fbpx

Ervaringen - Gelukkig Leven


Hier lees je alle ervaringen van cursisten met de Online Training Geluk & Genieten Van Je Leven 

  • Ruim 15.000 cursisten hebben onze online trainingen gevolgd.
  • 100% Vertrouwelijkheid is de basis van onze eCoaching.
  • Heb je vragen? Stel ze gerust!
Frank de Moei

Frank de Moei | Professsional Coach & Trainer | Meer over Frank

Supercursus – het werkt!
Het werkt! Wat een super ervaring. Ik had niet verwacht in zo’n korte tijd al zo veel gelukkiger te zijn met wat ik heb en met wie ik ben. Ik ging er echt van uit dat mijn omgeving mijn geluk voor een groot deel bepaalde en dat er iets moest veranderen in mijn omgeving. Ik ben er nu van overtuigd dat ik zelf met mijn gedachten mijn geluk bepaal. Dit geeft energie en dat is precies waar ik naar op zoek was. Ik heb al iets meer zelfvertrouwen en ik vergelijk mezelf minder met anderen. Ik ben me bewust van wat me gelukkig maakt en daardoor geniet ik ook meer van die momenten.

In het begin had ik moeite met het leven te accepteren zoals het is. Ik was namelijk niet tevreden met het leventje dat ik nu leid en er moest in mijn ogen iets veranderen. Ik heb er zelfs over nagedacht naar het buitenland te verhuizen, het geluk ergens anders te zoeken. Nu besef ik dat een dag heel veel gelukkige momenten heeft en dat ik me daar op kan richten. Vinden er te weinig gelukkige momenten plaats op een dag? Dan ga ik ze zelf plannen door een aspect van mijn lijst te nemen. Voel ik me toch nog ongelukkig door iets wat in mijn omgeving gebeurt, dan weet ik nu hoe ik gelukkige gevoelens en energie naar boven kan halen. Tot nu toe in ieder geval een super cursus!
MB, vrouw

Helemaal geweldig
Beste Frank, ten eerste wil ik je graag zeggen dat ik je website helemaal geweldig vind. Ik heb de cursus Gelukkig Zijn gevolgd. Ik heb daar echt veel aan gehad en vooral geleerd hoeveel je zelf in de hand hebt in de kijk naar geluk. Hoewel ik nog een weg af te leggen heb, kijk ik altijd uit naar je mails. Jouw positieve kijk op alles en hoe eenvoudig je het allemaal laat klinken, maakt mij altijd een stuk vrolijker. Ik ben elke ochtend blij om weer iets nieuws te leren, en mijn kijk om zowel mezelf, relaties en geluk te verbeteren.
MS, vrouw

Ik ben gelukkig
Beste Frank, direct bij het lezen ben ik me gaan realiseren dat ik zelf bepaal of ik me gelukkig voel omdat ik zelf bepaal wat ik denk. Het is een fantastisch gevoel te weten dat je gelukkig zijn zelf kunt bepalen. Ik ga door met de volgende cursus over zelfvertrouwen. Ontzettend bedankt voor de bevestigende, praktische hulp bij het gelukkig zijn. Ik ben gelukkig !
PB, man

Ik merk het nu al – het werkt!
Hallo Frank, hier een beetje energie terug van mij :) Ik ben nu bij les 9 gearriveerd van de e-cursus: Gelukkig zijn Gelukkig blijven. Ik heb erg veel baat bij de cursus! Het geeft mij inzicht en ik kijk zo anders naar dingen. Door er intensief mee bezig te zijn in mijn dagelijkse leven, merk ik dat nu al gelukkiger aan het worden ben, dat het beter gaat, dat ik het in eigen hand heb en dat werkt! Dank je wel!! Dankbare groet,
LH, vrouw

Een stuk gelukkiger!
Hallo Frank, de lessen geven zoveel stof tot nadenken (en vooral het serieus maken van de opdrachten) dat ik het wel met 1 mail per week zou kunnen doen, maar dit is geen probleem, want ik kan de mails toch gewoon op mijn gemak en in mijn eigen tempo doorwerken.

Ik vind de opbouw logisch en samenhangend, ik heb er veel aan, omdat de opdrachten echt tot reflectie aanzetten en de oefeningen direct praktisch toepasbaar zijn. Thuis, op het werk, etc. Kortom, ik ben al een stuk gelukkiger dan in het begin van de cursus! Ik ga vrolijk door, en dus met de week vrolijker.
SM, vrouw

Oh ja-effect
Beste Frank, ik vind het een verhelderende cursus. De meeste dingen weet ik al, maar ben ik me niet zo bewust van. Het is fijn dat de items zo kort, bondig en helder worden gepresenteerd, waardoor je het “o, ja” effect krijgt. Vriendelijke groet,
LC, vrouw

Heeft mijn leven veranderd
Hoi Frank, na twee anderen cursussen die ik bij je heb gevolgd, had ik het gevoel dat ik er nog niet helemaal was. Dus heb ik mij aarzelend voor deze cursus ingeschreven. Achteraf ben ik daar heel erg blij mee. Het heeft mij enorm geholpen. Alles opschrijven wat je leuk vindt en waar je van geniet.. Ik rende altijd rond om uiteindelijk wat leuks te kunnen doen, maar dan was ik zo overprikkeld dat dat leuke nooit werd wat ik ervan verwachtte.

Nu besef ik dat ik de meeste dingen die ik vaak snel en gehaast deed, ook leuk en fijn vind. Ook sombere buien en stressmomenten kan ik opvangen, door bijv. gewoon even te genieten van een kop koffie of even lezen in een mooi boek. Ik doe net zoveel en misschien nog wel meer dan voor de cursus, maar nu met plezier en zonder dat eeuwige haasten om wat leuks te kunnen doen.

Heb nog veel meer geleerd, maar dit is voor mij echt iets wat mijn leven veranderd heeft en wat ik even wilde noemen. Super bedankt voor het maken van de cursus, ik ben onwijs blij met dit inzicht.
MD, vrouw

Mijn leven is weer in balans!
Heel fijn dit, ik had die lessen ff nodig! Het werkt nu al voor me! In elk leven zijn er processen en jouw hulp in mijn proces op dit moment is enorm. Ik was steeds zo ongelukkig, maar genoot wel van alles wat ik deed. Ik was gewoon niet gelukkig….met mezelf. Door de cursus heb ik dat alweer enorm veel meer en zie ik een enorme groei weer in mijzelf.

Ik sta weer op met een blij gevoel en ik accepteer mijn leven zoals die is. Belangrijker zijn mijn gedachten wanneer de buitenwereld mij uit mijn balans haalt. Waar ik vóor de cursus mezelf naar beneden haalde, ben ik nu lief en mild en pak ik vrij snel de draad weer op met een tevreden gevoel. Mijn brein is redelijk goed weer gereset en jouw cursus is daar de oorzaak van.

