“Ontdek nu de effectieve technieken en inzichten die gelukkige en succesvolle mensen al jaren toepassen om hun doelen te bereiken en zich goed te voelen!”

Praktische handleiding voor een gelukkig en succesvol leven

 • Meer inzicht

 • Meer resultaat

 • Meer ontspanning

 • Meer zelfvertrouwen

 • Meer energie

 • Meer kracht

 • Meer succes

 • Betere keuzes

 • Meer genieten

 • Leuker werk

 • Meer vrije tijd

 • Betere relaties

Je staat op het punt een ontdekking te doen…

Stop met lezen als je 100% tevreden bent over je leven en geen doelen meer hebt. In dat geval feliciteer ik je!

Maar ben je wèl op zoek naar meer geluk en succes, lees dan vooral door. Wil je meer uit je leven halen? Wil je leuker werk, meer vrije tijd, betere relaties, meer geluk?

Probeer je deze doelen te bereiken, maar lukt het je niet? Weet je niet echt waar het aan ligt? Wil je veranderen, maar weet je niet hoe?

Als je de inzichten zou hebben die succesvolle en gelukkig mensen hadden, zou je niet meer twijfelen. Dan zou je weten wat je moest doen! Deze inzichten noem ik ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ en ze liggen nu in jouw handen…

Als professionele coach begeleid ik mijn cliënten in gelukkig en succesvol leven. Heb je genoeg van dat eeuwige gevoel dat je achter geluk en succes aanrent – maar het niet kunt vinden? Wil je weten hoe je je doelen bereikt en je goed voelt? Wil je meer resultaat met minder inspanning?

Dan is hier de eenvoudige oplossing!

Stel je voor: Hoe zou het zijn om gelukkig en succesvol, tevreden en dankbaar te leven?

Soms kijken we naar andere mensen en denken: “Had ik maar wat zij hebben. Wist ik maar wat zij weten. Deed ik maar wat zij doen!” De waarheid is dat je dat kunt. Je mist alleen nog de fundamentele inzichten die deze mensen al hebben en toepassen.

Hoe zou het zijn om je belangrijkste doelen te bereiken? Hoe zou het zijn om fantastische relaties te hebben – geen last meer te hebben van spijt of zorgen – niet meer te twijfelen aan jezelf of je keuzes?

Hoe zou het zijn om je energiek, positief en geïnspireerd te voelen? Wat zou je bereiken als je meer uitging van je eigen kracht? Dat zou fantastisch zijn, nietwaar?

Waarom lukt het je dan niet?

Waarom leef je nog steeds niet het leven dat je in gedachten had? Hoe kom het dat je weet wat je wilt, maar het niet krijgt? Eenvoudig omdat je de kennis mist die succesvolle en gelukkige mensen wèl hebben. Succesvolle en gelukkige mensen denken effectiever èn anders.

Ze zorgen dat hun gedachten, emoties en overtuigingen hen ondersteunen in plaats van belemmeren. En ze ondernemen andere acties. Ze hebben dezelfde uitdagingen als jij, maar gaan er heel anders mee om.

Hoe bereik je nu succes en word je gelukkig?

Er zijn dus fundamentele inzichten voor nodig voordat geluk en succes je tweede natuur worden. Universele inzichten die elk succesvol en gelukkig mens begrijpt en toepast. Op het gebied van doelen bereiken, relaties, zelfvertrouwen, zakelijk succes en persoonlijk geluk.

Deze inzichten zijn zeer effectief en hebben zichzelf bewezen. Het heeft mij het grootste deel van mijn leven gekost deze lessen te ontdekken. Met ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ kom jij er ook achter. Twintig jaar onderzoek en ervaring kun jij dus overslaan!

Over ‘De Sleutels van Geluk en Succes’

Het e-boek ‘De sleutels van Geluk en Succes’ geeft je direct het beste inzicht in het bereiken van succes en geluk. Ik ben voorstander van een snel resultaat. Ik houd me alleen bezig met wat werkt in de praktijk.

Daarom staat er alleen in wat echt belangrijk is en wat iedereen kan bereiken. Je krijgt kort en krachtig te zien waar het om draait en wat nu echt het verschil maakt. Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie.

De belangrijkste inzichten voor een gelukkig en succesvol leven vind je in dit boek. Het is bondig en compleet en belangrijker nog: het werkt! Je hoeft niet verder meer te zoeken…

Elk van de 21 hoofdstukken wordt afgesloten met vragen die je helpen meer inzicht te krijgen in jezelf en alles in de praktijk toe te passen. Het gaat er immers niet om wat je weet, maar wat je doet met wat je weet!

