fbpx

Ervaringen - Vind Je Ideale Baan


Hier lees je alle ervaringen van cursisten met de Online Training Vind Je Ideale Baan

  • Ruim 15.000 cursisten hebben onze online trainingen gevolgd.
  • 100% Vertrouwelijkheid is de basis van onze eCoaching.
  • Heb je vragen? Stel ze gerust!
Frank de Moei

Frank de Moei | Professsional Coach & Trainer | Meer over Frank

Superblij
Uiteindelijk heb ook ik de stap genomen en ik ben nu zo ontzettend blij dat ik dat gedaan heb! Mijn huidige baan is niet wat ik zocht en m.b.v. Frank ben ik op zoek gegaan naar mijn droombaan. Door de juiste vragen ben ik in relatief korte tijd erachter gekomen wat mijn droombaan is. Frank laat je mogelijkheden zien waar je zelf niet aan gedacht had, hij kijkt verder dan je zelf zou doen en laat je dingen in een veel breder perspectief zien. Met veel enthousiasme ga ik binnenkort aan de opleiding beginnen die mij mijn droombaan helpt realiseren. Ik ben echt nog steeds superblij met hoe Frank me heeft geholpen in het vinden van m’n droombaan. Frank enorm bedankt en ik beveel je bij iedereen aan!
JW, vrouw

Heel erg raak
Ik kwam je op internet tegen en vooral je opmerking dat het ‘flauwekul is dat je niet echt weet wat je wil, maar dat angst je eerder weerhoudt’ was reden om je cursus aan te schaffen. Het is heel erg raak / z’n gewicht in goud waard. Het strookt met wat ik eigenlijk zelf ook wel weet (maar niet doe / negeer) en sterkte mijn beslissing.
ID, man

Inspirerend en verhelderend
Dag Frank, dank voor de inspirerende cursus. Bij mij ontbreekt het niet aan durf, lef, motivatie om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Maar vooral aan een scherpe visie op wat ik precies wil. Ik was dus met name gebaat bij de cursusdelen over Passie, Talent, Elementen in een baan en de Blauwdruk. Ook het boek ‘Ontdek je Passie en Talenten’ vond ik verhelderend om te lezen.

Verder is de cursus heel prettig leesbaar geschreven, duidelijke opbouw, sterk motiverend, drempelverlagend. En dat alles voor een hele aantrekkelijke prijs! Complimenten!
JH, vrouw

Erg enthousiast over deze cursus!
Beste Frank, ik ben erg enthousiast over deze cursus! Momenteel ben ik erg unhappy in mijn functie en met mijn baas. Na 4 jaar stress en frustratie ben ik er helemaal klaar mee en ben ik echt toe aan wat anders. Maar wat ga ik doen? Wat wil ik? Wat kan ik?

Ik ben gaan Googlen en kwam toen op jouw website terecht. Ik werd gelijk nieuwsgierig en herkende mezelf en mijn situatie in de tekst die bij de e-cursus “vind je ideale baan en maak de overstap” staat. Dezelfde dag heb ik de cursus besteld. Tot op de dag van vandaag ben ik erg enthousiast. Het is erg prettig om stap voor stap te bepalen wat je passies, talenten, wensen en dergelijke zijn om zo een baan te vormen die helemaal bij mij past.

Super dat je dit initiatief hebt genomen en op deze manier veel mensen kunt helpen!
BE, vrouw

Inspirerend
Beste Frank, dank voor deze inspirerende cursus!
DW, vrouw

Super tevreden
Ik volg sinds drie weken jouw e-cursus ‘Vind je ideale baan en maak de overstap’. Het heeft me al heel wat inzichten gegeven en bevestigd wat ik stiekem al wist maar niet hardop durfde uit te spreken. Na de vierde mail, ben ik er vrij zeker van wat ik wil doen. Ik ben er tot nu toe super tevreden over!
ML, vrouw

Te gek
Hoi Frank! De cursus is echt te gek, heel inspirerend en leuk om te doen. De lessen zijn ook erg interessant: Het is een fijne mix van to the pointheid en grappige metaforen. Ik ben inmiddels overgestapt en voor mezelf begonnen na een lange reis via oa New York. Keep up the good work!
NV, man

Geeft me energie!
Ik heb veel aan uw cursus gehad. Het belang van een motiverende omgeving heb ik onderschat, dat stuk heeft mij echt de ogen geopend, ik besef nu dat ik met sommige mensen beter niet over mijn dromen/plannen praat, sommige mensen uit mijn directe omgeving gunnen het mij niet. Er is ondertussen al wat veranderd voor mij. Zaken die mij energie kosten probeer ik te delegeren waar het kan. Het is inderdaad zonde om op die manier verder te doen. Binnenkort wordt ik 40, maar ik heb nu wel iets om naar uit te kijken. Ik heb mij voor een paar cursussen ingeschreven die aan mijn talenten en passies voldoen, kwestie van eens te proeven wat er allemaal bestaat. Het idee alleen al geeft mij energie!
SD, vrouw

Gevonden!
Ja, ik heb met deze e-cursus een ideale baan gevonden. Ik werk nu in een internationaal bedrijf met met voedingsupplementen – heel leuk om te doen. Bedankt!
MM, man

Veel aan gehad
Beste Frank, ik wil je bedanken voor de leerzame inzichten. Ik heb er echt heel veel aan gehad en nog steeds! Ik heb de e-cursus “Vind Je Ideale Baan” met veel plezier gevolgd. Nou is het zo dat ik sinds kort een hele fijne baan heb gevonden waar ik in ieder geval de komende 7 maanden met veel plezier zal werken (het is helaas tijdelijk) maar ik blijf op zoek gaan naar mijn levensdoel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog niet helemaal uit ben maar dankzij de cursus kom ik telkens een stapje verder in mijn leven. Dat weet ik gewoon zeker!

Ook mijn manier van denken is veel positiever geworden sinds ik jouw inzichten lees en daar ben ik zeer dankbaar voor. Dus heel erg bedankt voor de wijze lessen en ik wens je heel veel succes met je werk. Ik weet zeker dat je al heel veel mensen hebt geholpen en nog zult gaan helpen. Ga zo door!
PR, vrouw

Werk aan de winkel
Beste Frank, ik heb ooit bij jou de e-learning Vind je passie en talenten en je ideale job gedaan. Ik lees altijd met veel aandacht jou mails die er steeds zo knal opzitten. Eerst en vooral ben ik er met jouw cursus wel achter gekomen dat ik een andere richting uit moet in mijn leven. Maar ik bleef altijd maar twijfelen want dacht dat ik dan niet goed genoeg was omdat ik heel graag met make-up bezig ben en afgestudeerd ben als schoonheidsspecialiste.