De dingen die je schrijft zijn eenvoudig en fundamenteel, hoe gek dat ik dat zelf niet kon bedenken….maar hoe eenvoudig het lijkt, des te fijner is het om te merken dat ik terug kom bij mezelf en blij en tevreden ben. En met dit geluk, mag ik anderen ook weer helpen ( als zij dat willen en aan toe zijn). Het is prachtig en heerlijk om door jou gecoacht te worden, want mijn leven is weer meer in balans. Ook de les vandaag is weer een mooie, dus ik ga nu de opdracht ervan even uitwerken. Es kijken waar ik mezelf nog meer in kan gaan accepteren. Bedankt dus!!!
CO, vrouw

Ommekeer
Dag Frank, hier een kleine reactie van mij. Ik vind de cursus goed! Ik ben sinds 2003 begonnen om aan mezelf te werken en heeft me al ver gebracht. Leren zal je heel je leven dat weet ik. Wat in de cursus staat zijn best veel dingen die ik weet, maar goed ze te lezen en kan er zeker wat mee. Het is een ommekeer in mijn leven om er goed mee aan de gang te gaan.
Wat ik eruit geleerd heb en erg belangrijk is…is dat ik altijd dacht dat er een man/vader figuur in mijn gezin moest zijn om het compleet te hebben…dan gelukkig te kunnen zijn. Maar nee! Mijn geluk is daar al…mijn kinderen en ik! Het mooie is, soms google ik even over iets en kom ik steeds op jouw site!
CE, vrouw

Eye-openers
Ik kijk iedere keer weer uit naar de e-mails. Al een aantal eye-openers gehad. De cursus geeft me ook handvatten: als ik weer eens in een dip zit, borrelt er wel iets uit de cursus naar boven en denk ik daaraan i.p.v. door te gaan met mijn negatieve gedachten. Hartelijke groet,
DV, vrouw

Met de dag gelukkiger
Ik heb nu veel aan de cursus, het gaat allemaal veel beter en voel me met de dag gelukkiger. Ik kijk uit naar de volgende e-mails!
NG, man

Enorm veel baat bij gehad
Ongeveer een jaar geleden startte ik de cursus Gelukkig Zijn en Blijven. Graag wil ik u laten weten dat ik er enorm veel baat bij heb gehad. Als je leert te zien waarom je niet gelukkig bent/kunt zijn in het leven, dan vind je de herkenning van het ‘weten’ in alles om je heen. Dat heeft mij heel gemaakt. Hartelijk dank voor uw hulp daarbij en ook voor de inzichten, die je steeds, op een andere manier weer bij je bewustzijn brengen, dat je gelukkig kunt zijn.
FU, vrouw

Heeft me enorm geholpen
Hi Frank, graag wil ik je bedanken voor de fijne e-mail cursus. Voor mij is dit de perfecte manier om ermee bezig te zijn. Goede inleidingen gevolgd door goede vragen! Hoewel de mails sneller binnenkwamen, ligt mijn tempo ietsje lager. Het zijn geen vraagstukken die ik „eventjes tussen alle bedrijven door” wil beantwoorden om mijn huiswerk maar af te hebben :) Ik neem dus de tijd, maar ik ga zeker wel door! Want heb er behoorlijk veel baat bij!

Ik zit middenin de voorbereidingen van een verhuizing tussen twee landen, dus je kunt je vast voorstellen dat er veel geregeld moet worden. Toch neem ik elke dag wel even de tijd om „met mezelf” bezig te zijn. Al is het maar de positieve affirmaties herhalen. Alleen dat al heeft me enorm geholpen. Parallel aan deze cursus volg ik ook jouw e-mailcursus voor blijvend zelfvertrouwen. Zit wat overlap in maar toch een goede aanvulling!

Als ik met beide echt klaar ben, overweeg ik om verder te gaan met de e-cursus: Vind de ideale baan. Maar laten we nu nog niet te ver op de zaken vooruit lopen. Waneer ik er klaar voor ben, meld ik me weer. In ieder geval voor nu alvast bedankt! En heel veel succes met je goede werk!
AP, vrouw

Heel herkenbaar
Beste Frank, de cursus bevalt tot nu toe goed. Veel dingen zijn voor mij heel herkenbaar. Ik moet wel regelmatig teruglezen omdat niet alles blijft hangen. Wat ik tot nu toe geleerd hebt is om te focussen op de leuke dingen in mijn leven en mezelf niet te vergelijken met anderen. Ik probeer aan het eind van elke dag terug te kijken op de leuke momenten. Met vriendelijke groeten,
EL, man

Ik bepaal het zelf
De 17 lessen hebben mij inzicht gegeven dat ik meer aan mijzelf moet denken en niet steeds er moet zijn voor een ander, ook is het steeds maar zorgen voor een ander behoorlijk verkleind, het nooit neen kunnen zeggen is van de baan, ik bepaal of ik iets wil waar ik mij gelukkig bij voel !! Dus geen energie in mensen meer steken die toch geen interesse in mij hebben. De eenzaamheid is redelijk op niveau, ik kan er beter mee omgaan. Vlucht gedrag ( het alleen willen zijn ) daar heb ik met mijn partner een weg in gevonden, als ik alleen wil zijn kan dat , door alleen op vakantie te gaan, of alleen de stad in te gaan, ik hoef / wil dan met niemand praten.
SJ, vrouw

Bevrijding
Ik kreeg van buiten af erg veel negatieve energie. Daar kreeg ik op een gegeven moment erg veel last van. Via Google ben ik bij jou terechtgekomen. De stap was groot maar nodig. Toen ik de stap had gemaakt voelde het al als een bevrijding. Nu ik halverwege de cursus ben gaat alles al een stuk beter. Ik kan veel van mijn problemen al behoorlijk relativeren. Voor mij heeft deze cursus nu al erg positief uitgepakt.
SA, man

Zo herkenbaar
Wat ik zo bijzonder vind van deze cursus is dat het mij zo aanspreekt en dat vanaf de eerste letter tot de laatste punt (inclusief alle oefeningen). Ik herken zo veel ‘valkuilen’ waar ook ik tegenaan loop en jij gelijk advies voor hebt. Alles is zo herkenbaar maar ik vergat hoe ik het moest toepassen. Alle onderwerpen spraken mij aan. Gelukkig Zijn Gelukkig Blijven slaat de spijker op zijn kop!