Bovendien krijg je, als je nu bestelt, ook het e-boek ‘Inzicht in je Kracht’ erbij. Dit boek gaat dieper in op de kracht die we allemaal van nature hebben om onze doelen te bereiken. Als je voldoende in jezelf gelooft, is alles mogelijk.

Zo krijg je twee handleidingen voor gelukkig en succesvol leven voor de prijs van één!

Een korte reactie: “Inspirerende aanrader!”
“De Sleutels van Geluk en Succes is een fantastisch en inspirerend boek! Een absolute aanrader en een “must” voor je boekenkast! Helder geschreven, duidelijk taalgebruik. Wat mij tijdens het lezen gelijk opviel is dat het zoveel positiviteit uitstraalt. Het boek reikt je ideeën, mogelijkheden en antwoorden aan die je in staat stellen jezelf te verbeteren. Het boek motiveert je om direct actie te ondernemen en je geluk en succes niet uit te stellen. Ik ben erg onder de indruk!”

Lees hier meer ervaringen van lezers

Wie ben ik?
Frank de Moei – Capedium Training & Coaching
Ik ben een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten in gelukkig en succesvol leven. Ik kan er een prachtig verhaal van maken, maar uiteindelijk is dat niet belangrijk. Het gaat om de ervaringen van cliënten en lezers. Die lees je hieronder op deze pagina…

Wat ga je precies ontdekken in dit boek?

Deel 1: Ontwikkel een houding die succes aantrekt

In dit gedeelte gaan we de basis ontdekken van geluk en succes: je eigen mentaliteit. Je mentaliteit bepaalt hoe je omgaat met uitdagingen en hoe snel je je doel bereikt. Met een sterke mentaliteit laat je je door niets meer tegenhouden!

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Ontdek wat je werkelijk wilt en bepaal je doel
 2. Ontwikkel de juiste mentaliteit
 3. Hoe je succes en geluk aantrekt in plaats van afstoot
 4. Wat de grootste factor is die bepaalt of je je doelen bereikt
 5. Hoe je gedachten en overtuigingen je leven bepalen
 6. Ontdek de waarheid over jouw leven
 7. Hoe je twijfel ombuigt in kracht en energie
 8. Hoe je angsten overwint en een sterk zelfvertrouwen creëert
 9. Waarom falen niet bestaat
 10. Wat je tegenhoudt succesvol en gelukkig te zijn en hoe je dat oplost

Deel 2: Ontwikkel succesvolle relaties

In dit gedeelte bekijken we je relaties. Je bereikt je doelen veel sneller als je gebruik maakt van de kracht van je relaties: Anderen kunnen je helpen en jij kunt leren van hun voorbeelden.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Ontdek hoe iedereen je kan helpen
 2. Waarom je eerst moet geven voordat je kunt ontvangen
 3. Hoe je kunt zorgen dat mensen bij je in de buurt willen zijn.
 4. Hoe je snel vrienden kunt maken en hoe je vriendschappen onderhoudt
 5. Hoe je met iedereen, altijd, onmiddellijk een goed contact kunt hebben
 6. Waarom sommige mensen heel populair zijn en anderen niet
 7. Wat het mooiste compliment is dat je iemand kunt geven
 8. Hoe je met één kleine verandering 99% van je communicatie verbetert
 9. Hoe je kunt zorgen dat mensen positief over je zijn
 10. Hoe je voorkomt dat andere mensen je teleurstellen
 11. Hoe je frustratie over anderen omzet in positieve energie
 12. Hoe je bepaalt of een relatie gezond is en wat je eraan kunt doen

Deel 3: Bepaal je doelen en bereik succes

In dit gedeelte leer je hoe je je wensen omzet in actie. We gaan de eerste stappen nemen naar succes. Je ontdekt hoe je met uitdagingen om kunt gaan. Je leert meer plezier te krijgen in wat je doet en je leert meer te vertrouwen op je gevoel.

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Ontdek hoe je jouw dromen kunt omzetten in werkelijkheid
 2. Ontdek hoe je je levensdoel bepaalt
 3. Hoe je je passie kunt ontdekken èn er succesvol mee kunt zijn
 4. Hoe je werkstress ombuigt naar plezier en energie
 5. Hoe je altijd een oplossing kunt vinden voor elke uitdaging
 6. Waarom succes niet afhangt van geluk, toeval of hard werken
 7. Hoe je altijd de juiste beslissing kunt nemen
 8. Hoe je verstand en gevoel in balans krijgt
 9. Hoe je stopt met vechten en leert met de stroom mee te gaan
 10. Hoe je met vier simpele vragen je koers bepaalt
 11. Hoe je met een eenvoudige techniek 200% meer vrije tijd krijgt
 12. Hoe je blijvend geluk en succes creëert

Deel 4: Geniet van je succes!