Maar ik werkte al 14 jaar in het bankwezen en dacht altijd: kijk wat ik bereikt heb, die zekerheid mag ik toch nooit laten schieten. ook al voelde ik er mij niet altijd gelukkig. Ik ben iemand die creatief moet kunnen zijn en de mensen heel graag een goed gevoel en iets meegeef. Daarom heb ik toch de moed genomen om mijn bijberoep op te starten. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik de dingen kan gaan doen in mijn leven waar ik goed in ben. Ik weet dat er nog werk aan de winkel is. Bedankt voor jouw inzichten.
SC, vrouw

Nieuwe inzichten
Ik ben op zoek gegaan naar mijn droombaan. In zeer korte tijd heb ik door de juiste vragen mijn ideale baan gevonden. Ik heb allerlei mogelijkheden en inzichten gekregen. Frank, bedankt voor al je nieuwe inzichten.
RK, man

Aanrader
Ik wilde weten of ik iets anders zou kunnen dan wat ik nu doe. Ik had het gevoel dat er ergens een leukere baan voor mij inzat. De cursus ‘Vind Je Ideale Baan’ heeft mij geholpen om dat op een rij te zetten. Nu heb ik helder wat ik wil en onderneem ik actie om mijn droombaan te vinden. Ik kan de cursus iedereen aanraden. Top!
VD, vrouw

Dik tevreden
Tot nu toe ben ik intens bezig geweest met de cursus en het heeft mij goed geholpen om eens een keer goed na te denken over mijn situatie en welke nieuwe weg ik eventueel in wil slaan. Ook heb ik veel gehad aan het e-book dat gratis bij deze cursus aangeboden werd. Vooral in de situatie, waar ik mij momenteel in bevind, geven de inzichten mij kracht en rust. Over de cursus ben ik dik tevreden, hoewel het resultaat waarschijnlijk wel afhankelijk zal zijn van de discipline die men zelf moet kunnen opbrengen.
HS, man

Erg leuk en concreet
Beste Frank, ik vind de lessen erg leuk en heel concreet. Ik ben echt blij dat ik deze cursus volg, want het wekelijkse karakter is juist heel goed. Daardoor kan een idee van vorige week een week later toch alweer wat zijn afgezwakt, of juist nog sterker zijn geworden. De cursus zet me behoorlijk aan het denken en ik heb zeker zin om stappen te zetten.
RZ, vrouw

Mijn ideale baan teruggevonden
Frank, dank je wel, mede dankzij jou heb ik mijn ideale baan gevonden!!! Het is mijn huidige baan met een nieuwe baas. Wie of wat dat gaat worden weet ik nog niet maar mijn baan was al de ieale baan maar de samenwerking met mijn baas was zo verrot dat ik er echt ziek van werd. Ik heb allerlei cursussen van jou gedaan en gelukkig dat ik al 10 jaar werkervaring want je gaat twijfelen aan jezelf hoor als je elke dag afgezeken wordt.

Afgelopen maandag heeft zij opgezegd… en sindsdien heb ik zoveel ruimte en energie erbij gekregen, heerlijk. Ik heb door de cursus wel gesolliciteerd naar andere functies en mijn kansen en mogelijkheden in kaart gebracht. Lieve groet,
AB, vrouw

Veel aan gehad
Beste Frank, dit was mijn 3e cursus (na Zelfvertrouwen en Nooit meer stress). Ik heb veel geleerd. Ik heb veel gehad aan het maken van het excel overzicht. ik kreeg hierdoor overzicht en inzicht in gemaakte keuzes, wat ik niet meer wil en wel wil. Ik ga me focussen op mijn interesses en krachtige eigenschappen ipv voort blijven kwakkelen op een ooit gemaakte keuze/basis.

Ik heb aan alle 3 de cursussen veel gehad, meer dan aan mijn psycholoog of aan zelfhulpboeken.
MG, vrouw

Een andere uitkomst dan verwacht
Hallo Frank, bij deze mijn (tussentijdse) feedback op de cursus; de structuur en opbouw is heel helder en de vragen zetten je aan tot nadenken zonder dat je het spoor kwijt raakt. Toen ik aan deze cursus begon, was ik ervan overtuigd dat ik een totaal andere kant op wilde dan mijn huidige baan. Door de gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden begin ik me te beseffen dat het wellicht niet de functie is die ik moet veranderen, maar het soort bedrijf waar ik deze uitvoer.

Ik ben benieuwd naar de komende mails en hoop volledige helderheid voor mezelf te hebben aan het eind van de 12 weken. Voor nu ben ik zeer tevreden met de cursus en de inzichten die deze me heeft gegeven.
SG, vrouw

Blij en gemotiveerd
Ik ben zeker tevreden over de manier waarop Frank mij op weg naar een nieuwe baan helpt. Dat niet alleen, hij heeft mij geleerd de zaken positiever te benaderen met een praktische aanpak. Voor iemand die dacht geen idee te hebben wat ik eigenlijk wilde met en uit mijn leven blijk ik toch te weten waar mijn passie en interesse ligt. En dacht ik tot nu toe dat het voor mij te laat was om nog een draai te geven aan mijn carrière, Frank heeft mij duidelijk gemaakt dat dat niet zo is. Deze positieve draai geeft mij de moed en motivatie om door te gaan tot ik wel die baan heb gevonden die mij blij maakt en energie geeft.
PL, vrouw

Heldere steun
Frank, zomaar om te delen schrijf ik je dit. Ik ben hard bezig met je e-cursus om mijn passie en talenten te ontdekken. Daar ga ik lekker in op en het voelt als een stap dichter naar totale zelfkennis. Ik ben blij dat ik deze cursus besteld heb bij je. Je hebt een bepaalde kijk op zaken waar ik zelf niet zo aan dacht. Dat geeft de sturingen en steunen die ik goed kan gebruiken om wat meer inzicht in mijzelf te krijgen.