Deze cursus komt op het juiste moment voor mij, ik word er helemaal gelukkig van. De laatste tijd zat ik toch even in een dip. Ik maakte mij weer overal zorgen over zodat ik eigenlijk helemaal vergat in het NU te leven en nu gelukkig te zijn. Ik sta NU elke dag op met mijn overtuiging: Ik ben dankbaar en gelukkig voor het fantastisch leven dat ik leid, ik ga NU intens genieten. Ik vind het een geweldige cursus, ik herken zoveel punten en weet nu dat ik alles wat ik heb geleerd ook kan toepassen.
RB, vrouw

Zo goed beschreven
Alles vond ik zo treffend wat je verteld hebt. Je hebt geluk zo goed weten te analyseren en te beschrijven in je cursus. Ben nog aan het leren en gebruik dagelijks je tips. Bijvoorbeeld o.a. affirmaties. Dit was precies wat ik nodig had en heeft mij echt verder geholpen. Als ik het moeilijk heb lees ik alles door wat je gemaild hebt. Gebruik hiervoor mijn schrift en iedere keer haal ik er wel wat uit. Ieder hoofdstuk is leerzaam en ik ben echt blij dat ik dit gedaan heb. Bedankt voor je helderheid en al je fijne tips.
HZ, vrouw

Kracht en energie
Dank je Frank voor je positieve mails! Ze geven me kracht en energie, bevestiging en het gevoel geluk door te geven….
SH, vrouw

Geluk in eigen hand
Ik ben er ontzettend veel mee bezig. Het is echt zo bizar hoe je me aan het denken heb gezet en dat bedoel ik positief. Eigenlijk gelijk al toen ik je boek las in de eerste mail, echt ineens zo pats boem werd ‘t duidelijk. Ineens dacht ik: verdomt hij heeft gelijk, geluk heb je in je eigen hand, puur alleen door hoe denk je en hoe ga je met een situatie om? Ineens zag ik wat ik fout deed, ik bleef maar in dat negatieve hangen en negatief denken. Ik wilde er wel vanaf maar ik wist echt niet hoe. Maar nu snap ik waardoor dat niet gewerkt heeft.
Ik ga me weer verder verdiepen in je mails, alleen daar al van krijg ik weer energie.
EO, vrouw

Gelukkiger mens
Ik ben begonnen met het boek “inzicht in je kracht” en direct werd ik op zo veel punten bevestigd wat ik al wist maar verviel steeds weer terug in negatief denken, het komt af en toe terug maar ik zet mijzelf er toe om aan leuke dingen te denken en me te focussen op dingen, mensen, vooruitzichten waar ik blij en gelukkig van wordt. De opdrachten ga ik nog een keer doornemen. Samen met mijn vriendin heb ik de cursus blijvend zelfvertrouwen al besteld welke we op onze eerstvolgende vakantie samen gaan doen. Gelukkig zijn en blijven is dagelijkse koek waar je iedere dag mee bezig moet zijn !!! Ik ben een gelukkiger mens geworden en kan makkelijker accepteren waar ik geen invloed op heb.
PB, man

Plezier
Ik ben nu een poos bezig met de cursus, met veel plezier en het werpt ook echt zijn vruchten af!
SW, vrouw

Positief
Frank geeft je het gevoel dat je de hele wereld met al zijn uitdagingen aankunt. Hij reikt je technieken aan waardoor je jezelf kunt blijven verbeteren. Hij motiveert je om actie te ondernemen en niet bang te zijn voor vernieuwingen. Hij leert je hoe je je gedrag kunt veranderen door je af te vragen wat jij belangrijk vindt in het leven en wat jou gelukkig maakt. Zijn benadering is altijd respectvol, positief en daadkrachtig.
GB, vrouw

Bovenal gelukkiger geworden
Beste Frank, inmiddels snap ik wat geluk is. Ik heb dan ook besloten om in het nu en in de toekomst gelukkig te zijn. Belangrijk is dat ik me focus op geluk. Negatieve overtuigingen zijn omgebogen in positieve overtuigingen. Het kan wel zo zijn dat ik nog steeds blinde vlekken heb. Verder wil ik blijven oefenen met het creëren van een gevoel van geluk. Ik snap maar al te goed dat dit een gevoel is.

Doelen heb ik altijd nog, maar die ontkoppel ik van gelukkig zijn. Essentieel is dan ook tevreden te zijn met wat ik heb en wie ik ben. Zelfacceptatie is zeker een goede zaak. Van daaruit kan ik doelen hebben zoals het ontdekken van nog meer passies (nog meer geluk). Vergelijken met anderen doe ik al lang niet meer. Ik  vergelijk me ook steeds minder met een ideaalbeeld. Ik wil dan ook meer afstand nemen van perfectionisme. Ik merk wel dat dit proces tijd nodig heeft. Maar bovenal ben ik toch gelukkiger geworden en dat houd ik vast. Dat is zeker de winst van deze cursus. Met vriendelijke groet,
JH, man

Je creëert je eigen geluk
Hee Frank, ik wilde even melden dat jouw coaching mails de laatste stap waren om mijn baan als docent op te zeggen en te doen wat echt goed voelt. Ik zit nu bijna twee maanden op een van de Canarische en ben hard bezig met de voorbereiding van twee speelfilmprojecten. Ik heb geleerd dat je je eigen geluk kunt creëren en geloof honderd procent in mezelf. Muchas gracias!
VF, man

Er zijn weinig moetjes meer
Beste Frank, met volle overgave heb ik me op de curcus van u gestort. Ik vind de curces heel erg leerzaam,veel stof om over na te denken en om bij veel dingen stil te staan. Positief denken heb ik eigelijk altijd heel goed kunnen doen, maar door steeds terug kerende gedachtes over een bepaald persoon was ik de draad hierin volledig kwijt. Nu merk ik dat ik heel hard aan het oefenen ben om steeds andere gedachtes te creëeren en dat de andere gedachtes meer naar de achtergrond gaan.

Wat me heel erg opvalt is dat ik nu op dit moment heel erg easy going ben…fijn als dingen gedaan zijn, maar lukt het niet ook prima. Er zitten weinig moetjes meer bij zeg maar. Ik hoor mezelf ook minder in mijn hoofd mopperen. Het is nu in mijn hoofd allemaal erg pittig maar ik weet dat de manier van denken en deze cursus zijn vruchten zal afwerpen.

Vond het een hele interessante cursus…met erg veel stof om na te denken.