In dit gedeelte ontdekken we de basis van een goed gevoel. Succes heeft immers weinig zin als je er niet van kunt genieten. Geluk, ontspanning en vertrouwen kun je zelf creëren. Wat je daarvoor nodig hebt ontdek je nu:

Ontdek in dit deel:

Klik hier voor de inhoud

 1. Ontdek hoe je meer kunt genieten van het moment
 2. Waarom je je zorgen maakt en hoe je dit kunt loslaten
 3. Hoe je kunt omgaan met zelfkritiek en perfectionisme
 4. Hoe je jezelf helemaal kunt accepteren
 5. Waarom je prima bent zoals je bent
 6. Hoe je ruimte maakt in je leven en rust creëert
 7. Hoe je kunt stoppen met het altijd druk te hebben
 8. Waarom we geluk en succes uitstellen en hoe je dit kunt voorkomen
 9. Hoe je tevreden terugkijkt op je successen
 10. Hoe je meer vrijheid in je leven creëert

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Inspirerende aanrader!
De Sleutels van Geluk en Succes is een fantastisch en inspirerend boek! Geluk en succes zijn belangrijke aspecten in het leven. Ieder mens streeft ernaar gelukkig en succesvol te zijn op persoonlijk en zakelijk gebied. Maar hoe bereik je dat? Door ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ te lezen! Een absolute aanrader en een “must” voor je boekenkast! Helder geschreven, duidelijk taalgebruik.

Wat mij tijdens het lezen gelijk opviel is dat het zoveel positiviteit uitstraalt. Het boek reikt je ideeën, mogelijkheden en antwoorden aan die je in staat stellen jezelf te verbeteren om geluk en succes te bewerkstelligen. De Sleutels van Geluk en Succes leert je ook jezelf de juiste vragen te stellen: Wat maakt mij gelukkig en succesvol? In tijden van zorgen is het een prachtig naslagwerk, het boek motiveert je om direct actie te ondernemen en je geluk en succes niet uit te stellen. Ik ben erg onder de indruk!

Lekkerder leven
Frank heeft een bijzonder positieve kijk op zaken en is in staat om op een doeltreffende wijze een spiegel voor te houden. Door Frank ben ik mij gaan verdiepen in technieken om lekkerder te leven en me bewust geworden van de valkuilen die dit juist tegenwerken!

Snelweg naar verandering
Dit boek is voor iedereen die open staat voor verandering, maar nog twijfelt over de juiste (snel)weg! Uitdagingen worden één voor één benoemd en tegelijk ook de oplossingen. Je houdt er een goed gevoel aan over en je weet dat je uiteindelijk zelf degene bent die het initiatief kan nemen tot het inslaan van nieuwe wegen. Ik herken mijzelf hierin! Prima feel-good boek, voor momenten dat je even een steuntje in de rug nodig hebt.

Ik voel enorme verschuivingen
Beste Frank, ik merk dat ik – ondanks dat ik al jaren op weg ben mezelf te ontwikkelen – dit zich niet vertaalde naar meer geluk en succes. Veel oefeningen waren voor mij herkenbaar. Ik merkte dat ik vooral bleef hangen bij bepaalde overtuigingen die me steeds opnieuw naar beneden haalden. Deze gedachten omdraaien naar een juiste realiteit heeft me enorm doen groeien. De vragen hebben veel impact.

Ik voel in mezelf enorme verschuivingen: Van onzekerheid naar stevigheid; van doemdenken naar openheid; van negatieve overtuigingen naar geloof in mezelf; van voldoen aan de verwachtingen van anderen naar MIJN leven leiden. Ik geniet ervan bezig te zijn rond mijn passie en ik begin meer en meer (zelf)vertrouwen te krijgen. Hartelijk dank!

Positief en motiverend
Frank geeft je het gevoel dat je de hele wereld met al zijn uitdagingen aankunt. Hij reikt je technieken aan waardoor je jezelf kunt blijven verbeteren. Hij motiveert je om actie te ondernemen en niet bang te zijn voor vernieuwingen. Hij leert je hoe je je gedrag kunt veranderen door je af te vragen wat jij belangrijk vindt in het leven en wat jou gelukkig maakt. Zijn benadering is altijd respectvol, positief en daadkrachtig.

