“Ontdek nu de effectieve technieken en inzichten die gelukkige en succesvolle mensen al jaren toepassen om hun doelen te bereiken en zich goed te voelen!”

Praktische handleiding voor een gelukkig en succesvol leven

 • Meer inzicht

 • Meer resultaat

 • Meer ontspanning

 • Meer zelfvertrouwen

 • Meer energie

 • Meer kracht

 • Meer succes

 • Betere keuzes

 • Meer genieten

 • Leuker werk

 • Meer vrije tijd

 • Betere relaties

Je staat op het punt een ontdekking te doen…

Stop met lezen als je 100% tevreden bent over je leven en geen doelen meer hebt. In dat geval feliciteer ik je!

Maar ben je wèl op zoek naar meer geluk en succes, lees dan vooral door. Wil je meer uit je leven halen? Wil je leuker werk, meer vrije tijd, betere relaties, meer geluk?

Probeer je deze doelen te bereiken, maar lukt het je niet? Weet je niet echt waar het aan ligt? Wil je veranderen, maar weet je niet hoe?

Als je de inzichten zou hebben die succesvolle en gelukkig mensen hadden, zou je niet meer twijfelen. Dan zou je weten wat je moest doen! Deze inzichten noem ik ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ en ze liggen nu in jouw handen…

Als professionele coach begeleid ik mijn cliënten in gelukkig en succesvol leven. Heb je genoeg van dat eeuwige gevoel dat je achter geluk en succes aanrent – maar het niet kunt vinden? Wil je weten hoe je je doelen bereikt en je goed voelt? Wil je meer resultaat met minder inspanning?

Dan is hier de eenvoudige oplossing!

Stel je voor: Hoe zou het zijn om gelukkig en succesvol, tevreden en dankbaar te leven?

Soms kijken we naar andere mensen en denken: “Had ik maar wat zij hebben. Wist ik maar wat zij weten. Deed ik maar wat zij doen!” De waarheid is dat je dat kunt. Je mist alleen nog de fundamentele inzichten die deze mensen al hebben en toepassen.

Hoe zou het zijn om je belangrijkste doelen te bereiken? Hoe zou het zijn om fantastische relaties te hebben – geen last meer te hebben van spijt of zorgen – niet meer te twijfelen aan jezelf of je keuzes?

Hoe zou het zijn om je energiek, positief en geïnspireerd te voelen? Wat zou je bereiken als je meer uitging van je eigen kracht? Dat zou fantastisch zijn, nietwaar?

Waarom lukt het je dan niet?

Waarom leef je nog steeds niet het leven dat je in gedachten had? Hoe kom het dat je weet wat je wilt, maar het niet krijgt? Eenvoudig omdat je de kennis mist die succesvolle en gelukkige mensen wèl hebben. Succesvolle en gelukkige mensen denken effectiever èn anders.

Ze zorgen dat hun gedachten, emoties en overtuigingen hen ondersteunen in plaats van belemmeren. En ze ondernemen andere acties. Ze hebben dezelfde uitdagingen als jij, maar gaan er heel anders mee om.

Hoe bereik je nu succes en word je gelukkig?

Er zijn dus fundamentele inzichten voor nodig voordat geluk en succes je tweede natuur worden. Universele inzichten die elk succesvol en gelukkig mens begrijpt en toepast. Op het gebied van doelen bereiken, relaties, zelfvertrouwen, zakelijk succes en persoonlijk geluk.

Deze inzichten zijn zeer effectief en hebben zichzelf bewezen. Het heeft mij het grootste deel van mijn leven gekost deze lessen te ontdekken. Met ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ kom jij er ook achter. Twintig jaar onderzoek en ervaring kun jij dus overslaan!

Over ‘De Sleutels van Geluk en Succes’

Het e-boek ‘De sleutels van Geluk en Succes’ geeft je direct het beste inzicht in het bereiken van succes en geluk. Ik ben voorstander van een snel resultaat. Ik houd me alleen bezig met wat werkt in de praktijk.

Daarom staat er alleen in wat echt belangrijk is en wat iedereen kan bereiken. Je krijgt kort en krachtig te zien waar het om draait en wat nu echt het verschil maakt. Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie.

De belangrijkste inzichten voor een gelukkig en succesvol leven vind je in dit boek. Het is bondig en compleet en belangrijker nog: het werkt! Je hoeft niet verder meer te zoeken…

Elk van de 21 hoofdstukken wordt afgesloten met vragen die je helpen meer inzicht te krijgen in jezelf en alles in de praktijk toe te passen. Het gaat er immers niet om wat je weet, maar wat je doet met wat je weet!

Bovendien krijg je, als je nu bestelt, ook het e-boek ‘Inzicht in je Kracht’ erbij. Dit boek gaat dieper in op de kracht die we allemaal van nature hebben om onze doelen te bereiken. Als je voldoende in jezelf gelooft, is alles mogelijk.

Zo krijg je twee handleidingen voor gelukkig en succesvol leven voor de prijs van één!

Een korte reactie: “Inspirerende aanrader!”
“De Sleutels van Geluk en Succes is een fantastisch en inspirerend boek! Een absolute aanrader en een “must” voor je boekenkast! Helder geschreven, duidelijk taalgebruik. Wat mij tijdens het lezen gelijk opviel is dat het zoveel positiviteit uitstraalt. Het boek reikt je ideeën, mogelijkheden en antwoorden aan die je in staat stellen jezelf te verbeteren. Het boek motiveert je om direct actie te ondernemen en je geluk en succes niet uit te stellen. Ik ben erg onder de indruk!”

Lees hier meer ervaringen van lezers

Wie ben ik?
Frank de Moei – Capedium Training & Coaching
Ik ben een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten in gelukkig en succesvol leven. Zelfontwikkeling is mijn passie en ik help graag anderen met hun persoonlijke groei.
Lees de ervaringen van andere lezers