Ik merk dat veel dingen kan omzetten naar positieve dingen…van sommige dingen kon erg snel van slag zijn en ik merk dat dat nu een stuk minder is. Dus bij deze heel eg bedankt voor de fijne cursus en een heel fijn weekend en heel mooi en positief 2017.
JL, vrouw

Een grote steun om gelukkiger te zijn
Beste Frank, de cursus was voor mij bijzonder waardevol. Ik heb inzicht gekregen waardoor ik nu gelukkiger kan zijn. Ik heb alles serieus gevolgd en genoteerd voor mezelf en merkte al snel dat ik er veel aan heb. Ik schreef in de tussenevaluatie dat ik nog bang was dat ik terug zou vallen in oud gedrag, gelukkig kwamen er daarna lessen over hoe ik het vast moet houden en altijd weer terug kan grijpen naar de cursus en mijn bevindingen. Heel hartelijk bedankt. Jouw cursus was een grote steun. Groetjes van,
LA, vrouw

Zeer waardevolle informatie
Beste Frank, ik ben aan het einde gekomen van de cursus Geluk – genieten van het leven. Ook deze cursus vond ik weer een hele mooie cursus, simpel te doorlopen door zijn eenvoud, maar niet minder doeltreffendheid. Zeer waardevolle informatie, die je zeker helpt je leven een fijne draai te gaan geven, al hoef ik jou dat natuurlijk niet te vertellen. Neemt niet weg dat ook ik dit zo ervaar en dat ik genoten heb hem te mogen doorlopen.
MJ, man

Verhelderend
Hallo Frank, ik volg de cursus met veel plezier en interesse. De manier waarop je schrijft is heel verhelderend en duidelijk. De oefeningen zorgen voor veel inzicht.
AR, man

Nieuwe mogelijkheden
Frank laat je mogelijkheden zien waar je zelf niet aan gedacht had, hij kijkt verder dan je zelf zou doen en laat je dingen in een veel breder perspectief zien.
JW, man

Helder en positief
Ik vond de cursus zeer positief. Vooral de slogan : “als je niet zo gelukkig bent als je wilt op dit ogenblik, dan heb je een verkeerde overtuiging.” Daar heb ik veel van geleerd. Ik vond de cursus to the point, kort en helder. Ik mis nog: hoe maak je beslissingen, en welke gedachten of rituelen kan ik het beste toepassen gedurende de dag?
AV, vrouw

Heeft me beter gemaakt
Deze cursus heeft me beter gemaakt, door mezelf te accepteren zoals ik ben en het beste uit mezelf te halen. Ik vond de korte puntsgewijze opzet prima.
JM, man

Veel nieuwe inzichten
De cursus was duidelijk, met veel informatie. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan, zoals dat gelukkig zijn een keuze is en niet iets is wat je overkomt. Ik vond het goed dat er veel inzichten en theorie was, en duidelijk beschreven. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan over mijn vaak negatieve gedachten over mijzelf. Als aanvulling misschien de mogelijkheid om online antwoorden op de vragen en opdrachten te geven, zodat die meteen opgeslagen worden in je account en je het makkelijk terug kunt lezen.
KS, vrouw

Ik kom in een andere wereld terecht, zo fijn
Hallo Frank, ik ben blij met deze cursus. Het geeft mij nieuwe inzichten over geluk. Zoals les 4 (over overtuigingen) dat was een eyeopener. Ik kom in een andere wereld terecht, zo fijn. Ik neem elke keer een klein stapje en denk er over na. Dit komt op de juiste moment in mijn leven. Ik weet niet of ik mijn onzekerheid weg kan nemen maar deze cursus help mij wel. Dank je wel
PK, man

Hierdoor zal mijn geluk alleen maar toenemen
Hoi Frank, ik heb de cursus geluk nog eens gedaan. Een mooie cursus met veel onderwerpen, duidelijk uitgelegd en met goede oefeningen. Bedankt! Ik vond het waardevol. Ik ben al best gelukkig maar hierdoor zal mijn geluk alleen maar toenemen verwacht ik. Ik heb van alles geleerd: Vanalles: dankbaarheid, het nu, gevoel oproepen, verantwoordelijkheid, overtuigingen e.a. Ik vond de cursus zeer breed. Duidelijke uitleg. Goede oefeningen. Ik wens je veel geluk, liefde en overvloed toe!
GJ, man

Het is goed zoals het is
Zeer positieve cursus. Ik heb geleerd om praktischer naar m’n knelpunten te kijken, dat geeft duidelijkheid. Ik vond het mooi om de cursus onderdelen in etappes te ontvangen. Ik heb geen overige aanvullingen of opmerkingen: het is goed, zoals het is!
TL, vrouw

Ga zo door!
Het was een zeer goede cursus. Vooral de volgende reeks is me bijgebleven: Als je piekert, vraag je jezelf af waar je gelukkig van wordt. Dan kijk je welke overtuiging je tegenhoudt en wel gevoel je precies wilt ervaren. En dan neemt je actie. De cursus werd stap voor stap uitgelegd en was helder geformuleerd. Ga zo door!
TM, man

Elke dag goed voelen
De cursus Geluk is niet altijd even gemakkelijk, maar wel heel verhelderend. Je moet eerlijk tegenover jezelf zijn en dat zorgt voor duidelijkheid. Ik ben eerlijk geweest naar mezelf toe. Hierdoor en door de heldere uitleg, voel ik me elke dag goed. Zeker het onderdeel dankbaarheid, of waardering, is iets dat ik nog bijna dagelijks in de praktijk breng.

Vlak voordat ik ga slapen, of als ik in de auto zit naar mijn werk, bedank ik voor verschillende dingen in mijn leven. Als ik het een keer vergeet – dat gebeurt – en ik doe het daarna een paar dagen weer wel, voel ik me beter. Het is een moment voor jezelf, in het nu. Ik ben me bewust van alles in mijn leven waar ik blij mee ben en gelukkig door ben. Het volgen van de cursus Geluk is een goede keuze geweest!
IV, vrouw

Oplossingen uit jezelf
Door de vragen die Frank stelt word je uitgenodigd om over jezelf, je gedrag en je acties na te denken en hierdoor krijg je vaak nieuwe inzichten. Ook lukt het Frank om je positief naar jezelf te laten kijken, waardoor er oplossingen naar boven komen die uit jezelf komen.
SR, vrouw

Gelukzalige momenten
Op een ontspannen en humoristische manier heeft Frank me laten ontdekken hoe ik meer van het leven kan genieten terwijl ik in feite eigenlijk niets aan dat leven hoefde te veranderen. Het is maar hoe je er tegen aankijkt, en dat maakt het verschil tussen stressen of genieten. Elke keer groeide mijn vermogen om te ontspannen en beleefde ik gelukzalige momenten.
NJ, vrouw

Prettig en verhelderend
Frank is een professionele coach die vanuit een filosofie werkt en denkt die uniek is. Hij helpt je op eenvoudige wijze inzicht te krijgen in jezelf en in wat je wilt bereiken. Zijn vragen zijn positief confronterend en zijn grootste vermogen is om je het gevoel te geven dat je een unieke persoonlijkheid bent die veel kan bereiken. Zijn wijze van communicatie is prettig, verhelderend, begrijpend en vooral kloppend. Frank is gewoon een toffe en relaxte coach en koppelt dit aan een enorme kennis op zijn vakgebied.
MB, man