Anders gaan leven
Ik wist wat mijn passie was, maar had nooit gedacht dat ik er mijn (levens)werk van kon maken. Sinds ik het e-book De Sleutels van Geluk en Succes heb gelezen, ben ik anders gaan leven. Een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar hun geluk!

Nu al veranderd
Beste Frank, Ik heb eigenlijk maar twee woorden voor je: Enorm Bedankt! Met name door alle vragen waar je als lezer actief mee aan de slag gaat, krijg je direct inzicht over jezelf en het leven. Ook zijn er een aantal dingen bevestigd (Het leven is makkelijk!) waardoor ik sinds enkele dagen met een big smile rondloop. Ik weet zeker dat dit boek mijn leven heeft veranderd en gaat veranderen, NU al. Nogmaals enorm bedankt voor al je inzichten en de tijd en energie die je steekt om het leven van mensen leuker te maken!

Verhelderende visie
Ik heb het boek ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ gekocht. Vooral jouw visie op het gebied van succes is verhelderend. Ik heb er tot nu toe veel aan gehad. Bedankt.

Alles wordt versterkt
Ik wil je even laten weten dat ik het e-boek ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ heb gelezen en het erg heb gewaardeerd! Alles staat er heel to the point in wat bij jouw schrijfstijl past en mij erg aanspreekt. Veel herkende ik inderdaad zelf ook terug – erg fijn dat alles zo geïntegreerd wordt, want het versterkt elkaar uiteindelijk allemaal. Dus nogmaals dank daarvoor!

Eye-opener!
Ik dacht niet dat ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ veel nieuws kon vertellen en begon de eerste hoofdstukken dan ook met veel instemmend geknik. Tot ik op een punt aanlandde waar werd geschreven over problemen die mij in het dagelijkse leven ook bezig hielden. In het boek werd met praktische en makkelijk toepasbare stappen aangegeven hoe er mee verder te komen. Een eye-opener! Door dit boek heb ik een manier gevonden om mijn doel dichterbij te brengen. ‘De sleutels van Geluk en Succes’ is een boek wat je leven verrijkt en door mijn persoonlijke ervaring kan ik het van harte aanbevelen!

Praktisch en positief
Ik heb hier inmiddels al een aantal boeken over gelezen, maar wat mij in de boeken (Inzicht in je Kracht en de Sleutels van Geluk en Succes) aanspreekt, dat je de theorie heel kort en bondig en met praktische tips toepast. Geen wollig verhaal maar gewoon to the point, positief en het spreekt me zeer aan.

Inspirerend
Beste Frank, Allereerst wil ik je nogmaals mijn complimenten geven. Ik heb inmiddels jouw e-boeken gelezen. Ik vind ze ontzettend goed, helder en enorm inspirerend! Ik vind het echt geweldig!

Gelukkig
Dag Frank, ik wil je bedanken voor de e-boeken die ik bij jou besteld heb. Iedere avond hou ik mij ermee bezig en weet dat ik veel bijleer, mij gelukkig voel. Ik vind het heel interessant wat je mij gestuurd hebt, en zal zeker deze inzichten volgen.

Rust, kracht en inspiratie
Beste Frank, jouw boek bracht mij rust, kracht en inspiratie. Iedere keer als ik weer klaar was met een hoofdstukje te lezen, stond ik op met een goed gevoel. Dat zegt volgens mij voldoende over hoe ik over het boek denk. De vragen die je vervolgens stelt, zijn de schakel naar de praktijk waarmee je het ook heel persoonlijk weet te maken. De inzichten hebben mij echt geholpen. Ontzettend bedankt voor het delen van je kennis en inzichten!

Waar kan ik meer reacties lezen?

WIl je meer reacties en ervaringen van lezers bekijken? Klik dan op deze link

Veelgestelde vragen over dit e-boek

Wat zijn de voordelen van een e-boek?

Een e-boek is direct te gebruiken en neemt geen ruimte in beslag. Je hoeft het niet op te halen en kunt jezelf daardoor tijd en verzendkosten besparen. Het PDF formaat is op elke computer of tablet te lezen. Je kunt er snel informatie in opzoeken en terugvinden. Het is gemakkelijk te lezen en je kunt bovendien de grootte van de letters aanpassen.

Is er een garantie op dit product?

Ja, ik geef 100% garantie. Mocht het niet bevallen binnen de garantietermijn, dan ontvang je direct je geld terug.

Kan ik vragen stellen over dit product?