Het lijkt wel alsof ik ergens uit wordt getrokken en de hele zaak opnieuw kan bekijken. Wat ik tot nu toe geleerd heb is om mijn gevoel bij de dingen die ik doe helder en bewust te krijgen. Het lijkt wel of ik in mijn huidige baan nu ook opgeluchter ben. Ik heb de delen van de cursus opgeslagen zodat ik de vragen bij me kan houden. Ik hoop dat je dit kunt gebruiken, Frank. Het is wel duidelijk waar jouw passie ligt. Met vriendelijke groet,
AK, man

Interessant
Tot nu toe heb ik de cursus al heel interessant gevonden. Vooral het stuk over het vinden van je passie en talenten.
RB, vrouw

Groot durven dromen
Hallo Frank, tot nu toe vind ik de cursus heel constructief en ‘to the point’ opgebouwd. Ik heb alles goed kunnen invullen en voor mijn gevoel klopt het ook allemaal. Er zijn geen verrassingen, het is momenteel alles waar ik al een poos mee bezig ben weer op een rij zetten en blijven geloven dat alles op het juiste moment gebeurt en inderdaad, ook groot durven dromen… Bedankt en hartelijke groet,
WZ, vrouw

Ideale baan gevonden
Frank is een zeer professionele coach, vakbekwaam en integer. In een roerige periode met veel twijfels ben ik weer snel de juiste richting op gegaan en heb een hoop zelfvertrouwen teruggekregen. Ik heb snel mijn ideale baan gevonden. Precies waar ik op hoopte.
EK, man

Erg interessant
Hallo Frank, ik vind de stof van je cursus erg interessant. Wat je zegt klopt dat als je van je passie je werk maakt, je daar zelf en anderen gelukkig mee maakt en zo meer inkomen kunt krijgen.
GW, vrouw

Heldere cursus
Hallo Frank, even een tussentijdse evaluatie: Wat ik tot nu toe heb geleerd, is om helder te krijgen waar ik goed in ben en energie van krijg. En wat ik belangrijk vind in een baan. Ik vind het een heldere cursus die je aan het denken zet!
AE, vrouw

Geloof in jezelf
Hallo Frank, ik heb de afgelopen jaren zoveel geprobeerd. Door jouw mails kwam ik er achter dat ik dat niet allemaal tegelijk moet doen. Ik haal uit de mails goede dingen. Zoals geloven in jezelf en jouw product. Er is altijd iemand die geïnteresseerd is. Het helpt als je het leest. Ik ben tevreden over de mails. Ik vind jouw cursus een heel goed initiatief. Het is laagdrempelig en de kosten zijn beperkt.
MB, vrouw

Prettig en positief
Reden voor mij om deze cursus te volgen is dat ik uit mijn functie groei. Het wordt tijd voor iets anders maar wat dan? Met plezier werk ik de opdrachten uit. Om nu alle aspecten op een rijtje te zetten en in kaart te brengen, geeft wel veel meer richting. Het is een positieve manier om er mee bezig te zijn. Het is ook prettig om elke week een mailtje te krijgen, dat dwingt je om de tijd te nemen om goed na te denken. Een boek lees je uit en denkt er over na maar dat is het dan ook wel. Nu neem ik daar veel meer tijd voor en dat geeft absoluut energie.
MB, vrouw

Had ik al jaren geleden moeten doen
Wow….ik weet wat ik wil…en dat dankzij jouw cursus!
Jaren liep ik al met het idee rond om iets anders op het gebied van werk te gaan doen…maar wat? Van alles bekeken maar dat gaf niet het gewenste resultaat, tot ik het ECHT helemaal niet meer wist. Via Google ben ik bij jou terechtgekomen en de cursus Vind je Ideale Baan. De eerste paar e-mails gaven me het idee, door werkelijk te kijken naar wat je bezighoudt, wat je kunt en waar je passie ligt, welke richting ik op wilde.

Ik wist toen waar ik goed in ben, wat ik leuk vind enzovoort, maar kon dit nog niet meteen in een “baan gieten” Dat kwam later pas nadat ik de andere e-mails had ontvangen en die voor mezelf had beantwoord. Superblij was ik daarmee en kan bijna niet wachten tot ik kan starten! Deze cursus had ik al jaren eerder moeten vinden!
Dus toekomst: Here I come! Hartstikke bedankt frank! Groetjes van een heel tevreden cursiste.
IB, vrouw

Duidelijk en herkenbaar
Het is goed om elke week weer een mail te ontvangen, want de valkuil zit natuurlijk in het snel vervallen in oude patronen, zonder steeds even je ‘geheugensteuntje’ elke zondag. Ze zijn duidelijk (natuurlijk zo herkenbaar en waar) en niet te lang. Dus volhouden is niet moeilijk. Ik ben ook al zover dat ik een positieve uitkomst tegemoet zie.
IM, vrouw

Van hobby naar werk
Ik zat aan de vooravond van mijn VUT en dacht: ‘mogelijk val ik dadelijk in een zwart gat’. Nu heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Dus Frank heel erg bedankt – ik zal je zeer zeker aanbevelen bij mijn ex – collega’s.
WN, man

Vanuit eigen kracht op ontdekking
Beste Frank, ik ervaar de lessen als een goed hulpmiddel om jezelf vragen te stellen. De volgorde die je aanhoudt is logisch, het maakt dat je werkelijk vanuit je eigen kracht op ontdekking gaat. Ik heb in het verleden meerdere coachingstrajecten gedaan, dus wellicht maakt het dat voor mij persoonlijk ook wel gemakkelijker om antwoord te geven op de vragen die je stelt. Door iedere les te beperken op een onderwerp (passie, talent, elementen etc) wordt je als cursist gedwongen om te focussen en daarmee aandacht te schenken aan dat ene onderdeel. Een hele mooie manier om de essentie te raken.

Mijn motto was altijd ‘ zodra werk als werken voelt, ga ik iets anders doen.’ Voor mij is werk een manier om bij te dragen en me als persoon te ontwikkelen, en dat is me tot nu toe ook altijd gelukt. Mooie win-win situaties waarbij werkgever en werknemer elkaar naar een hoger plan tillen. Op zich heb ik bijna de ideale baan, maar ik merk dat wanneer je wordt meegesleurd door de waan van de dag, die met de huidige crisis nadrukkelijker aanwezig is, niet altijd optimaal gebruik maakt van je talenten en je passie onvoldoende aan bod komt. Dat kost me onnodig energie. Met deze cursus wil ik weer scherp zien waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Zodat ik naar de organisatie toe ook duidelijk kan zijn waarvoor ze mij wel of juist niet in moeten zetten. Zo blijft mijn salaris voor de organisatie een slimme investering in plaats van een kostenpost.