Helemaal blij
Beste Frank, ik heb net het stukje in je bijgeleverde e-boek Inzicht in je Kracht gelezen: “Hoe je perfectionisme omzet in ontspannen creëren”. Ik ben er helemaal blij van geworden. Ik heb het gevoel dat een ‘stem uit de hemel’ me te tot de orde heeft geroepen. Ik probeer inderdaad altijd maar perfect te zijn. Als ik zie wat ik alweer heb geleerd, ben ik, na dit gelezen te hebben, eindelijk weer trots op mezelf. Op mijn leeftijd heb ik het toch allemaal maar weer in mijn koppie gestampt. Het heeft zo moeten zijn dat ik je cursus heb aangevraagd. Het heeft mij tot nu toe heel erg geholpen.
BK, vrouw

Dagelijks levensgeluk
Beste Frank, ik lees nu dagelijks één van jouw lessen door en dat doet mij goed zo aan het begin van de dag. Het houdt mij ook duidelijk bij de les van mijn eigen levensgeluk. Ik heb ontzettend veel plezier in het werk bij de dak- en thuislozen (Leger des Heils). Ga er blij naar toe en kom er nog blijer vandaan. Met dank voor de positieve cursus. Hartelijke groet,
AJ, vrouw

Inspirerend
Beste Frank, het zijn weer mooie lessen die je maakt over gelukkig zijn! Vooral het accepteren van mijn minder goede kanten en daar dus ook gelukkig mee te zijn. Ook de les de aandacht steeds te blijven richten op wat leuk is en goed voelt inspireert mij en geeft een geluksgevoel. Dank je wel,
LF, vrouw

Een stuk gelukkiger, relaxter en zelfverzekerder
Beste Frank, ik wil even laten weten dat ik ontzettend veel baat heb bij jou emails en een stuk gelukkiger, relaxter en zelfverzekerder in het leven sta. Heerlijk! Ik ben niet meer bang voor mensen, of om mezelf te laten zien, mijn mening te geven. Ik heb besteed niet meer zo veel tijd aan twijfels, onzekerheden en vergelijkingen en heb meer zelfvertrouwen omdat ik blij ben met alles wat ik heb en mij niet zo snel meer gek laat maken door gedachten en meningen van anderen. Ik beveel jou zeker aan bij andere mensen. Heb het best vaak over jou cursus. Dankjewel!!
AR, vrouw

Ontzettend herkenbaar
Beste Frank, toen ik me aanmeldde voor de cursus had ik eerlijk gezegd mijn twijfels. Maar ik kan nu oprecht zeggen dat ik blij ben dat ik het toch gedaan heb. Ik heb er al veel aan gehad. Je uitleg en voorbeelden sluiten echt goed aan bij de realiteit, het is ontzettend herkenbaar en dat maakt het voor mij makkelijker er ook mee aan de slag te gaan, je haalt concrete dingen aan waar ik mee aan het werk kan gaan!

Wat mij, tot nu toe vooral veel geholpen heeft, is het besef dat mijn geluk niet samen moet hangen met nog te behalen doelen. Ik ben veel meer in het hier en nu gaan leven. Ik ben dus erg tevreden tot zover en ben écht blij dat ik de stap toch genomen heb.
CS, vrouw

Leerzaam en toepasbaar
Beste Frank, ik heb tot nu toe de eerste 4 lessen gevolgd, en zal dan nu ook weer de rest van de cursus op gaan pakken. Tot nu toe vind ik het erg leerzaam, de dingen die besproken worden kan ik eigenlijk grotendeels toepassen in mijn eigen leven. Ook is de cursus duidelijk omschreven.
SV, vrouw

Een goede zet in de juiste richting
Hoi Frank, de cursus is voor mij zeer nuttig. De beschrijvende tekst die ik tegenkwam op de website was voor mij erg treffend en maakte me meteen nieuwsgierig naar de cursus. De eerste mailtjes die ik ontving werkte voor mij meteen goed. Met wat simpele oefeningen werd ik er duidelijk op gewezen dat je gevoel en geluk zelf kunt sturen en het niet iets is wat je overkomt. Uiteindelijk is het zaak dat ik dit zelf ga toepassen in mijn eigen leven maar de cursus biedt daarvoor een goede zet in de juiste richting.
MV, man

Eye-opener
Het is een ‘eyeopener’ maar toch is het: luister naar je lichaam en doe de dingen die je graag wilt. Maak daarbij de keuzes die voor jou belangrijk is zijn.
WN, man

Terug naar de kern
Eigenlijk is Frank een goede vragensteller. Ik ben ervan overtuigd dat je zelf het antwoord op alle vragen hebt, dat je diep van binnen precies weet hoe je moet handelen. Echter door allerlei factoren die zijn ontstaan in een leven weten we niet meer door te dringen tot onze eigen kern. Frank is in staat de juiste vragen te stellen, waardoor je op een liefdevolle manier wordt ‘gedwongen’ het antwoord te geven.
TG, vrouw

Positieve spiegel
Frank is oprecht geïnteresseerd en velt geen waarde oordeel. Hij heeft een bijzonder positieve kijk op zaken en is in staat om op een doeltreffende wijze een spiegel voor te houden. Door Frank ben ik mij gaan verdiepen in technieken om lekkerder te leven en me bewust geworden van de valkuilen die dit juist tegenwerken!
MJ, man

Een moment van geluk
Iedereen kent het wel, een moment van geluk, iets wat je voor altijd wilt vasthouden. Vaak zijn deze momenten van korte duur. Waarom je je zo voelt laat zich moeilijk omschrijven. De cursus Gelukkig Zijn en Blijven gaf me het inzicht hoe ik die momenten van geluk vaker en blijvend kan ervaren. Met behulp van oefeningen word je geconfronteerd met je eigen knelpunten en hoe je hier verandering in kan aanbrengen. Deze cursus is een aanrader!
BC, man

Heel goed om te lezen
Ik vind het een mooie en positieve cursus. Wat ik ervan heb kunnen volgen is dat de teksten heel goed zijn om te lezen, maar door omstandigheden heb ik er niet genoeg tijd voor gehad.
AS, vrouw

Wat je aandacht geeft, groeit
Een goede cursus. Het leert me stil te staan hoe ik denk, en vervolgens doe. Het kan dus anders, beter! Ik vond de korte, duidelijke inzichten en oefeningen goed aan de cursus. Wat je aandacht geeft, groeit. Dus gelukkig voelen en zijn dus ook!
JA, vrouw

Duidelijk en praktisch
Dit is een goede cursus. Ik heb ervan geleerd om stil te staan bij wat ik doe. Wat ik goed vond aan de cursus, is dat het duidelijk en praktisch wordt uitgelegd.
JA, vrouw