Absoluut. Stuur een e-mail naar frank @ newstart.nl en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Is het e-boek als schriftelijke cursus of papieren boek verkrijgbaar?

Nee, dit product is alleen als digitaal e-boek verkrijgbaar.

Hoe kan ik betalen?

Vanwege de talloze lezers is het ‘t makkelijkste om gewoon te betalen via Internetbankieren of credit card. Klik op de betaalbutton helemaal onderaan deze pagina en je kunt je gegevens opgeven. Na de bestelling ontvang je automatisch de e-boeken!

Is betaling via het Internet wel veilig?

De betaling wordt verwerkt door PayPro. Deze accepteert Ideal (alle Nederlandse banken), PayPal, creditcards en Bancontact/Mr Cash (voor onze Belgische lezers). Zowel PayPro, Ideal, PayPal als Bancontact werken samen met de belangrijkste financiële instituten en garanderen en beschermen al hun transacties. Alle betalingen zijn dus 100% veilig!

Is er support op dit product?

Ja, ik geef een volledige support op dit product en sta er 100% achter. Als er iets in de betaling, afhandeling of gebruik niet duidelijk is, dan help ik je hiermee.

Als je nu bestelt, ontvang je direct de volgende bonus:

Gratis Bonus: Het e-boek Inzicht in je Kracht!
(Waarde: € 25,–)

56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht. (En nog veel meer…)

Persoonlijke garantie

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in dit e-boek je gaan helpen, dat ik 14 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht je de inzichten, tips en technieken hebben uitgeprobeerd en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Let op: tijdelijke aanbieding!

Onderstaande prijs is een tijdelijke aanbieding en kan elk moment worden verhoogd. Ook het extra e-boek ‘Inzicht in je Kracht’ is slechts tijdelijk beschikbaar. Bestel vandaag en je maakt gebruik van de korting en de bonus!

De totale waarde van dit pakket is € 59,-
Bestel nu ‘De Sleutels van Geluk en Succes’
en je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor slechts 27,-

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar meer geluk en succes en bestel het e-boek ‘De Sleutels van Geluk en Succes’. Ik maak gebruik van de gratis bonus en krijg DIRECT toegang tot bewezen en effectieve inzichten die getoetst zijn in de praktijk!

Het is tijd voor verandering. Waarom zou je verder gaan zoals je altijd hebt gedaan? Met dit e-boek investeer je in jezelf en in je toekomst. Hoe belangrijk is jouw geluk en succes?

 • PS 1

  Je ontvangt het e-boek ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ en ‘Inzicht in je Kracht’ voor slechts € 27,- terwijl de normale prijs € 59,- is! Waar wacht je nog op?

 • PS 2

  Je krijgt een 14-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico. Test alle ideeën, inzichten en technieken. Als je denkt dat het voor jou niet werkt, laat het me dan weten. Ik betaal je jouw investering direct terug!

 • PS 3

  Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt over dit product, zowel voor als na bestelling.

Disclaimer

De producten op deze site zijn bedoeld om volwassenen verder te helpen in hun persoonlijk groei. Ze zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor de verwerking of oplossing van psychische stoornissen, verslavingen, depressies of trauma’s. Raadpleeg hiervoor een psycholoog.

De inhoud van deze website, alsmede de daarop aangeboden en daaraan gerelateerde producten, zijnde artikelen, nieuwsbrieven, e-boeken en e-cursussen, zijn auteursrechterlijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze voor commerciële doeleinden openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Gelieve hiervoor contact op te nemen.

Bij de samenstelling van de inhoud is uiterste zorg besteed. Toch blijft het mogelijk dat deze op sommige punten onvolledig of onjuist is. Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door Capedium worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.

Capedium is niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden, misbruik door derden of handelingen op grond van de inhoud van deze website en de aangeboden e-boeken en e-cursussen en sluit derhalve alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website en de aangeboden producten en diensten.

Contact

www.newstart.nl is eigendom van Capedium Training & Coaching. Indien je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met Frank de Moei

Privacy

Capedium respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site. Je persoonlijke informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld en je gegevens worden alleen gebruikt om acties uit te voeren voor diensten waar je expliciet om hebt gevraagd. Je persoonlijke gegevens worden zonder je toestemming nooit ter beschikking gesteld aan derden. De technologieën die gebruikt worden op deze site (zoals Cookies en IP-registratie) zijn uitsluitend bedoeld om informatie beter beschikbaar te maken. Mocht je naar aanleiding van deze verklaring vragen hebben, gelieve dan contact op te nemen.