Kansen krijg je niet, die moet je creëren. En dat begint met weten wat je wilt, wat je kunt, wat je leuk vind om te doen! Het gaat niet alleen om het vinden van je ideale baan, maar vooral om het creëren ervan. Bij je huidige werkgever of daar buiten. Daarmee wordt je eigen verantwoordelijkheid ook benadrukt. Ik kijk uit naar de volgende lessen.
LB, vrouw

Veel om over na te denken
Hallo Frank, de cursus, geeft veel om over na te denken. Vooral over wat ik echt wil. Ik ben tevreden over de insteek van je cursus en ik ben vooral benieuwd waar ik uit zal komen!
HT, vrouw

Uitstekend
Beste Frank, helaas merk ik dat ik de 10e e-mail van de cursus Vind je ideale baan, ben kwijtgeraakt. Is het mogelijk om deze alsnog toe te sturen zodat ik weer compleet ben en niets hoef te missen van deze uitstekende cursus?
MW, man

Beloofd veel goeds
Beste Frank, ik heb vorige week de eerste twee e-mails ontvangen, dank je wel! Nu al een paar nieuwe inzichten gekregen, dat beloofd veel goeds voor de rest, leuk!
IL, vrouw

Plezierig
Ik zie er met plezier naar uit en ik maak de opdrachten ook met plezier. Door de vragen en opdrachten denk ik dieper na over mijn antwoorden. Wat daarbij vooral helpt, tot nu toe met talenten, passie ed., dat ik nu (nog) niet na hoef te denken of ik überhaupt mijn boterham erin kan verdienen. Want dat was tot nu toe precies waar ik op vastliep. Het is goed om dingen te lezen en te herinneren die je eigenlijk diep van binnen wel weet. Ik ben in elk geval blij dat ik me heb ingeschreven voor deze cursus, en dank je voor de prettige lesstof.
WK, vrouw

Het geeft me meer richting
Ik vond het een goede cursus. Het geeft me meer richting en inzicht over het belang van veranderen. De opbouw is logisch en to the point. Er is ruimte voor fantasie, maar het is ook voldoende concreet.
GD, vrouw

Goede opbouw
Wat ik goed vond aan de cursus, is de opbouw van kleine hoofdstukken. Ik ervaar de cursus als positief. Voor de rest heb ik geen opmerkingen of aanvullingen.
MD, vrouw

Meer inzichten in mezelf
Het is een positieve training. Ik krijg meer inzichten in mezelf. Meer klaarheid. Wat ik fijn vond, is dat het op mijn eigen tempo kan doen.
MM, vrouw

Heel enthousiast
Beste Frank, ik ben gestart met de training Vind je ideale baan. Erg inspirerend, ik ben pas bij les 2 maar nu al heel enthousiast!
MC, vrouw

Denk in mogelijkheden en niet in problemen
Ik heb geleerd om meer te luisteren naar mijn hart in zekere zin. Dat overdenken heeft me weinig gebracht. Meer luist eren naar mezelf en minder naar alle ruis op de lijn. Wat zijn je passies en talenten, denk in mogelijkheden en niet in problemen. Ik heb ontdekt dat een instelling alles bepalend kan zijn en is. Ik vind het een goede cursus
LJ, vrouw

Inzicht en motivatie
Al vanaf kinds af aan zag ik op tegen de toekomst. De maatschappij verplichtte mij een keuze te maken tussen ontelbare beroepen waar ik me geen voorstelling van kon maken. Inmiddels kan ik een boterhammetje smeren en ben kennelijk goed in wat ik doe. Toch weer datzelfde gevoel als toen ik vroeger mijn examens deed. Ik doe het omdat ik geld moet verdienen. Maar doe ik wel wat ik wil? Waarom ben ik niet gelukkig terwijl ik alles heb wat een middenklasser zich maar kan voorstellen? Stevig balend van dat gevoel kwam ik jouw cursus tegen.

Jouw cursus gaf me inzicht om beter tegen mijzelf aan te kijken. Makkelijker. Het schort me niet aan zelfvertrouwen of wil. Daar ligt het probleem niet. Het probleem is dat ik onwetend ben gebleven in WAT ik wil. Ik maakte er complete studies van en ging veel te diep zoeken. Jouw cursus leerde mij om er simpeler tegen aan te kijken. Vooral dit zinnetje heeft mij heel erg geholpen: “Waarin kun je de tijd verliezen.” Dus wat kan ik doen tot ik in ongeloof naar de klok kijk.

Ik heb een doel gezet voor korte en langere termijn. Ineens lacht het leven me weer toe. Ik weet dat ik een goede keuze gemaakt heb. Jouw cursus heeft me de juiste motivaties gegeven om dat uit te vinden. Bedankt Frank!”
AK, man

Blij met de cursus!
Ik ben inmiddels aardig op weg en geniet van de cursus. De vragen zijn heel goed en helpen inderdaad om naar de kern te gaan. Het valt me op bij het beantwoorden van de vragen dat er zo een duidelijk beeld naar voren schiet van waar ik goed in ben. Ik kan zien hoe ik mezelf belemmer door alsmaar aan me zelf te twijfelen. Toen ik met de cursus begon dacht ik: “deze keer kom ik er zeker eindelijk achter wat mijn ideale baan is”. Ik merk nu dat het er altijd al in essentie was, maar dat mijn enorme twijfel en angst me terug hebben gehouden, om er uiting aan te geven. Dus er is op dat vlak nog werk aan de winkel lijkt me. Ik ben blij met de cursus!
PL, vrouw

Heel veel aan gehad
Twee jaar geleden heb ik al eens een cursus bij je gevolgd, namelijk Vind je droombaan. Daar heb ik heel veel aan gehad en nog steeds. Ik heb inmiddels werk gevonden wat beter aansluit bij wat ik wil en kan. Het gaat bij mij stap voor stap. Maar ik zit op de goede weg.