Ruimte en energie
Ik vind het heel spannend allemaal en af en toe zie ik ook veel beren op de weg maar over het algemeen is er het gevoel van ruimte en energie in mij dat overheerst! Ik heb me sinds jaren niet meer zo gevoeld en merk dat ik weer leef.
AF, vrouw

Gelukkiger door acceptatie
Hoi Frank, je hebt me heel erg geholpen met acceptatie en een positief denkpatroon. Voor het eerst heb ik het gevoel aan mijzelf te werken en merk dat ik gelukkiger ben en dat komt door aan leuke dingen te denken ! Bedankt en keep up the good work !
PB, man

Veel geleerd
Bedankt voor alle tips die je mij hebt gegeven, ik heb heel veel dingen geleerd. Nogmaals bedankt!
EM, vrouw

Beter en sterker
Super bedankt voor de cursus ‘Gelukkig Zijn’. Ik heb hier echt wat aan gehad! Ik voel me nu veel beter en sterker.
DV, man

Een echte eye-opener
Ik heb met veel plezier je cursus “Gelukkig zijn, gelukkig blijven” doorlopen en vind deze net als “Nooit meer zorgen of stress” erg goed geschreven. Niet alleen goed maar ook plezierig: aan de ene kant niet te zakelijk/droog, maar ook niet te zweverig. Het was een plezier om er mee bezig te zijn!

Soms is een cursus al de moeite waard als je er één of twee waardevolle zaken uithaalt. Deze cursus heeft mij echter diverse interessante inzichten gegeven waar ik heel veel aan heb. Sommige zaken waren echt eye-openers. Uiteindelijk gaat het toch om het belangrijkste in het leven – geluk! Ik ben blij dat ik deze cursus heb gedaan en zal hem zeker nog diverse keren herhalen.
NC, man

De ramen weer open gezet
Ik heb veel baat bij je email cursus. Je schrijft helder, positief en je enthousiasme straalt eraf. Jouw e-mails helpen erg bij het weer open zetten van ramen die ik dicht heb gedaan. Om een lang verhaal kort te maken: ik ben blij dat ik besloten heb jouw cursus te volgen als 1 van mijn acties naar een relaxter zelf. Het voordeel vind ik dat ik op ieder moment alles nog eens rustig terug kan lezen. Ik zie nu de handvatten om erachter te komen wat ik wil. Dank nogmaals!
HW, man

Echt gelukkiger van geworden
Ik ben heel blij met de cursus. Al na korte tijd merk ik dat ik anders ga denken en kijken. Wat ik bijvoorbeeld een heel goed advies vind is om opmerkzaam te zijn op mooie ‘dingen’: Een vriendelijk woord, een mooie herfstboom, lekker warm in bed, goed gezelschap, een mooie ervaring…. Om deze dingen heel bewust mee te maken, er even bij stil te staan. Ik zag het meeste altijd wel maar was er niet zo bewust mee bezig als nu, dat doet me goed!
Ook probeer ik om positief te zijn, de dingen niet van de negatieve maar van de positieve kant te bekijken. Het is zo simpel wat ik van je leer, maar zo doeltreffend en verhelderend. Ik ben echt gelukkiger geworden en wil dit gevoel behouden!!! Bedankt ik ga vol overgave door met de cursus.
BS, vrouw

Zo herkenbaar
Ik vind deze cursus echt heel goed. Het is eenvoudig verwoord en zo herkenbaar. De oefeningen zorgen dat je echt stilstaat bij je eigen gedachtengang. Mij heeft het echt al heel erg op weg geholpen en ik hoop deze positieve gedachten te kunnen vasthouden! Groetjes en bedankt!
MV, vrouw

Herkenbaar en aansprekend
Graag laat ik even weten dat de cursus erg goed bevalt. De manier waarop hij opgesteld is, sprak mij iedere keer aan: Eerst een tekst met een herkenbare en goed overdachte weergave van wat er zich in de menselijke geest afspeelt. Dan steeds concrete vragen of opdrachten om mee aan de slag te gaan en te overdenken. Tenslotte een aankondiging van het volgende specifieke onderwerp.
Ik kijk uit naar je volgende mail. Proficiat dus tot nu toe en vriendelijke groeten,
HV, vrouw

Zelfverzekerder en gelukkiger in het leven
Dag Frank, het is voor mij telkens een openbaring om uw mails te lezen. Men zou de inhoud van uw mails verplicht moeten opleggen aan iedereen die met opvoeding bezig is, om door te geven aan kinderen, jongeren… Indien iedereen er van zou doordrongen zijn, zou iedere geloofs- en andere overtuiging overbodig zijn. De boodschap die wordt overgebracht is een no- nonsens waarheid en voor iedereen van toepassing. We worden nu te veel met commerciële waarheden overspoeld, waardoor velen neigen gedesoriënteerd te geraken en de echte eenvoudige voorwaarden om gelukkig te zijn niet (meer) kennen.

Dus jazeker, ik heb er tot nu toe veel aan gehad, en sta nu al veel meer nuchter, zelfzeker en gelukkig in het leven. Ik kijk uit naar het vervolg. Groetjes en dank,
DW,man

Duidelijk en tevreden
Beste Frank, ik ben tot nu toe heel tevreden over de cursus. Op 64-jarige leeftijd heb ik zo langzamerhand natuurlijk de nodige levenservaring. Veel van de dingen die jij zegt, zeg ik helaas niet vaak genoeg tegen mijzelf. Wel tegen mijn 33-jarige dochter, die via een collega een link naar jou kreeg doorgestuurd. Zo ben ik dus ook bij jouw cursus terecht gekomen. Het is voor mij goed om in jouw cursus nu het één en ander weer duidelijk op schrift te zien.
AB, vrouw

Heerlijk om te doen
Beste Frank, ik vind deze cursus heerlijk om te doen. Mijn ogen zijn door deze e-mails geopend, en langzaam ontwikkelt zich een goed gevoel. Ik begrijp nu dat ik ook zeker de opdrachten moet maken zodat de cursus nog veel meer inpact heeft. Het is ook een kwestie dat je je hetzelf moet gunnen: het gevoel loskoppelen van alle voorwaardes, tijd om de opdrachten te maken en de realisatie dat je dat niet gemakkelijk afgaat, heel confronterend! Ik vind de toon van de e-mails erg prettig, spreekt mij zeer aan. Niet te ‘zweverig’.
AZ, vrouw

Fantastisch!
Dag Frank, ik wilde gewoon even zeggen dat ik je werk fantastisch vind! Ik geniet van je lessen en de cursus ‘gelukkig zijn gelukkig blijven’…. Ik ben van nature al positief en gelukkig, maar ik had toch behoefte om eens bewust naar mijn geluksbeleving te kijken. Jouw cursus is daar het ideale middel voor. Dankjewel en ga zo door! Hartelijke groet,
LC, vrouw

