weg ook is, persoonlijke ontwikkeling is altijd dè weg!

Hier lees je de ervaringen van mijn online cursisten (ruim 15.000 cursisten gingen je voor!)

Hier lees je de ervaringen van mijn 1-op-1 coachingscliënten

Ervaring

Ik ben een internationaal trainer en gediplomeerd life-coach, aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Naast opleidingen en diploma’s in positieve psychologie en professionele Life-coaching maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring (25+) op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Hier is mijn contact pagina

Hier is mijn media pagina

Wil je meer over me weten?

Dan zou hier de plaats zijn waar ik meer over mezelf zou vertellen. Maar hoe kun je jezelf in een paar woorden samenvatten? Hoe kun je ruim 50 jaar leven in een paar alinea’s stoppen Dat lukt jou toch ook niet? Bovendien is deze site voor jou, het gaat niet om mij!

Maar mocht je het echt willen weten, dan zijn hieronder een aantal artikelen met wat kleine anekdotes over mezelf.

Het begint allemaal met zelfontwikkeling

Je leert het meest van tegenslagen

Wees trots op wat je doet en kom in beweging

Laat niemand je vertellen wat je wel of niet kunt

De beste vraag die je jezelf ooit kunt stellen

En voor de rest: ik ben heel erg gelukkig en tevreden met mijn leven en zou er niets aan veranderen :)

Op jouw succes,

Frank

Frank de Moei
Professional Coach
Newstart.nl | Training in Geluk en Succes