Ga zo door, want volgens mij heb je een prima aanbod aan supercursussen. Voor niemand een excuus om er niet mee te beginnen, want erg toegankelijk en betaalbaar voor iedere portemonnee. 
EL, vrouw

Nieuwe inzichten
Ik heb de cursus positief ervaren. Ik heb ervan geleerd en het heeft me nieuwe inzichten gegeven. Ik vond de opbouw en de inhoud goed. Het stoorde me wel dat ik een week moest wachten tussendoor en de stijl van de teksten sprak me niet zo aan
.
MD, vrouw

Nog niet in beweging
Ik vind de cursus positief. Ik heb ervan geleerd dat alleen jijzelf kunt beslissen waar en wanneer je ergens naar toe wilt bewegen. Het heeft me alleen nog niet in beweging gebracht.
NO, vrouw

Inspirerend en krachtig
Hoi Frank, ik wil je even kort op de hoogte brengen van het resultaat van Je cursus “vind je ideale baan en maak de overstap”. Deze online cursus ben ik ongeveer in januari gestart. In ongeveer maart was de opdracht om de eerste acties van mijn plan uit te gaan voeren. Inmiddels meer dan een half jaar verder en veel voorwerk gedaan worden de stappen nu zichtbaar.

De ruimte die ik ga huren wordt flink opgeknapt. Daarnaast is men deze week begonnen met de gevel “Street art” project. Zie foto’s! Ik hoop in maart mijn activiteiten centrum in Heerlen te kunnen openen! “Iki” tijd voor jou! Groetjes en bedankt voor je inspirerende korte, krachtige cursus inspiratie!
MB, vrouw

Erg blij mee
Hallo Frank, ik heb zeker wat aan deze cursus. Het heeft mij tot nu toe al opgeleverd dat ik weer weet wat mijn passie is en wat mijn talenten zijn. Daar ben ik al erg blij mee. Ik kijk steeds uit naar de volgende mail mbt de cursus.
Ook het boek heb ik gelezen, heel inspirerend en waardevol om terug te vinden wat ik belangrijk vind en wat mij blokkeert om daar te komen. Dank!
MS, vrouw

Heel waardevolle informatie
Beste Frank, je cursus zit logisch en goed in elkaar. Ik vind met name je uitleg en voorbeelden heel prettig en duidelijk. En je optimistische toon is ook fijn! En ik waardeer ook de extra, aanvullende e-books die je meestuurt: dat is allemaal heel waardevolle informatie. Helaas ben ik zelf nogal een probleemgeval als het om “weten wat ik wil’ gaat. Ik ga in ieder geval wel alle stappen van de e-training zo goed mogelijk afronden. En misschien zie ik op een dag het licht!
MM, vrouw

Een heel duidelijk beeld gekregen
Beste Frank, heel graag geef ik een eerste reactie op deze e-cursus. Allereerst kwam de aankondiging van deze e-cursus precies op het moment dat op mijn werk werd meegedeeld dat mijn functie als Management Secretaresse door reorganisatie kwam te vervallen. Ik heb een alternatieve baan aangeboden gekregen als Account Manager en heb deze aangepakt. Op 1 oktober ga ik hiermee starten.

Toch is dit voor mij precies het moment om na te denken wat ik echt wil, en ook om zélf de beslissing te kunnen nemen een andere baan te gaan zoeken. Deze nieuwe functie werd voor mij beslist, maar dit wil ik niet meer laten gebeuren.

Het voelt prettig eens heel goed, gericht en gestructureerd na te denken over de talenten, passies en mogelijkheden. Er is al een heel duidelijk beeld ontstaan van wat ik graag zou willen gaan doen. Ik ga hiervoor dan ook alles in beweging zetten en kijk vol verwachting uit naar het vervolg van deze e-cursus. Lieve en dankbare groet,
HV, vrouw

Ik weet wat ik wil
Ik moet zeggen dat ik deels op de goede weg zit. Ik heb door dat ik al heel wat jaren in een logistiek bedrijf heb gewerkt en me weinig energie gaf. Nu weet ik wel wat ik wil en graag doe en dat is coachen. Mijn uiteindelijke doel heb ik ook en dat is het volgen van de cursus bedrijfscounseling. Les 6 heeft me bijgebracht dat ik geduld moet opbrengen tot het bereiken van mijn ideale baan, en dat er verschillende fases doorlopen moeten worden. Mijn passies zijn ook duidelijk nu en geeft me richting aan wat ik zou moeten gaan doen. Maar het feit dat je weet wat je wil doen geeft al een bepaald gevoel van iets bereikt hebben , dus tot nu toe is deze cursus een Eyeopener. Ik verheug me op de vervolglessen!
EC, man

Helpt me enorm
Hoi Frank, ik ben bezig met je e-cursus en ben hier zeer positief over. Inmiddels heb ik een mooie matrix voor me staan vol waarheden. Het blijft wel uitdagend om de juiste elementen uit de oefeningen te selecteren en om eenduidig te blijven in de antwoorden. Bedankt voor dit mooie product in elk geval. Het helpt me al enorm.
KK, man

Duidelijke inzichten
Beste Frank, sinds 2 jaar heb ik regelmatig een afspraak/sessie met mijn coach. Hij heeft mij ook op weg geholpen met het onderzoeken van mijn talenten. Ik had dus al wat voorwerk gedaan voordat ik startte met jouw cursus en dat was prettig. Ik had het destijds alleen nog niet in een schema gezet en ik miste de inzichten.

Je verwoordt alles duidelijk, net als in je nieuwsbrieven; dat is fijn! En er zit een duidelijke opbouw in de cursus. Mijn blauwdruk is geen verrassing, het past bij mij maar ik mis soms nog vertrouwen in mezelf. Ik ben benieuwd naar de volgende stap :)
CK, vrouw

Inspirerend
Beste Frank, zes mails verder ben ik nog volop aan het denken wat ik nou echt leuk vind, wat is mijn passie…? De opdrachten zijn duidelijk en prima te doen. Ik houd een schriftje bij en lees je artikelen. Ik ben nu 15 maanden zzp’er (freelance secretaresse). Voor mij is het duidelijk dat ik als zelfstandige verder wil. Echter is het nog niet duidelijk hoe ik als zelfstandige verder wil. Het secretaresse vak ben ik eigenlijk wel klaar mee.