Goede handvatten
Net de cursus afgerond. Heb er veel aan gehad. Veel dingen wist ik al wel maar goed om er stil bij te staan. Over het algemeen ben ik zeer gelukkig, maar kan zo bij bepaalde situaties mijn ongelukkige momenten hebben terwijl het niet altijd nodig is. Na deze cursus weet ik dat ik veel vergelijk met anderen en met bepaalde situaties te weinig zelfvertrouwen heb en me door negatieve emoties laat leiden. Ik heb goede handvatten gekregen om hiermee om te gaan en zal binnenkort nog een training bij u gaan volgen. Met andere woorden, ik heb met veel enthousiasme uw training gevolgd.
Met vriendelijke groet,
SW, vrouw

Voel me een stuk prettiger
Beste Frank, ik kijk iedere keer uit naar jouw emails. Ze zijn makkelijk te volgen, en ik lees ze wanneer het mij uitkomt. En zo vaak als ik er tijd voor heb, ook met de oefeningen. Er is nog veel werk aan de winkel, maar als ik een email heb gelezen, voel ik mij een stuk prettiger, dus ik zie jouw lessen graag komen.
RS, man

Positiever en vrolijker
Beste Frank, ik heb tot nu toe veel aan de cursus. Ik was behoorlijk sceptisch over een online cursus over geluk, maar had niets te verliezen! Er moest wat gebeuren! Ik doe de oefeningen trouw en merk dat ik al positiever in het leven sta. Ook mijn omgeving merkt verschil. Ik ben veel vrolijker! De cursus zet me echt aan het denken en ik kijk steeds weer uit naar een volgende mail. Bedankt!
MH, vrouw

Ontzettend blij
Hallo Frank, ik ben ontzettend blij dat ik een maand of 2/3 geleden er voor heb gekozen om uw cursus te volgen. Ik heb er veel gebruik van gemaakt en heel veel nieuwe kennis mee op gedaan die ik zeer zeker kan gebruiken. Ik heb alle opdrachten bewaard en lees zo nu en dan nog eens iets terug, deze cursus doe je een keer maar neem je mee voor altijd. Zeer zeker het geld waard. Via deze weg wil ik u dan ook bedanken en complimenteren met u mooie, overzichtelijke en zeer handige cursus, bedankt!
RH, man

Zo helder, het kwam binnen als een bom!
Beste Frank, ik ben heel druk met lezen. Dat is voor mij al een uitdaging, daar ik een doener bent! Alles wat ik tot nu toe gelezen heb, kwam zo binnen, ook daar heb ik tijd voor nodig om het te laten bezinken. Het is zo zuiver, en begrijpelijk, ik moet het echt met alle rust lezen. En toe passen.

Mijn hele leven ben ik alleen maar bezig geweest met het “overleven”, al van af mijn geboorte. Ik ga over grenzen heen, dat kost mij energie, dan kies ik er voor om te rusten. Er spelen zoveel factoren in ons leven, ook mijn man is van af zijn geboorte bezig met overleven, door gaan op wilskracht. Na veertig werk jaren, zijn we een beetje aan het leren hoe we voor ons zelf mogen kiezen.

Ik heb er wel vertrouwen in dat het ons gaat lukken. Die mail van vertel je brein wat je hersenen moeten doen, die kwam binnen als een bom! Zo helder, om tegen je brein te vertellen dat je je spieren moet ontspannen. Maar wel met liefde toe spreken, nooit geleerd! Het woord moeten, is ook zo beladen, daar zit stress op. Ook dat ben ik aan het leren, je mag dit of dat! Het innerlijke kind toespreken, met liefde, nooit geleerd! Naar je gevoel luisteren, nooit geleerd! Zo kan ik nog uren door gaan. Dank je wel, Frank, voor deze mooi cursus. Met vriendelijke groet,
JG, vrouw

Met plezier afgerond
Beste Frank, ook deze online cursus heb ik met alle mogelijke inzet en plezier afgerond. Er zijn veel handvatten waar ik nog meer mee moet werken, maar ik ben blij dat ik ze heb! Voor elke cursus van jou heb ik een apart schrift waarin ik aantekeningen en oefeningen heb genoteerd.
Ik heb de essentiële informatie begrepen, maar theorie en praktijk zijn inderdaad twee verschillende dingen. Ik merk wat subtiele (positieve) veranderingen in mezelf, ik voel me meer ontspannen, ik merk meer de positieve kanten in het leven en geniet soms ineens van iets kleins wat mij dan opvalt.

Het zijn de kleine dingen die het doen, wat jij zegt. Ik ben hoogsensitief en ben snel bezig met details, en nu op een positievere manier! Fijn dat ik ook altijd deze cursus kan teruglezen om mijn geheugen op te frissen als ik het nodig vind! Ik blijf elke dag oefenen,dat is zeker! Alvast mijn beste wensen voor het nieuwe jaar en hopelijk nog meer online cursussen van jou! Dat zou me niet verbazen! Ik houd jouw website in de gaten!
DI, vrouw

Veel woorden, wel mooie boodschap
Dag Frank, dank in eerste instantie voor alle informatie. Wellicht een idee, deze wel wat korter te maken, waardoor de boodschap directer binnen kan komen. Ik had vaak het gevoel, dat er ‘too many words’ stonden en veel herhaald werd. Dat vond ik jammer en gaf mij het gevoel dat ik er van ‘weg ging’. Natuurlijk zegt dit ook iets over mij; echter raakte de boodschap mij daardoor minder. Het is goed bedoelde feedback hoor, want de essentie van jouw boodschap is mooi. Succes en groet,
YW, vrouw

Geen verandering zonder actie
Ik dankbaar voor de vele interessante inzichten en ook voor soms die schop onder mijn kont. Want je verkrijgt geen verandering zonder actie. Met genegen groet,
PV, vrouw

Een gelukkig gevoel zit in mijzelf
Beste Frank, bedankt op de eerste plaats voor het inzicht dat je bij mij teweeg brengt met deze cursus.  Ik begrijp steeds beter wat me helpt en ook wat me zeker niet helpt en ik voel me echt gelukkiger. Ik kan situaties beter handelen, dankzij deze cursus. Ik ben heel blij dat ik deze cursus aan het volgen ben.