Uitdaging, avontuur, vrijheid, contact met mensen en op z’n tijd alleen zijn, inspireren, verbinden, dat zijn wel de kernwoorden waar ik iets mee wil. Wat?? Dat ga ik nog ontdekken…

Ik ben zeer tevreden met de cursus. Er staan veel dingen in die ik al wist, maar op de één of ander manier nu pas toepas. Het voelt als een duwtje in de rug. Het heeft me op een positieve manier aan het denken gezet. De cursus en je artikelen zetten me aan het denken. Het is inspirerend!
AP, vrouw

Ik heb er veel aan
Beste Frank, enige tijd geleden heb ik via jouw site de cursus Vind je Ideale Baan gevolgd. Erg inspirerend. Complimenten voor je cursus, ik heb er veel aan.
EB, man

Helder en inspirerend
Beste Frank, op dit moment volg ik de cursus ‘vind je ideale baan’. Fijn hoe helder en duidelijk je alles uitlegt en stof tot nadenken geeft. Ik denk dat ik al wel een bepaalde koers begin te varen maar heb het nog niet helemaal duidelijk voor mezelf. Ook vind ik je e-boeken erg inspirerend en lees ik met veel enthousiasme je inzichten.
ML, vrouw

Er vallen veel stukjes op hun plek
Beste Frank, ik ben op dit moment de cursus vind je ideale baan aan het volgen en er vallen veel stukjes op hun plek. Heel herkenbaar allemaal, ben ondertussen achter de kern gekomen van waar ik zelf mee zit. (Zelfvertrouwen is het toch vooral, wat tot een hoop andere dingen leidt). De e-cursus en de extra e-boeken geven mij het gevoel er vat op te krijgen – veel meer dan eerdere sessies met een coach me hebben opgeleverd, omdat je het zo duidelijk stelt.
AR, man

Duidelijkheid over mijn passies
Dit is een goede cursus. Ik krijg een stukje zelfinzicht. Welke patronen komen steeds weer terug in mijn leven. Ik krijg duidelijkheid met betrekking tot mijn passies. Wat is goed vond, zijn de korte theoretische introductie, met daarna goede oefeningen.
MD, man

Kleine stapjes zetten
Ik heb van deze cursus geleerd dat je je plannen moet uitzetten en je moet orienten. Ik vond het goed dat de cursus je helpt om kleine stapjes te zetten.
SD, vrouw

Steun en bevestiging
Beste Frank, ik heb na 10 jaar in de financiële wereld te hebben gewerkt (voornamelijk hypotheken) besloten om per 1 september 2016 hiermee te stoppen en op zoek te gaan naar een functie in de sport- en recreatiesector. Dit besluit heb ik eind april genomen.

Het besluit was lastig, maar geeft me een opgelucht gevoel. Ik ben nu volop op zoek naar een nieuwe baan en volg de e-cursus. De e-cursus is een goede steun bij het te weten komen wat ik nu echt leuk vind en geeft me steeds weer de bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Zeker deze zesde mail. Tot zover bedankt! Nogmaals, ik ben er erg blij mee.
TL, man

Een aanrader!
Beste Frank, momenteel zit ik halverwege de emailcursus en jouw vragen helpen me enorm bij het ‘aanscherpen’ van wat ik wil. Als ik nu vacatures scan, dan kan ik veel sneller inschatten of het een functie is die me gaat blij maken of niet. Ook ben ik heel blij dat ik overzichtelijk op papier heb wat ik wil en kan. Regelmatig schiet me iets te binnen, dat ik er nog aan toevoeg. Dus de cursus is zeker een aanrader! Vriendelijke groet,
SW, vrouw

Leerzaam
Dag Frank, hartelijk dank voor je toezendingen van de cursus tot nu toe. Was al voor de start met je stof uit interesse bezig. Als ik er mee bezig ben werk ik uren. Net vandaag aan een vriendin verteld dat ik tussen allerlei notities door van je cursus een rode draad zag opduiken. Je cursus is heel leerzaam, ik ben er volop mee bezig! Heb een map voor me, en open je mails stuk voor stuk, en werk er aan. Loop wat achter, maar geniet er van. Komt goed, hoor!
DM, vrouw

Beter dan verwacht
Beste Frank, dank je wel voor de cursus. Het heeft me op meerdere momenten gemotiveerd om door te gaan en mijn dromen wat duidelijker te krijgen. De E-cursus zit goed in elkaar. Hij is beter dan ik had verwacht. Dank je wel voor de steun en motivatie en mocht ik vastlopen, dan stel ik een persoonlijk gesprek met jou erg op prijs. Voor nu heb je me genoeg gemotiveerd om nog even door te gaan.
MB, vrouw

Wat een succes!
Beste Frank, tot zover kan ik u vertellen dat dit een juiste keuze voor mij geweest is om de cursus te doen. Wat een succes! Vanaf de eerste oefeningen die ik maakte hebben er grote veranderingen plaats gevonden. Als ik nu terug kijk waar ik drie maanden geleden was en waar ik nu ben is dat een wereld van verschil. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik het er zelf naar gemaakt heb. Dank je wel! Er is heel veel in beweging is gezet na het doen van de oefeningen. Alsof er een ongekende aantrekkingskracht geactiveerd is. Ik ben nu een eigen bedrijf aan het opzetten. Dit heb ik altijd al gewild en vaker geprobeerd, maar nu weet ik waar mijn valkuilen lagen en dat ik nu verzekerd ben van succes.
SJ, man

Super!
Hier even een reactie op de cursus ‘ vind je ideale droombaan’. Als eerste wil ik je complimenteren met jouw manier van coachen d.m.v o.a. de vragen die je stelt. Echt duidelijk en stapsgewijs opgebouwd. Inmiddels heb ik al de twaalfde e -mail ontvangen maar daar ben ik nog lang niet aan toe. Door de sturende vragen ben ik behoorlijk aan het denken gezet maar ik bleef toch een beperkte kokerblik houden. Door je opmerking om te vragen wat volgens anderen mijn talenten zouden zijn kwam er een andere kijk op de zaken. Super!
JT, vrouw

Een aanrader voor iedereen
Beste Frank, als je met jouw cursus niet je ideale baan vindt, vind je het nergens denk ik. Alles wat je kan doen komt zowat aan bod. Het enige wat wij nog moeten doen is in actie schieten zoals in les nr. 10 staat.

Ben ondertussen 57 jaar en mijn ontslag in 2016 was in feite het beste wat me kon overkomen. Ben onmiddellijk cursussen gaan volgen van zelfontwikkeling. Iets wat ik anders misschien niet had gedaan. Heb wel een boekenkast vol boeken in die aard, maar een cursus is toch nog intensiever. Vele zaken pas ik al toe, het is een ware transformatie in mijn leven.