Het brengt precies wat ik nodig heb.Het is ook prettig dat het mailtje om de paar dagen komt en dat ik word geactiveerd om ermee bezig te zijn. Ik ben nog wel een beetje bang dat ik dadelijk als de cursus klaar is, mijn positieve gevoel niet kan volhouden. Maar misschien wordt deze angst in de loop van de cursus wel weggenomen. Fijn dat ik het kan doen op een moment dat mij uitkomt. Het is ook fijn dat ik niet de deur uit hoef.  Ik voer het allemaal uit en neem het echt serieus en daardoor zal het ook beter werken. Heel erg bedankt dat je mij een gelukkig gevoel hebt leren vinden bij mezelf. Groetjes van
LA, vrouw

Zeer waardevol
Beste Frank, met veel plezier heb ik 4 online cursussen van je gevolgd: Meer zelfvertrouwen, Nooit meer zorgen of stress, Gelukkig zijn Gelukkig blijven en Betere relaties met iedereen. Ik vond ze zeer waardevol. Ik vond de vragen in deze cursussen, die me aan het denken zetten, heel waardevol en erover nadenken heeft me veel inzichten gegeven. Ik heb me inmiddels aangemeld voor je nieuwe cursus. Ik heb er heel veel zin in en weet zeker dat het mijn leven mooier zal maken, net zoals jouw andere cursussen gedaan hebben.

Dank je wel dat je de tijd en moeite neemt om je kennis door te geven door al deze prachtige cursussen te ontwikkelen en daarmee zoveel mensen een kans te bieden hun leven mooier te maken. Uiteraard ligt het aan jezelf wat je er mee doet, maar ik ga er helemaal voor. Heel hartelijk bedankt voor je cursussen. Hartelijke groeten van een dankbare cursiste,
JV, vrouw

Fijne cursus
Dag Frank, tot nog toe ben ik erg blij dat ik deze cursus volg. Vooral aan de eerste les heb ik erg veel. Een lijstje maken met dingen die mij gelukkig maken, vind ik heel concreet en effectief. Het lijstje heeft nu een vaste plaats naast mij op de bank.  Ik probeer zoveel mogelijk dingen van het lijstje te doen op een dag en ervan te genieten.

Naar aanleiding van dit lijstje heb ik zelfs besloten om voortaan enkel nog dingen te doen die mij gelukkig maken. Dingen of mensen die mij niet gelukkig maken, schrap ik uit m’n leven (sommige zaken en mensen zijn onvermijdbaar, maar deze probeer ik tot een minimum te beperken). Ik heb ook de gewoonte om ’s avonds in bed de voorbije dag te overlopen. Naar aanleiding van jouw 2de les, overloop ik nu enkel nog de positieve dingen. En zo slaap ik ook veel beter.

Ivm de 3de les: blokkerende overtuigingen vervangen door nieuwe, zijn voor mij de belangrijkste dat ik tegelijk gelukkig én altruïstisch kan zijn (en dus niet egoïstisch ben als ik naar geluk streef). Het één werkt zelfs het ander in de hand, in beide richtingen. Ook het inzicht dat ik ook gelukkig kan zijn als het slecht weer is (op m’n lijstje staan veel zaken die ik ook kan doen als de zon niet schijnt). Vroeger was m’n dag al bedorven van zodra ik zag dat de zon niet scheen. Bedank voor de fijne cursus en vriendelijke groeten,
NM, vrouw

Het voelt goed
Beste Frank, heel hartelijk dank voor je wijze inzichten. Ik ben er mee aan de slag gegaan en dat voelt goed. De video-lessen in combinatie met de e-maillessen vind ik super! Het helpt mij beter om de lesstof te integreren. Eerst de video beluisteren, daarna de e-mail-les doorlezen en dan de vragen beantwoorden en opschrijven maakt dat ik actief de lessen verwerk en beter onthoud. Het is een proces van ‘wakker worden’, onder ogen zien en anders omgaan met (negatieve) gedachten, gewoonten, gevoelens en emoties. Ik ben er blij mee. Dank je wel.
JR, vrouw

Ik voel me beter dan ooit tevoren
Beste Frank, ik wil jou eerst en vooral bedanken voor het opstellen van deze cursus. Als 21 jarige, vond ik het niet altijd gemakkelijk om te vertellen dat ik me hiervoor ingeschreven had. Nu moet ik toegeven dat dit me enorm geholpen heeft. Meerdere zaken wist ik onderbewust vanuit mijn opleiding verpleegkunde. Toch moest ik er op één of andere manier aan herinnerd worden dat ik ook op die manier zorg kan dragen voor mijzelf.
Door zeer bewust de oefeningen te maken en vooral de tijd te nemen om jouw kennis in me op te nemen, leerde ik op een andere manier naar mijn gevoel kijken. Zo leerde ik waar gevoel vandaan komt en hoe ik het positief kan beïnvloeden. Jouw vele tips hielpen mij terug kleur te zien in mijn leven. Het was alle moeite waard. Ik voel me beter dan ooit tevoren. Hartelijk bedankt!!
KH, vrouw

Bewustwording
Ik vind het fijn om de teksten te lezen en dat je je bewust wordt van hoe je zelf met dingen omgaat of om kan gaan. Ik bewaar alle mails en kan altijd teruglezen als ik het weer eens kwijt ben. Hartelijke groet en nog bedankt voor de cursus.
AS, vrouw

Positieve vibe
Beste Frank, tot nu toe lees ik met interesse en plezier de emails die ik ontvang. De frequentie is prima. Niet te snel op elkaar en niet te lange tussenpozen ertussen. Dit zorgt ervoor dat m.n. bewustwording wordt gecreëerd. De eenvoud van de oefeningen dwingt me om stil te staan bij wat belangrijk is in het leven. Dit is ook waar ik moeite mee heb. Dank voor de positieve vibe!
CK, vrouw

Tjonge, wat een kracht!
Dag Frank, een interessante cursus en prachtig verwoord. Geluk ligt nooit buiten je maar altijd binnenin. Wacht niet tot alles is zoals je het wenst om je gelukkig te voelen, want dit is een droomwereld. Perfectie bestaat niet, zou maar saai zijn – zie het mooie in het onperfecte. Wat ik ook erg belangrijk vind is waar je je op focust wordt groter, het krijgt energie.

Waar ik veel baat bij heb gehad in je andere cursussen ook zijn de affirmaties. Tjonge wat hebben die een kracht, en….het werkt. Door dit te doen heb ik veel remmingen laten varen. Ik belemmerde mezelf door mijn ‘overtuigingen’ en de affirmaties deden deze smelten als sneeuw voor de zon. Dit zouden ze op school moeten krijgen!

Ik heb zeker baat gehad bij deze cursus. Wat ik zo treffend vind is dat jij de juiste woorden vind mensen te raken diep vanbinnen. Je weet echt de juiste woorden te vinden om iemand te doen nadenken en een serieuze duw in de rug te geven. Ik heb veel geleerd, wat vooral bij blijft is dat we steeds de keuze hebben op wat we ons richten, dat we ons dan ook zo gaan voelen en andere omstandigheden aantrekken. Bedankt en heel veel succes. Groetjes,
MV, vrouw


>