Wil graag deeltijds werken met dieren en waar ze workshops geven, een job waar ik me in thuis voel en nuttig kan maken. Mocht er niets op mijn weg komen waar mijn hart naar uitgaat ook geen probleem. Ik hou me bezig met gitaar, keramiek, tekenen en schilderen en veel wandelen in de natuur met mijn hond waar ik ongelooflijk van geniet. Mijn visionkaart is gemaakt. Had dit jaren geleden ook al eens gedaan en je gelooft het of niet maar tot in detail is die uitgekomen…..Let maar op welke prentjes je opplakt.

Hartelijk dank voor deze fijne cursus, de moeite waard een aanrader aan iedereen, mits je er iets mee doet. Groetjes,
MK, vrouw

Veel van geleerd
Hallo Frank, ik ben net klaar met de cursus “Vind je ideale baan”. Heel erg bedankt voor de goede en duidelijke voorlichting, steun, hulp en leerzame lessen. Ik heb mijn droombaan nog niet gevonden. Maar ik weet nou wel hoe ik die moet zoeken, waar ik me op moet focussen. Het kost wel wat tijd om uit te zoeken wat ik het liefste doe. Ik heb zo veel interessen. Maar het enige is definitief – ik ga er wel op zoek naar.

Ik moet zeggen dat je cursussen en e-boeken en vooral de manier waarop je schrijft, zijn heel erg verslavend. Ik heb er nooit genoegen van en je leert er wel veel van en kan makkelijk in de praktijk toepassen. Nog een keer bedankt voor je lessen. Ik hoop dat er meer cursussen van komen. Wie weet. Met vriendelijke groet,
SK, vrouw

Het mooiste cadeau
Beste Frank, het opgeven voor deze cursus was absoluut tot nu toe het mooiste en beste cadeau van 2018. Ik zat enorm in de put, in de knoop met mijzelf, stond op kruispunten en wilde hulp, ik was mijzelf kwijt Jouw cursus heeft mij doen inzien dat ik in mijn huidige baan (horeca) niet op mijn plek ben. Het heeft mij in beweging gebracht en mijn sterke kanten weer naar boven/voren gebracht.

Alleen het denken aan mijn nieuwe baan (host/receptioniste) wordt ik al blij van . Gastvrijheid stroomt door mijn aderen maar de commerciële must van de horeca stuit mij en daardoor ook mijn kwaliteiten, tegen de borst. Ook al ben ik niet de jongste, ik geloof er in dat ik ergens terecht kom, zeker nadat ik bij vorige werknemers, oud collega’s, sportvriendin van jaren geleden, familie en vrienden navraag gedaan heb of ze deze baan voor mij wat vinden. Ik heb niet 1 keer een negatief antwoord gehoord Dat sterkt enorm want deze mensen kennen mij goed.
Ben al op 1e gesprek geweest en heb gisteren een andere sollicitatie eruit gedaan.

Wat ik heel goed vind aan je cursus, is dat je ons een week geeft om te denken, je kan ook zeggen ons een week verplicht erover te denken en nog beter op te schrijven. Voor mij werkte dat heel goed omdat ik na een dag de antwoorden al had maar ik daarna dagen had om er nog harder over na te denken. In mijn vorige mail naar jou schreef ik al dat ik jouw cursus aan mensen aan raadde en daar ga ik zeker mee door omdat ik er zelf zo’n baat bij heb.

Ik ben zo trots op mijzelf en besef mij heel goed dat ik deze stappen nooit had genomen als ik jouw cursus niet gevolgd had. O.a. de zin “actie is het verschil tussen droom en resultaat” heeft mij in gang gezet. Wil je verandering, zul je zelf in actie moeten komen.

Ik heb 5 sollicitaties achter de rug waar ik bij alle 5 ben uitgenodigd. De 1e twee ben ik afgewezen maar liet mij daardoor niet omver blazen en dacht bij mijzelf dan zijn jullie vast niet de werkgever die ik zoek Waar jullie meerdere sollicitanten hebben, heb ik meerdere vacatures. Uiteindelijk ben ik aangenomen bij een receptionistebedrijf en wordt ik geplaatst bij het groot bedrijf hier in mijn woonplaats.

Ik ben helemaal blij dat ik weer terug ben in het vak waar ik mij thuis voel, uiteraard moet het zich nog bewijzen, maar het gevoel is goed. Dank voor the feedback en de positieve drive die je mij terug hebt gegeven. Je begrijpt dat ik volop reclame voor je maak!
IF, vrouw

Geweldige cursus
Beste Frank Ik wil je even laten weten dat ik net de cursus vind je ideale baan afgerond heb. Het is een geweldige cursus. Dankjewel en groetjes,
HS, vrouw

Inspirerend
Frank ik volg je cursus vind je ideale droombaan. Erg inspirerend tot nu toe. Inzicht in je kracht heb ik in 1 adem uitgelezen.
JV, man

Bewuster bezig met mijn droombaan
Beste Frank, dank voor de aanvullende lessen! Ik ben er blij mee! Ik heb de cursus met veel plezier gedaan! Door jouw cursus ben ik bewuster met een droombaan bezig. Ik heb zelfs de eerste kleine stap gezet om actief naar mijn droombaan toe te groeien door via e-mail contact op te nemen met iemand die mij verder zou kunnen helpen in de richting die mij interesseert! Ondanks alle beren die ik op de weg zie! Stapje voor stapje ga ik verder en zie vanzelf wat er nog meer gebeurt. Spannend!
DI, vrouw

Nuttige lessen
Beste Frank, ik ben op het moment bezig met twee cursussen: vind je ideale baan en blijvend zelfvertrouwen. Ik vind dat alle cursussen liggen in verlenging. Zo zonder zelfvertrouwen is het ook moeilijk om die eerste stap te maken naar je ideale baan. Met zo veel twijfels en onzekerheid die ik nu heb is het echt onmogelijk. Ik zie nog steeds veel beperkingen zoals mijn leeftijd, gebrek aan kennis en vaardigheden en gebrek aan tijd en als klap op de vuurpijl kritiek van naasten. Ze zouden niet begrijpen waarom ik zo een goede baan zou opgeven voor iets wat onzekerheid met zich meebrengt. Maar ik heb besloten om uit te zoeken wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan.

Daarom zo een interesse in zelfontwikkeling. Zonder grondig zelfonderzoek kan ik geen stap vooruit zetten of in ieder geval een stap die me dicht bij de doelen brengt die ik wil bereiken.
Ik heb alle vertrouwen in cursussen van newstart. Anders zou ik er nooit aan beginnen. Ik vind het absoluut de moeite waard om tijd en geld in mezelf te investeren.

Ik bedoel dat ik nog niet precies weet wat ik wil en waar mijn natuurlijke talenten liggen (er zijn zo veel interessen en ik ben al zo oud en er is niet veel tijd en hoe ouder je wordt hoe moeilijker het is om aan je ideale baan te komen). Dat alles blokkert soms de groei. En zonder groei is geen succes. Dus ook geen geluk. Ik doe alle opdrachten altijd netjes op papier, zodat het voor me ook duidelijk wordt waar ik aan toe ben. Maar van de andere kant heb ik ontdekt dat ik zo veel dingen leuk vind om te doen dat ik gewoon niet weet waarmee ik eerst moet beginnen. Ik geloof er wel in dat het op een dag duidelijk en helder wordt wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Nogmaals bedankt voor je nuttige lessen. Met vriendelijke groet,
SK, vrouw

Ik heb er echt heel veel aan!
Beste Frank, sinds een paar maanden ontvang ik de lessen voor de training Vind je Ideale Baan. Ik vind de werkwijze heel prettig en ook fijn dat ik dingen concreet kan maken, ik heb er echt heel veel aan!
MS, vrouw

Erg praktisch
Beste Frank, inmiddels heb ik de hele cursus gedaan waar ik zeer tevreden over ben, knap gemaakt! Vergeleken met eerdere coaching die ik (regelmatig) heb gehad merk ik dat jouw methode dieper gaat en me meer inzicht verschaft terwijl het toch erg praktisch is!
ML, vrouw

Heb talenten en passies ontdekt
Beste Frank, door middel van deze cursus heb ik mijn voornaamste talenten en passies ontdekt. Verder weet ik nu mijn elementen voor mijn ideale baan. Dat alles heb ik gebruikt om een blauwdruk te maken voor mijn ideale baan. Mijn voornaamste passies zijn: repareren , exacte wetenschappen en onderzoeken. Mijn voornaamste talenten zijn: ik ben analytisch, intellectueel, technisch en probleemoplossend.

Het liefst zou ik als automonteur in een garage willen werken. Als alternatief hiervoor zou ik machines, computers of andere apparaten willen repareren als automonteur niet mogelijk is. Het liefst werk ik in loondienst. Ik heb voorkeur voor alleen werken maar kan ook in team werken. Belangrijk vind ik het ook doorstromen en het liefst in autotechniek. Ik wil me nu opgeven voor de praktische hobbycursus Autotechniek. Verder nog voor een ondersteunende opleiding VWO Scheikunde. Tenslotte ga ik informeren of er autohobbyclubs zijn waarin ik extra praktische vaardigheden op kan doen. Dankzij deze e-cursus kom ik nog meer in beweging naar de functie van automonteur toe. Vriendelijke groet,
JH, man

Weet nu was mijn passies en talenten zijn
Dag Frank, ik ben jouw online loopbaanbegeleidingscursus aan het volgen. Ik weet nu wat mijn passies en talenten zijn. Voor mij is het echt belangrijk dat ik kan bijleren (kennis, maar ook persoonlijke groei als mens). Daarnaast is creatie en communicatie belangrijk (bv. door teksten te schrijven of het geven van opleiding of advies aan anderen). Beide zaken doe ik apart graag, maar samen geven ze me vleugels.
AJ, vrouw

Nieuwe toekomstplannen
Bedankt Frank, bedankt voor weer een kort en krachtig artikel. Wanneer ik het lees dan vind ik het logisch klinken en zie ik mezelf terug in de momenten die jij omschrijft. De gedachte “Wil ik dit wel?” is voor mij de aanleiding geweest om jouw online cursus “Vind je ideale baan” te gaan volgen. Nu heb ik toekomstplannen (en een baan) in de richting waarin ik echt wil werken. Ik ben je hier heel erg dankbaar voor en ik vind het heerlijk om artikelen van je te lezen!
WN, man

Veel nuttige tips
Dag Frank, deze cursus is prachtig opgesteld met veel nuttige tips. Het geeft een duw in de rug om je dromen te volgen en vooral te durven volgen. Als je met jouw cursus niet je ideale baan vindt, vind je het nergens denk ik. Alles wat je kan doen komt zowat aan bod. Het enige wat wij nog moeten doen is in actie schieten zoals in les nr. 10 staat.

Ben ondertussen 57 jaar en mijn ontslag in 2016 was in feite het beste wat me kon overkomen. Ben onmiddellijk cursussen gaan volgen van zelfontwikkeling. Iets wat ik anders misschien niet had gedaan. Heb wel een boekenkast vol boeken in die aard, maar een cursus is toch nog intensiever. Vele zaken pas ik al toe, het is een ware transformatie in mijn leven.

Wil graag deeltijds werken met dieren en waar ze workshops geven, een job waar ik me in thuis voel en nuttig kan maken. Mocht er niets op mijn weg komen waar mijn hart naar uitgaat ook geen probleem.

Hartelijk dank voor deze fijne cursus, de moeite waard een aanrader aan iedereen, mits je er iets mee doet. Groetjes
MV, vrouw

No nonsense aanpak
Beste Frank, hier een stukje van mijn positieve energie en dank terug! Dank voor het delen van jouw ervaring en wijsheid in deze cursus. Ik sta op een ‘kruispunt’  in mijn professionele loopbaan en jouw training – en dan met name de no nonsense aanpak – helpt me om keuzes te durven gaan maken die bij mij passen.

Jouw praktische tips/ oefeningen en de wijze waarop je woorden geeft aan de manier waarop ik mijn ‘beren op de weg’ een schop onder hun achterste kan geven, zijn voor mij zeer werkbaar en helpen mij “te leren”. Ik durf nu best hardop tegen mezelf te zeggen” mens, stop met twijfelen en durf gewoon eens te kiezen. Ga doen waarvan je weet dat je er goed in bent en waar je energie van krijgt / blij van wordt.”

Dankjewel voor jouw hulp. Ben er nog niet, maar ik ga er wel komen… de stip aan de horizon is in elk geval helder; mijn passie en kwaliteiten zo inzetten, dat ik er zelf en mijn toekomstige klanten zoveel mogelijk “plezier” aan beleven, gaan inzetten voor de BV Nederland (of dat nu in loondienst is of als zelfstandige….. dat zal de tijd gaan leren). Een fijne (werk)dag gewenst! Hartelijke groet,
JV, vrouw


>